jmallen3 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 παιδια θελω την βοηθεια σας! εχω hol double play lite εδω και 2μιση χρονια.Τον περασμενο Απριλιο (2011) επειδη εβαλα και κινητο vodafone με συνδεση το οποιο ηταν στο ονομα του πατερα μου ενω το σταθερο με το hol double play ηταν στο ονομα της μητερας μου,αλλαξα το ονομα που ερχοταν ο λογαριασμος της hol στο ονομα του πατερα μου για να περνω και την εκπτωση απο τον συνδυασμο hol-vodafone. εκανα αιτηση αυτες τις μερες για να παω σε wind και με παιρνουν απο την hol και μου λενε οτι δεν μπορω να φυγω γιατι λεει το συμβολαιοο δεν εχει κλεισει χρονο επειδη πιανει απο τοτε που αλλαξα το ονομα της γραμμης,δηλαδη τον απριλιο.ισχυει κατι τετοιο παιδια η ειναι ψεματα για να μην φυγω? αν μπορειτε απαντηστε μου καποιος υπευθυνα και αμεσα! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) εκανα αιτηση αυτες τις μερες για να παω σε wind και με παιρνουν απο την hol και μου λενε οτι δεν μπορω να φυγω γιατι λεει το συμβολαιοο δεν εχει κλεισει χρονο επειδη πιανει απο τοτε που αλλαξα το ονομα της γραμμης,δηλαδη τον απριλιο.ισχυει κατι τετοιο παιδια η ειναι ψεματα για να μην φυγω? αν μπορειτε απαντηστε μου καποιος υπευθυνα και αμεσα! ευχαριστω Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Γιατί σου έδωσαν χαρτί να υπογράψεις που ανανέωσες το συμβόλαιο σου;;; Σου ανέφεραν πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιο;;; Αν όλα αυτά τα ακούς πρώτη φορά προχώρα κανονικά... Δεν σου κάνουν τίποτα! Μεταβίβση έκανες δεν άλλαξες αριθμό! Τραγικό και αξιολύπητο να σου λένε ψέματα για να μείνεις. Αλλιώς, απαράδεκτο με την μεταβίβαση να σε έβαλαν να υπογράψεις νέο συμβόλαιο! Έχει τύχει και σε δικό μου άτομο κάτι παρόμοιο (πέρασαν 12 μήνες και ανανέωσαν για άλλους 12 χωρίς να ξέρει τίποτα, και μετά παραδέχτηκαν πως ήταν λάθος) Απαράδεκτες τακτικές της HOL. Δείχνουν το λιγότερο μικροπρέπεια! Edited October 26, 2011 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Γιατί σου έδωσαν χαρτί να υπογράψεις που ανανέωσες το συμβόλαιο σου;;; Σου ανέφεραν πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιο;;; Αν όλα αυτά τα ακούς πρώτη φορά προχώρα κανονικά... Δεν σου κάνουν τίποτα! Μεταβίβση έκανες δεν άλλαξες αριθμό! Τραγικό και αξιολύπητο να σου λένε ψέματα για να μείνεις. Αλλιώς, απαράδεκτο με την μεταβίβαση να σε έβαλαν να υπογράψεις νέο συμβόλαιο! Έχει τύχει και σε δικό μου άτομο κάτι παρόμοιο (πέρασαν 12 μήνες και ανανέωσαν για άλλους 12 χωρίς να ξέρει τίποτα, και μετά παραδέχτηκαν πως ήταν λάθος) Απαράδεκτες τακτικές της HOL. Δείχνουν το λιγότερο μικροπρέπεια! οχι φιλε δεν υπεγραψα τιποτε,απλα τους ειχα στειλει μεσω email την ταυτοτητα και τα στοιχεια του πατερα μου που θα πηγαινε η γραμμη.ουτε μου εστειλαν να υπογραψω κατι ουτε τιποτα.και στο εμαιλ απλα εγρφα οπως μου ειχαν πει να γραψω οτι δεχομαι να μεταβιβαστει η γραμμη απο το ταδε ονομα στο ταδε. μολις δε τους ειπα στο τηλεφωνο οτι δεν εχω υπογραψει καποιο συμβολαιο πως γινεται να ειμαι δεσμευμενος μιας και απο τοτε που υπεγραψα το συμβολαιο εχουν περασει 2μιση χρονια αρχισαν να μου προτεινουν και καλα καποιες προσφορες κλπ. οποτε λενε μπαρουφες για να με εκβιασουν να μεινω λες ε?? αν μου στειλουν κανα προστιμο μετα και ψαχνομαι τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 οποτε λενε μπαρουφες για να με εκβιασουν να μεινω λες ε?? αν μου στειλουν κανα προστιμο μετα και ψαχνομαι τι να κανω? Μην ανησυχείς δεν πληρώνεις. Αν σου ζητήσουν λεφτά πες να σου δώσουν το χαρτί που έχεις υπογράψει αλλιώς δεν πληρώνεις τίποτα. Σου λέω γνωστή μου έκανε φορητότητα, έβγαλαν όλα τα τέλη ακύρωσης (140€) τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν πως έκαναν λάθος και μου ζήτησαν και συγγνώμη! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια θελω την βοηθεια σας! εχω hol double play lite εδω και 2μιση χρονια.Τον περασμενο Απριλιο (2011) επειδη εβαλα και κινητο vodafone με συνδεση το οποιο ηταν στο ονομα του πατερα μου ενω το σταθερο με το hol double play ηταν στο ονομα της μητερας μου,αλλαξα το ονομα που ερχοταν ο λογαριασμος της hol στο ονομα του πατερα μου για να περνω και την εκπτωση απο τον συνδυασμο hol-vodafone. εκανα αιτηση αυτες τις μερες για να παω σε wind και με παιρνουν απο την hol και μου λενε οτι δεν μπορω να φυγω γιατι λεει το συμβολαιοο δεν εχει κλεισει χρονο επειδη πιανει απο τοτε που αλλαξα το ονομα της γραμμης,δηλαδη τον απριλιο.ισχυει κατι τετοιο παιδια η ειναι ψεματα για να μην φυγω? αν μπορειτε απαντηστε μου καποιος υπευθυνα και αμεσα! ευχαριστω Πρακτικά η μεταβίβαση είναι νέα σύνδεση, άρα ο συνδρομητής "ανανεώνει" το συμβόλαιο του καθώς υπογραφεί την μεταβίβαση της υπηρεσίας. Διάβασε τους όρους χρήσης και θα καταλάβεις τι εννοώ. http://www.hol.gr/sites/e-support/GR/Documents/files/aitisi_metabibasis_ipiresias.pdf Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Πρακτικά η μεταβίβαση είναι νέα σύνδεση, άρα ο συνδρομητής "ανανεώνει" το συμβόλαιο του καθώς υπογραφεί την μεταβίβαση της υπηρεσίας. Διάβασε τους όρους χρήσης και θα καταλάβεις τι εννοώ. http://www.hol.gr/sites/e-support/GR/Documents/files/aitisi_metabibasis_ipiresias.pdf Μα δεν υπέγραψα τίποτα φίλε όταν έκανα την μεταβίβαση, πως γίνεται να ανανεώνεται το συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Πρακτικά η μεταβίβαση είναι νέα σύνδεση, άρα ο συνδρομητής "ανανεώνει" το συμβόλαιο του καθώς υπογραφεί την μεταβίβαση της υπηρεσίας. Διάβασε τους όρους χρήσης και θα καταλάβεις τι εννοώ. http://www.hol.gr/sites/e-support/GR/Documents/files/aitisi_metabibasis_ipiresias.pdf Μα δεν υπέγραψα τίποτα εγώ φίλε όταν έγινε η μεταβίβαση, απλά τους έστειλα έμα mail με τις 2 ταυτότητες και με το κείμενο οτι μεταβιβάζεται η γραμμή από το ένα άτομο στο άλλο. !άρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Πρακτικά η μεταβίβαση είναι νέα σύνδεση, άρα ο συνδρομητής "ανανεώνει" το συμβόλαιο του καθώς υπογραφεί την μεταβίβαση της υπηρεσίας. Διάβασε τους όρους χρήσης και θα καταλάβεις τι εννοώ. http://www.hol.gr/sites/e-support/GR/Documents/files/aitisi_metabibasis_ipiresias.pdf Φίλε αυτό γίνεται μόνο στη HOL Είναι τελείως απαράδεκτα τέτοια πράματα... Από τη στιγμή που δεν τον έχει ενημερώσει κανείς, δεν πληρώνει τίποτα. Πες μας αν ξέρεις πως γίνεται ο τρόπος μεταβίβασης και πως παίρνει το νέο συμβόλαιο που υπογράφει;;; -Αν η μεταβίβαση γίνεται με fax στα κεντρικά δεν του κάνει κανείς τίποτα.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Φίλε αυτό γίνεται μόνο στη HOL Είναι τελείως απαράδεκτα τέτοια πράματα... Από τη στιγμή που δεν τον έχει ενημερώσει κανείς, δεν πληρώνει τίποτα. Πες μας αν ξέρεις πως γίνεται ο τρόπος μεταβίβασης και πως παίρνει το νέο συμβόλαιο που υπογράφει;;; -Αν η μεταβίβαση γίνεται με fax στα κεντρικά δεν του κάνει κανείς τίποτα.... ρε παιδια αν μπορειτε καποιος να ξερει σιγουρα αν θα μου ερθει το "χαρατσι" απο την hol και εαν θα πρεπει να το πληρωσω?? ξαναλεω οτι εγω οταν εκανα την μεταβιβαση (μονο στο ονομα της γραμμης,και οχι στον αριιθμο του τηλεφωνου η σε αλλη διευθυνση κλπ) το μονο που μου ζητησαν και εκανα ειναι να στειλω ενα email σε αυτη την διευθυνση που μου ειπαν (customercare@hol.gr) και εγραφε αυτο το κειμενο και με συννημενα τις ταυτοτητες των 2 προσώπων: "Εγώ η ONOMA με ΑΦΜ:0000, παραχωρώ την τηλεφωνική γραμμή με αριθμό XXXXXX στον ONOMA2 με ΑΦΜ:0000. Εγώ ο ONOMA2 με ΑΦΜ:000 παραλαβάνω την τηλεφωνική γραμμή με αριθμό XXXXX από τηνONOMA με ΑΦΜ:000 Τα φωτα σας αν γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ρε παιδια αν μπορειτε καποιος να ξερει σιγουρα αν θα μου ερθει το "χαρατσι" απο την hol και εαν θα πρεπει να το πληρωσω?? ξαναλεω οτι εγω οταν εκανα την μεταβιβαση (μονο στο ονομα της γραμμης,και οχι στον αριιθμο του τηλεφωνου η σε αλλη διευθυνση κλπ) το μονο που μου ζητησαν και εκανα ειναι να στειλω ενα email σε αυτη την διευθυνση που μου ειπαν (customercare@hol.gr) και εγραφε αυτο το κειμενο και με συννημενα τις ταυτοτητες των 2 προσώπων: " Τα φωτα σας αν γινεται! Η μεταβίβαση γραμμής στην ουσία θεωρείτε μεταφορά την υπηρεσίας από ενα ΑΦΜ σε ένα άλλο, αρα πρακτίκα στην ουσία ειναι σαν να κανεις μια νέα συνδεση, χωρίς απλα να επιδοτήθεις η να χρεωθείς κάτι. Στους ορούς που σου εδωσα το link αναφερει για την μεταβιβαση, Στα αντιγραφα των Δελτιων ταυτοτητας που εστειλες, λογικα πρεπει να εγραψες οτι αποδεχεσε την μεταφορα της γραμμης απο τον ταδε στον ταδε. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να χρησιμοποιησω διαφορετικο ρουτερ εκτος αυτου (netfaster3 wlan) που εστειλε η hol? Χρειαζοντε καποιες ρυθμησεις σε αλλο ρουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να χρησιμοποιησω διαφορετικο ρουτερ εκτος αυτου (netfaster3 wlan) που εστειλε η hol? Χρειαζοντε καποιες ρυθμησεις σε αλλο ρουτερ? Οτι θες μπορεις να το χρησιμοποιησεις! Το μονο που χρειαζεται ειναι username και password της γραμμης σου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 και καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις και άλλο... Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Οτι θες μπορεις να το χρησιμοποιησεις! Το μονο που χρειαζεται ειναι username και password της γραμμης σου. Ελα ομως που δεν υπαρχει user name και pass. Δεν δινει η hol........και προφασιζετε οτι δεν λειτουργει με διαφορετικο ρουτερ η γραμμη !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Δεν υπάρχουν στη HOL... Με πήραν στις 11...εγώ είχα κοιμηθεί πάλι 6 το πρωί...Βλέπω κλήση από άγνωστο νούμερο οπότε το σηκώνω... "Γεια σας, από τη HOL σας καλούμε" "Τι, θέλετε;", συνήθως τους κράζω που ενοχλούνε "Είχατε κάνει κάποτε μια αίτηση και για κάποιον λόγο ακυρώθηκε..." "Και;" "Εχετε αυτή τη στιγμή σταθερό;" Η πλάκα είναι ότι είχα κάνει αίτηση μπορεί και πριν 4-5 χρόνια...και επειδή καθυστέρησαν να με ενεργοποιήσουν, ή άλλαξω γνώμη, την ακύρωσα...Που με θυμήθηκαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ελα ομως που δεν υπαρχει user name και pass. Δεν δινει η hol........και προφασιζετε οτι δεν λειτουργει με διαφορετικο ρουτερ η γραμμη !!!!!!! Στο interface του router σου αυτη τη στιγμη δεν δειχνει ουτε username ουτε pass? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ελα ομως που δεν υπαρχει user name και pass. Δεν δινει η hol........και προφασιζετε οτι δεν λειτουργει με διαφορετικο ρουτερ η γραμμη !!!!!!! Εγω να σου πω την αληθεια περασα ενα αλλο, δεν πειραξα τιποτα, ουτε περασα username και pass και δουλεψε. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Εγω να σου πω την αληθεια περασα ενα αλλο, δεν πειραξα τιποτα, ουτε περασα username και pass και δουλεψε. Οταν λες οτι περασες αλλο και δουλεψε.... δεν του εκανες καμμια ρυθμηση? Γιατι εγω βαζω ενα Thomson TG585 v7 και δεν δουλευει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 θελω να κανω νεα συνδεση με την προσφορα που εχει 3 μηνες δωρο και στο adsl plus με 24,90. πειτε μου λιγο ο τελικος λογαριασμος που θα πληρωνω το μηνα ποσο θα ειναι? αν ξερει κανενας απο Πατρα τι παιζει με τη hol ας μου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 θελω να κανω νεα συνδεση με την προσφορα που εχει 3 μηνες δωρο και στο adsl plus με 24,90. πειτε μου λιγο ο τελικος λογαριασμος που θα πληρωνω το μηνα ποσο θα ειναι? αν ξερει κανενας απο Πατρα τι παιζει με τη hol ας μου πει... Αν έχεις κινητό Vodafone σε πάγιο 15€+ θα πληρωνεις 19,70€, στον λογαριασμό σου θα εμφανίζετε σαν εκπτωση συνδιασμου με Vodafone, αλλιως χώρις κινητο τελική τιμή 24,70€ Οταν λες οτι περασες αλλο και δουλεψε.... δεν του εκανες καμμια ρυθμηση? Γιατι εγω βαζω ενα Thomson TG585 v7 και δεν δουλευει.... καμια απολύτως. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Αν έχεις κινητό Vodafone σε πάγιο 15€+ θα πληρωνεις 19,70€, στον λογαριασμό σου θα εμφανίζετε σαν εκπτωση συνδιασμου με Vodafone, αλλιως χώρις κινητο τελική τιμή 24 να σε ρωτησω κατι τελευταιο η προσφορα 3 μηνες δωρο ισχυει μονο με online αιτηση ή μπορω να παω και σε καταστημα vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 να σε ρωτησω κατι τελευταιο η προσφορα 3 μηνες δωρο ισχυει μονο με online αιτηση ή μπορω να παω και σε καταστημα vodafone? Μόνο για on-line αιτήσεις, στο κατάστημα μπορείς να πάρεις μια έκπτωση (για τον 1ό χρόνο) αλλά όχι για το πρόγραμμα που μου ανέφερες. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Στο interface του router σου αυτη τη στιγμη δεν δειχνει ουτε username ουτε pass? Ξερεις που μπορει να το γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Ξερεις που μπορει να το γραφει? Πρεπει καπου να γραφει Internet ή WAN κατι τετοιο εκει τα βαζεις. Ψαξε το καθε πεδιο και θα δεις. ΔΕΝ γινεται να ΜΗΝ σε αφηνουν να βαλεις αλλον router. Δηλαδη αμα κανεις επαγγελματικη χρηση και θες να βαλεις εναν της Cisco τι θα γινει? Τι βλακειες λεει η καθε εταιρεια...:rolleyes: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Τη γνώμη σας... Ο πατέρας μου έχει πΟΤΕ...και δίνει 51€/μήνα για 2MBps, απεριόριστα Ελλάδα και εξωτερικό και κάποια λεπτά για κινητά. Σκεφτόμουν λοιπόν τη λύση HOL + VF. Δεν έχει Vodafone αυτός, έχω εγώ, μπορώ όμως να κάνω μεταφορά στο όνομά του (θα βάζει και το κινητό μου στα έξοδά του). Εγώ έχω το Καρτοπρόγραμμα 25, με 50% έκπτωση, πληρώνω δηλαδή μαζί με φόρους 14€/μήνα. Τι μπορώ να κάνω; Πόσο θα κερδίζει κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts