evris2013 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 https://techmaniacs.gr/i-xiaomi-tha-anavathmisei-sto-miui-13-tis-syskeyes-poy-kykloforisan-ta-teleytaia-dyo-chronia/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 (edited) είμαστε στο myphone καλό θα είναι να εμπιστεύεσαι τους κατόχους των συσκευών και όχι την κάθε μπούρδα βασισμένη σε δήθεν χαζοδιασημο leaker που βαπτιστηκε έτσι!!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 22, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 (edited) Παραπληροφορει τον κοσμο η Xiaomi με τις ονομασιες των miui που δεν βγαζουν νοημα σαν ονομασιες/αριθμους. Οπως ειχε αναφερθει παλιοτερα,οι φετινες ναυαρχιδες Mi11 βγηκαν με το Android 11 μεν,αλλα το miui ηταν το 12 το οποιο περισσοτερο πατουσε πανω στο περσινο Android 10(με καποιες προσθηκες απο το 11),και οχι στο 12.5 που υποτιθεται οτι παταει περισσοτερο στο Android 11(κυκλοφορησε προσφατα αυτο). Edited June 22, 2021 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 ακριβως Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Ίσως να εξέταζαν όλοι αυτοί που βγάζουν κινητά με τροποποιημένο android να διέθεταν και την εναλλακτική για χρήση του καθαρού συστήματος, προ των επεμβάσεών τους. Καταλαβαίνω γιατί το κάνουν όπως το κάνουν και για κάποιους χρήστες είναι οκ, για κάποιους (λιγότερο χρήστες) όμως ίσως να είναι ανεπιθύμητα όλα αυτά τα πρόσθετα. Θα μπορούσε να είχε απαιτηθεί και κεντρικά, από τον ίδιον τον κορμό του android ενδεχομένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Παραπληροφορει τον κοσμο η Xiaomi με τις ονομασιες των miui που δεν βγαζουν νοημα σαν ονομασιες/αριθμους. Οπως ειχε αναφερθει παλιοτερα,οι φετινες ναυαρχιδες Mi11 βγηκαν με το Android 11 μεν,αλλα το miui ηταν το 12 το οποιο περισσοτερο πατουσε πανω στο περσινο Android 10(με καποιες προσθηκες απο το 11),και οχι στο 12.5 που υποτιθεται οτι παταει περισσοτερο στο Android 11(κυκλοφορησε προσφατα αυτο). Συμφωνώ. Λάθος πολιτική. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 δεν υπάρχει πολιτική στην xiaomi,μπαχαλο εταιρεία είναι από την ίδρυση της όπου υπήρχε ανοχη χρηστών λόγω σουβλακιων χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσίαση 100 μοντέλων την εβδομάδα και εξακολουθεί να είναι,απλά τώρα το πρόβλημα διογκώθηκε με τις αυξήσεις τιμών στα mi 11 όπου οι χρήστες περίμεναν τιμές xiaomi και είδαν τιμές iphone που σε καμία περίπτωση δεν είναι παρά το copy paste που έχει κάνει!!! αν δεν ρίξεις τι τιμές στα επίπεδα της,απατη θα πάει ..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Ίσως να εξέταζαν όλοι αυτοί που βγάζουν κινητά με τροποποιημένο android να διέθεταν και την εναλλακτική για χρήση του καθαρού συστήματος, προ των επεμβάσεών τους. Στην Κινα,google services τρωνε ακυρο. Αρα σιγα μην κατσουν να κυκλοφορουν για καθε κινητα και μια επιπλεον εκδοση με stock android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) θα μπορούσαν κάλλιστα και απλά να μη βάλουν όλες αυτές τις εφαρμογές στις globals roms χωρίς κανένα κόστος και ασχολία εκ μέρους τους αλλά υπάρχει δόλος για αυτό και δεν το κάνουν ,και από εμάς τρώνε ban τα κινέζικα αλλά ποιος μας ακούει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 23, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 To μουιμουι έχει βγάλει θέματα με messenger notifications, battery drain, Bluetooth auto connect issues... Πολύ καλό λογισμικό. Μην το ματιασω.:lol: Εν τω μεταξύ στο feedback απαντάνε ο,τι να ναι. Τους στέλνεις το πρόβλημα και σου απαντάνε ποιο είναι το πρόβλημα; Έχω πεθάνει στο γέλιο.:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 To μουιμουι έχει βγάλει θέματα με messenger notifications, battery drain, Bluetooth auto connect issues... Πολύ καλό λογισμικό. Μην το ματιασω.:lol: Εν τω μεταξύ στο feedback απαντάνε ο,τι να ναι. Τους στέλνεις το πρόβλημα και σου απαντάνε ποιο είναι το πρόβλημα; Έχω πεθάνει στο γέλιο.:lol:Καλό κουράγιο :lol: Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) δεν ξέρω παλαιότερα τους είχα στείλει να σταματατησουν να παρακολουθούν την συσκευή μου και ότι έχω δώσει δικαίωμα μόνο στην google να το κάνει αυτό αλλα δεν μου απάντησαν,δεν ξέρω γιατί Edited June 23, 2021 by Nagata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Καλό κουράγιο :lol: Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Ευχαριστώ αν και δε φημίζομαι για την υπομονή μου. Αν σε ένα δύο updates δε τα λύσουνε έφυγα.:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) Ευχαριστώ αν και δε φημίζομαι για την υπομονή μου. Αν σε ένα δύο updates δε τα λύσουνε έφυγα.:lol:γιατί? όχι σε παρακαλώ stay please!!!! αν και σε ένα update τυχαία θα δουλεύει θα χαλάσει στο επόμενο....σίγουρακι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 23, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 γιατί? όχι σε παρακαλώ stay please!!!! αν και σε ένα update τυχαία θα δουλεύει θα χαλάσει στο επόμενο....σίγουρακι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Μου αρέσει που λένε "stable". Κοροϊδεύοντας τον εαυτό τους δηλαδή. Τέλος πάντων, έχουν πλάκα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Μου αρέσει που λένε "stable". Κοροϊδεύοντας τον εαυτό τους δηλαδή. Τέλος πάντων, έχουν πλάκα.Είναι stable, σε beta μορφή όμως :p Τα γνωστά βήματα τα έκανες για τα notifications; Εξαίρεση από battery optimization, auto start και τα συναφή; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 είναι pilot pre beta china global developer release ...δεν βρίσκεις άκρη με αυτούς τώρα λένε έβαλε μερικά API's για να φαίνεται a11 και το skin παραμένει A10 άκρη δεν βρίσκεις με αυτούς μόνο που δεν έχουν απέναντι τους πλέον αυτούς που όλα τα βλέπουν ρόδινα,ονόματα δεν λέμε!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Παντος είναι η μόνη εταιρεία που βγάζει beta stable έκδοση. Δηλαδή έχει την beta beta και την σταθερή beta; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Μια stable stable να βγάλει και τι στον κόσμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εντάξει το θέμα των ειδοποιήσεων στο messenger έφτιαξε με το να κλείσω τα optimizations του μιου μιου. Το Bluetooth autodetect θα με ταλαιπωρήσει λίγο. Θα φάει ένα factory resetσε κάποια φάση αλλά δεν είναι και δουλειά αυτή... Το battery drain ερχόταν από google services, το διόρθωσα και αυτό με διαγραφή cache σε google play. Γενικά θέλει δουλειά το λογισμικό. Ειδικά για εμένα που έρχομαι από Sony, Samsung και iOS είναι λίγο παιδικό το μιουμιου. Βέβαια έχει και αρκετά θετικά. Πχ πολύ ωραία κάμερα και μενού κάμερας, ταχύτητα μενού, σταθερή baseband, καλή παραμετροποίηση στα χρώματα της οθόνης, και άλλα. Ας μη μένουμε μόνο στα bugs. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) Παντος είναι η μόνη εταιρεία που βγάζει beta stable έκδοση. Δηλαδή έχει την beta beta και την σταθερή beta;ναι κανονικά με beta testers πολύ κλειστού κύκλου αλλά μόνο για cn version τις global beta δεν τις δοκιμάζει κανένας πριν ανέβουν,αν σου κάτσει καλώς ...διαφορετικά περιμένεις fix ..... μιλάμε πάντα για beta stable και καλά,για pro beta που τις ονομάζει pilot εκεί καμία φορά δίνει πάλι σε κλειστό πιο ευρύ κύκλο αυτή τη φορα για test,δεν έχει δηλ ομάδα χωριστά παρά τους ήδη πελάτες της να να λέμε την αλήθεια ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς τι κάνει.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 23, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 ναι κανονικά με beta testers πολύ κλειστού κύκλου αλλά μόνο για cn version τις global beta δεν τις δοκιμάζει κανένας πριν ανέβουν,αν σου κάτσει καλώς ...διαφορετικά περιμένεις fix ..... μιλάμε πάντα για beta stable και καλά,για pro beta που τις ονομάζει pilot εκεί καμία φορά δίνει πάλι σε κλειστό πιο ευρύ κύκλο αυτή τη φορα για test,δεν έχει δηλ ομάδα χωριστά παρά τους ήδη πελάτες της να να λέμε την αλήθεια ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς τι κάνει.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Δεν υπαρχει beta stable, υπαρχει closed και open beta. Stable σημαινει σταθερη και ειναι η επισημη τελικη εκδοση για ολους. Τωρα η Xiaomi για αλλο ενα πραγμα μπερδευει τον κοσμο εκτος τωρα αν δεν το κατεχει στην μεταφραση και γινονται ολα αυτα τα ευτραπελα. Οπως και να'χει πρεπει να βελτιωσει πολυ και το θεμα με τις ονομασιες στα παντα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 (edited) πρόσεξε μην κάνεις το ίδιο και χαθείς και συ στην μετάφραση η close είναι για πολύ μικρό κύκλο όπως έγραψα πιο πάνω και η open για μεγαλύτερο η close είναι η nightly που παίρνει και η xiaomi Eu και τις κάνει custom.eu nightly builds αυτές κάποια στιγμή γίνονται open όπως πάλι έγραψα πιο πάνω και stable beta και stable.eu custom rom αυτό ισχύει μόνο για cn version για τους global users δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω,δεν υπάρχει ομάδα μέσα στην xiaomi που να ασχολειτε με μας με ένα μαγικό τρόπο και εντελώς παραπλανητικό έρχονται updates που πολλές φορές έρχεται ειδοποίηση και είναι κούφια!!! κάνε expand το changelog της cn version και δες ότι δεν έχουν καμία σχέση οι αναβαθμίσεις μεταξύ τους cn και global https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ επίσης δεν ξέρω αν πράγματι είναι android 11 και οι δύο εκδόσεις η κάποια χαρακτηριστικά του και μόνο,όπως κατηγορηθηκε τελευταία πάλι ξέρει πάρα πολύ καλά να παραπληροφορει και να ψεύδεται όπως η ίδια τώρα ξαφνικά ανακαλύπτει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 24, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 πρόσεξε μην κάνεις το ίδιο και χαθείς και συ στην μετάφραση η close είναι για πολύ μικρό κύκλο όπως έγραψα πιο πάνω και η open για μεγαλύτερο η close είναι η nightly που παίρνει και η xiaomi Eu και τις κάνει custom.eu nightly builds αυτές κάποια στιγμή γίνονται open όπως πάλι έγραψα πιο πάνω και stable beta και stable.eu custom rom αυτό ισχύει μόνο για cn version για τους global users δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω,δεν υπάρχει ομάδα μέσα στην xiaomi που να ασχολειτε με μας με ένα μαγικό τρόπο και εντελώς παραπλανητικό έρχονται updates που πολλές φορές έρχεται ειδοποίηση και είναι κούφια!!! κάνε expand το changelog της cn version και δες ότι δεν έχουν καμία σχέση οι αναβαθμίσεις μεταξύ τους cn και global https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ επίσης δεν ξέρω αν πράγματι είναι android 11 και οι δύο εκδόσεις η κάποια χαρακτηριστικά του και μόνο,όπως κατηγορηθηκε τελευταία πάλι ξέρει πάρα πολύ καλά να παραπληροφορει και να ψεύδεται όπως η ίδια τώρα ξαφνικά ανακαλύπτει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Καλά, συγνώμη.... Δεν έχουν το ίδιο baseline?!?!?!?!? Και μετά έλεγα ότι έδωσα λίγα χρήματα για το τηλέφωνό μου. Θα τα κλαίω μου φαίνεται. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 πρόσεξε μην κάνεις το ίδιο και χαθείς και συ στην μετάφραση η close είναι για πολύ μικρό κύκλο όπως έγραψα πιο πάνω και η open για μεγαλύτερο η close είναι η nightly που παίρνει και η xiaomi Eu και τις κάνει custom.eu nightly builds αυτές κάποια στιγμή γίνονται open όπως πάλι έγραψα πιο πάνω και stable beta και stable.eu custom rom αυτό ισχύει μόνο για cn version για τους global users δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω,δεν υπάρχει ομάδα μέσα στην xiaomi που να ασχολειτε με μας με ένα μαγικό τρόπο και εντελώς παραπλανητικό έρχονται updates που πολλές φορές έρχεται ειδοποίηση και είναι κούφια!!! κάνε expand το changelog της cn version και δες ότι δεν έχουν καμία σχέση οι αναβαθμίσεις μεταξύ τους cn και global https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ επίσης δεν ξέρω αν πράγματι είναι android 11 και οι δύο εκδόσεις η κάποια χαρακτηριστικά του και μόνο,όπως κατηγορηθηκε τελευταία πάλι ξέρει πάρα πολύ καλά να παραπληροφορει και να ψεύδεται όπως η ίδια τώρα ξαφνικά ανακαλύπτει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Αυτό λέω ότι πρέπει να αλλάξει τις ονομασίες και να βάζει τις σωστές. Σταθερή beta δεν γίνεται να υπάρχει. Το ότι οι China με τις άλλες διαφέρουν το ξέρουμε χρονια και ισχύει για όλους. Στην xiaomi συγκεκριμένα οι China έβγαζαν και καλύτερες φωτογραφίες χωρίς να χρειάζονται gcam. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts