Jump to content

Ποια συσκευή να προτιμήσω;;;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε περιπτωση που το ξεχασατε, τα 1200nits τα δινει το κινητο μονο στο αυτοματο και μονο οταν χρειαζεται. Χειροκινητα δεν γινετε.

Αυτό που λες ισχύει σου 100% που λες....Έτσι είναι...Γιατί πάνε όλοι και το κάνουν χειροκίνητα και έτσι δεν ανεβάζει τέρμα....Και έχει αρκετή διαφορά...Όπως και την προσαρμόσιμη φωτεινότητα πρέπει να είναι στο auto....Τότε μόνο είναι super bright....Ναι super bright καλά διαβάσατε....

• Απαντήσεις 309
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Νίκο με ξέρεις να γράφω κάτι στο ετσι;

Αλλο η φωτεινότητά και άλλο η απόχρωση της οθόνης...χρώματα και λευκό...

Στο θέμα φωτεινότητας ειλικρινά εγώ δεν το είδα super φωτεινό...εντάξει βέβαια αυτοί εχουν και τον εξοπλισμό για τις μετρήσεις τους,ομως δεν θα την χαρακτήριζα κι εκτυφλωτικα φωτεινή,κάτι πού προσωπικά δε με χαλάει κιόλας καθώς εγώ παίζω με όλες τις συσκευές μου,με φωτεινότητά προς την μέση,εκτός κι αν έχω κόντρα ήλιο οπού εκεί αυξάνω.

Καλή η απόδοσή στο ήλιο,ομως τίποτα δεν φτάνει το iphone όπου και με φωτεινότητά στη μέση βλέπεις εύκολα απλά τα πάντα.

Κι ένα νομίζω πολύ καλό review πού αφορά το s10 βέβαια...και αναλύει οπως πρέπει προτερήματα και μειονεκτήματα...

https://in2mobile.gr/2019/03/15/samsung-galaxy-s10-review/8/

Επίσης στο θέμα επεξεργαστή...αμφιβάλω αν ο exynos ρίχνει στον kirin...ο 855 μπορεί.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ειπα οτι εισαι ανθρωπος που τα λεει ετσι, αλλα στο θεμα εντασης φωτος τα εμπλεξες με αποχρωση..

Για την κιτρινιλα συμφωνω, και εμενα δε μου αρεσε. βεβαια εδω και καιρο βλεπω πολυ κοσμο να δουλευει κινητα με κιτρινιλα, πχ σε αι φον να βαζουν το φιλτρο νυκτος που το κανει κιτρινο εντελως κλπ, και απορω πως μπορουν, αλλα μου λενε οτι ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια τους. Ισως δηλαδη να εχει μια αληθεια αυτο που λεει η samsung, αλλα θα μπορουσε να μας δωσει ενα set up με ωραιο λευκο και να επιλεγει ο καθε ενας.

Οσο για τη φωτεινοτητα, μονο με εργαλειο μπορεις να μετρησεις, αν πας ομως κατω απο τον ηλιο και δεν βλεπεις, τοτε οκ πασο, δε νομιζω ομως να το ειπες γιαυτο, απλα μαλλον σου φανηκε ετσι.

Σε περιπτωση που το ξεχασατε, τα 1200nits τα δινει το κινητο μονο στο αυτοματο και μονο οταν χρειαζεται. Χειροκινητα δεν γινετε.

Ετσι ειναι, εγω προσωπικα μονο αυτοματο δουλευω, δε μπορω να καθομαι να παιδευομαι παιζοντας με τα χειροκινητα, και ποτε δεν ειχα θεμα με το νοτε, δε νομιζω οτι εδω θα ηταν χειροτερα λοιπον αλλα δε γινεται να το μετρησουμε και ετσι, θελει εργαλειο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• 3 weeks later...

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

• 3 weeks later...

Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση στις 2 συσκευές από τη στιγμή που στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη έρχεται με το ΣΑΠΑΚΙ Exynos.

Όλα σχεδόν τα reviews και οι συγκρίσεις που βγάζουν τα 2 τηλέφωνα να κονταροχτυπιούνται είναι στην Αμερική και συγκρίνουν το S10 με τον 855.

Όπως επιβεβαιώνεται από το ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΟ anandtech παραπάνω η έκδοση με Snapdragon είναι σαν να έχεις ΑΛΛΟ τηλέφωνο καθώς :

1. Υπάρχει ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορά στη διαχείριση της μπαταρίας σε standby και σε παιχνίδια. Συνολικά ένας χρήστης θα δει διαφορά 15-20% ανάμεσα στη μπαταρία του Exynos με τον 855.

2. Υπάρχει διαφορά στο κομμάτι των φωτογραφιών καθώς ο 855 κάνει καλύτερο image processing. Στα κινητά η ψηφιακή επεξερασια των pixels είναι αυτή που δίνει ουσιαστικά το κάτι παραπάνω στο αποτέλεσμα..

Επιπλέον η Samsung συνεχίζει την ΑΘΛΙΑ τακτική τα βγάζει ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ συσκευές σε άπειρες εκδόσεις. Πας πχ Αμερική και παίρνεις το ΜΑΜΑ S10 με 855 , γυρίζεις Ευρώπη και βλέπεις ότι δεν υποστηρίζεται το Samsung Pay. Επίσης παρότι πληρώνεις το premium της Samsung ΔΕΝ έχεις εγγύηση. Στα μάτια μου ανέβηκε πολύ η Huawei όταν είδα ότι έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ Global έκδοση του Mate 20 pro.

Ειδικά για έναν επαγγελματία το παραπάνω μετράει πολύ.

Και στην εξίσωση δεν έβαλα ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον παράγοντα τιμή καθώς το ένα κυκλοφορεί καιρό στην αγορά και έχει εξομαλυνθεί η τιμή του. Βέβαια για όποιον κοιτάει το λόγο απόδοσης τιμής στην premium κατηγορία , ήδη έχει αγοράσει το Mate.

Αυτά από εμένα.

Are you with Us?

Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση στις 2 συσκευές από τη στιγμή που στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη έρχεται με το ΣΑΠΑΚΙ Exynos.

Όλα σχεδόν τα reviews και οι συγκρίσεις που βγάζουν τα 2 τηλέφωνα να κονταροχτυπιούνται είναι στην Αμερική και συγκρίνουν το S10 με τον 855.

Όπως επιβεβαιώνεται από το ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΟ anandtech παραπάνω η έκδοση με Snapdragon είναι σαν να έχεις ΑΛΛΟ τηλέφωνο καθώς :

1. Υπάρχει ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορά στη διαχείριση της μπαταρίας σε standby και σε παιχνίδια. Συνολικά ένας χρήστης θα δει διαφορά 15-20% ανάμεσα στη μπαταρία του Exynos με τον 855.

2. Υπάρχει διαφορά στο κομμάτι των φωτογραφιών καθώς ο 855 κάνει καλύτερο image processing. Στα κινητά η ψηφιακή επεξερασια των pixels είναι αυτή που δίνει ουσιαστικά το κάτι παραπάνω στο αποτέλεσμα..

Επιπλέον η Samsung συνεχίζει την ΑΘΛΙΑ τακτική τα βγάζει ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ συσκευές σε άπειρες εκδόσεις. Πας πχ Αμερική και παίρνεις το ΜΑΜΑ S10 με 855 , γυρίζεις Ευρώπη και βλέπεις ότι δεν υποστηρίζεται το Samsung Pay. Επίσης παρότι πληρώνεις το premium της Samsung ΔΕΝ έχεις εγγύηση. Στα μάτια μου ανέβηκε πολύ η Huawei όταν είδα ότι έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ Global έκδοση του Mate 20 pro.

Ειδικά για έναν επαγγελματία το παραπάνω μετράει πολύ.

Και στην εξίσωση δεν έβαλα ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον παράγοντα τιμή καθώς το ένα κυκλοφορεί καιρό στην αγορά και έχει εξομαλυνθεί η τιμή του. Βέβαια για όποιον κοιτάει το λόγο απόδοσης τιμής στην premium κατηγορία , ήδη έχει αγοράσει το Mate.

Αυτά από εμένα.

αυτη ειναι η μια οψη..

η αλλη ειναι οτι το Mate 20 pro εχει τραγικο μενου, δεν παιρνει επεκταση μνημης, εκτος αν καποιος αγορασει τη γελοιοτητα της νανο sd.. που για μενα που εχω 2-3 καρτες 256gb sd δεν ειναι καν επιλογη, και μιλαμε για φωτογραφικα κινητα που υποτιθεται θες χωρο.

Επισης σε βιντεο ειναι κατωτερο, και σοβαρη διαφορα στην καμερα βλεπεις μονο νυχτα που και εκει υπεργφωτιζει τα σκηνικα και καμια φορα αμφιβαλλεις αν αυτο αξιζει. Τελος ειναι πιο μακροστενο νομιζω που προσωπικα δεν το βρισκω βολικο.

Γενικα λοιπον καθε ενας ψωνιζει με τα δικα του κριτηρια, πχ η γρηγορη φορτιση και το δακτυλικο αποτυπωμα μου ειναι παντελως αδιαφορα εμενα, για αλλους ειναι σημαντικα ομως.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χωρίς να θέλω να μπω σε Vs μεταξύ επεξεργαστών, έχετε δει το Single-Core Score του exynos στο Geekbench σε σχέση με του SD855;

Ο Exynos κοντεύει να πιάσει τον A12 Bionic.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με vs επεξεργαστών...τώρα έριξα μια ματιά (επειδή συζητιέται πολύ στο forum) και είδα τα νούμερα.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Χωρίς να θέλω να μπω σε Vs μεταξύ επεξεργαστών, έχετε δει το Single-Core Score του exynos στο Geekbench σε σχέση με του SD855;

Ο Exynos κοντεύει να πιάσει τον A12 Bionic.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με vs επεξεργαστών...τώρα έριξα μια ματιά (επειδή συζητιέται πολύ στο forum) και είδα τα νούμερα.

Σε απόλυτη τιμή για single core χρήση ο Exynos είναι αισθητά καλύτερος. Βέβαια στο κινητό αυτό σε θα σου χρειαστεί πουθενά καθώς οι βαριές εφαρμογές που τρέχουν συνεχόμενα κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με την κάρτα γραφικών (παιχνίδια , photo-video capture-edit) όπου ο 855 και πάλι του ρίχνει στα αυτιά.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτη ειναι η μια οψη..

η αλλη ειναι οτι το Mate 20 pro εχει τραγικο μενου, δεν παιρνει επεκταση μνημης, εκτος αν καποιος αγορασει τη γελοιοτητα της νανο sd.. που για μενα που εχω 2-3 καρτες 256gb sd δεν ειναι καν επιλογη, και μιλαμε για φωτογραφικα κινητα που υποτιθεται θες χωρο.

Επισης σε βιντεο ειναι κατωτερο, και σοβαρη διαφορα στην καμερα βλεπεις μονο νυχτα που και εκει υπεργφωτιζει τα σκηνικα και καμια φορα αμφιβαλλεις αν αυτο αξιζει. Τελος ειναι πιο μακροστενο νομιζω που προσωπικα δεν το βρισκω βολικο.

Γενικα λοιπον καθε ενας ψωνιζει με τα δικα του κριτηρια, πχ η γρηγορη φορτιση και το δακτυλικο αποτυπωμα μου ειναι παντελως αδιαφορα εμενα, για αλλους ειναι σημαντικα ομως.

Το μενού είναι κάτι υποκειμενικό και πολλοί κάνουν χρήση launchers. Και για μένα πάντως είναι καλύτερο , συμφωνώ. Λόγος απόκτησης συσκευής πάντως δεν είναι το μενού..

Η SD είναι γελοιότητα , έχεις επίσης δίκιο. Βέβαια ως επαγγελματίας έχω 1ΤΒ χώρο αποθήκευσης στο σύννεφο με το office 365. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κάρτα SD σε κινητό μου.

Το βίντεο δεν το έχω ψάξει , δέχομαι ότι έχεις δίκιο αν και οι περισσότεροι κοιτάνε την κάμερα.

Το μέγεθος επίσης είναι καθαρά υποκειμενικό , εμένα μου έκατσε πολύ καλύτερα στην παλάμη το Mate λίγο που τα έπαιξα.

Και για να το κλείσω το θέμα , πιο πολύ έχω σπαστεί με την πολιτική της Samsung να δίνει στην Ευρώπη συσκευές Β διαλογής (αν δεν κάνω λάθος εσυ έχεις κινητό με Snap από Χονγκ Κονγκ ΧΩΡΙΣ εγγύηση). ΤΕΡΑΣΤΙΟ φάουλ και να μη δίνει εγγύηση σε συσκευές που αγοράζονται ΜΑΜΑ και να τους πετσοκόβει τα features.

Are you with Us?

Σε απόλυτη τιμή για single core χρήση ο Exynos είναι αισθητά καλύτερος. Βέβαια στο κινητό αυτό σε θα σου χρειαστεί πουθενά καθώς οι βαριές εφαρμογές που τρέχουν συνεχόμενα κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με την κάρτα γραφικών (παιχνίδια , photo-video capture-edit) όπου ο 855 και πάλι του ρίχνει στα αυτιά.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μενού είναι κάτι υποκειμενικό και πολλοί κάνουν χρήση launchers. Και για μένα πάντως είναι καλύτερο , συμφωνώ. Λόγος απόκτησης συσκευής πάντως δεν είναι το μενού..

Η SD είναι γελοιότητα , έχεις επίσης δίκιο. Βέβαια ως επαγγελματίας έχω 1ΤΒ χώρο αποθήκευσης στο σύννεφο με το office 365. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κάρτα SD σε κινητό μου.

Το βίντεο δεν το έχω ψάξει , δέχομαι ότι έχεις δίκιο αν και οι περισσότεροι κοιτάνε την κάμερα.

Το μέγεθος επίσης είναι καθαρά υποκειμενικό , εμένα μου έκατσε πολύ καλύτερα στην παλάμη το Mate λίγο που τα έπαιξα.

Και για να το κλείσω το θέμα , πιο πολύ έχω σπαστεί με την πολιτική της Samsung να δίνει στην Ευρώπη συσκευές Β διαλογής (αν δεν κάνω λάθος εσυ έχεις κινητό με Snap από Χονγκ Κονγκ ΧΩΡΙΣ εγγύηση). ΤΕΡΑΣΤΙΟ φάουλ και να μη δίνει εγγύηση σε συσκευές που αγοράζονται ΜΑΜΑ και να τους πετσοκόβει τα features.

κοιτα, για καποιον που ασχολειται με 5 ρυθμισεις κλπ, το ψαξιμο και στησιμο ειναι τραγικο, τουλαχιστον το Mate 10 pro Που ειχα με παιδεψε πολυ, και το ιδιο εκανε και στον φιλο που το εδωσα..για μενα ναι, αυτο ειναι λογος μη αγορας αθροιστικα..προφανως ολα μετρανε, δεν μιλαμε μονο για αυτο..

Οσο για την SD, δεν ξερω πολλους επαγγελματιες να τη χρειαζονται..

Εγω ειμαι επαγγελματιας, αλλα την sd τη θελω γιατι απλα δε θελω να σβηνω τα παντα ολα απο μεσα. ΚΡαταω αρχειο εδω και 7 χρονια περιπου,απο εκδρομες, δραστηριοτητες κλπ. και πλεον οταν γραφω ενα βιντεο, πχ 2Κ αναλυση (αν οχι 4Κ) και θελω καμποσα GB για λιγα λεπτα, τοτε θα πρεπει σε λιγο καιρο να το ριξω σε Pc ή να το σβησω. Οποτε μια γρηγορη και φθηνη Sd βοηθαει να τα κουβαλας παντα, και κυριως, αν πχ πεσει και σπασει, να μην χασει ουτε ενα αρχειο...αφου προσωπικα αποθηκευω εκει κατευθειαν. ΚΑι μην μου πεις οτι χαλανε ευκολα, απο την πρωτη μερα που εβαλα καρτα μνημης, ειτε λεγεται k750, ειτε s10+ ειτε ψηφιακη, ποτε δεν εχασα ουτε 1 ΜΒ. Απλα καθε 5 χρονια παιρνω μια καινουρια, των 50 ευρω το πολυ, που σημαινει 10 ευρω το χρονο κοστος, ωστε να εχω παντα καινουρια και παντα πιο πολυ.

Οσο αφορα το θεμα με την πολιτικη των 2 socket, δε διαφωνω, και το θεωρω τραγικο να εχουν τοση διαφορα....Εγω φυσικα και θα επαιρνα με exynos, αλλα εκατσε να το βρω λιγων ημερων σε αριστη τιμη απο φιλο με snap, και ειπα να αραξω σε αυτο μιας και το κινητο ηταν και δοκιμασμενο. Εγγυηση ελπιζω να μην χρειαστω, σπανια χρειαστηκα, για κανα handsfree Κυριως, αλλα οκ, δεν ειναι λογος αυτος, το θεμα ειναι να μην σου κατσει καμια χοντρη στραβη. Παρολα αυτα εχω εγγυηση, απλα θα παιδευτω λιγο. επισης εχω και 2η συσκευη καβα να την περασω..

Το μεγεθος ειναι σιγουρα σχετικο με τα χερια του καθενος και την επιθυμια του, εγω δεν μπορω τα πολυ μακροστενα, αν και ειναι πιο ανετα, ειναι πιο δυστρηστα αφου ειδικα σε emails κλπ δεν παλευεται να αλλαζεις σειρα καθε 2 λεξεις.

• 3 months later...
γνωριζει κανεις να με πει πιο ειναι καλυτερο κινητο απο αυτα τα δυο ?σε καμερα, διαρκεια μπαταριας και επεξεργαστη .πιο κινητο εχει καλυτερο επεξεργαστη.

γνωριζει κανεις να με πει πιο ειναι καλυτερο κινητο απο αυτα τα δυο ?σε καμερα, διαρκεια μπαταριας και επεξεργαστη .πιο κινητο εχει καλυτερο επεξεργαστη.

Ξεκάθαρα το Α3 .καλύτερο λειτουργικό με stock android . Καλύτερος cpu καλύτερη κάμερα κ καλύτερη μπαταρία .κ βέβαια ανώτερες επιδόσεις

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω το Samsung galaxy s8 που έχω στο μυαλο μου έχω 3 διαφορετικές συσκευές οι κάθε 3 είναι διαφορετικές και με διαφορά τιμής.

1. Xiaomi mi9

2. Huawei p30 pro

3. Note 10 plus Samsung

Από την μια λέω να μην δώσω πολλά χρήματα και να παρω το mi9 βάζω και μια gcam πάνω αν χρειαστεί και είμαι κομπλέ αλλά με χαλάει και η μικρή μπαταρία που έχει και η απουσία ois αλλά η μπαταρία λένε δεν είναι και τόσο καλή με αρκετή χρήση.

Μετά σκέφτομαι το p30 pro φοβερό κινητό έχει πέσει λίγο η τιμή της φοβερή κάμερα και μπαταρία εννοείται με 8 ραμ σε σχέση με το s10 plus θεωρώ πως το προτιμάω μιας και έχουν την ίδια πλέον τιμή.

Note 10 plus με κερδίζει αρκετά η οθόνη ο ήχος και η κάμερα είναι κορυφή αν και θεωρώ του p30 pro καλύτερη από μπαταρία ακούω ανάμικτα συναισθήματα αρνητικό η τιμή του μιας και έχει 250€ πάνω από p30 pro και από mi9 550€.

Σκέφτηκα να περιμένω να πέσει η τιμή του note 10 plus να φτάσει κάνα 700 αλλά τα note δύσκολα πέφτουν και αν πέσει τόσο βλέπω με την έλευση του s11.

Εσείς τι προτείνεται ?

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Note 10 plus Μετα p30 pro

Προφανος αν όντος υπάρχει θέμα χρημάτων δεν πας σε ναυαρχίδα και πας σε mi9 που οκ δεν είναι p30 pro και note σε καμία περιπτοση αλλά ούτε χάλια είναι

Τα χρήματα τα έχω και να πάρω και το note 10 απλά όσο να είναι σκέφτομαι να δώσω 900 και 1000€ για κινητό όσο να είναι δεν είναι και λίγα και σίγουρα δεν αξίζει καμία συσκευή τόσα πολλά αν είχε 700€ εκεί πάλι πολλά είναι αλλά θα έκανα την μετάβαση σίγουρα το p30 pro βγαίνει 650 με 700 από ότι είδα. Σίγουρα το mi9 είναι αξιόλογη συσκευή μιλάμε για μισή τιμή έως και τριπλάσια τιμή πιστεύω για αυτά που προσφέρει αξίζει τα λεφτά είναι μια χαρά αλλά όσο να είναι αδυνατεί και ειδικά σε θέμα μπαταρίας δεν ξέρω το s8 το φορτίσω έως και 3 φορές την ημέρα δεν είναι λίγο.

Είχα σκεφτεί να περιμένω να πέσει η τιμή του note 10 plus κάπου στα 700€ και να το αγοράσω αλλά βλέπω να περνάνε αρκετοί μήνες και μετά ίσως και όταν βγει το s11 να πέσει κάπου εκει.

Edited by Dim2
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

• 2 months later...
που υπερτερει το χιαομι διοτι βλεπω το παινευουν παρα πολλοι. νομιζω το huawei εχει καλυτερο επεξεργαστη. σε αντιθεση με τον χιαομι που εχει mediatek .ακουσα τα mediatek δεν εχουν καλη συνδεσιμοτητα. αληθευει ?

Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο από τα δύο.οταν λες για συνδεσιμότητα τι εννοείς;εγώ έχω το αλκατελ 3χ με μιντιατεκ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα συνδεσιμότητας.

Tcl 20 5g

βασικα πιστευω ειναι αρκετα μεγαλο το χιαομι. οκ εχει μεγαλυτερη μπαταρια απο το huawei . αλλα στις 6.1 ιντσες με 250 ευρω. δεν μπορεις να βρεις αλλα ισαξια πιστευω. και να βγαζουν και καλη φωτογραφια.

• 2 months later...
Παιδία είμαι σε δίλημμα. Ο πάροχος μου προσφέρει ανανέωση συμβολαίου με μια εκ των 2 συσκευών με μόνο 5 ευρώ διαφορά (πιο μεγάλο μηνιαίο κόστος ) για Samsung S20 Plus ή 5 ευρώ πιο χαμηλό κόστος και 256GB Huawei P30 Pro. Μαζί με το Samsung δίνουν και τα earbuds δώρο. Ποιο αξίζει περισσότερο. Να περιμένω 2 εβδομάδες για το Samsung ή να πάρω το Huawei άμεσα; Δεν έχω περιθώρια να περιμένω για άλλη συσκευή είναι μια από τις 2. Τι λέτε;

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Παιδία είμαι σε δίλημμα. Ο πάροχος μου προσφέρει ανανέωση συμβολαίου με μια εκ των 2 συσκευών με μόνο 5 ευρώ διαφορά (πιο μεγάλο μηνιαίο κόστος ) για Samsung S20 Plus ή 5 ευρώ πιο χαμηλό κόστος και 256GB Huawei P30 Pro. Μαζί με το Samsung δίνουν και τα earbuds δώρο. Ποιο αξίζει περισσότερο. Να περιμένω 2 εβδομάδες για το Samsung ή να πάρω το Huawei άμεσα; Δεν έχω περιθώρια να περιμένω για άλλη συσκευή είναι μια από τις 2. Τι λέτε;

Εγώ προσωπικά το Samsung θα έπαιρνα.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 5 months later...
Nα ρωτήσω το antutu έχει καταργηθεί;γιατί δεν το βρίσκω στο play store;

Tcl 20 5g

Μπαίνω στο site τους,πάω να κατεβάσω το τεστ και το κινητό μου δεν με αφήνει για λόγους ασφαλείας.δεν κατεβάζει την σελίδα.ξερει κανείς τι συμβαίνει;

Tcl 20 5g

Ειναι της Cheetah, ολες τις οι εφαρμογες εχουν αφαιρεθει απο το PlayStore και το PlayProtect τις αναφερει ως κακοβουλες.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Ποια συσκευή να προτιμήσω;;;