sofi-k Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Κι εγω μεχρι να τελειωσω τα επεισοδια,δεν εμπαινα εδω μεσα. Στο κατω-κατω εχει ΚΑΤΑΜΑΥΡΙΣΕΙ το thread και ειναι εκνευριστικο. Και κατι αλλο:Οταν συζηταμε για 3ο κυκλο που ακομα δεν προβληθηκε,ναι να μπαινουν spoiler tags.Ομως τωρα μιλαμε για επεισοδια που εχουν προβληθει.Οποτε υποτιθεται οτι τα εχουμε δει.Αρα δεν πρεπει να μπαινουν spoiler tags. Αλλιως δεν εχει νοημα το thread που ανοιξε. Και αληθεια γιατι μπαινεις?Αφου δεν τα εχεις δει γιατι μπαινεις?Τι θελεις να συζηταμε εδω μεσα? Καλοπροαιρετα.:) Θα αναλαβει επιτελους ενας moderator να κανονισει το θεμα των spoiler tags γιατι εχει καταντησει εκνευριστικο; Ας αποφασιστει τελος παντων ποτε ΠΡΕΠΕΙ να μπαινουν και ποτε οχι. Στην τελικη γιατι υπαρχουν τα spoiler tags αν οχι για να μην το "χαλασουν" σε καποιους. Δεν ειδα πολλα μαυρα στις τελευταια σελιδα, αν και την περασα γρηγορα γιατι δεν εχω δει το επεισοδιο ακομα. Το "μην μπαινεις" φασιστικο μου ακουγεται...:rolleyes: Φιλικα παντα αλλα εχει παραγινει αυτη η συζητηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Είπαμε. Άτυπα για κάθε νέο επεισόδιο βάζουμε spoiler tags για 4-5 ημέρες. Μετά μιλάμε ελεύθερα. sofi-k δηλαδή θές να βάζουμε και spoiler tags ακόμα και για 4-5 επεισόδια πίσω; Όποιος μπαίνει εδώ, μπαίνει με δικό του ρίσκο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Είπαμε. Άτυπα για κάθε νέο επεισόδιο βάζουμε spoiler tags για 4-5 ημέρες. Μετά μιλάμε ελεύθερα. sofi-k δηλαδή θές να βάζουμε και spoiler tags ακόμα και για 4-5 επεισόδια πίσω; Όποιος μπαίνει εδώ, μπαίνει με δικό του ρίσκο. Μα δεν ειναι 4-5 επεισοδια πισω, μπαινει π.χ. καποιος και γραφει "Α ωραιο που πεθανε ο ταδε στο τελος!" για το τελευταιο επεισοδιο(παραδειγμα εφερα τωρα, δεν εγινε κατι τετοιο ακριβως) και ψαχνεσαι μετα.:worry: Στο τελευταιο επεισοδιο μεχρι να προβληθει το επομενο δηλαδη, ας μπαινουν σποιλερς δεν θα μας χαλασουν την αισθητικη τοοοοοοσο πολυ...;) Αυτα, αν και ξερουμε οτι θα διαγραφουν τα μηνυματα αλλα καπως πρεπει να τα πουμε αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Eγώ θα συμφωνήσω με το hostoli πάντως. Έχουν περάσει 3-4 μέρες από το επεισόδιο και μπαίνει ο άλλος ανυποψίαστος να δει τι; Τι θα λέμε εδώ; Θα σποιλεριάζουμε όλο το τόπικ; Όποιος δεν έχει το νέο επεισόδιο δε μπαίνει στο τόπικ. Αυτό κάνω κι εγώ όταν έχει τύχει να αργήσω να δω το επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Πάντως στα υπόλοιπα θέματα με σειρές, τυχαίνει πολλοί να βλέπουν τα επεισόδια με την Αμερική, και άλλοι να βλέπουν παλιότερα επεισόδια απο τα ελληνικά κανάλια, ή απο DVD. Και μπαίνουν ανεξαιρέτως spoilers, και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ή διαφωνία με τις μαυρίλες. Νόμιζα ότι έτσι γίνεται σε όλα τα θρεντς. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Κι εμένα με έχουν κουράσει τα spoilers....και για το λόγο αυτό μπαίνω μόνο όταν έχω δεί το επεισόδειο...και κυρίςω για να μην μπω στον πειρασμό για να διαβάσω τα spoilers :D Λ.χ. το ίδιο έκανα και με το LOST...μέχρι να δω όλα τα επεισόδεια δεν είχα μπει καθόλου στο συγκεκριμένο topic. :) Να ρωτήσω κάτι τώρα επί του θέματος....ο Μιχαλάκης το έκανε τελικά με τη Σάρα?? Μου έχει διαφύγει αυτό το σημείο ή το διέγραψα εγώ από το μυαλό μου για να μην πληγωθώ???:wacko: :cry: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Αυτο με τη μαυρίλα είναι αηδία. Καιρός να σταματήσει. Και 4-5 μέρες που λέει ο hostolis πολύ είναι. Από τη στιγμή που έχει βγει το season finale τι περιμένεις να μπεις και να διαβάσεις εδώ; Spoiler για τον Αύγουστο; Το λογικό ειναι να κάνουμε σχόλια για το τελευταίο επεισόδιο. Κάντε λιγάκι υπομονή λοιπόν μέχρι να βρείτε 40 λεπτά χρόνο να δείτε το επεισόδιο και ελάτε να διαβάσετε το thread με την άνεση σας. Και να μπεις νωρίτερα μια μαυρη σελίδα θα δεις. Είναι το ίδιο για όποιον δεν το έχει δει, να μπει και να δει μια κατάμαυρη σελίδα με το να μη μπει καθόλου. Αντιθέτως για όσους το έχουν δει είναι τελείως σπαστικό και πολύ κουραστικό να χρειάζεται να μαρκάρεις συνέχεια. Νομίζω το σχόλιο μου σε bold, είναι καταλυτικό και δεν δέχεται αμφισβήτησης, σχολιασμού κλπ κλπ. Έγραψα πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Την πρώτη-δεύτερη μέρα καλό είναι πάντως να έχουμε spoilers, γιατί ο άλλος μπορεί να θέλει να δει απλά εντυπώσεις άλλων χρηστών από το επεισόδιο, χωρίς λεπτομέρειες... Από τη δεύτερη-τρίτη μέρα και μετά, οι περισσότεροι που είναι να το δουν, θα το έχουν ήδη δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Ρε δεν ειναι ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ μαυρη...:rolleyes: Γινονται καποια σχολια γενικα για το επεισοδιο και αυτα που αφορουν την πλοκη του μπαινουν σε spoilers. Ετσι μπορει καποιος να μπει και να διαβασει αποψεις για το επεισοδιο κ.τ.λ. Τεσπα, καντε οτι θελετε απλα η λογικη των spoilers για μενα ειναι αυτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Αυτο με τη μαυρίλα είναι αηδία. Καιρός να σταματήσει. Και 4-5 μέρες που λέει ο hostolis πολύ είναι. Από τη στιγμή που έχει βγει το season finale τι περιμένεις να μπεις και να διαβάσεις εδώ; Spoiler για τον Αύγουστο; Το λογικό ειναι να κάνουμε σχόλια για το τελευταίο επεισόδιο. Κάντε λιγάκι υπομονή λοιπόν μέχρι να βρείτε 40 λεπτά χρόνο να δείτε το επεισόδιο και ελάτε να διαβάσετε το thread με την άνεση σας. Και να μπεις νωρίτερα μια μαυρη σελίδα θα δεις. Είναι το ίδιο για όποιον δεν το έχει δει, να μπει και να δει μια κατάμαυρη σελίδα με το να μη μπει καθόλου. Αντιθέτως για όσους το έχουν δει είναι τελείως σπαστικό και πολύ κουραστικό να χρειάζεται να μαρκάρεις συνέχεια. Νομίζω το σχόλιο μου σε bold, είναι καταλυτικό και δεν δέχεται αμφισβήτησης, σχολιασμού κλπ κλπ. Έγραψα πάλι. http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/worthy.gifhttp://www.adslgr.com/forum/images/smilies/worthy.gif:respect: http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/worthy.gifhttp://www.adslgr.com/forum/images/smilies/worthy.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Αυτο με τη μαυρίλα είναι αηδία. Καιρός να σταματήσει. Και 4-5 μέρες που λέει ο hostolis πολύ είναι. Από τη στιγμή που έχει βγει το season finale τι περιμένεις να μπεις και να διαβάσεις εδώ; Spoiler για τον Αύγουστο; Το λογικό ειναι να κάνουμε σχόλια για το τελευταίο επεισόδιο. Κάντε λιγάκι υπομονή λοιπόν μέχρι να βρείτε 40 λεπτά χρόνο να δείτε το επεισόδιο και ελάτε να διαβάσετε το thread με την άνεση σας. Και να μπεις νωρίτερα μια μαυρη σελίδα θα δεις. Είναι το ίδιο για όποιον δεν το έχει δει, να μπει και να δει μια κατάμαυρη σελίδα με το να μη μπει καθόλου. Αντιθέτως για όσους το έχουν δει είναι τελείως σπαστικό και πολύ κουραστικό να χρειάζεται να μαρκάρεις συνέχεια. Νομίζω το σχόλιο μου σε bold, είναι καταλυτικό και δεν δέχεται αμφισβήτησης, σχολιασμού κλπ κλπ. Έγραψα πάλι. +1... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 sofi-k δεν είναι ανάγκη να φωνάζουμε κάποιον μοδεράτορα να επιβληθεί με την παραμικρή διαφορά απόψεων. Ας τελειώσει εδώ το θέμα spoiler, το κουράσαμε αρκετά. Ο 3ος κύκλος πάντως όπως το κόβω ή πολύ πατάτα θα βγει ή θα μας αφήσει μανοιχτό το στόμα. Μεγάλη αγωνία για το σενάριο, έστω την κεντρική ιδέα. Τελικά ο μαύρος ξεμπέρδεψε απο δαύτους... για να μην περιλαμβάνετε στα πλάνα του 3ου κύκλου... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Εγώ πάλι είμαι της άποψης να μην μπαίνουν σπόλιερ. Για παράδειγμα, πολλές φορές αναγκάζομαι να μπαίνω απο το κινητό και να διαβάζω το εκάστοτε θέμα της κάθε σειράς. Απο το κινητό όμως, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπω το περιέχεται σε κάθε σπόλιερ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διαβάσω τι έχουν γραφτεί παρόλο που έχω δεί όλα τα επεισόδια. Γυρνάω τώρα στο τελευτάιο επεισόδια και πρόκειται να γ΄ρψω σπόλιερ για όσους δεν το έχουν δεί --> έγκλημα!!! :) :) Τα τελευταία 20 λεπτά μας έδωσαν πολύ μα πάρα πολύ ψωμί για την 3η σαιζόν. Δεν ξέρουμε ποιοί είναι οι σκοποί της εταιρίας που δουλεύει ο "φωνή έχω και μιλιά δεν έχω", δεν ξέρουμε γιατί ήθελαν ζωντανό τον ένα απο τα 2 αδέρφια, και πολλά άλλα. Πάντως, είναι πού ενδιαφέρον να δούμε στον 3ο κύκλο, πως θα συνεργαστούν οι Σκόφιλντ και Μαχόουν για να αποδράσουν απο το Σόνα. Το φινάλε της 2ης σιζόν, με λίγα λόγια ήταν εκπληκτικό και γεμάτο υποσχέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 εγω εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις: ο Μπελικ ηταν αυτος στο πατωμα σιγουρα. Γιατι τον πηραν απο τα κρατητηρια και τον πηγαν εκει. μαλλον και τον Μπακγουελ θα πανε αργοτερα. επισης, ισως να θελουν να κανουν τον Μαικλ να αποδρασει ετσι ωστε σε USA και Μεξικο να ειναι καταζητουμενος.... να μην εχει που να κρυφτει... γουσταρω παντως, γιατι αρχιζουν και σμιγουν παλι για να αποδρασουν.... εν αναμονη λοιπον... Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Το "μην μπαινεις" φασιστικο μου ακουγεται... Φιλικα παντα αλλα εχει παραγινει αυτη η συζητηση. Τωρα ποσο φιλικα μπορει να χαρακτηριζεις φασιστικα τα λεγομενα μου δε ξερω,αλλά τεσπα!:rolleyes: Το "μην μπαινεις",ηταν συμβουλη. Οπως δεν εμπαινα εγω ετσι συμβουλεψα να κανει και ο φιλος. Και επαναλαμβανω,αφου πολλοι δεν εχουν δει την σειρα,τοτε με τη λογικη αυτη 2 λυσεις υπαρχουν: Α)Απαγορευεται καθε συζητηση για το prison break και κλειδωνει το θεμα για να μην δει κανείς κατι που δεν πρεπει. Β)Μαυριζουμε τα παντα με spoiler tags και αναβουμε κανενα φως για να μην τρομαξουμε.Αλλωστε οτιδηποτε μπορει να συζητηθει για τη σειρα,ισως να μην το ξερει καποιος και να ξενερωσει αν το ακουσει. Για παραδειγμα ο χθεσινος φιλος ηταν στο τελος του 1ου κυκλου και μπηκε στο θεμα.Αρα για να μην διαβασει κανενα spoiler θα επρεπε να μην κανουμε καμια αναφορα ουτε καν σε καποιο επεισοδιο των αρχων του 2ου κυκλου! Ε,ΣΥΓΓΝΩΜΗ και πού να ξερει ο αλλος σε ποιο σημειο βρισκεται ο καθενας! Δηλαδη αν εγω βρισκομαι στο 3ο επεισοδιο του 1ου κυκλου και μπω εδω μεσα πρεπει να ενοχληθω αν καποιος γραψει οτι ο Τερενς Στεντμαν δεν δολοφονηθηκε??? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ SPOILER TAG? Η λογικη λεει οτι spoiler πρεπει να μπαινει στις υποθεσεις επομενων επεισοδιων.Ή για παραδειγμα τωρα αν καποιος μαθει κατι για τα οσα σχεδιαζονται στον 3ο κυκλο,καλο ειναι να τα βαλει σε spoiler tag. Οχι ομως να μπαινει σε spoiler οτι οτι σκοτωσαν τη δικηγορο! Γιατι αυτο εγινε πριν απο αιωνες! Επιστροφη στο θεμα για μενα.Ειναι αυτος ο Μπελικ??? http://img148.imageshack.us/img148/420/bscap9833qv6.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Επιστροφη στο θεμα για μενα.Ειναι αυτος ο Μπελικ??? http://img148.imageshack.us/img148/420/bscap9833qv6.th.jpg Ψηφίζω όχι. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Ο Μπέλικ είναι. Πρώτον γιατί τέτοια ομοιοτητα δε νομίζω οτι είναι τυχαία και, δεύτερον, έχει καθιερωθεί πιά όπου και αν πηγαίνει να τον σαπίζουν στο ξύλο. Άρα, και να μην του έμοιαζε, πάλι ο Μπέλικ θα ήταν. :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Μοιάζει πολύ... ο Μάικλ όμως δεν φάνηκε να συγκινείται που τον είδε. Βέβαια ήταν και η σκηνή τέτοια που δεν κολλούσε να κάτσει και να πιάσει κουβέντα με τον Μπέλικ αν τον έβλεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 σταματησε και τον κοιταξε λιγο παραπανω. εγω λεω πως δεν ειναι ο Μπελικ ο τυπος. οσον αφορα την "νεα αποδραση" που ερχεται,μην ξεχναμε οτι ο Σκοφιλντ ειχε κανει ενα σωρο ετοιμασιες για να αποδρασει απο το Φοξ Ριβερ! τωρα απο την Σονα χωρις τιποτα,λιγο taft ακουγεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 O Mπέλικ είναι. Κόβω το κεφάλι μου. Δεν είναι μόνο η φάτσα που του μοιάζει, είναι ότι σταμάτησε ο Μαικλ και τον κοίταξε σοκαρισμένος και επιπλέον ταιριάζει και ο σωματότυπος του. Είναι ο Μπέλικ. Δεν χωράει καμία αμφιβολία. Και αν διαβάσετε και ξένα φόρουμς το λένε, δεν έχουν καμία αμφιβολία. Οι συζητήσεις ξεκινάνε με αυτό ως δεδομένο. Άλλο Σόνα άλλο φοξ ρίβερ. Απότι φάνηκε στον Παναμά τα πράγματα είναι πιο χύμα. Για να βγεις από ενα σιδερένιο κλουβί θέλεις εργαλεία, για να βγεις από ενα καλαμένιο απλά θέληση και εξυπνάδα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 pantos ta teleftaia deuterolepta... pou proxwraei kai bgainei/mpainei kapou... thimizei ligo arena...na paei na palepsei se kick boxing :lol: allithia pou bgike? exete kamia idea? oso gia tin photo o belik pisteuw na einai... cause... o tsampoukas den kobete..tha mpike ekei mesa.. tha arxise ta ntailikia... kai meta ton arxisan kai ton kanan mauro :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Εγω ειπα να μπαινουν σποιλερς στα του τελευταιου επεισοδιου κι οχι σε κατι που εγινε πριν 10 επεισοδια...Μαλλον μερικου με παρερμηνευουν. Οσο για την επεμβαση μοντερειτορ δεν νομιω οτι προκειται για απλη διαφορα αποψεων αλλα απο οτι βλεπετε υπηρξαν κι αλλοι που διαμαρτυρηθηκαν γιατι καποιοι δεν εβαλαν σποιλερς. Εγω για την ακριβεια δεν διαμαρτυρηθηκα καν γιατι δεν τα διαβασα... Και κατι ακομα. Ενα νεο μελος που δεν ξερει οτι υπαρχει η τακτικη να τα λεμε χωρις σποιλερς και μπει στο τοπικ τι φταιει να τα δει; Βαλτε εστω στον τιτλο (προσοχη spoilers) οπως εχω δει σε αλλα φορουμς... Αυτα προς τον φιλο Lawfighter και salonicafan_TASO. Τελος το συγκεκριμενο θεμα απο μενα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Και κατι ακομα. Ενα νεο μελος που δεν ξερει οτι υπαρχει η τακτικη να τα λεμε χωρις σποιλερς και μπει στο τοπικ τι φταιει να τα δει; Βαλτε εστω στον τιτλο (προσοχη spoilers) οπως εχω δει σε αλλα φορουμς... Συμφωνώ σε αυτό.... και καλό θα ήταν σε όλες τις παρόμοιες σειρές να μπει το ανάλογο! Ή έστω να υπάρχουν 2 διαφορετικά τόπικ - ένα για τους ανυπόμονους που κάθονται και διαβάζουν τι θα γίνει στο τέλος κάθε σειράς και μας το λένε... και άλλο ένα για εμάς τους νορμάλ :p ! *δεν κάνουμε υποδείξεις στην λειτουργία του φόρουμ , απλά προτείνουμε κάτι... thanks!:cool: * P.s. ... και γω ψηφίζω ότι είναι ο Μπέλικ! ¨-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 P.s. ... και γω ψηφίζω ότι είναι ο Μπέλικ! ¨-) Δεν έχει σημασία η ψήφος σας. Το αποτέλεσμα έχει ήδη βγεί.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Δεν περιμένα να έχει τέτοιο τέλος. Unexpected. Θέτω τα εξής ερωτήματα: Αυτό με τον Franklin σαν πολύ πρόχειρα δεν έγινε; Αυτό το Sona τι είναι πάλι με όλο τον υπόκοσμο; Was that Bellick? Και αυτός με την άσπρη ποδιά γιατί θέλει τον Scoffield; Μήπως τα charges στον Linc ήταν μέρος ενός σχεδίου για να δουν την αντίδραση του Michael; Ο papi τι γίνεται τελοσπάντων; Που είναι η Maricruz; :confused: GOD I'M NOT GONNA MAKE IT 'TILL AUGUST. :hypno: :w00t: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts