Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το dp ευέλικτο 300 και τελειώνει σε λίγες μέρες η δέσμευση με την vodafone, οπότε πήρα τηλέφωνο για να δω τις προθέσεις τους και το μόνο που ήθελα ήταν να παραμείνει η τιμή ίδια (18.50 με την έκπτωση λόγω ηλεκτρονικού λογαριασμού).

Το τμήμα προσφορών κάτω από τα 20.73 (με την έκπτωση) δεν πέφτει. Λογικά θα τους χαιρετήσω.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συνεχίζεται η παρωδία με τη φορητότητα και δεν έχω ούτε δικαίωμα ακύρωσης...

Έχουν περάσει 5 μέρες από τότε που μου είπαν στο τηλέφωνο, ότι θα "διορθωθεί το συστημικο πρόβλημα" και σήμερα πάλι στο Live Chat, μου λένε ότι θα ειδοποιήσουν για έλεγχο...

Πραγματικά ό,τι να 'ναι. Σήμερα κλείνω 3 εβδομάδες από τότε που έκανα την αίτηση, με ΑΜΕΣΗ ενεργοποίηση κιόλας... :down:

Στην Ελλάδα η εταιρίες σταθερής και κινητής είναι σαν το Τζοκερ...Και ΑΝ σου κάτσει!
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

vaniasgr said:
καλησπέρα και χρόνια πολλά,

να σου πώ απλά ότι δεν 'πέτυχες' και το καλύτερο deal...

Το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα έχω κι εγώ, για την ακρίβεια με 300' προς κινητά Ελλάδας, με 16,60€..και στην τιμή που είπες ότι ανανέωσες, μου δίνουν την VDSL την 50αρα με 300 προς κινητά...

Είναι οι άτιμοι, όπου τους πιάσεις...αλλά θα σε συμβούλευα, είναι μια τίμια αξία παροχών... οπότε ΜΗΝ νιώθεις κάπως..

Καλημερα φίλε. Μιας και τελείωσε η δεσμευση μου και είμαι σε αναζήτηση νέας εταιρίας μήπως θυμάσαι από ποιο νούμερο σε καλέσανε για την προσφορά που ανέφερες?

Υπάρχει κάνα δωρεάν τηλέφωνο (ή με αστική χρέωση), για την εξυπηρέτηση πελατών Vodafone;

Πήρα δύο φορές το 2130013844 (πρώην HOL) και αφού με καλωσορίζει, μετά ο τηλεφωνητής κολλάει και δεν ακούγεται τίποτα... :wacko:

Υ.Γ. Δε θα τους πληρώσω και 0,25€ από το κινητό CU, για τις δικές τους βλακείες... Κοντεύει 1 μήνας και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα...

EDIT

Τελικά το 2130013844 ξεκόλλησε γύρω στα 2 λεπτά!!

EDIT 2

Μου λέει η κοπέλα ότι από 24/12 το έχουν δώσει στους τεχνικούς (τότε που επικοινώνησα με το chat), για να διορθώσουν το συστημικό πρόβλημα. Έτσι όπως είναι η αίτηση, δε μπορεί να κάνει τίποτα λέει, ούτε να προχωρήσει, ούτε να ακυρωθεί και μπορεί να πάρει από μερικές ώρες έως ακόμα και 1 μήνα! :down:

Edited by MitsosDaBest13

MitsosDaBest13 said:
Υπάρχει κάνα δωρεάν τηλέφωνο (ή με αστική χρέωση), για την εξυπηρέτηση πελατών Vodafone;

Πήρα δύο φορές το 2130013844 (πρώην HOL) και αφού με καλωσορίζει, μετά ο τηλεφωνητής κολλάει και δεν ακούγεται τίποτα... :wacko:

Υ.Γ. Δε θα τους πληρώσω και 0,25€ από το κινητό CU, για τις δικές τους βλακείες... Κοντεύει 1 μήνας και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα...

EDIT

EDIT 2

Μου λέει η κοπέλα ότι από 24/12 το έχουν δώσει στους τεχνικούς (τότε που επικοινώνησα με το chat), για να διορθώσουν το συστημικό πρόβλημα. Έτσι όπως είναι η αίτηση, δε μπορεί να κάνει τίποτα λέει, ούτε να προχωρήσει, ούτε να ακυρωθεί και μπορεί να πάρει από μερικές ώρες έως ακόμα και 1 μήνα! :down:

Εφόσον κινδυνεύεις ακόμη και για μήνα, θα σου πρότεινα να αιτηθείς γραπτά να σου δώσουν ακριβές χρονοδιάγραμμα, με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο του Καταναλωτή. Αφενός θα τους δώσει κίνητρο, αφετέρου έχεις χειροπιαστά στοιχεία σε περίπτωση που θέλεις να το κυνηγήσεις περισσότερο.

minast said:
Εφόσον κινδυνεύεις ακόμη και για μήνα, θα σου πρότεινα να αιτηθείς γραπτά να σου δώσουν ακριβές χρονοδιάγραμμα, με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο του Καταναλωτή. Αφενός θα τους δώσει κίνητρο, αφετέρου έχεις χειροπιαστά στοιχεία σε περίπτωση που θέλεις να το κυνηγήσεις περισσότερο.

To έχω σκεφτεί. Θα περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα και μετά "φεύγει" καταγγελία στην ΕΕΤΤ...

Η ΕΕΤΤ θα κοινοποιήσει την καταγγελία μαζί με τα στοιχεία σου στους εμπλεκόμενους παρόχους! :!:

MitsosDaBest13 said:

EDIT

EDIT 2

βεβαιως και υπαρχει δωρεαν τηλεφωνο ειναι το 13840 το ζητησε ο συνηγορος του καταναλωτη και το εκαναν οι παροχοι ,ειναι δωρεαν η κληση απο οποιασδηποτε σταθερο τηλεφωνο αλλα και κινητο τηλεφωνο εντος Ελλαδος , δες εδω το αρθρο

vforvendetta_85 said:
Έχω το dp ευέλικτο 300 και τελειώνει σε λίγες μέρες η δέσμευση με την vodafone, οπότε πήρα τηλέφωνο για να δω τις προθέσεις τους και το μόνο που ήθελα ήταν να παραμείνει η τιμή ίδια (18.50 με την έκπτωση λόγω ηλεκτρονικού λογαριασμού).

Το τμήμα προσφορών κάτω από τα 20.73 (με την έκπτωση) δεν πέφτει. Λογικά θα τους χαιρετήσω.

Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω για wind, πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου δίνουν το dp 300 και μου διατηρούν και τις επιπλέον 2 ώρες σε κινητά που έχω ως προσφορά, με 17.90 μείον 1€ λόγω ηλεκτρονικής πληρωμής, άρα 16.90.

Φυσικά δέχτηκα κατευθείαν.

GREGORYMO said:
Τα τηλέφωνα αυτά αφορούν αναγγελία βλάβης και δεν είναι για όλες τις δουλειές, από όσο ξέρω!

ναι μια χαρα σε συνδεουνε απο το 13840 στο 13830 εκεινοι και εσυ δεν χρεωνεσαι παραπανω.

επισης υπαρχει και το σταθερο τηλεφωνο 2106702000 που ειναι τα κεντρικα της vodafone το καλεις με την επιλογη 3 !.

JOHNMEGARYTHMOS said:
ναι μια χαρα σε συνδεουνε απο το 13840 στο 13830 εκεινοι και εσυ δεν χρεωνεσαι παραπανω.

επισης υπαρχει και το σταθερο τηλεφωνο 2106702000 που ειναι τα κεντρικα της vodafone το καλεις με την επιλογη 3 !.

Ευχαριστώ. Όμως το 2130013844 λειτουργεί. Απλά έτυχε εκείνη την ημέρα να "τρώει" κολλήματα ο τηλεφωνητής...

Υ.Γ. Ακόμα τίποτα δεν έχουν φτιάξει στο πρόβλημά μου και κοντεύει 5,5 εβδομάδες από την αίτηση... :down: Δεν εμφανίζεται καν στην "πορεία της αίτησης". Μου λέει ακόμα ότι δεν υπάρχει παραγγελία γι αυτό το σταθερό... :wacko:

MitsosDaBest13 said:
Ευχαριστώ. Όμως το 2130013844 λειτουργεί. Απλά έτυχε εκείνη την ημέρα να "τρώει" κολλήματα ο τηλεφωνητής...

Υ.Γ. Ακόμα τίποτα δεν έχουν φτιάξει στο πρόβλημά μου και κοντεύει 5,5 εβδομάδες από την αίτηση... :down: Δεν εμφανίζεται καν στην "πορεία της αίτησης". Μου λέει ακόμα ότι δεν υπάρχει παραγγελία γι αυτό το σταθερό... :wacko:

εχεις δοκιμάσει το Chat ;

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

poseidon2004 said:
εχεις δοκιμάσει το Chat ;

Πολλές φορές.

Τελικά με πήρε χθες τηλέφωνο, η υπάλληλος που έχει "αναλάβει" το πρόβλημά μου και μου λέει ότι ακόμα δεν έχει επιλυθεί και θα χρειαστούν κι άλλο χρόνο (δεν ξέρει πόσο). Χαίρω πολύ... :down:

εχω adsl double play στη vodafone.αφου η κατασταση με τη ταχυτητα ειχε φτασει στο απροχωρητο(ουτε 3 δεν επιανε) αποφασισα να κανω αιτηση για vdsl.

μου εδωσαν ημερ/νια ενεργοποιησης 11/12/18.απο εκεινη την ημερα εχει κοπει το ιντερνετ στο σπιτι και μεχρι σημερα 11/1/19 δεν εχει ερθει.επικαλουνται βλαβη στον κατανεμητη και διαφορα αλλα.αποφασισα να προβω σε καταγγελια.μηπως γνωριζετε πως την στελνω στη vodafone?στο site της εεττ γραφει πως πρωτα πρεπει να αποσταλλει καταγγελια στον παροχο και αν δεν απαντησουν τοτε στην εεττ .γνωριζει καποιος τη διαδικασια?

