Budah Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, σήμερα πήρα το φοιτητικό της forthnet αλλά την wireless έκδοση. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν...Το wireless χρησιμοποιήτε για την ασύρματη σύνδεση Η/Υ-router ή για την σύνδεση στο internet μέσω κάποιου hotspot? Έχω ξεσκιστεί να παίρνω τηλ στην forthnet αλλά απο ότι φαίνεται η 24 τεχνική υποστήριξή τους, δέν ισχύει για σήμερα! answer someone plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Χρησιμοποιείται για την ασύρματη σύνδεση Η/Υ-router. Σε κάποιο Hotspot μπορείς να συνδεθείς με το laptop σου ή κάποιο pda αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, σήμερα πήρα το φοιτητικό της forthnet αλλά την wireless έκδοση. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν...Το wireless χρησιμοποιήτε για την ασύρματη σύνδεση Η/Υ-router ή για την σύνδεση στο internet μέσω κάποιου hotspot? Έχω ξεσκιστεί να παίρνω τηλ στην forthnet αλλά απο ότι φαίνεται η 24 τεχνική υποστήριξή τους, δέν ισχύει για σήμερα! answer someone plz Προφανώς θα πήρες ένα ασύρματο router της linksys. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις χωρίς καλώδια το router με τους υπολογιστές σου στο σπίτι αν αυτοί διαθέτουν ασύρματη κάρτα δικτύου. Τα laptop έχουν συνήθως ενσωματομένη. Για pc , πας και αγοράζεις μία είτε εσωτερική, είτε σε μορφη usb stick. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Ευχαριστώ πολύ παίδες. Μιά τελευταία ερώτηση...Η wireless κάρτα δικτύου που θέλω να πάρω(όπως και όλες οι wireless κάρτες δικτύου), έχει και μιά κεραιούλα η οποία συνδέεται σε ένα βισματάκι πάνω στην κάρτα δικτύου. Το ίδιο βυσματάκι υπάρχει και πάνω στο Modem-router αλλά δέν υπάρχει καμιά κεραιούλα μέσα στο πακέτο ώστε να την συνδέσω στο βυσματάκι...λέτε να δουλεύει ασύρματα το modem και χωρίς την κεραιούλα? Και αν ναι, το βυσματάκι τι το έχει? Αφήστε το παιδιά. Μην απαντάτε. Το βρήκα. Δουλεύει και χωρίς να συνδέσεις κεραιούλα. Είναι απαραίτητο να την συνδέσεις μόνο αν θές να πιάσεις μεγαλύτερες αποστάσεις και φάσμα...Thx anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 παιδια πηρα το φοιτιτηκο forthnet και θελω να παρω το wifi router που εχει το πακετο μεσα τις forthnet in-a-box plus το μονο που ξερω ειναι οτι στοιχιζει αυτο το router wifi 90E αλλα μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι???και αμα το βαλω θα εχω μειωμενει ταχυτητα κατα πολυ???ευχαριστω!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Καταρχήν μπορείς να αγοράσεις όποιο router θέλεις πέρα από της forthnet. Το συγκεκριμένο της forthnet δε το έχω ψάξει.. Δεύτερον, όταν λες μειωμένη ταχύτητα ποια εννοείς? Την 768 ή την τοπική που θα εχει το pc σου με το router?Αν λες για την 768 καμία μείωση της ταχύτητας δε θα έχεις, δεν παίζει ρόλο αν το router είναι ασύρματο ή όχι. Όσο για την άλλη εξαρτάται σε τι απόσταση είναι το pc σου από το router. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Καταρχήν μπορείς να αγοράσεις όποιο router θέλεις πέρα από της forthnet. Το συγκεκριμένο της forthnet δε το έχω ψάξει.. Δεύτερον, όταν λες μειωμένη ταχύτητα ποια εννοείς? Την 768 ή την τοπική που θα εχει το pc σου με το router?Αν λες για την 768 καμία μείωση της ταχύτητας δε θα έχεις, δεν παίζει ρόλο αν το router είναι ασύρματο ή όχι. Όσο για την άλλη εξαρτάται σε τι απόσταση είναι το pc σου από το router. η ταχυτητα ειναι η 768.θελω να συνδεσω 2 pc ενας θα ειναι διπλα στο router και ο αλλος pc θα ειναι σε αποσταση ενος τοιχου σε αλλο δωματιο.απλως ελεγα για το συγκεκριμενο γιατι ειδα οτι μπορεις να συνδεσεις αμα θελεις και 4 pc μεσο καλωδιον και το wifi του πιανει αρκετα καλα.αυτο που με απασχολει ειναι οτι αμα συνδεθω με ενα router ασυρματο θα εχω 768??η π.χ.θα πιανει λιγοτερο??γιατι ετσι ακουσα.:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Η ταχύτητα 768 αφορά την τηλεφωνική σου γραμμή και όχι το router, δηλαδή από την τηλεφωική σου μπρίζα μέχρι τον παροχέα σου(μεσω dslam του Οτε και το Bbras κλπ). Στην τελική και τίποτα να μην έχεις συνδέσει εσύ τα 768 θα τα έχεις στη γραμμή σου, κατάλαβες? Και τα άλλα ασύρματα router έχουν αυτή τη δυνατότητα, να συνδέσεις μέχρι 4 pc και με το wifi για απόσταση ενός δωματίου καλά θα πιάνει. Αρκεί και η κάρτα δικτύου σου να υποστηρίζει τα ανάλογα Mbps που θες να έχεις. Τα 54Mbps είναι πολύ καλά για προσωπική χρήση. Διαλέγεις και παίρνεις:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Η ταχύτητα 768 αφορά την τηλεφωνική σου γραμμή και όχι το router, δηλαδή από την τηλεφωική σου μπρίζα μέχρι τον παροχέα σου(μεσω dslam του Οτε και το Bbras κλπ). Στην τελική και τίποτα να μην έχεις συνδέσει εσύ τα 768 θα τα έχεις στη γραμμή σου, κατάλαβες? Και τα άλλα ασύρματα router έχουν αυτή τη δυνατότητα, να συνδέσεις μέχρι 4 pc και με το wifi για απόσταση ενός δωματίου καλά θα πιάνει. Αρκεί και η κάρτα δικτύου σου να υποστηρίζει τα ανάλογα Mbps που θες να έχεις. Τα 54Mbps είναι πολύ καλά για προσωπική χρήση. Διαλέγεις και παίρνεις:p ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις αλλα με wifi ειμαι ασχετος.δηλαδη λες εσυ αμα παρω ενα wifi router 54mbps/108mbps και το συνδεσω με το laptop μου που εχει ηδη ενσωματομενη καρτα wifi θα εχω καλη αποδοση??με ενδιαφερει να μην εχω καλωδια και να μην μου κοβει ταχυτητα.γιατι καποιος μου ειπε αμα συνδεθω με το montem θα εχω 768 αμα συνδεθω με ασυρματο θα πεσει στα 650 το λεω σε νουμερα για ποιο ευκολα.δηλαδη μου ειπανε οτι για ενα τραγουδι που θα κατεβαζω και θα τραβαω με ενα ασυρματο θα περιμενω κα κατεβει σε 2λεπτα παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις αλλα με wifi ειμαι ασχετος.δηλαδη λες εσυ αμα παρω ενα wifi router 54mbps/108mbps και το συνδεσω με το laptop μου που εχει ηδη ενσωματομενη καρτα wifi θα εχω καλη αποδοση??με ενδιαφερει να μην εχω καλωδια και να μην μου κοβει ταχυτητα.γιατι καποιος μου ειπε αμα συνδεθω με το montem θα εχω 768 αμα συνδεθω με ασυρματο θα πεσει στα 650 το λεω σε νουμερα για ποιο ευκολα.δηλαδη μου ειπανε οτι για ενα τραγουδι που θα κατεβαζω και θα τραβαω με ενα ασυρματο θα περιμενω κα κατεβει σε 2λεπτα παραπανω. καμια σχεση...στα 768 που εισαι ειδικα δε θα εχεις κανενα προβλημα. απλα να εισαι σε καποια λογικη αποσταση για να μην εχεις απωλειες. αν δεν εχεις καλο σημα, απλα θα καθυστερει καποιες φορες. στα 768 ειμαι και συνδεομαι ασυρματα εδω και 7 μηνες, κανενα προβλημα σε αποσταση 6-7 μετρων με εναν τοιχο και τελειο σημα ;) θα το βαλεις και στα 11Mbps για να εχει καλυτερη αποδοση και δε θα χανεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο έτοιμο πακέτο ADSL μέσω Wi-Fi (κυρίως λόγω της κατοχής Laptop και της μη χρήσης καλωδίων). Κι ενώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω το ADSL in a box plus της Forthnet, είδα μια προσφορά στο Γερμανό του Conn-x:σου κάνει δώρο τα πάγια 6 μηνών και σου δίνει δωρεάν ένα WiFi Router & USB Stick, ένα MP3 Player 512MB και το πρόγραμμα Secure Surf. Και σας ρωτάω: αξίζει να πάρω το πακέτο του Conn-x? Αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με σύνδεση του Conn-x ή μήπως είναι προτιμότερο το ADSL in a box plus της Forthnet? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 καμια σχεση...στα 768 που εισαι ειδικα δε θα εχεις κανενα προβλημα. απλα να εισαι σε καποια λογικη αποσταση για να μην εχεις απωλειες. αν δεν εχεις καλο σημα, απλα θα καθυστερει καποιες φορες. στα 768 ειμαι και συνδεομαι ασυρματα εδω και 7 μηνες, κανενα προβλημα σε αποσταση 6-7 μετρων με εναν τοιχο και τελειο σημα ;) θα το βαλεις και στα 11Mbps για να εχει καλυτερη αποδοση και δε θα χανεις τιποτα. τωρα ησυχασα αφου το εχεις και εσυ και το εχεις δοκιμασμενο θα παω να το παρω και εγω ενα wifi router.αρα δεν θα εχω κανενα προβλημα εξαλλου θα ειναι μεσα στο δωματιο μου.απλως επειδη η αδερφη μου ειναι στο διλπα δωματιο ειπα να συνδεεται και αυτη.προτεινεις καποιο καλο μεχρι 100Ε??ποια η διαφορα 54mbps/108mbps???γιατι ειδα μερικα router με την μονη διαφορα στα mbps.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο έτοιμο πακέτο ADSL μέσω Wi-Fi (κυρίως λόγω της κατοχής Laptop και της μη χρήσης καλωδίων). Κι ενώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω το ADSL in a box plus της Forthnet, είδα μια προσφορά στο Γερμανό του Conn-x:σου κάνει δώρο τα πάγια 6 μηνών και σου δίνει δωρεάν ένα WiFi Router & USB Stick, ένα MP3 Player 512MB και το πρόγραμμα Secure Surf. Και σας ρωτάω: αξίζει να πάρω το πακέτο του Conn-x? Αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με σύνδεση του Conn-x ή μήπως είναι προτιμότερο το ADSL in a box plus της Forthnet? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. και το in a box plus 6μηνες δινει δωρο και ενα πολυ καλο wifi router το εχει ενας γνωστος μου και ειναι πολυ ικανοποιημενος και εχει πολυ καλη εμβελεια.οσο για το conn-x απλως παιρνεις 2δωρακια παραπανω.εγω προτεινω forthnet.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 akyro minima to brika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Καλησπέρα σε όλους, απο σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος (επιτέλους) ενός πακέτου ADSL in a Box της Forthnet. Περιμένοντας μέχρι να μου γίνει η σύνδεση και ψάχνωντας στο myphone μου δημιουργήθηκαν κάποια ερωτήματα και θα είμουν ιδιαίτερα υπόχρεωμένος αν μπορούσατε να βοηθήσετε. Λοιπόν : Ανακάλυψα οτι το usb adsl modem (crypto) που έχει το πακέτο έχει καλώδιο μόνο για να το συνδέσω στη γραμμή του τηλεφώνου (μικρό βύσμα RJ11) και στη usb του PC. Καλώς μέχρι εδώ αλλά Πώς θα συνδέσω και το PS2 μου, που έχει θύρα ethernet (μεγάλο βύσμα); Προφανώς θέλω κάτι που ονομάζεται router και πέρνει το RJ11 και το κάνει split σε ethernet βύσματα, άν κατάλαβα καλά απο ότι διάβασα μέχρι τώρα. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου προτείνει κάποιο φτηνο, και ενσύρματο, δέν με νοιάζει για ασύρματο αρκεί να λειτουργεί σωστά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 τελικα πηρα το NETGEAR DG834PN wifi απο πλαισιο. ακομα δεν το εβαλα περιμενω να με συνδεσουνε 10μερες ειπανε το πολυ αντε να δουμε.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ανακάλυψα οτι το usb adsl modem (crypto) που έχει το πακέτο έχει καλώδιο μόνο για να το συνδέσω στη γραμμή του τηλεφώνου (μικρό βύσμα RJ11) και στη usb του PC. Καλώς μέχρι εδώ αλλά Πώς θα συνδέσω και το PS2 μου, που έχει θύρα ethernet (μεγάλο βύσμα); Προφανώς θέλω κάτι που ονομάζεται router και πέρνει το RJ11 και το κάνει split σε ethernet βύσματα, άν κατάλαβα καλά απο ότι διάβασα μέχρι τώρα. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου προτείνει κάποιο φτηνο, και ενσύρματο, δέν με νοιάζει για ασύρματο αρκεί να λειτουργεί σωστά. Ευχαριστώ.Όχι, όχι, καμία σχέση τα RJ-11 με τα RJ-45. Τα RJ-11 είναι τηλεφωνικά καλώδια και τα RJ-45 καλώδια δικτύου Η/Υ. Αν κάτι μπορούσε να γίνει split, αυτό είναι το 45άρι σε δύο 11άρια, καθώς το 45άρι έχει 4 σύρματα και το 11άρι 2. Αλλά και πάλι δεν έχει νόημα καθώς μεταφέρουν εντελώς διαφορετικά σήματα. Ο router λοιπόν σε αντίθεση με ένα απλό USB modem βγάζει και θύρες για δίκτυο Η/Υ (RJ-45). Τώρα για να συνδέσεις το PS2 στο δίκτυο όπως είσαι (χωρίς router δηλαδή), η μόνη ελπίδα είναι να το συνδέσεις σε κάρτα δικτύου στον υπολογιστή σου, αλλά και άλλο καλώδιο θέλει (crossed) και δεν ξέρω αν θα παίξει. Θα πρέπει σίγουρα να φωνάξεις κάποιον που ξέρει από δίκτυα να σου το κάνει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Όχι, όχι, καμία σχέση τα RJ-11 με τα RJ-45. Τα RJ-11 είναι τηλεφωνικά καλώδια και τα RJ-45 καλώδια δικτύου Η/Υ. Αν κάτι μπορούσε να γίνει split, αυτό είναι το 45άρι σε δύο 11άρια, καθώς το 45άρι έχει 4 σύρματα και το 11άρι 2. Αλλά και πάλι δεν έχει νόημα καθώς μεταφέρουν εντελώς διαφορετικά σήματα. Ο router λοιπόν σε αντίθεση με ένα απλό USB modem βγάζει και θύρες για δίκτυο Η/Υ (RJ-45). Τώρα για να συνδέσεις το PS2 στο δίκτυο όπως είσαι (χωρίς router δηλαδή), η μόνη ελπίδα είναι να το συνδέσεις σε κάρτα δικτύου στον υπολογιστή σου, αλλά και άλλο καλώδιο θέλει (crossed) και δεν ξέρω αν θα παίξει. Θα πρέπει σίγουρα να φωνάξεις κάποιον που ξέρει από δίκτυα να σου το κάνει. Φίλε Αιμίλιε μάλον έχεις δίκο, οπότε πρέπει να βρώ κάποιο modem router ενσύρματο (για να είναι φτηνό), ξέρεις κανένα που να δουλεύει σε PSTN να μου προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Φίλε Αιμίλιε μάλον έχεις δίκο, οπότε πρέπει να βρώ κάποιο modem router ενσύρματο (για να είναι φτηνό), ξέρεις κανένα που να δουλεύει σε PSTN να μου προτείνεις;Είναι πολλά και δεν μπορώ να προτείνω κάποιο. Εγώ π.χ. έχω ασύρματο (βγαίνει και σε απλό ενσύρματο) routerάκι US Robotics και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ρίξε μια ματιά (αν έχεις ώρα γιατί είναι λίγο... χαοτικό) στο http://www.adslgr.com. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Είναι πολλά και δεν μπορώ να προτείνω κάποιο. Εγώ π.χ. έχω ασύρματο (βγαίνει και σε απλό ενσύρματο) routerάκι US Robotics και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ρίξε μια ματιά (αν έχεις ώρα γιατί είναι λίγο... χαοτικό) στο http://www.adslgr.com. Διαβάζω απο χθές το βράδυ και δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Κοιτάζω και τη λύση της ethernet κάρτας αλλά σαφώς προτιμώ ένα modem/router. Αν προτείνεις κάποιο πές μου να κοιτάξω στο ebay. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Όπως και στα κινητά :), δεν νομίζω ότι υπάρχει ο τέλειος router. Εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Βρήκα αυτό το router για 20 Ευρώ....γνωρίζει κάποιος κάτι...ας μου απαντήσει μέχρι το βράδυ αν είναι να το πάρω. http://www.dooyoo.co.uk/bridges-routers/longshine-lcs-883r-adsl-ub/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Βρήκα αυτό το router για 20 Ευρώ....γνωρίζει κάποιος κάτι...ας μου απαντήσει μέχρι το βράδυ αν είναι να το πάρω. http://www.dooyoo.co.uk/bridges-routers/longshine-lcs-883r-adsl-ub/ Δεν το γνωρίζω ούτε καν τη μάρκα, αλλά πρόκειται για ένα απλό ρουτερ χωρίς ασύρματες δυνατότητες και ίσως να σου μπουκώνει σε heavy duty p2p sharing. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Εχω ένα 3com office connect και θέλω να αλλάξω την κεραία για να βάλω μια μεγαλύτερη. Γίνεται? Και άν ναι ποια απο τις δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Εχω ένα 3com office connect και θέλω να αλλάξω την κεραία για να βάλω μια μεγαλύτερη. Γίνεται? Και άν ναι ποια απο τις δύο? Μάλλον το πρόβλημα σου θα είναι το σήμα. Γιατί απόσταση μιλάμε και πόσοι τοίχοι παρεμβάλονται? Απόσα γνωρίζω τέτοιο πράγμα δεν γίνετα αλλά υπάρχει ο λεγόμενος αναμεταδότης που μπορεί να σου λύσει το προβ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts