kolvas Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δυστυχώς απ'οτι ξερω, προς το παρών δέν υπάρχει κάτι στη ιστοσελίδα τους. Πάρε τηλ στο 13844 για πληροφορίες Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 toulaxiston kseri kanis pies perioxes kalippti to 2play tis HOL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 toulaxiston kseri kanis pies perioxes kalippti to 2play tis HOL? Λογικά εκεί που στον έλεγο διαθεσιμότητας στο site της σου δίνει Χ4 (δηλαδή έχει ιδιόκτητο). Κάλεσε και στο 13844 να το τσεκάρεις. Μάλλον από αύριο θα υπάρχουν στο site στοιχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 @lewton Όταν θα μάθεις να μιλάς χωρίς ειρωνείες και χωρίς να προσβάλλεις τους συνομιλητές σου, τότε θα ξανακάνεις post εδώ μέσα.Η ανοχή έχει και τα όριά της. @bored01 Ναι ξέχασα να το αναφέρω,για τα 12 Mbps η τιμή είναι 36,33€ τον μήνα για τους πρώτους 3 και μετά 40,99€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Στην αρχη πληρωνεις 99 ευρω τα οποια αντιστοιχουν αναλογα με την ταχυτητα σε καποιους μηνες Ταχ...... Μήνες.....Υπολ. Μήνες 2M/512....6.......... 19,44E 8Μ/1....... 5.......... 22,44E 12Μ/1..... 4 ......... 32.44E 16Μ/1 .....3.......... 38.44E 20Μ/1 .... 2 ......... 46.44E Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Στην αρχη πληρωνεις 99 ευρω τα οποια αντιστοιχουν αναλογα με την ταχυτητα σε καποιους μηνες Ταχ...... Μήνες.....Υπολ. Μήνες 2M/512....6.......... 19,44E 8Μ/1....... 5.......... 22,44E 12Μ/1..... 4 ......... 32.44E 16Μ/1 .....3.......... 38.44E 20Μ/1 .... 2 ......... 46.44E Πήρες Τηλ και σου τα ειπανε η τα ειδες γραμμένα κάπου; (Για τα 99 ευρώ δηλ.) Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Πήρες Τηλ και σου τα ειπανε η τα ειδες γραμμένα κάπου; (Για τα 99 ευρώ δηλ.) Εκανα αιτηση χθες τηλεφωνικα για την 12/1 και μου ειπαν αυτες τις τιμες.Τωρα εχω την 3/512 και εχω ηδη πληρωση 99 ευρω.Για shared μιλαω παντα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Για μπείτε και εδώ για να δείτε τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ρε παιδια 19ε τα 2mb και σε ΑΡΥΣ ?γνωριζει κανεις ?;) Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Αυτό με το "Από 10 Ιουνίου" μου θυμίζει WIND (πρώην TIM)... Λέτε να έχουμε καμιά μετονομασία;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ρε παιδια 19ε τα 2mb και σε ΑΡΥΣ ?γνωριζει κανεις ?;) Ναι τόσο είναι,19,44€ το μήνα για 2mbps. Για μπείτε και εδώ για να δείτε τι παίζει. Αυτό με το "Από 10 Ιουνίου" μου θυμίζει WIND (πρώην TIM)... Λέτε να έχουμε καμιά μετονομασία;... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1920423#post1920423 Νέα εταιρική ταυτότητα,νέο site,νέο logo και πάει λέγοντας.Μάλλον γι' αυτό δεν έχουν βγει ακόμα στο site οι νέες υπηρεσίες και οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Αυτό με το "Από 10 Ιουνίου" μου θυμίζει WIND (πρώην TIM)... Λέτε να έχουμε καμιά μετονομασία;... 1993 http://web.hol.gr/Uploads/1.GIF http://web.hol.gr/Uploads/7.gif το "Από 10 Ιουνίου" μπορεί να είναι λόγω forthnet ,επειδή βγήκε πρωτη με ανακοίνωση "Απο 1 ιουλιου 24mb" κατι έπρεπε να ''απαντηση'' και η HOL . (Αλλαξε τελευταία πολλά ''αφεντικά'' αλλα το όνομα μένει, δεν νομίζω να αλλάξει) Από το 2006 η HOL είναι μέλος του ομίλου Ιntracom 100% και που είσαι ακόμα..... έχουν να πέσει ''προσφορές'' (απο vivodi-netone-lannet αντε & τελευταία αν και τεχνικά μπορεί η ontelecom ) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 δεν θα αλλαξει ονομα..απλα logo και site Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 ειναι διασταυρωμενο για τα 2μβ ΑΡΥΣ η χρεωση ειναι 19 το μηνα ? μου φενεται πολυ περιεργο οταν οι αλλοι την εχουν πανω απο 30ε:wacko: Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 ειναι διασταυρωμενο για τα 2μβ ΑΡΥΣ η χρεωση ειναι 19 το μηνα ? μου φενεται πολυ περιεργο οταν οι αλλοι την εχουν πανω απο 30ε:wacko: Την ίδια απορία έχω και εγώ!! Είχα το Broadband pack Στα 2ΜΒΙΤ το οποίο έχει λήξη και η χρέωση μου είναι πλέον για τα 2ΜΒΙΤ 39.00 ευρώ μηνιαίος,και ερωτώ με τις μειώσεις που έκανε μέσα στον Μαίο ο ΟΤΕ στα πάγια δεν θα έπρεπε να είχε πέσει και η μηνιαία χρέωση απο την HOL??Σημειωτέον ότι μένω Λάρισα.Μήπως μου ξεφευγει κάτι??? Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 στη Λαρισα θα εχει ιδιοκτητο σε λιγο καιρο. λογικα πρεπει να εχει πεσει η τιμη για τα 2048. θα δουμε απο αυριο που θα ανεβει το νεο site !!παντως 19ε δεν το κοβω να ειναι.. Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Μόλις πήρα τηλέφωνο και γω,και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!(ενημερωτικά χρόνος αναμονής στο τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση 1 λεπτό) Λοιπόν: Full LLU Τα 6mbit για τους 3 πρώτους μήνες 36.33€ και μετά 36.99€ ανά μήνα.Χωρίς πάγιο στον ΟΤΕ και δωρεάν αστικά-υπεραστικά τηλέφωνα.Κρατάμε μέσω φορητότητας το νούμερο που έχουμε στον ΟΤΕ και μας δίνουν και 1 νέο από 213.Καταργείται η ελάχιστη παραμονή,μπορούμε ανά πάσα στιγμή να διακόψουμε.Υπάρχει όμως τέλος διακοπής ,89€ αν γίνει η διακοπή πριν τον 1ο χρόνο,59€ μεταξύ 1ου-2ου χρόνου και 29€ μετά τον 3ο. €37/μήνα για 6Mbps και απεριόριστες εθνικές κλήσεις με 2 τηλεφωνικές γραμμές δεν είναι πολύ καλή τιμή, όταν η Netone με €38 δίνει 10Mbps και απεριόριστες εθνικές κλήσεις με 2 τηλεφωνικές γραμμές, και η Vivodi τα ίδια με €35. Ακόμη, με €40/μήνα η Forthnet δίνει 24Mbps και απεριόριστες εθνικές κλήσεις με 1 τηλεφωνική γραμμή. Shared LLU 2Mbps - 19.44€ 8Mbps - 22.44€ 12Mbps - 32.44€ 16Mbps -38.44€ 20Mbps - 46.44€ Και εδώ θα περιλαμβάνονται οι απεριόριστες εθνικές κλήσεις; Τέλος, το penalty απενεργοποίησης €89 τον πρώτο χρόνο, €59 το δεύτερο χρόνο και €29 από τον 3ο χρόνο και μετά είναι απαράδεκτο, και η ΗΟL η μόνη εταιρεία που χρεώνει κάτι τέτοιο μετά τον πρώτο χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 tha ithela apla na rotiso an i kainourgia ipiresia 2play tis Hol tha einai mono gia thina i kai gia eparxia.epidi einai apo peloponisso kai eixa diavasi oti exi pari ta erga i Hol gia tis optikes ines mipos tha exi paketa pou na kanoun kai gia eparxia i tha prepi na perimenoume kiolo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 tha ithela apla na rotiso an i kainourgia ipiresia 2play tis Hol tha einai mono gia thina i kai gia eparxia.epidi einai apo peloponisso kai eixa diavasi oti exi pari ta erga i Hol gia tis optikes ines mipos tha exi paketa pou na kanoun kai gia eparxia i tha prepi na perimenoume kiolo? Προς το παρόν ιδιόκτητο δίκτυο HOL μόνο σε Αθήνα... Κάλεσε το 13844 για το πότε αναμένεται η κάλυψη στη Πελοπόννησο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 €37/μήνα για 6Mbps και απεριόριστες εθνικές κλήσεις με 2 τηλεφωνικές γραμμές δεν είναι πολύ καλή τιμή, όταν η Netone με €38 δίνει 10Mbps και απεριόριστες εθνικές κλήσεις με 2 τηλεφωνικές γραμμές, και η Vivodi τα ίδια με €35. Ακόμη, με €40/μήνα η Forthnet δίνει 24Mbps και απεριόριστες εθνικές κλήσεις με 1 τηλεφωνική γραμμή. Μισό λεπτό για να μην γίνονται παρεξηγήσεις τσάμπα.Απλά αναφέρουμε τις τιμές για τις νέες υπηρεσίες,δεν είπαμε ότι είναι φτηνότερη ή ακριβότερη.Καλό θα ήταν αυτό να γινόταν σε ξεχωριστό thread νομίζω. Και εδώ θα περιλαμβάνονται οι απεριόριστες εθνικές κλήσεις; Τέλος, το penalty απενεργοποίησης €89 τον πρώτο χρόνο, €59 το δεύτερο χρόνο και €29 από τον 3ο χρόνο και μετά είναι απαράδεκτο, και η ΗΟL η μόνη εταιρεία που χρεώνει κάτι τέτοιο μετά τον πρώτο χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Όχι απεριόριστες κλήσεις δεν έχει στο shared.Όσο για το πέναλτυ έχεις δίκιο,κατήργησαν την ετήσια δέσμευση και έβαλαν τέλος απενεργοποίησης. ειναι διασταυρωμενο για τα 2μβ ΑΡΥΣ η χρεωση ειναι 19 το μηνα ? μου φενεται πολυ περιεργο οταν οι αλλοι την εχουν πανω απο 30ε:wacko: Ναι,τόσοι έχουν πάρει και σε όλους λένε την ίδια τιμή,ε δεν μπορεί να κάνουν λάθος τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 τελικα δεν ειναι 19 ομηνασ..η χρεωση ειναι 99 οι 4 πρωτοι μηνες και μετα κα8ε μηνα 32ε Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Μισό λεπτό για να μην γίνονται παρεξηγήσεις τσάμπα.Απλά αναφέρουμε τις τιμές για τις νέες υπηρεσίες,δεν είπαμε ότι είναι φτηνότερη ή ακριβότερη.Καλό θα ήταν αυτό να γινόταν σε ξεχωριστό thread νομίζω. Χωρίς καμία παρεξήγηση, εγώ απλά είδα τις τιμές και τις σχολίασα (αυτό άλλωστε δεν γίνεται συνήθως στο forum όταν μια εταιρεία παρουσιάζει μία νέα υπηρεσία) ; Αφού ήδη αυτό το thread ασχολείται με το DSL της HOL, γιατί πρέπει η συζήτηση για τις τιμές να γίνει αλλού; Όχι απεριόριστες κλήσεις δεν έχει στο shared. Τότε η HOL είναι πανάκριβη, τη στιγμή που η Forthnet δίνει 24Mbps με €21,50 το μήνα, και η HOL χρεώνει από €19,44 στα 2Mbps έως €46,44 στα 20Mbps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Χωρίς καμία παρεξήγηση, εγώ απλά είδα τις τιμές και τις σχολίασα (αυτό άλλωστε δεν γίνεται συνήθως στο forum όταν μια εταιρεία παρουσιάζει μία νέα υπηρεσία) ; Αφού ήδη αυτό το thread ασχολείται με το DSL της HOL, γιατί πρέπει η συζήτηση για τις τιμές να γίνει αλλού; Τότε η HOL είναι πανάκριβη, τη στιγμή που η Forthnet δίνει 24Mbps με €21,50 το μήνα, και η HOL χρεώνει από €19,44 στα 2Mbps έως €46,44 στα 20Mbps... to thema den einai oti einai ftinoteri i forthnet epidi dini 24mb ,to thema einai an einai ousiastika 24mb kai oxi 6mb stin praksi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 to thema den einai oti einai ftinoteri i forthnet epidi dini 24mb ,to thema einai an einai ousiastika 24mb kai oxi 6mb stin praksi.... Το τι δίνει καθορίζεται απο το δίκτυο του χαλκού. Π.χ. εγώ με το attenuation που έχω, θα συγχρονίζω στα 18mbit (αν όχι στα 19). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Πολύ καλό το νέο site της HOL.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts