Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω δει ως το 3.8 και ειναι πααααααααρα πολυ καλο ακομα! Δεν με εχει κουρασει καθολου... Ανυπομονω να κατεβασω το 3.9, αλλα ακομα υπομονη γιατι στην Αμερικη θα παιχτει στις 14.01.08
What comes around, goes around ! So, beware your Karma:)

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Parakloloutho to prison-break apo to proto episodio alla to simerino episodio itan to pio teleio apo ola.Pragmatika kathilothika stin tileorasi.einai poli oraia kai endiaferousa seira.Akouga polla alla den etixe pote na tin do.Exo poli megali aporia na do ti tha deiksei ston 3o kiklo giati i ploki kilaei sxetika grigora.Elpizo mono na min ginei san ti maria tin asximi pou oloi varethikan na perimenoun na ginei omorfi kai to paratisan....:lol::lol::lol::lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

Ξεκίνησε πάλι η σειρά? Αν ναι,πότε και πόσα έπεισόδια έχουν παιχτεί μετά την διακοπή?

Thanks

no sig...

Ξεκίνησε πάλι η σειρά? Αν ναι,πότε και πόσα έπεισόδια έχουν παιχτεί μετά την διακοπή?

Thanks

14 Ιανουαρίου ξεκινούν νέα επεισόδια...

Μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο της α σεζον!!!!!!!!ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ Η ΣΕΙΡΑ.Αληθευει οτι

η Σαρα,η γιατρος πεθαινει στο γ κυκλο?

Ανυπομονω για το β κυκλο!!!!!!!!!!!:blink:

Αληθευει οτι

η Σαρα,η γιατρος πεθαινει στο γ κυκλο?

Όχι :D

Φυσικά και πεθαίνει. Τσάμπα χάρηκες:p

Όχι :D

Φυσικά και πεθαίνει. Τσάμπα χάρηκες:p

Ρε μην παραπλανειτε το παιδι....

Δεν μπορουν να διωχνουν τους πρωταγωνιστες ετσι ευκολα....:X

Ρε μην παραπλανειτε το παιδι....

Δεν μπορουν να διωχνουν τους πρωταγωνιστες ετσι ευκολα....:X

Pistepse mas...an spasei h simfonia h8opoiou/senariografou fisika kai tous dioxnei......

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Pistepse mas...an spasei h simfonia h8opoiou/senariografou fisika kai tous dioxnei......

Τα εχω δει ολα τα επεισοδια. :):)

Ε ρε την τρελα μου...Εκει που νομιζεις οτι ολα πανε καλα....μπαμ γινεται παντα κατι σε καθε επεισοδειο και χαλαει ολη η δουλεια....:P συμφωνω με τον προλαλισαντα....μετριο....αντε περιμενουμε το επομενο....απο βδομαδα ε?

Τέλειο το νέο επεισόδειο.

Πόρωθηκα. Απο τα ποιό πλήρη των season γενικά.

Θύμισε παλιές καλές εποχές του 1!! :)

Και μενα μου αρεσε αρκετα, καθως προχωρησε η υποθεση.

Πλεον σαν να βγαζουν σε καθε επεισοδιο μια ιστοριουλα η οποια τελειωνει σ αυτο το επεισοδιο και απλα δινει ενα στοιχειο για το επομενο.

"Κακο σεναριο" θεωρω το σημειο που μεταφερουν τη γκομενα μονο 2 ατομα για να βρουν τον LJ.... δλδ τι περιμεναν; να πανε εκει και να τον εχουν απλα αφησει μονο του; Δεν θα ηταν κι αλλος μαζι του να τον προσεχει;

"Κακο σεναριο" θεωρω το σημειο που μεταφερουν τη γκομενα μονο 2 ατομα για να βρουν τον LJ.... δλδ τι περιμεναν; να πανε εκει και να τον εχουν απλα αφησει μονο του; Δεν θα ηταν κι αλλος μαζι του να τον προσεχει;

+10^26

Τραγικό... ολόκληρος general πήγε μόνος του με έναν στρατιώτη. Τρελό σεναριακό λάθος...

Κατά τα άλλα πάντως μου άρεσε πολύ και ανανέωσε το ενδιαφέρον μου. :)

Συμφωνώ απόλυτα σ'αυτό, αν και βρήκα και αλλού "κακό σενάριο". (πχ

σκοτώνεται ο general, έρχεται νέος και οι δύο βασικοί ύποπτοι που είχαν σχέση με την απόπειρα απόδραση ΚΑΙ με τη δολοφονία του general, αφήνονται και πάλι στη φυλακή να αλωνίζουν. Σα να κάναμε μια παρένθεση (filler) και να πήγαν όλα "βάσει σχεδίου".

What a load of BS.)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Όντως αυτα τα 2 τα παρατήρισα κι εγώ αλλά τί να κάνεις...θυσιάζεσαι να πέσεις σε επίπεδο για να δεις τί θα γίνει παρακάτω!

Πάντως πέρα από αυτά τα "λάθη",εγώ του βάζω ένα 7,5/10...

no sig...

O νεος General που ηρθε ειναι σιγουρα ανθρωπος της εταιρειας ε;

O νεος General που ηρθε ειναι σιγουρα ανθρωπος της εταιρειας ε;

έλα ντε.. πολύ κυριλέ μου φάνηκε.

Trust no one!

Ούτε εμένα με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το νέο επεισόδιο. Συμφωνώ με τις 2 αναφορές ως προς το "κακό σενάριο" τις οποίες παρατήρησα κι εγώ κ μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η γκάφα με το general.

Ωστόσο έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ιδιαίτερα ο ρόλος του Gary Miller ή όπως αλλιώς θέλει να λέγεται, και γενικότερα κ η φάση με την Sofia, που όλο δεν τον πιστεύει κι όλο από πίσω του τρέχει, ακούει τις δικαιολογίες του (?!) και "κοιμάται ήσυχη" ..

Τεσπα, ας ελπίσουμε ότι θα έχει καλύτερη συνέχεια η season.

Αλήθεια μέχρι ποιο μήνα θα πάει αυτή η δόση?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

κΑΛά το σεναριακό λάθος όλοι το καταλάβαμε. Εγώ έχω μια απορία.Ολο αυτό το πράγμα μήπως ήταν στημένο και ο μόνος τρόπος να βγεί απο το κλουβί και να ξαναμπεί ο Μιχαλάκης στη Φυλακή για να βγάλει το Μίλερ; Γιατί λίγο πριν συλλάβουν τη Ξυνή ,ο Μιχαλάκης της μετέφερε μέσω Λινκ ότι όλα πάνε βάση σχεδίου

O sammy τη γλιτώνει; Τι λέτε;

Oι πληροφορίες μου λένε ότι στα επόμενα 2 επεισόδεια αποχαιρετάει καθώς τον πλακώνουν τα χώματα απο σκαμένο τούνελ στη Σονα

Και επειδή εγώ ξέρω και παρακάτω ότι

(προσοχή και γι αυτούς που βλέπουν 3)

ο garry θα είναι κυνηγημένος με Μιχαλάκη και το Λινκ έχω αυτή την απορία

κΑΛά το σεναριακό λάθος όλοι το καταλάβαμε. Εγώ έχω μια απορία.Ολο αυτό το πράγμα μήπως ήταν στημένο και ο μόνος τρόπος να βγεί απο το κλουβί και να ξαναμπεί ο Μιχαλάκης στη Φυλακή για να βγάλει το Μίλερ; Γιατί λίγο πριν συλλάβουν τη Ξυνή ,ο Μιχαλάκης της μετέφερε μέσω Λινκ ότι όλα πάνε βάση σχεδίου

Kαι που ηξερε οτι θα πηγαιναν μαζι της μονο 2 και θα τους καταφερνε; Ναι μεν θα εβγαινε ο Μιχαλακης αλλα η δικη της τυχη δεν ηταν σιγουρη...:O