Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας. θα ηθελα τη βοηθεια σας. μενω πατρα,κεντρο κοντα πλ.Γεωργειου και θελω να μου πουν οσοι ξερουν αν εχει καλο νετ εκει η hol. εχω connex2mbps αλλα κολλαει. λεγαμε να βαλουμε μεγαλητερη ταχυτητα αλλα ειναι ακριβο το κονεξ.χρησημοποιουμε το νετ 3 ατομα και θελω κατι πολυ γρηγορο και οικονομικο.ασυρματο παντα.η ομιλια δε με ενδιαφερει. ευχαριστω

Γειά σου φίλε σε αυτή την περιοχή (οδός κανακάρη) έχει τεχνικό γραφείο ένας θείος μου και έχει hol double play και απο ότι μου έχει πει το modem του κλειδώνει στα 16 και κάτ mbps αλλά έχει που και που μερικές αποσυνδέσεις...1-2 φορές την ημέρα...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έκανα αίτηση διακοπής από την HOL τον περασμένο μήνα. Σήμερα μου ήρθε λογαριασμός που αφορά τα τέλη για τον τρέχοντα μήνα. Παίρνω τηλ το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου λένε ότι από την στιγμή που παραλάβουν την αίτηση, μεσολαβεί ένας μήνας προκειμένου να γίνει η διακοπή!!!Αυτό δεν μου το είχαν πει. Έλεος πια!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά κυνήγα τους στο λογιστήριο της HOL και κράτα records από ότι συναλλαγή κάνεις. Φίλος ακόμα τρέχει με λογαριασμούς που φαίνονται απλήρωτοι, ενώ έχει στα χέρι του χαρί εξόφλησης και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Καλησπερα

Ειχα κανει αιτηση στις 15 Σεπτεμβρη για νεα τηλεφωνικη γραμμη με double play και μολις σημερα ηρθε ειδοποιηση στο κινητο, πως η προβλεπομενη ημερομηνια ενεργοποιησης ειναι στις 18/11.

Σημερα ηρθαν οι ειδοποιησεις, μετα απο τη χθεσινη μου εγγραφη αιτηση ακυρωσης της συνδεσης. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο το γεγονος η οχι.

Τελικα, χθες, εκανα αιτηση νεας γραμμης ΟΤΕ+connx, η οποια χρειαζεται 10 εργασιμες. Παντως, μια ημερα μετα, σημερα δλδ, με πηραν απο τον ΟΤΕ και με ενημερωσαν πως το Σαββατο θα ερθουν οι τεχνικοι.

Για να δουμε...

"There's a story still unread"

Θελω να καταγγειλω την εταιρεια HOL οτι εξαπατα τους καταναλωτες. Η ιστορια μου αρχιζει στις 28/9/2010 οπου ενημερωθηκα απο το επισημο site της εταιρειας και στην συνεχεια απο μια υπαλληλο της εταιρειας για μια προσφορα για το ADSL PLUS η οποια ισχυε εως τις 30/9 και ηταν με 15€ παγιο ανα μηνα, με τους 3 πρωτους μηνες δωρο και δωρο τελη ενεργοποιησης. Στις 30/9 εστειλα την αιτηση με ολα τα δικαιολογητικα πιστευοντας οτι το παγιο θα ειναι 15 € ανα μηνα. Εχθες με καλεσανε και μου ειπαν οτι το παγιο θα ειναι 20 € το μηνα. Επειδη εκεινη τη στιγμη κοιμωμουν και δεν καταλαβα καλα τι μου ειπαν τους ξαναπηρα υστερα απο μιση ωρα τηλ. Μιλησα με 3 υπαλληλους. Ο ενας μου ειπε θα ειναι 25 €, ο αλλος ειπε 20Ε και ο τριτος δεν ηξερε. Δηλαδη οι ανθρωποι ειναι τελειως ασχετοι με αυτο που κανουν και απ οτι καταλαβα ειναι και αγραμματοι.Ο τελευταιος με τον οποιο μιλησα μου ειπε οτι η τιμη ειναι στα 20 € ανα μηνα και ισχυει απο τις 20/9!!!!!!! και οτι λανθασμενα στο site εγραφαν για 15 €. Ουσιαστηκα δηλ. παραδεχτηκε εμμεσως πλην σαφως οτι εξαπατουν τους καταναλωτες με ψευτικες προσφορες και αφου υπογραψουν τους ανακοινωνουν την αληθινη τιμη. Δεν ειναι η διαφορα των 5 € που με πειραζει, αλλα με εξαγριωνει το γεγονος οτι με εξαπατησανε. Πριν λιγο τους πηρα τηλ. να ακυρωσουν τη διαδικασια ενεργοποιησης και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν αυτοι. Αν δεν το κανουν εγω θα τους κανω μυνηση και αγωγη για εξαπατηση καταναλωτων. Οσοι εχετε προβληματα μ αυτες τις ασοβαρες εταιρεις μην τους αφηνετε σε χλωρο κλαρι. Κυνηγηστε τους με μυνησεις & αγωγες μεχρι εκει που δεν παει. Να σταματησει επιτελους αυτη η αλητεια να κοροιδευουνε τον κοσμο.

Στο θέμα λογιστήριο είναι για κλάματα. Σχετικά με τις μηνύσεις έχεις 100% δίκιο ότι θέλουν κυνήγι αλλά σκέψου ότι υπάρχει και κόσμος που δυστυχώς δε μπορεί να εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία. Σε αυτό πατάει και επί του προκειμένου η hol και κάνει ταρζανιές με τις προσφορές.

στην τουμπα πως ειναι τα πραγματα με την hol?

τι ταχύτητες πιάνετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Parafron4, η γνωμη μου ειναι να μην μπλεξεις με την hol καλυτερα. Πιστεψε με θα το μετανιωσεις. Αν εισαι στον ΟΤΕ μεινε εκει, γιατι στο τελος θα θελεις να ξαναγυρισεις στον ΟΤΕ και για να γινει αυτο θα πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου και θα μεινεις και μηνες χωρις τηλεφωνο. Το ξερω, το δελεαρ της hol ειναι μεγαλο με τις χαμηλες τιμες αλλα μην τους πιστευεις. Ειναι μεγαλοι απατεωνες. Λενε οτι τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν. Εγω αυτο δεν το πιστευω. Εδω καλα καλα δεν ξερουν τι τιμη εχει το καθε προιον που πουλανε. Δες τον τιμοκαταλογο της εταιρειας στο site. Αν δεν σου δωσουν δωρο τα τελη ενεργοποιησης θα πληρωσεις 36€, επιπλεον θα πληρωσεις σιγουρα τη μεταφορα γραμης που ειναι 50€, στους ορους της συμβασης λεει οτι η εταιρεια διατηρει το δικαιωμα να σου διακοπτει τη συνδεση σε τυχαια χρονικα διαστηματα και για απροσδιοριστο (!!!!) χρονο για την καλυτερη λειτουργια του δικτυου της. Δηλ. καθε τρεις και λιγο δεν θα εχεις συνδεση. Και αν αγανακτησεις και θες να φυγεις πριν κλεισουν 12 μηνες θα πληρωσεις 72 € τελη διακοπης, αλλα 50 € για να σου ξαναμεταφερουν τη γραμμη στον ΟΤΕ και τελος παντων με οτι αλλη χρεωση γουσταρουν να σε επιβαρυνουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Parafron4, η γνωμη μου ειναι να μην μπλεξεις με την hol καλυτερα. Πιστεψε με θα το μετανιωσεις. Αν εισαι στον ΟΤΕ μεινε εκει, γιατι στο τελος θα θελεις να ξαναγυρισεις στον ΟΤΕ και για να γινει αυτο θα πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου και θα μεινεις και μηνες χωρις τηλεφωνο. Το ξερω, το δελεαρ της hol ειναι μεγαλο με τις χαμηλες τιμες αλλα μην τους πιστευεις. Ειναι μεγαλοι απατεωνες. Λενε οτι τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν. Εγω αυτο δεν το πιστευω. Εδω καλα καλα δεν ξερουν τι τιμη εχει το καθε προιον που πουλανε. Δες τον τιμοκαταλογο της εταιρειας στο site. Αν δεν σου δωσουν δωρο τα τελη ενεργοποιησης θα πληρωσεις 36€, επιπλεον θα πληρωσεις σιγουρα τη μεταφορα γραμης που ειναι 50€, στους ορους της συμβασης λεει οτι η εταιρεια διατηρει το δικαιωμα να σου διακοπτει τη συνδεση σε τυχαια χρονικα διαστηματα και για απροσδιοριστο (!!!!) χρονο για την καλυτερη λειτουργια του δικτυου της. Δηλ. καθε τρεις και λιγο δεν θα εχεις συνδεση. Και αν αγανακτησεις και θες να φυγεις πριν κλεισουν 12 μηνες θα πληρωσεις 72 € τελη διακοπης, αλλα 50 € για να σου ξαναμεταφερουν τη γραμμη στον ΟΤΕ και τελος παντων με οτι αλλη χρεωση γουσταρουν να σε επιβαρυνουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Kι εγώ έχω πολλά προβλήματα με την HOL. Υποτίθεται πως οι 3 πρώτοι μήνες για αίτηση μέσω net είναι δωρεάν και αυτοί με χρέωσαν κανονικά από τον πρώτο μήνα!!! Eπειδή έχει συμβεί και σε άλλα άτομα το ίδιο περιστατικό, πιστεύω πως είναι τακτική της εταιρείας. Για αυτό το λόγο καλύτερα μακρυά από την HOL.

Όσον αφορά τις ταχύτητες που έπιανα, είχα πάρα πολλές συχνές διακοπές, κάτι που ποτέ δεν είχα με τον ΟΤΕ.

Edited by milanmaniac
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον με διαβεβαίωσε μια κοπελα που ήρθε σπιτι οτι το πακετο double play lite με δωρεαν καποια σταθερα και

καποια κινητα εχει 24αρα γραμμη...εκανα εχθες την αιτηση κ σημερα που πειρα τηλ

μου ειπαν οτι δεν ειναι 24αρα αλλα 6 αρα...απο βδομαδα θα δηλωσω ακύρωση και θα μεινω στην forthnet... οτι νανε ειναι οι ανθρωποι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ενταξει ρε συ, αυτο μπορουσες να το τσεκαρεις και απο το ιντερνετ. Οκ, επρεπε να σε ενημερωσει σωστα η υπαλληλος, αλλα ας μη κατεβαζουμε αμασητο οτι μας λενε!

Εγω απο forthnet εφυγα και πηγα στο lite της HOL Και μεχρι στιγμης κανενα παραπονο.Μονο οτι δν ενημερωναν για τελη ενεργοποιησης στο site. Σκεφτομαι μαλιστα να αναβαθμισω στο GR.

H forthnet με ειχε χωρις ιντερνετ (η με αποσυνδεσεις καθε 5 λεπτα) για σχεδον 3 μηνες!!!

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

ενταξει ρε συ, αυτο μπορουσες να το τσεκαρεις και απο το ιντερνετ. Οκ, επρεπε να σε ενημερωσει σωστα η υπαλληλος, αλλα ας μη κατεβαζουμε αμασητο οτι μας λενε!

Εγω απο forthnet εφυγα και πηγα στο lite της HOL Και μεχρι στιγμης κανενα παραπονο.Μονο οτι δν ενημερωναν για τελη ενεργοποιησης στο site. Σκεφτομαι μαλιστα να αναβαθμισω στο GR.

H forthnet με ειχε χωρις ιντερνετ (η με αποσυνδεσεις καθε 5 λεπτα) για σχεδον 3 μηνες!!!

μα ενοειτε οτι το τσεκαρα στο νετ αλλα μου ειπε οτι θα αλαξει αυτο και θα ισχυει

αυτο που μου ειπε αυτη....οταν πηρα τηλ ομως μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν παίζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Έκανα αίτηση διακοπής από την HOL τον περασμένο μήνα. Σήμερα μου ήρθε λογαριασμός που αφορά τα τέλη για τον τρέχοντα μήνα. Παίρνω τηλ το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου λένε ότι από την στιγμή που παραλάβουν την αίτηση, μεσολαβεί ένας μήνας προκειμένου να γίνει η διακοπή!!!Αυτό δεν μου το είχαν πει. Έλεος πια!!!

:blink: αυτο για το μηνα το ειχα ακουσει κ αλλη φορα. Ακομα ισχυει;;; :mad:

αιτηση διακοπης πως εκανες; μεσω fax?

Ναι μέσω fax. Eίχα επικοινωνήσει στο 13844 και μου είπαν να στείλω μέσω fax φωτοτυπία της ταυτότητας μου μαζί με κάποιο κείμενο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!

Με καλεσαν απο hol & vodafone για προσφορα για double play &κινητά 1 ωρα στα 32 ευρω - 5 στο κινητο= 27 τελικη.

Το σκεφτομαι σοβαρα γιατι στη forthnet δινω 42 ευρω το μηνα.

Στην forthnet εχω γύρω στα 15 mbps ταχυτητα κατα μέσο όρο, και σκέφτομαι αν θα έχω την ιδια ταχύτητα και στην HOL....

Ξέρει κανεις στην περιοχή της Βούλας τι παίζει? Που έχουν DSLAM? Αξίζει η αλλαγη? ...γιατι με forthnet ειμαι ικανοποιημένος απο ταχύτητες κ αξιοπιστία.

Καλησπέρα!

Με καλεσαν απο hol & vodafone για προσφορα για double play &κινητά 1 ωρα στα 32 ευρω - 5 στο κινητο= 27 τελικη.

Το σκεφτομαι σοβαρα γιατι στη forthnet δινω 42 ευρω το μηνα.

Στην forthnet εχω γύρω στα 15 mbps ταχυτητα κατα μέσο όρο, και σκέφτομαι αν θα έχω την ιδια ταχύτητα και στην HOL....

Ξέρει κανεις στην περιοχή της Βούλας τι παίζει? Που έχουν DSLAM? Αξίζει η αλλαγη? ...γιατι με forthnet ειμαι ικανοποιημένος απο ταχύτητες κ αξιοπιστία.

Γιαννη ουτε να διανοηθεις να μπλεξεις μ αυτους. Μην πιστευεις τιποτα, σου λενε ψεματα, ειναι μεγαλοι απατεωνες..Δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω τραβηξει 1 μηνα τωρα με αυτους. Πηγαινε στο τελευταιο σχολιο της προηγουμενης σελιδας που περιγραφω την ιστορια μου. Αφου το διαβασεις, διαβασε και την συνεχεια που παραθετω παρακατω....Αφου λοιπον στις 20/10 εστειλα αιτηση ακυρωσης της διαδικασιας ενεργοποιησης, στις 21/10 τους παιρνω τηλ. και μου λενε οτι ακυρωθηκε. Ολα καλα μεχρι εδω. Εχθες λοιπον ελαβα ενα sms οπου μου ελεγε οτι σε λιγες μερες θα μου ερθει ο εξοπλισμος και οτι θα με ενεργοποιησουν στις 16/11. Τους παιρνω τηλ. και τι μαθαινω? Οτι ειχε υποβληθει νεα αιτηση on-line στις 27/10 με τα δικα μου στοιχεια. Εγω τους ειπα οτι δεν εχω κανει νεα αιτηση και οτι προφανως καποιος απο εκει μεσα πλαστογραφησε τα στοιχεια μου και εκανε νεα αιτηση on-line. Αφου τους απειλησα οτι θα παω στον εισαγγελεα, με πηρε μια υπευθυνη της εταιρειας και μου ειπε οτι θα την ακυρωσουν και οτι οντως εγω δεν εχω κανει καμια νεα αιτηση. Αν εχουν το Θεο τους δηλ. Π Λ Α Σ Τ Ο Γ Ρ Α Φ Η Σ Α Ν τα προσωπικα μου στοιχεια και υπεβαλαν νεα αιτηση. Ειναι Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ ΚΑΙ Π Λ Α Σ Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Ι. Σημερα ηρθε το courrier να παραδωσει τον εξοπλισμο, δημιουργωντας μεγαλη αναστατωση στην οικογενεια μου. Εχουμε χασει την ψυχικη μας ηρεμια μ αυτους. Εννοειται οτι το εστειλα πισω. Εχθες μαλιστα εκανα και 2η αιτηση ακυρωσης για την πλαστογραφημενη αιτηση, την οποια ακομα δεν μου εχουν ακυρωσει. Μου φαινεται οτι η συνεχεια μ αυτους θα δωθει στα αστικα και ποινικα δικαστηρια διοτι ειμαι αποφασισμενος να τους κανω μυνηση για Εξαπατηση καταναλωτων οσον αφορα την 1η αιτηση, μυνηση για πλαστογραφια οσον αφορα την 2η αιτηση και αγωγη αποζημιωσεως για ψυχικη οδυνη..Ευτυχως εχω καλυψη νομικης προστασιας απο την ασφαλιστικη μου και ολα τα εξοδα θα ειναι πληρωμενα...Παιδια Μ Α Κ Ρ Ι Α απο την HOL.

Γιαννη ουτε να διανοηθεις να μπλεξεις μ αυτους........Παιδια Μ Α Κ Ρ Ι Α απο την HOL.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση!

Ευχομαι να βρεις την ηρεμία σου και αν ειναι εφικτό να τους βάλεις στη θέση τους, γιατι ο επαγγελματισμός έχει γίνει άγνωστη λέξη στις μέρες μας....

παιδια τι πραμα ειναι εκει στην hol.ρωτησα ν μπορω να κανω online αιτηση (και να παρω 3 μηνες δωρο) και μου λενε οτι θα κανουν 2 μηνες να μου βαλουν ιντερνετ γιατι εχουν φορτο εργασια και δεν μπορουν να εξυπηρετησουν τις αιτησεις.καταλαβαινω οτι δεν θελουν να κανουν 3 μηνες δωρο αλλα ας βρουνε καλυτερη δικαιολογια

παιδια τι πραμα ειναι εκει στην hol.ρωτησα ν μπορω να κανω online αιτηση (και να παρω 3 μηνες δωρο) και μου λενε οτι θα κανουν 2 μηνες να μου βαλουν ιντερνετ γιατι εχουν φορτο εργασια και δεν μπορουν να εξυπηρετησουν τις αιτησεις.καταλαβαινω οτι δεν θελουν να κανουν 3 μηνες δωρο αλλα ας βρουνε καλυτερη δικαιολογια

Καλά άστα να πάνε....Εμένα εδώ και μιαμιση βδομάδα μου έχουν στείλει το μόντεμ και ακόμα είμαι συνδεδεμένος με την τελλας....

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

και ακουγόταν ότι η εξυπηρέτηση της HOL ήταν οκ....αλλά όσο κακοί και να είναι, δύο μήνες δεν είναι πάρα πολλοί;;;

Καλά άστα να πάνε....Εμένα εδώ και μιαμιση βδομάδα μου έχουν στείλει το μόντεμ και ακόμα είμαι συνδεδεμένος με την τελλας....

Μην μιλάς καθολου, υπάρχει περίπτωση να μην είχες καθόλου ιντερνετ.

Είμαι κάτοικος Καλλιθέας και συνδρομητής Double play 24mbps της HELLAS ONLINE. Η σύνδεσή μου δουλεύει πολύ καλά όσον αφορά την τηλεφωνία, αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ταχύτητα στο Internet, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάει τις καλές μέρες τα 5mbps. Η συνηθέστερη ταχύτητα σύνδεσης είναι τα 3mbps. Σε επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα της HOL καταλήξαμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από τη στιγμή που η απόσταση μου από τον ΟΤΕ είναι 4 χιλιόμετρα. :mad:

Αντιμετωπίζει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα?? Πιστεύετε ότι το πρόβλημα πράγματι έχει να κάνει με την απόσταση του σπιτιού μου από τον ΟΤΕ ή ότι είναι θέμα βλάβης?? Αν αλλάξω εταιρία θα λυθεί το πρόβλημα???