SATSOKS Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 οντως ειναι τα καλυτερα του 4ου κυκλου...αλλα ο 4ος κυκλος ειναι απαρεδεκτος...δεν ειναι το prison break που ειχα αγαπισει(σεζον 1,2 αντε και 3...) ωρες ωρες νομιζω οτι βλεπω αλλη σειρα... ναι και εγω μεχρι και πριν δω αυτα τα 2 τελευταια επεισοδια μια τετοια εντυπωση ειχα! αλλα πιστευω και θελω να ελπιζω οτι θα γινουν ακομη καλυτερα τα πραγματα στα επομενα! εντωμεταξυ τα εχω παει κρανιο που ΔΕΝ θα εχει παλι επεισοδιο! ελεος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 οντως ειναι τα καλυτερα του 4ου κυκλου...αλλα ο 4ος κυκλος ειναι απαρεδεκτος...δεν ειναι το prison break που ειχα αγαπισει(σεζον 1,2 αντε και 3...) ωρες ωρες νομιζω οτι βλεπω αλλη σειρα... δεν συμφωνώ καθόλου όμως .... ο τέταρτος κύκλος μου αρέσει πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Προσωπικά θεωρώ και τους τέσσερις κύκλούς εξαιρετικούς... Και οι τρεις ολοκληρωμένοι, και ο 4ος (μέχρι στιγμής) μου έχουν κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον! Έχω την ίδια αγωνία, με αυτή που είχα σε κάθε επεισόδιο, εδω και δύο χρόνια... Κι αυτό ειναι που με τρελλαίνει ακόμη περισσότερο! Προσωπική άποψη, πάντα, όλα τα παραπάνω...:) Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 δεν συμφωνώ καθόλου όμως .... ο τέταρτος κύκλος μου αρέσει πάρα πολύ μα και εμενα μου αρεσει πολυ...αλλα σε συγκρισει με το 1 και 2 κυκλο ειναι απαραδεκτος...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 οτι και να λέμε σαν τον πρώτο κύκλο δεν υπάρχει! ξεκινούσες να δείς ένα επεισόδειο και μολις τέλειωνε σε έπιανε εξάρτηση μέχρι να βγει το επόμενο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 ΠΑΛΙ Δεν βγήκε επεισόδιο εχθές/σήμερα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Δες ποστ #2496. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_DOORMAN Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 mirrorofsorrow, στο post αναφέρεται πως το επεισόδιο 9 θα έβγαινε χθες, όμως εγώ ξέρω για τις 03/11/08.... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 4x09 03/Nov/2008 Greatness Achieved 4x10 10/Nov/2008 The Legend 4x11 17/Nov/2008 Quiet Riot 4x12 24/Nov/2008 Selfless και γίνεται λόγος και για ένα special επεισόδιο στις 08/Jan/2007 με τίτλο The Road To Freedom http://www.tvrage.com/Prison_Break/episode_list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 2007; ............ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Οκ αφου το θέλεις... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B1 Οχι,εννοω τι ειναι στο εργο η Σκυλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Το καταλάβαμε τι εννοούσες. :) Ούτε οι σεναριογράφοι δεν ξέρουν ακόμα τι είναι η σκύλλα, είναι δυνατόν να ξέρουμε εμείς; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Ούτε οι σεναριογράφοι δεν ξέρουν ακόμα τι είναι η σκύλλα, είναι δυνατόν να ξέρουμε εμείς; :D :lol::lol::lol: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Το καταλάβαμε τι εννοούσες. :) Ούτε οι σεναριογράφοι δεν ξέρουν ακόμα τι είναι η σκύλλα, είναι δυνατόν να ξέρουμε εμείς; :D Δεν ξερω,μαθε!Εχεις περιθωριο μεχρι το βραδυ,αλλιως back to jail.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει καταλάβει τι είναι η Σκύλλα;;;; :blink::blink: :worry: :p :lol::lol: Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καλή προβολή παιδάκια σας εύχομαι... κ υπότιτλοι κυκλοφορούν αγγλικοί.. κι απ'όσο τσέκαρα είναι μια χαρά.. για να δούμε τι θα κάνει πάλι ο Μιχαλάκης.. Θυσιάστηκε ο Μπέλικ.. χμ... κι ο μαύρος πάει... Η Γκρέτσεν τελικά τι κατάφερε με αυτό που έκανε, κατάλαβε κανείς; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Bγήκαν και ελληνικοί υπότιτλοι στο rapidshare;) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Bγήκαν και ελληνικοί υπότιτλοι στο rapidshare;) στο rapidshare? μεσω ποιου site? για 720p ενδιαφερομαι :rolleyes: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Bγήκαν και ελληνικοί υπότιτλοι στο rapidshare;) Και στο tvsubtitles.net ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 στο rapidshare? μεσω ποιου site? για 720p ενδιαφερομαι :rolleyes: Για 720p δεν έχω δει κάπου ακόμα... http://rs427.rapidshare.com/files/160564938/Prison_Break_-_4x09_-_Greatness_Achieved.HDTV.LOL.gr.rar Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Για 720p δεν έχω δει κάπου ακόμα... http://rs427.rapidshare.com/files/160564938/Prison_Break_-_4x09_-_Greatness_Achieved.HDTV.LOL.gr.rar οκ thanks! ας ελπισουμε οτι αυτοι θα ειναι συγχρονισμενοι :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Στο greeksubs.ws θα βρεις και για 720p ;) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 εκπληκτικο και το 9ο! αναμενουμε το 10ο με αγωνια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Κριμα για τον Μπελικ! Τον ειχα συμπαθησει....ηταν μια συμαντικη μορφη στους προηγουμενους κυκλους. Βεβαια σ αυτον εκανε τον κομπαρσο... Α!!! θα χρειαστους και φιλτρα νερου εκει στο ΛΑ πλεον.... Eπομενο επεισοδιο την βδομαδα που μας ερχεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 10 Νοεμβρίου το επόμενο.. μετά έχει ο Θεό..(ντορ) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts