Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελευταία σεζόν θα είναι φέτος;

Πιστεύω ότι θα το χαλάσουν και θα το παρατραβήξουν αν το πάνε και 4η...

no sig...

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα μου φαίνεται ότι η σειρά αποπειράται να κάνει reboot. Αν της πετύχει τότε θα συνεχίσει, αλλιώς 8α φάει το τσεκουράκι της.
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Καλή ερώτηση...

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι οι φρουροί παίρνουν τη δόση τους.

Τώρα τι σημαίνει αυτό με τα ποτηράκια και κατά πόσο αυτό είναι το αδύναμο σημείο τους δε το κατάλαβα ούτε εγώ...

Χτες το είδα αυτό με τα ποτηράκια.

Προφανώς θα ρίξουν κάτι μέσα στο ποτήρι του για να τον βγάλουν από τη μέση την ώρα της απόδρασης.

Παιδιά πώς το βλέπετε το σκηνικό με την κοπέλα του Whistler και τον Link?Προβλέπεται κανένα ειδύλλιο?Έτσι που τους είδα στην παραλία (και ειδικά την ώρα που έμεινε με το εφαρμοστό μπλούζάκι), είδα να την ξερογλύφεται ο Link!:D

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά πώς το βλέπετε το σκηνικό με την κοπέλα του Whistler και τον Link?Προβλέπεται κανένα ειδύλλιο?Έτσι που τους είδα στην παραλία (και ειδικά την ώρα που έμεινε με το εφαρμοστό μπλούζάκι), είδα να την ξερογλύφεται ο Link!:D

Koίτα λογικά και άγιο κολάζει αυτή, αλλά πολύ ξενέρωτο τον κόβω τον Λινκ. :confused:

Ρε παιδια...Μια ερωτηση...ΤΟ 6ο επεισοδειο το εχει κανεις? γιατι ολα οσα εχω βρει ειναι χαλασμενα? εχει βγει βασικα? για το 7ο τελικα ποτε ειναι?

Ρε παιδια...Μια ερωτηση...ΤΟ 6ο επεισοδειο το εχει κανεις? γιατι ολα οσα εχω βρει ειναι χαλασμενα? εχει βγει βασικα? για το 7ο τελικα ποτε ειναι?

Το 6+7 επεισοδιο θα πεχτει σημερα στην Αμερικη. Οποτε δεν υπαρχει ουτε 6 ουτε 7 προς το παρον;)

Τί εννοείς 6+7? Θα παιχτούν 2 επεισόδια ή ένα μεγάλο ( μίας ώρας για παράδειγμα... )

2 επεισόδια, καθαρά με διακριτούς τίτλους. Έτσι λέει το πρόγραμμα τουλάχιστο

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

εχουν βγει απο το πρωι....... το δευτερο ηταν καλυτερο, αλλα γενικοτερα μετα απο τον ηλιθιο τροπο διωξιματος της σαρας ακομα δεν εχει αποκτησει συνοχη το σεναριο

μολις ειδα το 6ο...ερωτηση, υποτιτλους για το 7ο υπαρχουν? please απαντηστε γρηγορα γιατι θελω να το δω!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

μολις ειδα το 6ο...ερωτηση, υποτιτλους για το 7ο υπαρχουν? please απαντηστε γρηγορα γιατι θελω να το δω!:p

Και ξαναρωταω...Μηπως μπορει κανεις να μου πει απο που μπορω να τα κατεβασω? ψαχνω σε τορεντς και δεν βρισκω τιποτα...Μονο κατι χαλασμενα τα οποια μαλλον ειναι ιοι(Δεν δειχνουν βιντεο μονο λεει κατι να κατεβασω για να παιξει...χαζομαρες)

Αντε παιδια...βοηθηστε με...εχω αγωνια..θελω να δω το 6 και το 7!!!!!!

Στο 7 κυκλοφόρησε μια έκδοση που είχε ένα κομμάτι επαναλαμβανόμενο, βγήκε όμως μετά από λίγο νέα έκδοση REPACΚ, η οποία είναι και η σωστή. Προσέξτε. To σωστό αρχείο ονομάζεται:

Prison Break S03E07 HDTV REPACK XviD-XOR

Καλα μιλαμε παντως για τρελες ανατροπες σε αυτα τα 2 επισοδεια?

επαθα πλακα...

μεχρι τωρα ειναι τα 2 καλητερα επισοδεια στην τριτη σεζον...!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Στο 7 κυκλοφόρησε μια έκδοση που είχε ένα κομμάτι επαναλαμβανόμενο, βγήκε όμως μετά από λίγο νέα έκδοση REPACΚ, η οποία είναι και η σωστή. Προσέξτε. To σωστό αρχείο ονομάζεται:

Ξερει κανεις καμια σελιδα με τορεντς που να υπαρχει αυτο το τορεντ μεσα? η αν μπορει κανεις να μου το στειλει με ΠΜ? δεν το βρισκω απολυτως πουθενα.......

Αυτο το τορεντ που γραφεις εδω περα ειναι το 6 και το 7 μαζι? γιατι βλεπω πως ειναι μονο 350mb.....Ας βαλει καποιος το τορρεντ που ειναι και το 6 και το 7!!!

Οντως ηταν τα καλυτερα μεχρι στιγμης!

αν και οπως ειπε καποιος μαλλον θα κανει reboot...

μαζευονται πολλοι για αποδραση...

@ giorgosDF

το 6ο επισοδιο υπαρχει με την ονομασια prison.break.s03e06.hdtv.xvid-xor

το 7ο επισοδιο ειχε βγει σε 2 εκδοσεις... η μια ηταν η prison.break.s03e07.hdtv.xvid-xor η οποια επανελαβε τα πρωτα λεπτα ξανα, και η Prison.Break.S03E07.HDTV.REPACK.XviD-XOR η οποια ηταν κανονικη(χωρις το loop στην αρχη-αυτη κατεβασε!) τορεντ ακομα στη google να κανεις copy-paste αυτα τα ονοματα θα βρεις.

και κατι αλλο,

ποια λετε να ειναι σ σχεση μεταξυ του τζειμς και της Γκρετσεν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Τα δύο καλύτερα επεισόδια αυτού του κύκλου μέχρι τώρα,

μπράβο και πάλι μπράβο περιμένουμε το επόμενο με πολύ

ενδιαφέρον για να ανακαλύψουμε την σχέση του άντρα με την

γυναίκα στην τελευταία σκηνή του έβδομου.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

απολυτως προβλεψιμο...επαληθευονται σιγα σιγα οι προβλεψεις.οπου να ναι θα χωθει ο T Bag,ο Μπελικ και ολα τα καλα παιδια...A και ο Γουιστλερ - ω τι εκπληξη - τελικα δεν ειναι αυτο που φαινεται..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Εγω το μονο πραγμα που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως εμπλεκεται η "εταιρια" και ολοι αυτοι που κυνηγουσαν τον Σκοφιλντ και τον Μπαροους με τον Γουιστλερ....