neo24gr Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ο ΟΤΕ το κάνει με 16€!!! are you sure ? :cool: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 36 ευρώ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 στον οτε ειναι 36 ευρω. τοσο μου ειπαν πριν 1,5 μηνα στο γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 στον οτε ειναι 36 ευρω. τοσο μου ειπαν πριν 1,5 μηνα στο γερμανο Ο φίλος παραπάνω μιλάει για ενεργοποίηση νέου αριθμού, όχι απλά της adsl υπηρεσίας. Έχουν πέσει τόσο πολύ τα τέλη ενεργοποίησης νέας γραμμής/αριθμού; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Και πάλι τα μισά είναι από τα 86€ της χολ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Σήμερα Ρώτησα στο φβ της χολ και μου είπαν ότι το ρουτερ για adsl κοστιζει 19,90€ ενώ για το vdsl δίνεται τζάμπα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) τελικα το ρουτερ το χρεωνουν 19,90. τους ειπα να μου το κανουν δωρο αλλα δεν τα καταφερα. μετα μου λεει αν εχεις καποιο παλιο ρουτερ οποιοδηποτε (ακομα και του οτε) μπορεις να βαλεις αυτο.ειναι συμβατο.και ετσι δεν θα το αγορασω γιατι εχω ενα παλιο απο con-x. τελη για νεα γραμμη τηλεφωνου 85 ευρω τιμη 15 ευρω το μηνα χωρις δωρεαν χρονο στα κινητα αλλα δωρεαν αστικα υπεραστικα. (εγω θελω μονο ιντερνετ) αν ηθελα και κινητα τοτε θα πηγαινα στα 18 ευρω. 24 μηνες συμβολαιο. και 10% εκπτωση στο συμβολαιο βονταφον που εχω στο κινητο. την τριτη υπογραφω Edited August 7, 2015 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) τελικα το ρουτερ το χρεωνουν 19,90. τους ειπα να μου το κανουν δωρο αλλα δεν τα καταφερα. μετα μου λεει αν εχεις καποιο παλιο ρουτερ οποιοδηποτε (ακομα και του οτε) μπορεις να βαλεις αυτο.ειναι συμβατο.και ετσι δεν θα το αγορασω γιατι εχω ενα παλιο απο con-x. τελη για νεα γραμμη τηλεφωνου 85 ευρω τιμη 15 ευρω το μηνα χωρις δωρεαν χρονο στα κινητα αλλα δωρεαν αστικα υπεραστικα. (εγω θελω μονο ιντερνετ) αν ηθελα και κινητα τοτε θα πηγαινα στα 18 ευρω. 24 μηνες συμβολαιο. και 10% εκπτωση στο συμβολαιο βονταφον που εχω στο κινητο. την τριτη υπογραφω Πολλα τα τελη νεας γραμμης σε σχεση με οτε που ειναι 36€!Αυτο με το ρουτερ ασχημο!!Μηπως να το ξανασκεφτεις!! Edited August 8, 2015 by MIKU Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Την διαφορά από τα τέλη για τη νέα γραμμή θα τα αποσβεσει σε περίπου 4 μήνες, δίχως να υπολογίσουμε την έκπτωση στο κινητό. Όσον αφορά το ρουτερ, όποιο και να βάλεις πάνω θα δουλέψει, οπότε προσωρινά θα την κάνει την δουλειά του, συνυπολογιζοντας το κακό ρουτερ που δίνει η hol και το οποίο χρεώνει 20 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Πολλα τα τελη νεας γραμμης σε σχεση με οτε που ειναι 36€!Αυτο με το ρουτερ ασχημο!!Μηπως να το ξανασκεφτεις!! Μηπως στον Οτε 36ε ειναι η φορητοτητα και ειναι περιπου τα ιδια οσο στις αλλες για νεα γραμμη? Εκτος και αν αλλαξε κατι γιατι ειμαι σχεδον 5 χρονια Οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Μηπως στον Οτε 36ε ειναι η φορητοτητα και ειναι περιπου τα ιδια οσο στις αλλες για νεα γραμμη? Εκτος και αν αλλαξε κατι γιατι ειμαι σχεδον 5 χρονια Οτε. Ειμαι απο tabletnκαι δεν μπορω να βαλω λινκ.Αν θες μπες στο http://www.otre.gr και δες εκει που λεει "νεες τηλεδωνικες γραμμε;" Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ειμαι απο tabletnκαι δεν μπορω να βαλω λινκ.Αν θες μπες στο http://www.otre.gr και δες εκει που λεει "νεες τηλεδωνικες γραμμε;" Ναι εχεις δικιο τωρα το βρηκα. Ειχα μεινη αρκετα χρονια πισω:lol: οταν ειχα κανει την δικια μου συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 λετε να υπαρχει καποιο προβλημα με το ρουτερ του conn-x? μηπως θα ηταν καλυτερα να επαιρνα το μανισιο της hol? να πω την αληθεια τα τσιγκουνευτικα τα 20 ευρω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 λετε να υπαρχει καποιο προβλημα με το ρουτερ του conn-x? μηπως θα ηταν καλυτερα να επαιρνα το μανισιο της hol? να πω την αληθεια τα τσιγκουνευτικα τα 20 ευρω :lol: Και εγω θα τα τσιγκουμευομουμα!!Καιντα 86€ για νεα γρα!μη πολλα!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 λετε να υπαρχει καποιο προβλημα με το ρουτερ του conn-x? μηπως θα ηταν καλυτερα να επαιρνα το μανισιο της hol? να πω την αληθεια τα τσιγκουνευτικα τα 20 ευρω :lol: Κατά πάσα πιθανότητα και τα δύο το ίδιο χαμηλής ποιότητας θα είναι. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ρούτερ από τη Hol. Στην ανάγκη ρώτα αν μπορείς να το παραγγείλεις μετά ή να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα vodafone. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Μου ειπε ο τηλεπωλητης οτι πρεπει να ξερει απο την αρχη για το αν θα παρω το ρουτερ ή οχι. μαλλον για να το γραψει στο συμβολαιο. φανταζομαι. επισης μου ειπε οτι το ρουτερ κανει 50 ευρω και μου κανουν τη χαρη να το παρω με 19,90. ενα ρουτερ ποσο εχει στην αγορα; Edited August 8, 2015 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Σιγά μην κάνει και 20000000!!!!!!Καλά ρουτερ υπάρχουν από 40€ όχι μπακατελες με αδύνατο wifi στα 20€! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μου ειπε ο τηλεπωλητης οτι πρεπει να ξερει απο την αρχη για το αν θα παρω το ρουτερ ή οχι. μαλλον για να το γραψει στο συμβολαιο. φανταζομαι. επισης μου ειπε οτι το ρουτερ κανει 50 ευρω και μου κανουν τη χαρη να το παρω με 19,90. ενα ρουτερ ποσο εχει στην αγορα; "Το πουλάνε 50" είναι διαφορετικό από το "κάνει 50". Και τα κινητά που αγοράζεις 700 από κατάστημα Vodafone τα βρίσκεις 300 σε διαδικτυακό κατάστημα. Αυτά πόση χάρη θα σου έκαναν να το πάρεις? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Γνωριζετε τη διαδικασια αλλαγης τηλεφωνικου αριθμου σε υφισταμενο συνδρομητή hol? Υπαρχει τροπος για ηλεκτρονική αιτηση; Ή εστω callback υπηρεσια μιας κ θα βρισκομαι εκτος & σε απομακρυσμενη - χωρις προσβασιμοτητα περιοχή για μεγαλο χρονικό διαστημα; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Call back έχει η hol. Μια περιήγηση στο site της και θα το βρεις. Όταν λες όμως αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού, τι εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Call back έχει η hol. Μια περιήγηση στο site της και θα το βρεις. Όταν λες όμως αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού, τι εννοείς. Να εχω το νουμερο 123456789 κ να το αλλαξω πχ σε 3333333. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Γνωριζετε τη διαδικασια αλλαγης τηλεφωνικου αριθμου σε υφισταμενο συνδρομητή hol? Υπαρχει τροπος για ηλεκτρονική αιτηση; Ή εστω callback υπηρεσια μιας κ θα βρισκομαι εκτος & σε απομακρυσμενη - χωρις προσβασιμοτητα περιοχή για μεγαλο χρονικό διαστημα; ecare@hol.gr Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Χθες το βραδυ μου εκοψαν τηλεφωνο και Internet μιας και ειχα ξεχασει να το πληρωσω για ακομα μια φορα. 2 λογαριασμοι συνολο 43,90 ευρω. παντα το κανω μιας και ξεχνιέμαι και ετσι πληρωνω και το 5ευρο της επανασύνδεσης (αληθεια, υπεγραψα εγω για κατι τετοιο?) παντα πληρωνω την επομενη μερα και μου το ξανασυνδεουν. ετυχε λοιπον να μην εχω χρηματα καθοτι τελος του μηνα και πληρωνομαι κάθε 1η. για 1η φορα τους καλεσα και ρωτησα αν γινεται να μου το ανοιξουν ως την 1η του μηνα ώστε να μη μεινω 2-3 μερες χωρις ιντερνετ και ότι θα τους κατεθετα σε vodafone κατάστημα ολο το ποσο την 1η του μηνα. η απαντηση μετα από λιγη ωρα της υπαλληλου (αν και εδειξε να το προσπαθει) ηταν όχι... 5 χρονια στη HOL... Η αδιαλλαξια τους με κανει να αλλαξω εταιρια... bye bye HOL... Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Τι περιμένεις από ιδιωτικές εταιρείες, την αγάπη τους; Εδώ εγώ ζήτησα διακοπή μιας γραμμής από την forthnet λόγω θανάτου του ιδιοκτήτη της γραμμής (προσκόμισα και τη ληξιαρχική πράξη θανάτου) και μου ζήτησαν να πληρώσω το υπόλοιπο λέει που χρωστούσε και το πέναλτι γιατί είχε 8 μήνες ακόμα δέσμευση. Ότι να 'ναι δηλαδή. Εννοείται πως τους έδωσα οδηγίες πως να πάνε στο νεκροταφείο να τα ζητήσουν. Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Χθες το βραδυ μου εκοψαν τηλεφωνο και Internet μιας και ειχα ξεχασει να το πληρωσω για ακομα μια φορα. 2 λογαριασμοι συνολο 43,90 ευρω. παντα το κανω μιας και ξεχνιέμαι και ετσι πληρωνω και το 5ευρο της επανασύνδεσης (αληθεια, υπεγραψα εγω για κατι τετοιο?) παντα πληρωνω την επομενη μερα και μου το ξανασυνδεουν. ετυχε λοιπον να μην εχω χρηματα καθοτι τελος του μηνα και πληρωνομαι κάθε 1η. για 1η φορα τους καλεσα και ρωτησα αν γινεται να μου το ανοιξουν ως την 1η του μηνα ώστε να μη μεινω 2-3 μερες χωρις ιντερνετ και ότι θα τους κατεθετα σε vodafone κατάστημα ολο το ποσο την 1η του μηνα. η απαντηση μετα από λιγη ωρα της υπαλληλου (αν και εδειξε να το προσπαθει) ηταν όχι... 5 χρονια στη HOL... Η αδιαλλαξια τους με κανει να αλλαξω εταιρια... bye bye HOL... το 5 ευρο αν δεν το υπεγραψες εχεις ενημερωθει στο λογαριασμο σου 1 μηνα πριν την ισχυ του ωστε να σου δωσουν χρονο για το αν συμφωνεις. αν ξεχνιεσαι μπορεις να βαλεις παγια εντολη στο λογαριασμο σου και να μη ξεχασεις ποτε πια.. ναι ειναι χαζο οταν στο κοβουν αμεσως μολις περασουν οι 15 ημερες απο τις ημερομηνιες ληξης των λογαριασμων αλλα αν δεν ειχες πολλες διακοπες οσο λες και πληρωνες τα 5ευρα θα στο συνδεανε μεχρι 1 του μηνος. Δεν μπορουμε να αξιολογουμε τη καθε εταιρια με βαση την ελαστικοτητα της σε αυτα τα θεματα. Σου παρεχει υπηρεσιες, πρεπει να πληρωσεις. Πρεπει να αναρωτηθουμε εμεις τον εαυτο μας σαν πελατη πως θα τον αξιολογουσαμε; φιλικα :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts