Jump to content

Dell Axim x51v

kplr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.

Αντιθέτως, το ότι η Dell είναι τόσο καλή σε aftermarket services και μάλιστα όταν είναι cross country είναι ό,τι καλύτερο για τον καταναλωτή/πελάτη.

Κοίταξε να δεις τι παίζει με τις πιστωτικές. Υπάρχουν βασικά δύο τρόποι χρέωσης μίας πιστωτικής κάρτας. Εφ'άπαξ και με δόσεις. Εφ'άπαξ σημαίνει ότι μέχρι τον επόμενο λογαριασμό που θα σου έρθει θα πρέπει να ξεχρεώσεις την αγορά σου αλλιώς το ποσό που θα μείνει (σου δίνεται το δικαίωμα αυτό) θα τοκίζεται. Με άτοκες δόσεις σημαίνει ότι κάθε μήνα θα πρέπει να δίνεις ένα συγκεκριμένο ποσό (το οποίο αν δε δίνεις θα σου επιβάλλεται τόκος). Μερικά καταστήματα υποστηρίζουν άτοκες δόσεις μόνο από κάποιο ποσό και πάνω, και μόνο για κάποιες πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί από συγκεκριμένες τράπεζες. Οι πιστωτικές κάρτες έχουν συνδρομή. Μπορείς να δεις και τι παίζεται με τις Visa Electron.

.

Τελικα πηρα ipaq 1950 267ε, με ξενερωσε στο τελος η τιμη, καπου 500ε βγαινει τελικα, αν το παρεις απο το handit θα σου βγει 450ε+ τα εξοδα για να βγαλεις πιστωτικη, αν το παρεις απο Ελλαδα 510 στο play247.gr, επιπλεον ηθελα μια συσκευη που να βγαζει και καποιες ωρες στον δρομο, η κακη αυτονομια του dell με χαλασε ασχημα και δεν θελω να μου μεινει μονο για το σπιτι, υπολογιστη εχω. Τελος παντων.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 102
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mε κάθε επιφύλαξη σας παραθέτω το κάτωθι link σύμφωνα μετο οποίο η Dell θα διακόψει την παραγωγή των axim λόγω χαμηλών πωλήσεων ενώ θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριζη.

περισσότερα εδώ

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Mε κάθε επιφύλαξη σας παραθέτω το κάτωθι link σύμφωνα μετο οποίο η Dell θα διακόψει την παραγωγή των axim λόγω χαμηλών πωλήσεων ενώ θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριζη.

περισσότερα εδώ

φωτιές μας ανάβεις:cry:

• 5 months later...

Finally! a step in the right direction (ROM A12)

Release Title: System Utilities: Dell Axim X51(v) (Q)VGA System Update for Windows Mobile Version 5.0, Utility, Windows Mobile 5.0, English, Axim X51/X51v, v.WWE, A02

Release Date: 3-7-2006

Criticality: Recommended

Description: Axim X51v system update utility with A12 English ROM image for Windows Mobile Version 5.0. This update can be applied to Axim X51v 624MHz only: http://ftp.us.dell.com/utility/R129272.EXE

Description: Axim X51 system update utility with A12 English ROM image for Windows Mobile Version 5.0. This update can be applied to either Axim X51 520MHz and/or Axim X51 416MHz: http://ftp.us.dell.com/utility/R129273.EXE

Fixes and Enhancements:

1. Windows Mobile V5.0 Adaptation Kit Update 2.3.1 enhancement.

2. Audio driver change (headset output gain adjustment) due to French audio regulation

3. Fix system can't wake up with CF card installed.

4. Enhance CF I/O card performance.

5. Fix CF serial modem port Open/Close issue.

6. Support Activesync serial connection switcher.

Και κάτι ακόμα..Μιας και κυκκλοφόρησε το x51v με wm2005 νομίζω πως οι κάτοχοι του x50v δε θα αργήσουν να βάλουν την πρώτη Unofficial έκδοση wm2005 στο μηχανάκι τους.. Αρκεί κάποιος κάνει backup τη rom του x51v

Και ένα βήμα προς τα πίσω.. Έχει MS bluetooth drivers

Oσοι εχουν τα χ50v ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 05.. ειναι αθλια... :( στο aximsite την καταριουνται

Oσοι εχουν τα χ50v ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 05.. ειναι αθλια... :( στο aximsite την καταριουνται

To μήνυμα του Kplr είναι πολύ παλιό.

Τα προβλήματα του Wm5+X50v είναι γνωστά και τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο topic του x50v.

Πέρασα το νέο firmware (A12) , και οι εντυπώσεις μου είναι τέλειες, έκαναν πολύ δουλειά οι άνθρωποι της dell .:cool:

Καταρχάς κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία , είναι αισθητά πιο γρήγορο , και παρατήρησα και 1 νέο εικονίδιο που δεν υπήρχε (πρέπει να αλλάχτηκαν κι άλλα όμως δεν θυμάμαι πως τα είχε πριν).

Τα test συνεχίζονται! ;)

Καλισπερα μια εροτιση ψαχνω να αγορασω μπαταρια για το 51v και φορτιστι αυτοκινιτου εχετε να μου προτινετε καπια και απο που να τα παρω ;

Τα αξεσουαρ του 50v παιζουν στο 51v ;

Καλισπερα μια εροτιση ψαχνω να αγορασω μπαταρια για το 51v και φορτιστι αυτοκινιτου εχετε να μου προτινετε καπια και απο που να τα παρω ;

Τα αξεσουαρ του 50v παιζουν στο 51v ;

Tα αξεσουάρ είναι κοινά.

Όσο για μπαταρίες, σου προτείνω να ψάξεις στο ebay. Θα βρεις πραγματικά πολύ φτηνες.;)

• 2 months later...
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το x51v, και θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την μπαταρία. Η στανταρ είναι πολύ μικρή? δηλαδή πόσο κρατά περίπου? να το αγοράσω με την μεγάλη μπαταρία χωρίς δεύτερη σκέψη?
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

• 2 weeks later...

Θέλω να ρωτήσω, αν συνδέσεις το VGA out του dell x51v με μια οθόνη VGA, θα καλύπτεται όλη η επιφάνεια της οθόνης?

Αυτο που με απασχολεί είναι ότι στα PDAs η μεγαλύτερη πλευρά της οθόνης είναι το ύψος, ενώ στις κοινές οθόνες το πλάτος, μήπως λοιπόν θα εμφανίζεται το interface σε ένα μέρος της οθόνης και αριστερά-δεξιά θα έχει κενό?

Ρωτάω γιατί ο πατέρας μου θέλει να βάλει το destinator, αλλά λόγω προβλήματος όρασης δεν του αρκεί η οθόνη του PDA, αλλά κάτι σε τουλάχιστον 7 ίντσες.

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...

• 1 month later...
Αγορασα μολις το Dell 51v αλλα επειδη ειναι στ αγγλικα το λογισμικο μηπως θα μπορουσα να το κανω αναβαθμιση η ν'αλλαξω το λογισμικο στα ελληνικα αν γινεται? :O
Μη μου άπτου!

Αγορασα μολις το Dell 51v αλλα επειδη ειναι στ αγγλικα το λογισμικο μηπως θα μπορουσα να το κανω αναβαθμιση η ν'αλλαξω το λογισμικο στα ελληνικα αν γινεται? :O

Όχι δεν γίνεται.

Μπορείς να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα Leng, αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι. Εγώ δεν θα το έβαζα.

• 3 weeks later...
Πειτε μου λιγο τι καρτα μνημης να βαλω... Υποδεχεται των 4GB? Αν ναι τι μαρκα προτεινεται η δεν εχει σημασια? Ευχαριστω!
Μη μου άπτου!

• 4 weeks later...

συμφωνα με το περιοδικο Τ3,

ΔΕΝ εχει wifi,,

τι κριμα..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ξ*ΞΞΞΞΞΒΞΞ ΞΞΞΞΞΒ ΞΒ»ΞΞΞΒ³ΞΞ ΞΒΞΞ ΞΞΞΒ±ΞΒΞΒΞΒ± ΞΞΞΒ½ΞΒ·ΞΞΞΒ·ΞΒ ΞΒ½ΞΒ± ΞΒ²ΞΒ±ΞΒ»ΞΒ... ΞοΏ½ΞΒΞΞΞΞΞΞΞΒΞΞΞΒΞΒ±ΞΞ ΞΒΞΒΞΒ½ 4GB? ΞΒΞΒ½ ΞΒ½ΞΒ±ΞΞ ΞΒΞΞ ΞΞΞΒ±ΞΒΞΞΞΒ± ΞΒΞΒΞΞΞΒΞΞΞΞΞΒ½ΞΞΞΒΞΒ±ΞΞ ΞΒ· ΞΞΞΞΞΒ½ ΞΞΞΒΞΞΞΞ ΞΒΞΒ·ΞΞΞΒ±ΞΒΞΞΞΒ±? ΞΒΞΒΞΒΞΒ±ΞΒΞΞΞΒΞΒΞΒ!

ΞΒΞΒ³ΞΒ ΞΒΞΞΞΒ Ξ*ΞΒΞΒ ΞΞΞΞΞΒ± 4GB CF ΞΞΞΞΞΒΞΒ»ΞΞΞΒΞΞΞΞ ΞΒΞ*ΞΒ»ΞΞΞΞΞΒ±.

ΞΒΞΒΞΞΞΒΞΒΞΒ½ΞΒ± ΞΞΞΞ ΞΒΞΞ ΞΒΞΞΞΒΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ ΞοΏ½3,

ΞΒΞΒΞΒ ΞΞΞΒΞΞΞΞ wifi,,

ΞΒΞΞ ΞΞΞΒΞΞΞΞΞΒ±..

ΞοΏ½ΞΞ x51v ΞΒΞΒΞΒΞΞΞΞΞΒ¬ ΞΞΞΒ±ΞΞ Ξ*ΞΒΞΞΞΞ wifi. ΞΒΞΒΞΒΞΒ ΞΞΞΒ±ΞΞ ΞΒΞΞ mid (520 MHz). ΞοΏ½ΞΒ± ΞΞΞΞΞΞΞΒΞΞ ΞΒΞΒ·ΞΒ ΞΒΞΞΞΞΞΒΞΒ¬ΞΒ (416 MHz) ΞΞΞΞΞΒ½ Ξ*ΞΒΞΞΞΞ.

y4

den diavazetai tpt..

ta vgazei kaneis?

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Sorry δεν ξέρω τι έγινε copy paste από το word τα έκανα όπως πάντα.

Έλεγα ότι η 4GB CF κάρτα μου δουλεύει καλά και ότι το x51v και το x51 (520 MHz) έχουν wi-fi ενώ το μικρό x51 (416 MHz) δεν έχει.

y4

• 1 month later...
Θέλω να ρωτήσω, αν συνδέσεις το VGA out του dell x51v με μια οθόνη VGA, θα καλύπτεται όλη η επιφάνεια της οθόνης?

Αυτο που με απασχολεί είναι ότι στα PDAs η μεγαλύτερη πλευρά της οθόνης είναι το ύψος, ενώ στις κοινές οθόνες το πλάτος, μήπως λοιπόν θα εμφανίζεται το interface σε ένα μέρος της οθόνης και αριστερά-δεξιά θα έχει κενό?

Ρωτάω γιατί ο πατέρας μου θέλει να βάλει το destinator, αλλά λόγω προβλήματος όρασης δεν του αρκεί η οθόνη του PDA, αλλά κάτι σε τουλάχιστον 7 ίντσες.

Επειδη με απασχολει το ιδιο θεμα, εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει το Χ51ν με εξωτερικη οθονη αφης και να δοκιμασει destinator κτλ?? Με την αφη λειτουργουν ολα καλα??

Όταν είναι σε landscape μάλλον καλύπτει όλη την οθόνη. Μέγιστη ανάλυση αν δεν κάνω λάθος είναι 1024x768.

Απ'οσο γνωριζω, το dell υποστηριζει μονο την λειτουργια mirror, δηλαδη απλα κλωνοποιει την εικονα του pda στο εξωτερικο monitor. Το ερωτημα ειναι αν αλλαζει η native αναλυση του Χ51ν (640*480) σε 800*600 ή 1024*768, γιατι αλλιως δε θα μπορει να οδηγησει σημα σε μεγαλυτερη αναλυση. Γινεται αυτο το πραγμα????

Σχετικα με τα παραπανω, κοιταχτε τι εχει κανει ο τυπος εδω... μετατρoπη του dell σε carpc

http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=139062

http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=135453

(διευκρινιση... το aximizer που αναφερει ειναι μια κατασκευη δικια του..εχει φτιαξει ενα cradle με εισοδο/εξοδο usb, vga, serial κτλ).

Απιστευτος!!

• 1 month later...

Kalimera,

Exo mia grigori erotisoula: Xerei kaneis ti etoimazei neo etoimazei i dell gia handheld device me windows mobile 6? tha antikatastathei to axim 51v? Psaxo sto internet kai den mporo na vro kati poy na leei gia nea montela tis dell...