Edited by koukloukou

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ψάχνω να βρω στην σελίδα της Vodafone ένα πακέτο που να έχει μονάχα 24mbps ιντερνετ και καθόλου δωρεάν χρόνο προς σταθερά ή κινητά. Δεν μπορώ να βρω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι; Πρακτικά με ενδιαφέρει να έχω μονάχα διαδίκτυο και καθόλου τηλέφωνο σταθερό στο σπίτι.
.

xenopoulos said:
Ψάχνω να βρω στην σελίδα της Vodafone ένα πακέτο που να έχει μονάχα 24mbps ιντερνετ και καθόλου δωρεάν χρόνο προς σταθερά ή κινητά. Δεν μπορώ να βρω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι; Πρακτικά με ενδιαφέρει να έχω μονάχα διαδίκτυο και καθόλου τηλέφωνο σταθερό στο σπίτι.

Αυτό το πρόγραμμα υπήρχε στην Hol αλλά το έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια!

Δεν θα κέρδιζες κάτι στην τιμή,το έχω και οι προσφορές που κάνουν στις ανανεώσεις είναι οι ίδιες με τα άλλα προγράμματα!

xenopoulos said:

Ναι, δυστυχώς η Vodafone το έχει κάνει μόνο για φοιτητές.

Η μόνη καλή τιμή που υπάρχει για σκέτο ίντερνετ (και τηλέφωνο με χρονοχρέωση), είναι στη "μπλε" εταιρεία. Έχει δωρεάν ενεργοποίηση και ρούτερ.

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-broadband-basic

Υ.Γ. Sorry για το offtopic, απλά βοηθάω. ;)

Υ.Γ.2. Υπάρχει και ΑΥΤΟ, αλλά είναι με προπληρωμή και τέλη ενεργοποίησης.

Edited by MitsosDaBest13

Επιτέλους, σήμερα επιλύθηκε το συστημικο πρόβλημα που είχε η Vodafone (έλαβα SMS και τηλεφώνημα) και απλά περιμένω να μου πουν την ημερομηνία ενεργοποίησης.

MitsosDaBest13 said:
Επιτέλους, σήμερα επιλύθηκε το συστημικο πρόβλημα που είχε η Vodafone (έλαβα SMS και τηλεφώνημα) και απλά περιμένω να μου πουν την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Έβαλες vdsl 30 είχες πει αν δεν κάνω λάθος. Είσαι κοντά στο ΑΚ η θα παίρνεις από καμπίνα;

glofiish said:
Έβαλες vdsl 30 είχες πει αν δεν κάνω λάθος. Είσαι κοντά στο ΑΚ η θα παίρνεις από καμπίνα;

Είμαι κοντά σε Α/Κ. Η Vodafone έχει δικές της καμπίνες στην περιοχή μου (έως 200 Mbps!), αλλά δυστυχώς δε με καλύπτουν (επειδή είμαι κοντά στο Α/Κ)...

MitsosDaBest13 said:
Είμαι κοντά σε Α/Κ. Η Vodafone έχει δικές της καμπίνες στην περιοχή μου (έως 200 Mbps!), αλλά δυστυχώς δε με καλύπτουν (επειδή είμαι κοντά στο Α/Κ)...

Επομένως μονο 30αρα (τουλάχιστον προς το παρόν) μπορείς να βάλεις;Αν επιτρέπεται πόσο είναι το πάγιο;

glofiish said:
Επομένως μονο 30αρα (τουλάχιστον προς το παρόν) μπορείς να βάλεις;Αν επιτρέπεται πόσο είναι το πάγιο;

Το πάγιο είναι 28,5€ με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης. Ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα που αναφέρεται στο site.

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home/vdsl/c-120113/

Άλλες εταιρίες μου δίνουν και 50 Mbps από το Α/Κ, η Vodafone λέει μόνο 30... :wacko:

MitsosDaBest13 said:
Το πάγιο είναι 28,5€ με δωρεάν τέλη ενεργοποίησης. Ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα που αναφέρεται στο site.

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home/vdsl/c-120113/

Άλλες εταιρίες μου δίνουν και 50 Mbps από το Α/Κ, η Vodafone λέει μόνο 30... :wacko:

Από ότι έχω διαβάσει στα φόρουμς, όσες καμπίνες είναι εως 550 μέτρα ακτίνα γύρω από το ΑΚ δεν θα αναβαθμιστούν.

Κάποια στιγμή σε κάνα δυο χρόνια θα πάρετε ftth.

Λογικά εσυ είσαι συνδεδεμένος σε μια τέτοια καμπίνα άρα παίρνεις vdsl από αστικό κέντρο με χαλκό.

Όταν με το καλό συνδεθείς,μέσα στις ρυθμίσεις του ρούτερ θα δεις πόσο μπορεί να συγχρονίζει η γραμμή σου max.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η τηλεφωνία σου δεν θα γίνει voip και άρα μπορείς να πάρεις ένα μόντεμ ρούτερ του εμπορίου.