Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις τελευταίες 3 μέρες το download είναι απίστευτα αργό. Συνήθως κατεβάζω με 640kbps και τώρα κατεβάζω με 20! Όσο για το YouTube αφήστε το.

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου ειλικρινά και κατεβάζω χριστοπαναγίες. Τι σκατά φταίει; Τηλεφώνησα και μου είπαν θα με καλέσουν αλλά δε περιμένω πολλά...

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πριν βάλω φωτιά στο internet της HOL στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης που κλειδώνει στα 5Mb max. και πριν σκοτώσω όλο το τηλεφωνικό της κέντρο πάω Forthnet. Φιλάκια.

Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό...

...θα τον τρελάνω και αυτόν.

παιζει καποια στιγμη η HOL να απεξαρτηθει απο τον οτε εντελως και να βαλει δικες τις γραμμες? ο οτε προσπαθει με καθε τροπο να περιορισει τις διαθεσιμες γραμμες σε πολλες περιοχες για να μην τις παρουν οι παροχοι,υπαρχει μεγαλη κοντρα,εαν γινει ομως κατι τετοιο στο μελλον βλεπω μονο τη hol να εχει δυνατοτητα εγκαταστασης νεων γραμμων επειδη ειναι μελος της intracom.....

παιζει καποια στιγμη η HOL να απεξαρτηθει απο τον οτε εντελως και να βαλει δικες τις γραμμες? ο οτε προσπαθει με καθε τροπο να περιορισει τις διαθεσιμες γραμμες σε πολλες περιοχες για να μην τις παρουν οι παροχοι,υπαρχει μεγαλη κοντρα,εαν γινει ομως κατι τετοιο στο μελλον βλεπω μονο τη hol να εχει δυνατοτητα εγκαταστασης νεων γραμμων επειδη ειναι μελος της intracom.....

Αν και λίγο offtopic

Θα με συγχωρέσεις αλλα εδω γελάνε :lol::lol::lol:.

Αν και λίγο offtopic

Θα με συγχωρέσεις αλλα εδω γελάνε :lol::lol::lol:.

Κι ομως φιλε υπαρχουν στην επικρατεια χωρια που καλυπτονται μονο απο τη forthnet η τη Hol,εχουν επενδυσει πανω σε οπτικες ινες

άλλο είναι το αν έχει φτάσει το adsl κάπου και άλλο αν οι πάροχοι "εξυπηρετούνται" από τον ΟΤΕ. Στην παρούσα φάση και με τις υπάρχουσες συνθήκες, όλοι θα χρειάζονται τον ΟΤΕ για το κομμάτι από το καφάο μέχρι το σπίτι. Δεν πιστεύω ότι στα χωριά που αναφέρεις έχουν σκάψει και τα σπίτια οι εναλλακτικοί. αυτό που έχουν κάνει είναι να περάσουν δίκτυα που συνδέουν τα μέρη αυτά (κεντρικά, όχι τα σπίτια) με το ιδιόκτητο δίκτυο τους. H Hol το έχει διαφημίσει πολύ αυτό το κομμάτι, αλλά η διαφήμιση αυτή μάλλον παραπλανητική μου μοιάζει (ειδικά τελευταία που η HOL έχει λίγο τα χάλια της)

Ολες οι εταιριες με λιγα λογια ειναι για τα μπαζα,εγω πηγα εκανα διακοπη στη fοrthnet και εμεινα χωρις νετ επειδη ο οτε δεν εχει γραμμες και τη δικια μου την πηρε αλλος,εμεινα εκτος γιατι ο οτε δεν βαζει γραμμες στην περιοχη μου επιτηδες για να μην τις παρουν οι παροχοι,ο υπευθυνος του τεχνικου τμηματος μου το ειπε,μιλαμε για μεγαλη κοντρα αλλα ειναι υποχρεωμενοι να εξυπηρετησουν ολους τους ελληνες πολιτες γιατι ειναι οργανισμος,απαραδεκτα πραγματα,εκανα αιτησεις σε hοl και wind μου τις ακυρωσανε,τι μπορω να κανω?

οταν ελεγχεις γειτονικο αριθμο στο site του οτε σου λεει οτι εχει πορτες... δεν μπορεις να κανει αιτηση σε μια εταιρια και να μπεις σε αναμονη μεχρι να ανοιξει καμια πορτα... και τελος μηπως τελικα σε καθε αστικο κεντρο οι εταιριες δικαιουνται ισο αριθμο συνδεσεων πχ. 35 και ολες τις εχουν καλυψη.. το τελευταιο εναι απορια δικια μου.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους,

έβαλα πριν λίγο καιρό HOL και παρατήρησα(δεν ξέρω αν υπήρχε από την 1η μέρα) στις Συνδέσεις Δικτύου εκτός από την κατηγορία "Τοπικό Δίκτυο ή Internet υψηλής ταχύτητας" να έχω και μια σύνδεση στην κατηγορία "Πύλη Ιντερνετ" που λέει "WAN Connection στο ARV4519PW". Απ΄ότι έψαξα το ARV4519PW το βρήκα στο google σαν vodafone router,vodafone firmware κλπ. Είναι normal αυτή η ένδειξη που βλέπω???? Την έχουν όλοι όσοι έχουν HOL σύνδεση?

thanks παίδες

τα router που δίνει πλέον η HOL είναι μεσω vodafone, νορμαλ είναι.

εγω όταν ειχα 24 mbps ποτε δε τα επιανα είχα και ασταθες συνδεση στον διαδυκτιο. όταν κατέβασα ταχυτητα (και παγιο) στα 6, επιανε τα 5 τουλαχισον.

Αν και σε διάφορα speedtests ποτε δε πιάνει πανω απο 3.... αλλα τι να πεις... λέω να παω για wind

δουλεια δεν είχε ο διάολος....

προσπαθησα να κανω αιτηση για το double play lite απο το site και δεν μου βγαζει τετοια επιλογη για την περιοχη που μενω.πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν καλυπτεται η περιοχη μου. ο γειτονας μου ομως γνωριζω πολυ καλα οτι εχει. εβαλα το τηλεφωνο του στο site για να δω την διαθεσιμοτητα και δεν μου βγαζει διαθεσιμοτητα για double play .γνωριζω πολυ καλα οτι εχει αυτο το προγραμμα. ξερει κανεις τι παιζει;

εγω εχω hol double play 24mbps με μια ωρα για κινητα κ απεριοριστα σταθερα υπεραστικα κ διεθνεις επιλεγμενες χωρες αρκετες κλειδωνει στα 9-10 mbps κ παινω το πολυ 800-850 kbps αλλα αμα συνδεσω πολλες συσκευεσ σαν συνολο η ταχυτητα παει πιο πανω

μενω ανω τουμπα θεσσαλονικη 2 στενα ποιο κατω απο το δασος του σειχ σου ειμαι αρκετα μακρια απο τισ γραμμες

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Σε ποιά περιοχή είσαι; Όταν λες γείτονας, πόσο γείτονας εννοείς; Άλλο να έιναι διπλανό διαμέρισμα, άλλο να είναι διπλανό κτίριο.

οσο γειτονας και να ειναι,αφου σου λεω το δικο του τηλ βαζω για να δω την διαθεσιμοτητα και δεν μου βγαζει διαθεσιμοτητα για double play

καλο θα ηταν να τους επαιρνες και ενα τηλεφωνο ποτε δεν ξερεις! ;)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

καλο θα ηταν να τους επαιρνες και ενα τηλεφωνο ποτε δεν ξερεις! ;)

τους ειχα παρει την παρασκευη και μου ειπανε δεν γινεται. δεν ξερω, ισως δεν διαθετουν αλλες γραμμες για double play στην περιοχη

ε τοτε καλυτερα να στραφεις σε αλλη εταιρια, αν δεν χρειαζεσαι τοσο το internet μπες σε λιστα αναμονης στην hol και οταν υπαρξει διαθεσιμη γραμμη να σε ενημερωσουν αν και δεν θα στο προτεινα γιατι μπορει να σου παρει πολυ καιρο!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Τότε μάλλον η HOL δε σε θέλει για να σε αποφεύγει έτσι συστηματικά :)

Δες κανέναν άλλον πάροχο καλύτερα. Στο DP αυτή τη στιγμή νομίζω μάλλον η forthnet είναι η καλύτερη προσφορά (οικονομία/ποιότητα). Εγώ εκεί είμαι και δεν έχω παράπονο. Βέβαια πρώτα πρέπει να δεις αν και οι άλλοι πάροχοι παίζουν εκεί που είσαι :)

Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό καλό είναι να αποφύγεις και εσύ την hol γιατί αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα δικτύου καθώς έχει πήξει. Δοκίμασε καμιά forthnet, εγώ όσο καιρό έχω ελάχιστες φορές μου δημιούργησε κάποιο θέμα ενώ και σε τιμές στα ίδια θα είσαι.

Η Hol χρειάζεται να κάνει αναβαθμίσεις στο δίκτυο της γιατί έχει αρκετο κόσμο και είναι λογικό να πήξει. Βέβαια δύσκολο το βλέπω επί του παρόντος αφού από κέρδη δεν πάει και πολύ καλά. Άλλωστε έκανε και αύξηση στο μετοχικό της κεφάλαιο γι' αυτό το λόγο.

ε τοτε καλυτερα να στραφεις σε αλλη εταιρια, αν δεν χρειαζεσαι τοσο το internet μπες σε λιστα αναμονης στην hol και οταν υπαρξει διαθεσιμη γραμμη να σε ενημερωσουν αν και δεν θα στο προτεινα γιατι μπορει να σου παρει πολυ καιρο!

γραμμες υπαρχουν για ολους,απλα ο οτε δινει οποτε θελει,αυτος ειναι το προβλημα,εμενα ετσι δε μου κανανε? 2 αιτησεις στη wind μου ακυρωσαν και οταν πηγα να βαλω conn-x υπηρχε γραμμη δια μαγειας,τερτυπια του οτε ειναι ολα αυτα γιατι βλεπουν πολλους πελατες να φευγουν,δε μπορουν να το χωνεψουν......

γραμμες υπαρχουν για ολους,απλα ο οτε δινει οποτε θελει,αυτος ειναι το προβλημα,εμενα ετσι δε μου κανανε? 2 αιτησεις στη wind μου ακυρωσαν και οταν πηγα να βαλω conn-x υπηρχε γραμμη δια μαγειας,τερτυπια του οτε ειναι ολα αυτα γιατι βλεπουν πολλους πελατες να φευγουν,δε μπορουν να το χωνεψουν......

Δεν ειναι τερτίπια φιλε μου, καθε επιχείριση κοιταει να εξυπηρετήσει πρωτα τους πελατες τις και μετα τους πελατες αλλων επιχειρήσεων. Δηλαδη πως το καταλαβενεις να εδινε σε σενα γραμμη που εισουν πελατης στην tellas και να αφηνε εξω τον γειτωνα που ειναι πελατης του ιδιου του οτε?

...οποιαδήποτε επιχείρηση το ιδιο θα έκανε.

Δεν ειναι τερτίπια φιλε μου, καθε επιχείριση κοιταει να εξυπηρετήσει πρωτα τους πελατες τις και μετα τους πελατες αλλων επιχειρήσεων. Δηλαδη πως το καταλαβενεις να εδινε σε σενα γραμμη που εισουν πελατης στην tellas και να αφηνε εξω τον γειτωνα που ειναι πελατης του ιδιου του οτε?

...οποιαδήποτε επιχείρηση το ιδιο θα έκανε.

Εφοσον εγινε η αρχη και μου δωσανε γραμμη σε οποιαδηποτε αιτηση προς αλλο παροχο δεν μπορουν να αρνηθουν πλεον,12 μηνες ειναι θα περασουν ;)

Εφοσον εγινε η αρχη και μου δωσανε γραμμη σε οποιαδηποτε αιτηση προς αλλο παροχο δεν μπορουν να αρνηθουν πλεον,12 μηνες ειναι θα περασουν ;)

Ναι οκ, οτι πληρωσεις παίρνεις, αυτος ειναι κανονας.