rodriguez Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) Τώρα πια μπορείς να καλείς Viva από κινητό Wind/Q δωρεάν! Εννοείς κλήση προς ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ αριθμό viva (211-xxxxxxxx); Προς προσωπικό αριθμό viva (700xxxxxxxxxxx); ή προς αριθμό κυμαινόμενης χρέωσης viva (800xxxxxx, 807xxxx κλπ.); Προς γεωγραφικό αριθμό πάντα μπορούσες, αφού είναι κανονικός αριθμό όπως όλοι οι άλλοι. Edited October 30, 2010 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Τώρα πια μπορείς να καλείς Viva από κινητό Wind/Q δωρεάν! Aν εννοείς το 807 νούμερο της smartcard, αυτό είναι διαθέσιμο από πέρσι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XVIIN Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι έχω κάνει ταξίδι στο εξωτερικό; Όταν πήρα τηλέφωνο τη Vodafone, με ενημέρωσαν πως μπορούν να επικοινωνήσουν κανονικά μαζί μου χωρίς το 0030. Σε ερώτηση που έκανα όταν έχω κλειστό το κινητό βγαίνουν ελληνικά σε αυτόν που καλώ, ενώ αν βγω εκτός δικτύου βγαίνει η φωνή που φιλοξενεί το δίκτυο, δλδ του κράτους που θα επισκεφτώ στο εξωτερικό. υπάρχουν τρόποι που μπορώ να εξαλείψω οποιαδήποτε πιθανότητα να καταλάβει κάποιος ότι είμαι στο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι έχω κάνει ταξίδι στο εξωτερικό; Όταν πήρα τηλέφωνο τη Vodafone, με ενημέρωσαν πως μπορούν να επικοινωνήσουν κανονικά μαζί μου χωρίς το 0030. Σε ερώτηση που έκανα όταν έχω κλειστό το κινητό βγαίνουν ελληνικά σε αυτόν που καλώ, ενώ αν βγω εκτός δικτύου βγαίνει η φωνή που φιλοξενεί το δίκτυο, δλδ του κράτους που θα επισκεφτώ στο εξωτερικό. υπάρχουν τρόποι που μπορώ να εξαλείψω οποιαδήποτε πιθανότητα να καταλάβει κάποιος ότι είμαι στο εξωτερικό; περιπτωσεις να καταλαβει καποιος οτι εισαι εξωτερικο ειναι αυτη που εγραψες... αν βγω εκτός δικτύου βγαίνει η φωνή που φιλοξενεί το δίκτυο και αν εχεις κλειστο το τηλεφωνο... αναλογα ποια εταιρεια εχεις...και ποσο τυχερος/ατυχος εισαι τι κανεις;;...λυση απλη (αλλα δεν εγγυουμε με το κεφαλι μου :lol: σε εμενα με καρτοκινητα δουλεψε οταν την χρειαστηκα)... ειναι η προωθηση -call diverting- κατα περιπτωση (κλειστο/εκτος δικτυου/κατελημενο) των κλησεων σε αλλο κινητο που το αφηνεις κλειστο στην Ελλαδα...και του βαζεις την ειδοποιηση κλησεων ;) ΥΓ..εννοειτε χωρις ενημερωση του καλουντα :) Edited November 16, 2010 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μπορείς να ακυρώσεις την προώθηση κλήσεων , και έτσι δεν πρόκειται να σου συμβεί κάτι τέτιο ή να το προωθήσεις σε κλειστό κινητό στην Ελλάδα που να μην έχει προώθηση. Μια φορά όμως ή μητέρα μου κατάλαβε ότι είμουν στο εξωτερικό , γιατί ήμουν Λονδίνο και στο αυτί της χτύπαγε διαφορετικά , πράγματι ο ήχος που ακούμε αν πάρουμε ένα κινητό στην Αγγλία ή στις Η.Π.Α. είναι διαφορετικός . Αυτό δεν ισχύει για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά δεν μας γράφεις που θα ταξιδεύσεις , Εξωτερικό είναι πολύ γενικός όρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 οπως ειπαν και τα παιδια ειναι πολυ δυσκολο να μην καταλαβει καποιος οτι εισαι εξωτερικο..........οποτε το αφηνεις κλειστο στην ελλαδα το κινητο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο......παρε ενα καρτοκινητο να κανεις την δουλεια σου τις μερες που θα εισαι εκτος ελλαδας και τελειωσες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παιδια πριν απο λιγο ανακαλυψα οτι η γυναικα που μας καθαριζει το σπιτι εχει κανει 5 συνεχωμενα τηλεφωνηματα σε αριθμο Αλβανιας το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να ξεχωρισω εαν εχει παρει σε σταθερο η σε κινητο. απο την cyta δεν ξεςρουν να μου πουν Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παρε το 100 Sent from my iDevice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παιδια πριν απο λιγο ανακαλυψα οτι η γυναικα που μας καθαριζει το σπιτι εχει κανει 5 συνεχωμενα τηλεφωνηματα σε αριθμο Αλβανιας το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να ξεχωρισω εαν εχει παρει σε σταθερο η σε κινητο. απο την cyta δεν ξεςρουν να μου πουν Γρλαψε τα πρώτα 6 ψηφια του αριθμού να δούμε τι είναι. Ομως τι σημασία έχει αν πηρε σε σταθερό ή σε κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 τελικα ειναι κινητο η σημασια ειναι οτι αν πηρε σε κινητο με χρεωσε ενω σε σταθερο δεν χρεονωμαι Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vectomor Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλησπέρα σας, έβλεπα το εξής κινητό το οποίο μου φάνηκε αρκετά προσιτό. Είμαι από την Κύπρο και είμαι συνδρομητής της cytamobile-vodafone. Αυτό που θέλω να μάθω είναι κατά πόσο θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου της cytamobile-vodafone σε αυτό το τηλέφωνο το οποίο είναι κλειδωμένο για vodafone payg. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ ! http://www.amazon.co.uk/Nokia-C3-Pink-Mobile-Vodafone/dp/B003WU81VA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1290867623&sr=8-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δίνουν δωρεάν το Galaxy Ace αξίας 320 ευρώ περίπου, για συμβόλαιο 24μηνο με 25 λίρες (περίπου 30 ευρώ) το μήνα.. ... και συγκρίνετε με τις "επιδοτήσεις" που δίνει η ίδια εταιρεία στην Ελλάδα.. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_hits_vodafone_uk_free_on_a_contract-news-2384.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δίνουν δωρεάν το Galaxy Ace αξίας 320 ευρώ περίπου, για συμβόλαιο 24μηνο με 25 λίρες (περίπου 30 ευρώ) το μήνα.. ... και συγκρίνετε με τις "επιδοτήσεις" που δίνει η ίδια εταιρεία στην Ελλάδα.. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_hits_vodafone_uk_free_on_a_contract-news-2384.php 2χρονια συμβολαιο, εδω κανεις ενα. και αλλη αγορα η αγγλια και αλλη η ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 2χρονια συμβολαιο, εδω κανεις ενα. και αλλη αγορα η αγγλια και αλλη η ελλαδα. ναι, 2 χρονια με 25 ευρω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Δίνουν δωρεάν το Galaxy Ace αξίας 320 ευρώ περίπου, για συμβόλαιο 24μηνο με 25 λίρες (περίπου 30 ευρώ) το μήνα.. ... και συγκρίνετε με τις "επιδοτήσεις" που δίνει η ίδια εταιρεία στην Ελλάδα.. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_hits_vodafone_uk_free_on_a_contract-news-2384.php Μικρό ποσό είναι αν όχι αντίστοιχο με αυτό της Ελλάδας! Τουλάχιστον στο παράδειγμα σου... Κάθε μήνα όλες οι εταιρίες βγάζουν επιλεκτικές προσφορές για συγκεκριμένες συσκευές! Και εδώ αν βάλεις κάτω τις επιδοτήσεις σε προγράμματα των 30€ κάθε μήνα εύκολα παίρνεις πάνω στο χρόνο και από μια συσκευή των 150€... Οπότε σε 2 χρόνια με 2 τέτοιες συσκευές είσαι στα 300€ για να καταλάβεις τα χρήματα... Ή αν πας (30+30) με 60€ πάγιο για 12μήνο εύκολα βρίσκεις συγκεκριμένες συσκευές των 300€... Η σύγκριση θα ήταν σωστή αν μας πει τι παρέχει το πρόγραμμα των 30€ στην Αγγλία! Εκεί σίγουρα υστερεί η χώρα μας... (με τα νέα προγράμματα) Edited March 10, 2011 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anyway Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Μπααα μη κάνετε σύγκριση στα προγράμματα , γιατί θα τρέχουν νυχτιάτικα να γράφουν για το πόσο διαφορετικές αγορές είναι , και τι φόρους έχουν στην Ελλάδα , και τι κόστος .....κτλ :lol: Παράθεση «Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δίνουν δωρεάν το Galaxy Ace αξίας 320 ευρώ περίπου, για συμβόλαιο 24μηνο με 25 λίρες (περίπου 30 ευρώ) το μήνα.. ... και συγκρίνετε με τις "επιδοτήσεις" που δίνει η ίδια εταιρεία στην Ελλάδα.. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_hits_vodafone_uk_free_on_a_contract-news-2384.php Αγγλία. 24 μήνες * 29€ (25 λίρες) = 696 € Επιδότηση: 320€/696€ = 46% Ελλάδα 12 μήνες * 30€ = 360€ Επιδότηση 46% * 360€ = 165€ (άνετα την βρίσκεις) Δεν ενυπωσιάζομαι. Προσωπικά θεωρώ ότι και 120€ να σου δίναν εδώ (θα αντιστοιχούσε σε 232€ στην Αγγλία με 24 μήνες) θα προτιμούσα την ελληνική version γιατί σε δεσμεύει μόνο για 12 μήνες. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 βρίσκεις εδώ 165 ευρώ επιδότηση για 30 ευρώ λογαριασμό;; εμένα μου δίνουν 80 ευρώ!! καλά που μου το λέτε να τους τρίψω το κινητό στη μούρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 βρίσκεις εδώ 165 ευρώ επιδότηση για 30 ευρώ λογαριασμό;; εμένα μου δίνουν 80 ευρώ!! καλά που μου το λέτε να τους τρίψω το κινητό στη μούρη.. Μιλάμε για επιλεκτικές προσφορές! (συγκεκριμένες συσκευές) Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Η tchibo είναι επίσης ενδιαφέρουσα. Έχει διάφορα πακέτα. Το φτηνότερο είναι 3 Ευρώ για ένα γίγα κίνηση την ημέρα. Μετά έχει 10 Ευρώ για 500 ΜΒ για ένα μήνα και μετά 20 Ευρώ για 5 γίγα το μήνα. Η ενεργοποίση του πεκέτου γίνεται πατώντας *104# και μετά από το μενού επλέγεις 2 και προχωράς για υπομενού. Πρέπει να ξέρεις Γερμανικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλα και σ αυτο το θεμα των επιδοτησεων το χουν ξεφτιλισει εδω και 2 χρονια στην Ελλαδα . Παλια διναν περισσοτερα τωρα κανα 40 ευρω με to 25 και πολυ ειναι Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Στον πατέρα μου στο Απεριόριστα 35 του έδωσαν 30€ επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Στον πατέρα μου στο Απεριόριστα 35 του έδωσαν 30€ επιδότηση. χαχαχαχα απιστευτο.. καλα το καθε καταστημα οτι ναναι λεει.. για παραδειγμα στην σελιδα της βονταφον αν παρεις το iphone 4 με 18μηνη συνδεση στο 30 σου κανουν ουσιαστικα 60 ευρω εκπτωση απο την τελικη τιμη... γιαυτο και και ειμαι καρτοκινητος απο περσυ και λεω μια χαρα ειμαι.. εχουν ξεφυγει πραγματικα .. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) Αγγλία. 24 μήνες * 29€ (25 λίρες) = 696 € Επιδότηση: 320€/696€ = 46% Ελλάδα 12 μήνες * 30€ = 360€ Επιδότηση 46% * 360€ = 165€ (άνετα την βρίσκεις) Δεν ενυπωσιάζομαι. Προσωπικά θεωρώ ότι και 120€ να σου δίναν εδώ (θα αντιστοιχούσε σε 232€ στην Αγγλία με 24 μήνες) θα προτιμούσα την ελληνική version γιατί σε δεσμεύει μόνο για 12 μήνες. το θεμα ειναι οτι πληρωνεις καποια λεφτα και παιρνεις ενα κινητο δωρεαν και πληρωνεις στην πραγματικοτητα μονο την αξια του συμβολαιο σου ενω εδω πληρωνεις και κινητο και προγραμματα και μαλιστα ακριβοτερα! και οποια εταιρια σου δινει 160 € επιδοτηση με προγραμμα των 30 € θελω να μου την προτείνεις και εμενα! Στη συγκριση αυτη να λαβετε υποψη και ενα σημαντικο δεδομενο: Τα κινητα που δινουν στην Αγγλια ειναι καρακλειδωμενα! Δε νομιζω να εχουν για κανεναν Ελληνα την ιδια αξια που εχουν τα δικα μας τα καραΞΕκλειδωμενα! με 10€ ξεκλειδωνουν τα παντα! Edited April 15, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Στη συγκριση αυτη να λαβετε υποψη και ενα σημαντικο δεδομενο: Τα κινητα που δινουν στην Αγγλια ειναι καρακλειδωμενα! Δε νομιζω να εχουν για κανεναν Ελληνα την ιδια αξια που εχουν τα δικα μας τα καραΞΕκλειδωμενα! με 10€ ξεκλειδωνουν τα παντα! Μπορείς και μόνος σου να το ξεκλειδώσεις. Και φυσικά δεν χάνεις την εγγύηση, όποιος το λέει αυτό απλά θέλει να σε κοροϊδέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts