Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει βρωμίσει η αγορά με αυτό το νέο, πραγματικά απαράδεκτο ρε σεις, τόσος κόσμος να τραβιέται με outsourcing! Και καταστάσεις δουλείας εντελώς... :(

κρίμα στους εργαζόμενους της hol . πλέον θα είναι μπαλάκι του τέννις όλοι οι εργαζόμενοι . αν όμως μείνει με τους μισούς συνδρομητές η hol τότε μπορεί αλλάξουν τα δεδομένα .

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

η hol αντί να κάνει βήματα εμπρός με την κίνηση να απολύει και να ξαναπροσλμβάνει τους υπαλλήλους της πάει πίσω σαν εταιρεία . Μάλλον τους νοιάζει το βραχυπρόθεσμο κέρδος και όχι το μακροπρόθεσμο κέρδος στη hol

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Ξερει κανεις ποσο παιρνει η μεταφορα γραμμης με μετακομιση;

Εχει περασει ενας μηνας και μου λενε συνεχεια οτι δεν εχουν απαντηση απο τον ΟΤΕ!!!

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Ξερει κανεις ποσο παιρνει η μεταφορα γραμμης με μετακομιση;

Εχει περασει ενας μηνας και μου λενε συνεχεια οτι δεν εχουν απαντηση απο τον ΟΤΕ!!!

η μεταφορα γραμμης ειναι σαν να περνας καινουργια γραμμη οποτε περιπου 30 ημερες. Για να σου λενε οτι δεν εχουν απαντηση σημαινει πως ο ΟΤΕ δεν εχει δωσει θυρα και ειναι λογω περιοχης. Περιμενεις.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 3 weeks later...

Παιδια την Παρασκευη εκανα αιτηση για vdsl κ σημερα πηρα απο acs τον εξοπλισμο

Γυρνωντας στο σπιτι ειδα στο αυτοκολητο της acs οτι εχει ενδειξη επιστροφη παλαιου εξοπλισμου

Να ασχοληθω ή οχι ; Λετε να με χρεωσει η hol σε μελλοντικο λογαριασμο αν δεν το δωσω πισω;

Το παλαιο εξοπλισμο παντως τον εχω κ δεν τον εχω αγγιξει κιολας αλλα αμα ειναι να με χρεωσει η acs για να το επιστρεψω τοτε δεν λεει....

Παιδια την Παρασκευη εκανα αιτηση για vdsl κ σημερα πηρα απο acs τον εξοπλισμο

Γυρνωντας στο σπιτι ειδα στο αυτοκολητο της acs οτι εχει ενδειξη επιστροφη παλαιου εξοπλισμου

Να ασχοληθω ή οχι ; Λετε να με χρεωσει η hol σε μελλοντικο λογαριασμο αν δεν το δωσω πισω;

Το παλαιο εξοπλισμο παντως τον εχω κ δεν τον εχω αγγιξει κιολας αλλα αμα ειναι να με χρεωσει η acs για να το επιστρεψω τοτε δεν λεει....

Βέβαια και να ασχοληθείς γτ αν δεν το δώσεις πίσω θα το πληρώσεις κανα 80αρι ευρώ αυτό το άθλιο ρούτερ και η πραγματική του αξία του ρούτερ της hol δεν κάνει ούτε 5 ευρώ .

Πρόσφατα έφερα τεχνικό στο σπίτι να ελέγξει την ταχύτητα του ρούτερ γιατί είναι σαφώς χαμηλότερη από τη συμφωνημένη. Για 24mbps πιάνω γύρω στα 10-11. Ο λόγος, είπε ο τεχνικός, είναι γιατί απέχω 1,6χλμ από το κτίριο του ΟΤΕ, το οποίο είναι και το κέντρο. Σε ερώτησή μου αν έφευγα από τη χολ και πήγαινα ΟΤΕ πόση ταχύτητα θα έπιανα, μου απάντησε ακριβώς την ίδια. Παρακείμενο σπίτι όμως με σύνδεση ΟΤΕ πιάνει 15mbps. Επίσης μια μέρα που η χολ είχε γενικό μπλακ αουτ στην περιοχή, έβαλα ένα στικάκι cosmote και το ίντερνετ φυσούσε...και υποτίθεται ότι το στικάκι πιάνει ως 7,2mbps ενώ με adsl πιάνω 10-11 και σέρνεται! Αν και ανανεώσαμε το συμβόλαιο στη χολ αρχές του περασμένου μήνα και πήραμε και μια ικανοποιητική έκπτωση, σκέφτομαι να μεταφέρουμε τη γραμμή στον ΟΤΕ μόνο και μόνο για την ταχύτητα (δεν συζητώ ότι από θέμα τιμής πακέτου με συμφέρει να παραμείνω στη χολ) αλλά με προβληματίζει και η απάντηση του τεχνικού ότι θα πιάνω την ίδια ακριβώς ταχύτητα γιατί για όλους το κέντρο είναι ένα, το κτίριο του ΟΤΕ. Ισχύει όμως;

Ακριβως αυτό που σου ειπε ισχυει. Η adsl εξαρταται άμεσα απο την αποσταση απο το κεντρο πο εχει καθε χρηστης και απο την ποιοτητα του χαλκου της γραμμης. Γενικα οπου και να πας οι διαφορες που μπορεις να δεις ειναι της ταξεως του ~1Mbps.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ακριβως αυτό που σου ειπε ισχυει. Η adsl εξαρταται άμεσα απο την αποσταση απο το κεντρο πο εχει καθε χρηστης και απο την ποιοτητα του χαλκου της γραμμης. Γενικα οπου και να πας οι διαφορες που μπορεις να δεις ειναι της ταξεως του ~1Mbps.

Και πως εξηγούνται τα 15mbps;

Και πως εξηγούνται τα 15mbps;

Αφου φιλε μενει σε αλλο σπιτι, προφανως και η ποιοτητα χαλκου στο δικο του σπιτι ειναι πολυ καλυτερη απο τη δικη σου γι αυτο κλειδωνει στα 15mbit. Και πιστευεις μια διαφορα 300-400kb στα torrents αξιζει να πληρωνεις κανενα 15€ το μηνα παραπανω;

Πρόσφατα έφερα τεχνικό στο σπίτι να ελέγξει την ταχύτητα του ρούτερ γιατί είναι σαφώς χαμηλότερη από τη συμφωνημένη. Για 24mbps πιάνω γύρω στα 10-11. Ο λόγος, είπε ο τεχνικός, είναι γιατί απέχω 1,6χλμ από το κτίριο του ΟΤΕ, το οποίο είναι και το κέντρο. Σε ερώτησή μου αν έφευγα από τη χολ και πήγαινα ΟΤΕ πόση ταχύτητα θα έπιανα, μου απάντησε ακριβώς την ίδια. Παρακείμενο σπίτι όμως με σύνδεση ΟΤΕ πιάνει 15mbps. Επίσης μια μέρα που η χολ είχε γενικό μπλακ αουτ στην περιοχή, έβαλα ένα στικάκι cosmote και το ίντερνετ φυσούσε...και υποτίθεται ότι το στικάκι πιάνει ως 7,2mbps ενώ με adsl πιάνω 10-11 και σέρνεται! Αν και ανανεώσαμε το συμβόλαιο στη χολ αρχές του περασμένου μήνα και πήραμε και μια ικανοποιητική έκπτωση, σκέφτομαι να μεταφέρουμε τη γραμμή στον ΟΤΕ μόνο και μόνο για την ταχύτητα (δεν συζητώ ότι από θέμα τιμής πακέτου με συμφέρει να παραμείνω στη χολ) αλλά με προβληματίζει και η απάντηση του τεχνικού ότι θα πιάνω την ίδια ακριβώς ταχύτητα γιατί για όλους το κέντρο είναι ένα, το κτίριο του ΟΤΕ. Ισχύει όμως;

Δοκίμασε κι ένα άλλο ρούτερ ειδικά αν σε παίρνει (αν δεν έχεις κανένα voip δηλαδή) αλλά και αλλιώς έτσι για να δεις αν σου κάνει διαφορά στο ίντερνετ που σέρνεται. Εγώ πάντως που έχω μόνιμα "κίνηση" στο δίκτυο, ακόμη κι αν έριχνα τις συνδέσεις στις 80 ταυτόχρονες, το σερφάρισμά μου σερνόταν και όλα αυτά με Netfaster IAD 2. Τώρα το έκανα γέφυρα με ενα fritz και χρησιμοποιώ έτσι το Netfaster σαν modem αλλά το routing γίνεται όλο στο fritz και το δίκτυο απλά πετάει. Πρακτικά με αυτό το IAD 2 δεν είχα πρόσβαση σε web surfing εδώ και μήνες αφού ήταν τόσο εκνευριστικό που στο τέλος το παρατούσες. Τελευταία έκανε τα ίδια ακόμη και αφού έκοβα την κίνηση εντελώς. Το σερφάρισμα συνέχιζε να είναι απλά αφόρρητο. Το πρόβλημα δε διορθώθηκε ούτε μετά από επαναφορά στο ρούτερ. Δε ξέρω αν έχω ελαττωματικό IAD 2 αλλά μόνο με αυτό που περιγράφω παραπάνω έστρωσαν όλα. Μέχρι και οι περιστασιακές αποσυνδέσεις μειώθηκαν. Αυτή τη στιγμή είμαι συνδεμένος από 12/01 σερί ενώ είχα 4 αποσυνδέσεις τη μέρα. Τόσο πολύ καλύτερα δουλεύει το IAD 2 χωρίς το routing φορτωμένο πάνω του. Μετά από αυτά το θεωρώ πολύ κακό ρούτερ κι ας πίνουν κάποιοι νερό στο όνομά του.

Μενω Ηγουμενιτσα,εχω 24αρα γραμμη,βεβαια εχω περιπου 11-12,ξερω οτι οφειλεται σε πολλους λογους.Η ερωτηση μου ειναι αν με αλλαγη μοντεμ θα δω βελτιωση.

Μενω Ηγουμενιτσα,εχω 24αρα γραμμη,βεβαια εχω περιπου 11-12,ξερω οτι οφειλεται σε πολλους λογους.Η ερωτηση μου ειναι αν με αλλαγη μοντεμ θα δω βελτιωση.

Σε αυτο που μπορεις να δεις αν αλλαξεις μοντεμ ειναι να εχεις πιο σταθερη γραμμη, λιγοτερες αποσυνδεσεις αν ειχες γενικα. Ενα μοντεμ δεν μπορει να αλλαξει την ποιοτητα της γραμμης σου μιας και αυτη εξαρταται απο το αστικο κεντρο της περιοχης σου, το καφαο αλλα και την ποιοτητα χαλκου που φθανει στο σπιτι σου.

Αποσυνδέσεις δεν έχω, χρόνια έχει να μου τύχει. Κι όταν λέω "σέρνεται", εννοώ ότι δεν πάει τόσο γρήγορα όσο π.χ. όταν είχα βάλει στικάκι. Απο κει και πέρα, το σερφάρισμα είναι πολύ καλό. Μόνο στα βίντεο, εξαρτάται κι από τη διάρκεια, τρώει κολλήματα. Πάντως και γύρω σπίτια που ρώτησα μου ανέφεραν ότι πιάνουν γύρω στο 11-12 οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να κάνω κάτι.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο να αλλάξεις για 1-2 mbps που στο κάτω κάτω, όταν κάνεις μια αλλαγή, μπορεί η αλλαγή να είναι και προς τα κάτω. Σημασία πιστεύω έχει να έχεις απροβλημάτιστη καθημερινή εμπειρία. Αν σου δουλεύουν όλα καλά μην αλλάζεις για λίγη ταχύτητα παραπάνω.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τους πάρεις τηλ και να τους ζητήσεις να σε αλλάξουν προφίλ και να οσυ ρίξουν το margin, γιατί το 11 που βάζει η hol είναι ελεεινό.

Από 11 σε 6 κερδίζεις άνετα 2 Mb και παρότι μπορεί για αρκετούς τα 2 να μην έχουν σημασία, αλλά αυτό που την σπάει σε μένα είναι πως για αυτούς δεν είναι κάτι δύσκολο να σε αλλάξουν, απλά το κάνουν για να έχουν μικρότερο φόρτο τα κεντρικά τους δίκτυα, γιατί με 2 Mb στον κάθε συνδρομητή μαζεύονται αρκετά.

Δεν έχω πρόβλημα που δεν μπορούν να μου δώσουν 24, αλλά να περιορίζουν μόνοι τους την ταχύτητά μου για δικό τους όφελος είναι κάτι που με ενοχλεί.

• 2 weeks later...

Εχω το εξης προβλημα εδω και καποιο καιρο

κατα διαστηματα δεν λειτουργει η σύνδεση με το ιντερνετ (το τηλεφωνο παιζει κανονικα)

παρολο που διαφορες συσκευες φαινονται να συνδεονται κανονικα (κινητα, tab, laptop) με το ασυρματο δικτυο, απλα δεν υπαρχει internet access

μετα απο λιγη ωρα που μπορει να ειναι απο λιγα δευτερολεπτα εως αρκετα λεπτα, χωρις να κανω κατι, ολα λειτουργουνε κανονικα

δεν εχω καταφερει να εντοπισω κανενα pattern στο προβλημα, να βρω μια αιτια

Θεμα hardware δε νομιζω να ειναι, εχω netfaster 2 που μου το δωσανε σχετικα προσφατα (πριν λιγους μηνες)

κατα διαστηματα δεν λειτουργει η σύνδεση με το ιντερνετ (το τηλεφωνο παιζει κανονικα)

παρολο που διαφορες συσκευες φαινονται να συνδεονται κανονικα (κινητα, tab, laptop) με το ασυρματο δικτυο, απλα δεν υπαρχει internet access

μετα απο λιγη ωρα που μπορει να ειναι απο λιγα δευτερολεπτα εως αρκετα λεπτα, χωρις να κανω κατι, ολα λειτουργουνε κανονικα

Θεμα hardware δε νομιζω να ειναι, εχω netfaster 2 που μου το δωσανε σχετικα προσφατα (πριν λιγους μηνες)

Oταν γινετε αυτο τα λαμπάκια του ρουτερ σου σε τι κατάσταση ειναι, ποια αναβουν και ποια οχι.

Πιθανον εχεις αποσυνδέσεις, ειναι μια απο της πιο κοινες βλαβες, δες τα λαμπακια του ρουτερ και μιλησε με το πάροχο σου

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάστηκε σήμερα κατά της 12:confused::worry:

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Έχει πρόβλημα από το πρωί η ρημαδο HOL! Τα μισά σάιτ δεν ανοίγουν έλεος!

Πήρα στις βλάβες αλλά το έκλεισα γιατί το λένε με αυτόματο μήνυμα ότι έχει θέμα το ίντερνετ!

Νομίζω ότι τελευταία έχει πέσει πολύ το επίπεδο υπηρεσιών της hol. Είναι αδιανόητο να αντιμετωπίζει πρόβλημα το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και να έχει διαρκέσει τόσες πολλές ώρες. Άντε να καταπιώ τα 11 mbps λόγω "απόστασης από το κέντρο" αλλά τα 5 που μόλις έχω, δεν τα δέχομαι! Είναι απαράδεκτοι! Ευτυχώς που έχουν πολύ φθηνά πακέτα ώστε τουλάχιστον να μην νιώθουμε μ....ες που τα σκάμε. Τελικά υπάρχει απόλυτη αναλογία τιμών-υπηρεσιών στην περίπτωση της χολ. ;)

Νομίζω ότι τελευταία έχει πέσει πολύ το επίπεδο υπηρεσιών της hol. Είναι αδιανόητο να αντιμετωπίζει πρόβλημα το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και να έχει διαρκέσει τόσες πολλές ώρες. Άντε να καταπιώ τα 11 mbps λόγω "απόστασης από το κέντρο" αλλά τα 5 που μόλις έχω, δεν τα δέχομαι! Είναι απαράδεκτοι! Ευτυχώς που έχουν πολύ φθηνά πακέτα ώστε τουλάχιστον να μην νιώθουμε μ....ες που τα σκάμε. Τελικά υπάρχει απόλυτη αναλογία τιμών-υπηρεσιών στην περίπτωση της χολ. ;)

Το πρόβλημα με το δίκτυο στη hol είναι ότι συνεχώς έχει αποσυνδέσεις τις τελευταίες μέρες . όσο για τις τιμές δεν είναι και η φθήνοτερη η hol . Υπάρχουν άλλες εταιρείες πιο φθηνές από τη hol

Άρα είναι γενικότερο θέμα, αυτό με τις αποσυνδέσεις..... καμία θεωρία περί της πηγής του προβλήματος, σε τεχνικό επίπεδο;