johnnyman25 Δημοσιεύτηκε June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Το έχετε να προτείνετε μέχρι 250 ευρώ για φίλο που θέλει νέα συσκευή? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 realme 8 pro. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 30, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 realme 8 pro.Από σκρουτζ έχει κανονικά 3ετη εγγύηση? Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Από σκρουτζ έχει κανονικά 3ετη εγγύηση? Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, μόνο από επίσημο διανομέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Από σκρουτζ έχει κανονικά 3ετη εγγύηση? Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τσουκ μόνο από τα μαγαζιά που παίρνουν από την info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Τσουκ μόνο από τα μαγαζιά που παίρνουν από την infoΤι σχέση έχει η info; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Τσουκ μόνο από τα μαγαζιά που παίρνουν από την infoΑπό σκρουτζ έχει κανονικά 3ετη εγγύηση? Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας TapatalkH infoquest φέρνει τα xiaomi κι όχι τα realme Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ θα πρότεινα το poco x3 pro πάντως. Ό,τι πιο γρήγορο σ αυτά τα λεφτά Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 realme 8 pro. Γιατί όχι το 7pro? Σε συγκριτικά αρκετοί λένε πως το προτιμούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Γιατί όχι το 7pro? Σε συγκριτικά αρκετοί λένε πως το προτιμούν. Το 8 είναι νεότερο μοντέλο με πολύ καλύτερη κάμερα. Επίσης υπάρχει και αλλαγή στη σχεδίαση - βάρος. Ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος. Εγώ θα πήγαινα στο νεότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 H infoquest φέρνει τα xiaomi κι όχι τα realme Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ θα πρότεινα το poco x3 pro πάντως. Ό,τι πιο γρήγορο σ αυτά τα λεφτά Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λάθος είδα :p δεν αλλάζει κάτι όμως οτι αφορά την εγγύηση, στην ελλαδα μόνο samsung και apple (με καποιες εξαιρέσεις) μπορείς να πάρεις απο όπου θέλεις και να πας αντιπροσωπεία (κάποτε ήταν και huawei τωρα δεν υπάρχει πλέον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 3, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Καλημέρα παιδιά. Του πρότεινα η realme 8 pro η το poco x3 pro. Οποίο θέλει ας πάρει. Σας ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Και τα δύο είναι πολύ δυνατά, οπότε πιστεύω όποιο και αν επιλέξει θα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Ωραίο θέμα, πάνω που ψαχνόμουν. Διάβασα όμως, σε κριτική στο skroutz, πως έχει χαμηλή ένταση στα ακουστικά. Αυτό είναι μείον.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts