Amarilis Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Εγω εχω δει ως το 3.8 και ειναι πααααααααρα πολυ καλο ακομα! Δεν με εχει κουρασει καθολου... Ανυπομονω να κατεβασω το 3.9, αλλα ακομα υπομονη γιατι στην Αμερικη θα παιχτει στις 14.01.08 Παράθεση What comes around, goes around ! So, beware your Karma:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Parakloloutho to prison-break apo to proto episodio alla to simerino episodio itan to pio teleio apo ola.Pragmatika kathilothika stin tileorasi.einai poli oraia kai endiaferousa seira.Akouga polla alla den etixe pote na tin do.Exo poli megali aporia na do ti tha deiksei ston 3o kiklo giati i ploki kilaei sxetika grigora.Elpizo mono na min ginei san ti maria tin asximi pou oloi varethikan na perimenoun na ginei omorfi kai to paratisan....:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Αποκλειεται!!!:pΣυγκρινεις ανομοια πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Ξεκίνησε πάλι η σειρά? Αν ναι,πότε και πόσα έπεισόδια έχουν παιχτεί μετά την διακοπή? Thanks Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Ξεκίνησε πάλι η σειρά? Αν ναι,πότε και πόσα έπεισόδια έχουν παιχτεί μετά την διακοπή? Thanks 14 Ιανουαρίου ξεκινούν νέα επεισόδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 θα παει 4 σεζον αραγε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο της α σεζον!!!!!!!!ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ Η ΣΕΙΡΑ.Αληθευει οτι η Σαρα,η γιατρος πεθαινει στο γ κυκλο? Ανυπομονω για το β κυκλο!!!!!!!!!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Αληθευει οτι η Σαρα,η γιατρος πεθαινει στο γ κυκλο? Όχι :D Φυσικά και πεθαίνει. Τσάμπα χάρηκες:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Όχι :D Φυσικά και πεθαίνει. Τσάμπα χάρηκες:p Ρε μην παραπλανειτε το παιδι.... Δεν μπορουν να διωχνουν τους πρωταγωνιστες ετσι ευκολα....:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ρε μην παραπλανειτε το παιδι.... Δεν μπορουν να διωχνουν τους πρωταγωνιστες ετσι ευκολα....:X Pistepse mas...an spasei h simfonia h8opoiou/senariografou fisika kai tous dioxnei...... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Pistepse mas...an spasei h simfonia h8opoiou/senariografou fisika kai tous dioxnei...... Τα εχω δει ολα τα επεισοδια. :):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 το νεο επεισόδιο ειναι out !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Μετριο το new episode.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosDF Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Ε ρε την τρελα μου...Εκει που νομιζεις οτι ολα πανε καλα....μπαμ γινεται παντα κατι σε καθε επεισοδειο και χαλαει ολη η δουλεια....:P συμφωνω με τον προλαλισαντα....μετριο....αντε περιμενουμε το επομενο....απο βδομαδα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Τέλειο το νέο επεισόδειο. Πόρωθηκα. Απο τα ποιό πλήρη των season γενικά. Θύμισε παλιές καλές εποχές του 1!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Τέλειο το νέο επεισόδειο. Πόρωθηκα. Απο τα ποιό πλήρη των season γενικά. Θύμισε παλιές καλές εποχές του 1!! :) Και μενα μου αρεσε αρκετα, καθως προχωρησε η υποθεση. Πλεον σαν να βγαζουν σε καθε επεισοδιο μια ιστοριουλα η οποια τελειωνει σ αυτο το επεισοδιο και απλα δινει ενα στοιχειο για το επομενο. "Κακο σεναριο" θεωρω το σημειο που μεταφερουν τη γκομενα μονο 2 ατομα για να βρουν τον LJ.... δλδ τι περιμεναν; να πανε εκει και να τον εχουν απλα αφησει μονο του; Δεν θα ηταν κι αλλος μαζι του να τον προσεχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 "Κακο σεναριο" θεωρω το σημειο που μεταφερουν τη γκομενα μονο 2 ατομα για να βρουν τον LJ.... δλδ τι περιμεναν; να πανε εκει και να τον εχουν απλα αφησει μονο του; Δεν θα ηταν κι αλλος μαζι του να τον προσεχει; +10^26 Τραγικό... ολόκληρος general πήγε μόνος του με έναν στρατιώτη. Τρελό σεναριακό λάθος... Κατά τα άλλα πάντως μου άρεσε πολύ και ανανέωσε το ενδιαφέρον μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 "Κακο σεναριο" θεωρω το σημειο που μεταφερουν τη γκομενα μονο 2 ατομα για να βρουν τον LJ.... δλδ τι περιμεναν; να πανε εκει και να τον εχουν απλα αφησει μονο του; Δεν θα ηταν κι αλλος μαζι του να τον προσεχει; Συμφωνώ απόλυτα σ'αυτό, αν και βρήκα και αλλού "κακό σενάριο". (πχ σκοτώνεται ο general, έρχεται νέος και οι δύο βασικοί ύποπτοι που είχαν σχέση με την απόπειρα απόδραση ΚΑΙ με τη δολοφονία του general, αφήνονται και πάλι στη φυλακή να αλωνίζουν. Σα να κάναμε μια παρένθεση (filler) και να πήγαν όλα "βάσει σχεδίου". What a load of BS.) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Όντως αυτα τα 2 τα παρατήρισα κι εγώ αλλά τί να κάνεις...θυσιάζεσαι να πέσεις σε επίπεδο για να δεις τί θα γίνει παρακάτω! Πάντως πέρα από αυτά τα "λάθη",εγώ του βάζω ένα 7,5/10... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 O νεος General που ηρθε ειναι σιγουρα ανθρωπος της εταιρειας ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 O νεος General που ηρθε ειναι σιγουρα ανθρωπος της εταιρειας ε; έλα ντε.. πολύ κυριλέ μου φάνηκε. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ούτε εμένα με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το νέο επεισόδιο. Συμφωνώ με τις 2 αναφορές ως προς το "κακό σενάριο" τις οποίες παρατήρησα κι εγώ κ μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η γκάφα με το general. Ωστόσο έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ιδιαίτερα ο ρόλος του Gary Miller ή όπως αλλιώς θέλει να λέγεται, και γενικότερα κ η φάση με την Sofia, που όλο δεν τον πιστεύει κι όλο από πίσω του τρέχει, ακούει τις δικαιολογίες του (?!) και "κοιμάται ήσυχη" .. Τεσπα, ας ελπίσουμε ότι θα έχει καλύτερη συνέχεια η season. Αλήθεια μέχρι ποιο μήνα θα πάει αυτή η δόση? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 κΑΛά το σεναριακό λάθος όλοι το καταλάβαμε. Εγώ έχω μια απορία.Ολο αυτό το πράγμα μήπως ήταν στημένο και ο μόνος τρόπος να βγεί απο το κλουβί και να ξαναμπεί ο Μιχαλάκης στη Φυλακή για να βγάλει το Μίλερ; Γιατί λίγο πριν συλλάβουν τη Ξυνή ,ο Μιχαλάκης της μετέφερε μέσω Λινκ ότι όλα πάνε βάση σχεδίου O sammy τη γλιτώνει; Τι λέτε; Oι πληροφορίες μου λένε ότι στα επόμενα 2 επεισόδεια αποχαιρετάει καθώς τον πλακώνουν τα χώματα απο σκαμένο τούνελ στη Σονα Και επειδή εγώ ξέρω και παρακάτω ότι (προσοχή και γι αυτούς που βλέπουν 3) ο garry θα είναι κυνηγημένος με Μιχαλάκη και το Λινκ έχω αυτή την απορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 κΑΛά το σεναριακό λάθος όλοι το καταλάβαμε. Εγώ έχω μια απορία.Ολο αυτό το πράγμα μήπως ήταν στημένο και ο μόνος τρόπος να βγεί απο το κλουβί και να ξαναμπεί ο Μιχαλάκης στη Φυλακή για να βγάλει το Μίλερ; Γιατί λίγο πριν συλλάβουν τη Ξυνή ,ο Μιχαλάκης της μετέφερε μέσω Λινκ ότι όλα πάνε βάση σχεδίου Kαι που ηξερε οτι θα πηγαιναν μαζι της μονο 2 και θα τους καταφερνε; Ναι μεν θα εβγαινε ο Μιχαλακης αλλα η δικη της τυχη δεν ηταν σιγουρη...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Καλύτερα! Με ένα σμπάρο... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts