papathvas Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 πάάάάάάάάμεεεε S02E04--> καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τους υπότιτλους κ το πόσο γρήγορα τους βγάζουν;) το πουτανάκι πολύ καλό μπορώ να πω:drool: αυτό στην τελευταία σκηνή δεν το έχω πιάσει:(... Τι έχει γίνει με τον Shales???:confused: Η παιδέρα συνεχίζει ακάθεκτη και γουστάρουμε τρελά:yahoo: Ο Αμπρούτζη δυστυχώς την έκανε νωρίς:( αλλά δεν πειράζει... Το χαζογκομενάκι έχει το new Yaris :cool: και δεν ξέρουμε τι σκατά έγινε με τα τόσα τηλεφωνήματά της:worry: Η τρελάρα από την ψυχιατρική κλινική τι απόγινε τελικά;; Τι κωλοάμαξα είναι αυτά σε κάθε αμερικάνικη καταδίωξη:p Ας βάλουμε κ ένα παιχνίδι... Κερδίζει αυτός που θα βρει τη σειρά με την οποία θα τους πιάνουν..εε;:D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Άκυρο επεισόδιο το 4, low point από τα άσχημα. Κρίμα για τον Αμπρόυτζι, τον γούσταρα τρελά σαν χαρακτήρα. Δεν ήταν αυτό το τέλος που του άξιζε, τον ξεπετάξανε στην κυριολεξία οι σεναριογράφοι. Βέβαια η σκηνή του θανάτου/αυτοκτονίας του ήταν καταπληκτική. RIP Άσχετο αλλά η Ρωσσίδα (Αυστραλέζα στην πραγματικότητα) έχει εκπληκτικό σώμα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Άκυρο επεισόδιο το 4, low point από τα άσχημα. εμένα μάρεσε πάντως περισσότερο από το τρίτο:) είχε πολύ δράση,καλές σκηνές (όπως αυτήν που περιγράφεις) την κλασική μεγάλη έκπληξη και ερκετά ερωτήματα προς το τέλος Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 PIG BLOOD! Αχαχα καλά είχα πεί οτι ήταν μπριζόλες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 μου αρεσε και το 4ο αλλα κριμα για τον Αμπρόυτζι και κατι αλλο τωρα ο Μιχαλακης στη συνομιλια του με την γιατρο της λεει οτι μπορω να σε βοηθησω με κατι που εχεις στην κατοχη σου καπως ετσι τελοςπαντων, νομιζω πως ξερω τι ειναι αυτο δειτε το 2x01 στο χρονο 39,31 δειχνει την γιατρο να κραταει το χαρτι και να εχει κατι τελειες κατω απο το μυνημα του μιχαλακη, λεω εγω τωρα αν και δεν ξερω αν ειναι σωστο μηπως αυτες οι τελειες ειναι σηματα morse (δεν ξερω αν το γραφω σωστα) γιατι θυμαμαι σε ενα παλιο παιχνιδι που επαιζα μικρος κατι τετοια σηματα ειχε τα οποια αντιστοιχουσαν σε γραμματα. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Μόλις είδα κι εγώ το 204. Το καλύτερο της σεζόν ως τώρα για μένα. Εκεί που η κοπελίτσα με το Yaris μιλούσε στο τηλέφωνο και μετά μας έδειχνε τον FBI να λέει πως πάει στο μοτέλ, δεν νομίσατε κι εσείς ότι πάει να πιάσει τον Tweener; :D Επιτέλους μας τα γυρίζουν σε αυτό το επεισόδιο και δεν ξέρουμε τι γίνεται μέχρι το τέλος του επεισοδίου, ειδικά εκεί που δεν ξέρουμε ποιον πραγματικά παίζει η Nica. Άσχετο αλλά η Ρωσσίδα (Αυστραλέζα στην πραγματικότητα) έχει εκπληκτικό σώμα. +1! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Σχεδον... ωραίο το 2x04. Έβαλε πολύ δράση, γίναν αρκετά πράγματα, αν και στο τέλος κατέστρεψε κάθε cliffhanger. - Για τον Abruzzi ήταν έκπληξη που τον σκοτώσαν έτσι, αλλά ο χαρακτήρας του ήταν απο την αρχή πολύ λίγο προσεχτικός στις κινήσεις του και καθόλου διορατικός. Άρα επόμενο -και συνεπές- ήταν να την ξαναπατήσει με τον Fibon****. (μου άρεσε το κολπάκι με την υπόννοια ότι θα πιάσουν τον βλάκα τον tweener, δε μου άρεσε όμως το ότι έχει ξαναγίνει -πέρσυ στην παρόμοια φάση με τον Fibon****, και στη Σιώπή των Αμνών φυσικά. - Με τη ρωσίδα όλα καλά. Δε φαινόταν βέβαια τόσο έξυπνη αρχικά για να παίζει τόσο διπλό παιχνίδι... Κάπως γρήγορα την περάσαν και αυτή όμως... Άσε που το φινάλε μας λέει λίγο πολύ ότι ό,τι είδαμε είδαμε... ΦΤΟΥουου έπαιζε μόνη της σε άλλη λιγκα η γυναίκα. - Το υποσενάριο με τη γιατρό ό,τι να ναι. Και ο βλάκας ο Scoff, της τηλεφωνεί απο πάνω χωρίς να υπάρχει σοβαρή ανάγκη.. ενώ πχ θα μπορούσε να την καλέσει όταν περάσουν τα σύνορα or sth και είναι εκτός κινδύνου. - Η αρχική σκηνή με τα αμάξια μου άρεσε. (αν και έχει κάποια σκηνοθετικά λαθάκια). Και το χρονικό του T-Bag. Γιατί δεν μας έδειξαν τη σκηνή που ξεκάνει τον άλλο με το σίδερο; Σημειώνω 2 επεξηγήσεις: 1) το pig blood, (έλεος, αλλά τέσπα ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν πτώμα απο νεκτοτομείο) 2) το αναίσθητο χέρι του T-Bag... ε εντάξει την ψιλομπαλώνουν την εγχείριση του κτηνιάτρου. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 (μου άρεσε το κολπάκι με την υπόννοια ότι θα πιάσουν τον βλάκα τον tweener, δε μου άρεσε όμως το ότι έχει ξαναγίνει -πέρσυ στην παρόμοια φάση με τον Fibon****, και στη Σιώπή των Αμνών φυσικά. Αυτό ήταν από τα καλά στοιχεία του επισοδείου. Και η γκομενίτσα είχε άγχος γιατί της άρεσε ο Tweener (έλεος :p ) και έπαιρνε τηλέφωνο το μπαμπά, πολύ γέλιο. Για κάποιο λόγο ο Agent Mahone (William Fichtner) πάντα μου θύμιζε εμφανισιακά τον ηθοποιό που έπαιζε τον Buffallo Bill στη Σιωπή, το κοίταξα πάντως και δεν είναι ο ίδιος. Άμα έχεις δει τη Σιωπή των Αμνών πάντως δεν μπορεί να σε εντυπωσιάσει καμία άλλη παρόμοια σκηνή :respect: Πιο πολύ με ξενέρωσε η τρύπα στο νερό με τη Νίκα και τους δεσμοφύλακες, το επεισόδιο ήταν περίπου αυτοτελές. :mad: Και τη συνομωσία κοντεύουμε να την ξεχάσουμε, με εξαίρεση τις μικρές εμφανίσεις του Κέλερμαν. Με τον Highwire θυμάται κανείς τί γίνεται; Είχε δραπετεύσει και αυτός σωστά; Δε μας τον έχει δείξει καθόλου φέτος. Θυμάμαι αμυδρά να του τη φέρνει ο Michael αλλά έχω μπερδευτεί. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 να ρωτησω κατι ασχετο ο t-bag γιατι στις τουαλετες τρυπαγε το χερι του? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 να ρωτησω κατι ασχετο ο t-bag γιατι στις τουαλετες τρυπαγε το χερι του? Για να κινηθεί το αίμα ή να δει αν κινείται το αίμα, αν έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Η εγχείρηση του κτηνιάτρου δεν ήταν επιτυχημένη, ούτε και θα μπορούσε φυσικά. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Το χέρι του T-Bag δεν έπρεπε να το βάλει σε γύψο ο γιατρός; Αφού κόπηκε ολόκληρο το χέρι, με να το ράψει απλά στη θέση του ξαναενώθηκε το κόκκαλο; Με τον Highwire θυμάται κανείς τί γίνεται; Είχε δραπετεύσει και αυτός σωστά; Δε μας τον έχει δείξει καθόλου φέτος. Θυμάμαι αμυδρά να του τη φέρνει ο Michael αλλά έχω μπερδευτεί. O Highwire δραπέτευσε μαζί με τους άλλους και μετά του την φέρνουν και τον αφήνουν πίσω στη φάση που βρίσκουν το βαν που κανόνισε ο John. Μετά ο Highwire κλέβει ένα ποδήλατο (και ένα κράνος :p) και ξεκινάει για το άγνωστο μέσα στη νύχτα. Νομίζω δεν τον ξανάδαμε από τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 O Highwire δραπέτευσε μαζί με τους άλλους και μετά του την φέρνουν και τον αφήνουν πίσω στη φάση που βρίσκουν το βαν που κανόνισε ο John. Μετά ο Highwire κλέβει ένα ποδήλατο (και ένα κράνος :p) και ξεκινάει για το άγνωστο μέσα στη νύχτα. Νομίζω δεν τον ξανάδαμε από τότε. Ευχαριστώ. Ναι κι εγώ δε θυμάμαι να τον έχουμε ξαναδεί. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veejay Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Άσχετο αλλά η Ρωσσίδα (Αυστραλέζα στην πραγματικότητα) έχει εκπληκτικό σώμα. Έψαξα λιγουλάκι γι' αυτή και λέγεται Holly Valance. :offtopic: P.S.: Μάλιστα απο το όνομα θυμήθηκα ότι έχει βγάλει και μια...σουξεδάρα,τα ''Φιλάκια''[''...και αν δεν με πιστεύεις ΜΟΥΑΤΣ!ΜΟΥΑΤΣ!.....] του ΛεΠα στα αγγλικά :lol: :offtopic: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''The only thing in this world that gives orders... is balls.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Έψαξα λιγουλάκι γι' αυτή και λέγεται Holly Valance. :offtopic: P.S.: Μάλιστα απο το όνομα θυμήθηκα ότι έχει βγάλει και μια...σουξεδάρα,τα ''Φιλάκια''[''...και αν δεν με πιστεύεις ΜΟΥΑΤΣ!ΜΟΥΑΤΣ!.....] του ΛεΠα στα αγγλικά :lol: :offtopic: Ναι το θυμάμαι. :p Μάλιστα κατά τη γνωστή βρετανική συνήθεια είχε θεωρηθεί για περίπου 15 λεπτά η νέα Kylie Minogue (από Αυστραλία, ξεκίνησε από το κλασικό Neighbours, το γύρισε στο τραγούδι) αλλά δεν της έκατσε τελικά. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Μου στείλανε ένα βιντεάκι με αυτήν, όπου σίγουρα μερικοί θα το λατρέψετε.;) Αν θέλετε, πείτε μου να το στείλω ή να το ανεβάσω κάπου να το δείτε.:) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 φυσικα και πρεπει να το ανεβασεις.Μονο απο περιεργεια θελω να δω τι ειναι :p Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Τελικά δεν χρειάστηκε να το ανεβάσω...υπήρχε ήδη...:cool: http://www.youtube.com/watch?v=2N1GY9tfVuQ (Dead or Alive-Trailer) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veejay Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Τελικά δεν χρειάστηκε να το ανεβάσω...υπήρχε ήδη...:cool: http://www.youtube.com/watch?v=2N1GY9tfVuQ (Dead or Alive-Trailer) Την άφηνα χαλαρά να με δείρει...:lol: Βέβαια και πάλι προτιμώ τη γιατρίνα. Επειδή μόλις χτές όμως τελείωσα [ή μήπως να πω ''έλιωσα''] την 1η σεζον,μπορεί να μου πεί κάποιος αν θα την βλέπουμε και στην 2η ή ''τα φτυσε'' τελικά στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''The only thing in this world that gives orders... is balls.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Την άφηνα χαλαρά να με δείρει...:lol: Βέβαια και πάλι προτιμώ τη γιατρίνα. Επειδή μόλις χτές όμως τελείωσα [ή μήπως να πω ''έλιωσα''] την 1η σεζον,μπορεί να μου πεί κάποιος αν θα την βλέπουμε και στην 2η ή ''τα φτυσε'' τελικά στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου...:worry: Καλύτερα άσε να το μάθεις μόνος σου. http://www.techlifegr.com/forum/images/smilies/xarxar.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Τι έγινε; Ξεχάσατε τι μέρα είναι σήμερα; Έχουν βγεί 2 εκδόσεις των 350MB, οι Prison.Break.S02E05.HDTV.XviD-XOR Prison_Break.2x05.Map_1213.iNTERNAL.HDTV_XviD-FoV Απο ό,τι διαβάζω στα comments έχουν ελάχιστες διαφορές, και αυτή των FoV είναι κάπως καλύτερη χωρίς «glitches». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Yep και εγώ περίμενα κάποιος να βρει τη σωστή... το πρωί που είχε μόνο την Xor είχε γίνει nuked λόγω glitches.. Μάλλον πάω για την Fov Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 στα comments είδα ότι τα glitches είναι πάρα πολύ λίγα και δεν υπάρχει πρόβλημα εξάλου αυτή την κατέβασαν καμια 1500-2000 άτομα κ την άλλη είναι στα 350 περίπου ως τώρα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 και εγω την xor κατεβασα αλλα δεν την εχω δει ακομα περιμενω να βγουν υποτιτλοι για να το δω Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Damn XOR, αφού το 90% των releases τους γίνεται nuke, τι ασχολούνται ακόμη; [NUKE] + Prison Break S02E05 HDTV XViD XOR - Reason: glitches.at.15m32s Το internal των FOV που το βρήκατε παιδιά; Βγήκε κανένα proper; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Damn XOR, αφού το 90% των releases τους γίνεται nuke, τι ασχολούνται ακόμη; [NUKE] + Prison Break S02E05 HDTV XViD XOR - Reason: glitches.at.15m32s Το internal των FOV που το βρήκατε παιδιά; Βγήκε κανένα proper; To INTERNAL είναι το PROPER. Δεν έχει κανένα πρόβλημα (αν και το glitch είναι μία μικρή λεπτή έγχρωμη οριζόντια λουρίδα για ένα δευτερόλεπτο πάνω στο πλάνο, τίποτα το ιδιαίτερο). Tη βέρσιον του FOV τη βρήκα σε usenet και στο bitsoup. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts