Alexadros Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Α γιαυτό άλλαξε και η χρέωση στις web activated κλήσεις;;; :mad: Από 0,03€ πήγε 0,05€ πλέον. :( Χρεώνεσαι 0,05 όσην ώρα και να μιλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Χρεώνεσαι 0,05 όσην ώρα και να μιλήσεις? Ναι. Με μάξιμουμ όμως την 1 ώρα ακριβώς. Μετά πέφτει η γραμμή και αν θέλεις ξανακαλείς. (άλλα 5 cents όμως εννοείται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ναι. Με μάξιμουμ όμως την 1 ώρα ακριβώς. Μετά πέφτει η γραμμή και αν θέλεις ξανακαλείς. (άλλα 5 cents όμως εννοείται) και δεν υπάρχει αυτό το όριο των 300λεπτών την εβδομάδα που διάβασα? αν ξεπεράσεις τα 300 λεπτά την εβδομάδα υπάρχει επιπλέον χρέωση απο τα 0,05 στις web activated calls? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 έχει δοκιμασει κανείς τις wifi voip συσκευές; πχ Linksys, Belkin, Netgear ... Για να μας γράψει εντυπώσεις... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 και δεν υπάρχει αυτό το όριο των 300λεπτών την εβδομάδα που διάβασα? αν ξεπεράσεις τα 300 λεπτά την εβδομάδα υπάρχει επιπλέον χρέωση απο τα 0,05 στις web activated calls? Κανείς που να χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο για τις τηλεφωνικές του κλήσεις και να ξέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Επειδή γυρισα απο Αγγλία δεν μπορω πλέον να βαλω χρηματα στον λογαριασμό μου στο buster και έφτιαξα Ελληνικό λογαριασμό. Στην Alphabank εχω κάρτα Maestro αρα το αποκλείουμε Στην eurobank η κάρτα έχει μονο Διαςnet.... Η Κάρτα μου της NovaBank είναι Visa Electron αλλα δεν την δέχεται... Τι στο Δι**λο πρέπει να κάνω με τις Ελληνικές κ**οτράπεζες.:mad: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Επειδή γυρισα απο Αγγλία δεν μπορω πλέον να βαλω χρηματα στον λογαριασμό μου στο buster και έφτιαξα Ελληνικό λογαριασμό. Στην Alphabank εχω κάρτα Maestro αρα το αποκλείουμε Στην eurobank η κάρτα έχει μονο Διαςnet.... Η Κάρτα μου της NovaBank είναι Visa Electron αλλα δεν την δέχεται... Τι στο Δι**λο πρέπει να κάνω με τις Ελληνικές κ**οτράπεζες.:mad: Η Alpha Bank με τους απλους λογαριασμους δινει visa electron και την δεχεται νομιζω! Εσω πως εχεις mastro :worry: ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 H Novabank αν και δίνει Έλεκτρον ΔΕΝ την έχει για συναλλαγές μέσω Ίντερνετ. καθώς οι απομακρυσμένες συναλλαγές δεν έχουν ενεργοποιηθεί (άντε άντε...) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Η Alpha Bank με τους απλους λογαριασμους δινει visa electron και την δεχεται νομιζω! Εσω πως εχεις mastro :worry: ??? Δεν ξέρω... Θα παω να τους ζητήσω να μου την κάνουν Visa electron. Δεν βρίσκω άλλη λύση Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Η Alpha Bank με τους απλους λογαριασμους δινει visa electron και την δεχεται νομιζω! Εσω πως εχεις mastro :worry: ??? Και εγώ αυτή έχω, με τον απλό λογαρισμό καταθέσεων Alpha 400 http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=322 , η κάρτα που πέρνεις είναι visa electron... την έχω δοκιμάσει και απ'ευθείας σε αγορές με χρήση των αριθμών της κάρτας (την δέχεται σαν visa) και μέσω paypal :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 NEA EKDOSI VOIPBUSTER TO KATEBASA SHMERA Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 και εγώ μόλις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 παιδια να ρωτησω κατι και εγω: στις direct call κλησεις απο ελλαδα παλι μεσα στην ελλαδα υπαρχει καποια χρεωση??? μολις το εχω βαλει και εχω παρει καμια 10ρια τοπικα τηλ. σιγουρα δεν πεφτει καμια χρεωση? (με εχει βολεψει το direct call γιατι αν καλω απευθυας, με 768 γραμμη υπαρχει μεγαλη καθυστεριση, ενω απο σταθερο σε σταθερο ολα μια χαρα....αλλα σιγουρα ειναι τσαμπα μεχρι να τελειωσει οχρονος μου??? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 παιδια να ρωτησω κατι και εγω: στις direct call κλησεις απο ελλαδα παλι μεσα στην ελλαδα υπαρχει καποια χρεωση??? μολις το εχω βαλει και εχω παρει καμια 10ρια τοπικα τηλ. σιγουρα δεν πεφτει καμια χρεωση? (με εχει βολεψει το direct call γιατι αν καλω απευθυας, με 768 γραμμη υπαρχει μεγαλη καθυστεριση, ενω απο σταθερο σε σταθερο ολα μια χαρα....αλλα σιγουρα ειναι τσαμπα μεχρι να τελειωσει οχρονος μου??? Υπαρχει μια χρεωση 0,05 ευρω ανα τηλεφωνημα στο λογαριασμο που εχεις στο VoipBuster Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 παιδια να ρωτησω κατι και εγω: στις direct call κλησεις απο ελλαδα παλι μεσα στην ελλαδα υπαρχει καποια χρεωση??? μολις το εχω βαλει και εχω παρει καμια 10ρια τοπικα τηλ. σιγουρα δεν πεφτει καμια χρεωση? (με εχει βολεψει το direct call γιατι αν καλω απευθυας, με 768 γραμμη υπαρχει μεγαλη καθυστεριση, ενω απο σταθερο σε σταθερο ολα μια χαρα....αλλα σιγουρα ειναι τσαμπα μεχρι να τελειωσει οχρονος μου??? Φυσικά. 5 cents η κλήση. Κάνεις login στην σελίδα και βλέπεις την αναλυτική σου χρέωση άλλωστε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ευχαριστω παιδια! :) αλλα για να καταλαβω.. εγω δεν εχω βαλει ακομα καθολου χρηματα στο voipbuster...που χρεωνωμαι??.....στον λογαριασμο του οτε?? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ευχαριστω παιδια! :) αλλα για να καταλαβω.. εγω δεν εχω βαλει ακομα καθολου χρηματα στο voipbuster...που χρεωνωμαι??.....στον λογαριασμο του οτε?? Μπορεις και μιλας πανω απο 1 λεπτο συνεχομενα; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Μπορεις και μιλας πανω απο 1 λεπτο συνεχομενα; Μπορεις αρκει να κανεις μια πληρωμη στο Voipbuster. Στη συνεχεια θα χρεωνεσαι 0,05 ευρω για καθε κληση με απεριοριστη διαρκεια κλησης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Μπορεις αρκει να κανεις μια πληρωμη στο Voipbuster. Στη συνεχεια θα χρεωνεσαι 0,05 ευρω για καθε κληση με απεριοριστη διαρκεια κλησης!!! Εγω το ξερω αυτο.Η ερωτηση πηγαινε στο φιλο που ειπε οτι δεν εχει ανοιξει λογαριασμο στο VoipBuster Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Re paidia prospatho na anoikso ena logarismo sto Voipbuster me ton client tou kai olo pairno to minima "Registration error (32) - Due to an unknown error your registration request was denied". Ti sto kalo? dokimasa me diaforetika username/password e-mail alla tipota! Mporeite na riksete mia matia ean anoiksete enan allo logariasmo? Mipos einai provlima diko mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ...μη σου πω οτι εχω κανει 4-5 τηλεφωνα χωρις να βαλω ουτε ενα ευρο και μιλησα πανω απο 20 λεπτα... αντε να δω που θα χρεωθουνε αυτα...:worry: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ...μη σου πω οτι εχω κανει 4-5 τηλεφωνα χωρις να βαλω ουτε ενα ευρο και μιλησα πανω απο 20 λεπτα... αντε να δω που θα χρεωθουνε αυτα...:worry: Ε πού να χρεωθούνε βρε; :lol: Στον ΟΤΕ αποκλείεται αφού δεν καλείς μέσω του δικτύου του ΟΤΕ αλλά μέσω νετ. Αν έχεις ISDN θα το διαπιστώνεις από το λαμπάκι που αναβοσβήνει από το Νετμοντ. Όταν καλείς μέσω νετ (Voipbuster/Sipdiscount κλπ.) δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι του Νετμοντ (δε γίνεται δηλαδή κλήση μέσω ΟΤΕ). Ενώ αν καλέσεις μέσω ΟΤΕ ανάβει κανονικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 εχει χρησιμοποιήσει κανείς σας το Jajah? Να μας δώσει τα φώτα του, στο τι γίνεται με τις χρεώσεις Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnick Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 me to voipbuster mporo na milao apo pc se pc xoris xreosei?isxiei akoma afto? i mipos afto pou leo ginete me to skype?einai dorean etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 i mipos afto pou leo ginete me to skype?einai dorean etsi? Με το Skype ειναι δωρεαν οι κλησεις pc 2 pc και υποστηριζεται μεταδοση εικονας. Και το voipbuster παρεχει δωρεαν την υπηρεσια αλλα χωρις εικονα απ οτι ξερω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts