DJ_TEO Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Φυσικά αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Ο ΟΤΕ δεν μπορεί να αρνηθεί να νοικιάσει καλώδιο σε κανένα παροχό. Απλά συνήθως καθυστερεί τις διαδικασίες. Η καθυστερηση ειναι μια κακη μορφη αρνησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Η καθυστέρηση δεν είναι άρνηση. Είναι καθυστέρηση έστω και εσκεμμένη. Άρνηση δεν υφίσταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Άλλαξα απο tellas σε hol 20 μέρες ολα κανονικά μετά για 10 μέρες δεν εχω net ούτε τηλέφωνο και θα πάω απο τα γραφεία τους τα συμπεράσματα δικά σας ούτε γραμμή μπορώ να πιάσω ούτε τιποτα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 υπαρχει καποιο θεμα πουνα αφορα την προσφαρα χ4 ...της εταιριας???Αν οχι στο περιστερι ακουγεται αν θα γινει αναβαθμηση??ευχαριστω και συγνωμη αν υπαρχει καποιο αλλο θεμα ...η αναζητηση δεν κανει δουλεια...ειανι αχρηστη:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Άλλαξα απο tellas σε hol 20 μέρες ολα κανονικά μετά για 10 μέρες δεν εχω net ούτε τηλέφωνο και θα πάω απο τα γραφεία τους τα συμπεράσματα δικά σας ούτε γραμμή μπορώ να πιάσω ούτε τιποτα Τι ακριβώς να συμπεράνουμε από αυτό;Πολλά μπορεί να φταίνε,εσύ πως έβγαλες την ετυμηγορία αμέσως; υπαρχει καποιο θεμα πουνα αφορα την προσφαρα χ4 ...της εταιριας???Αν οχι στο περιστερι ακουγεται αν θα γινει αναβαθμηση??ευχαριστω και συγνωμη αν υπαρχει καποιο αλλο θεμα ...η αναζητηση δεν κανει δουλεια...ειανι αχρηστη:mad: Εδώ συζητάμε για το x4,δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε νέο θέμα.Ποιες περιοχές θα καλύπτει ακόμα δεν το γνωρίζουμε.Πάρτους ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις,θα ξέρουν να σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Δεν ξερω ποια τι να πω για την HOL Ειμαι εδω και εναμιση χρονο συνδρομητης της και οποτε καλω για εξυπηρετηση μου βγαινει η πιστη!!!!!!!!:angry: :shoot: Σημερα εσπασα ΡΕΚΟΡ ειμαι στο τηλεφωνο συνολικα 90 ΛΕΠΤΑ με μπαλακι σε 17 ατομα και 4 φορες διακοπη της γραμμης απο τα 90 λεπτα τα 30 ειναι σε αναμονη!!!!!! Γραφω και ταυτοχρονο μιλαω στο τηλεφωνο!!!:lol: :cry: Τους πηρα για την υπηρεσια e-voise που μου βαλανε στην γραμμη μου που ποτε δεν λειτουργησε και ακομα δεν βρισκουν ακρη!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! η ωρα ειναι 2:39 και ναι ΞΑΝΑΕΠΕΣΕ η γραμμη!!!!! παμε παλι!!!!! Παλι αναμονη!!!! ναι το σηκωσανε και αναμονη μου το κλεισανε!!!!!! ξανα.........αναμονη Φτασαμε τα 120 λεπτα!!!!!!! ΟΛΕ επιτελους καταφερα να βρω ακρη!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ΟΛΕ επιτελους καταφερα να βρω ακρη!!:lol: Ο υπαλληλος στο HelpDest της HOL εβλεπε το thread στο myphone ταυτοχρονα και τρομαξε! Ετσι απαντησε στην κληση σου! Στην Ελλαδα αν δε φωναξεις ολοι σε γραφουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ειχα φαει το γραφειο μου απο τη λυσα που ειχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ρωτήθηκε στην προηγουμενη σελιδα αλλα εχω και γω απορίες.ειχα πακετο hol 6+6 μηνες ,που εχει ληξει αλλα δεν μου έχουν κοψει τη συνδεση.1) ειναι δυνατον να μην ενημερωνουν τον πελατη με email εστω? σε κατι αλλες εταιριες μου είπαν φίλοι μου τους πηραν τηλεφωνο πριν ληξει,τους ενημέρωσαν και τους ειπαν αν θελουν να συνεχίσουν.2)θα μου έρθει λογαριασμος? 3)μπορω να ξαναπάρω ετήσιο πακέτο (σκεφτομαι αυτο στο 1->4) η πρεπει να διακόψω τη συνδεση και ξανα και απο την αρχη? η συνδεση μου τωρα λεει αοριστου χρόνου. μενω δημο αθηναιων,θα αναβαθμιστει αυτοματα η ταχύτητα χ4?η πρεπει να παρω το νεο πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 ρωτήθηκε στην προηγουμενη σελιδα αλλα εχω και γω απορίες.ειχα πακετο hol 6+6 μηνες ,που εχει ληξει αλλα δεν μου έχουν κοψει τη συνδεση.1) ειναι δυνατον να μην ενημερωνουν τον πελατη με email εστω? σε κατι αλλες εταιριες μου είπαν φίλοι μου τους πηραν τηλεφωνο πριν ληξει,τους ενημέρωσαν και τους ειπαν αν θελουν να συνεχίσουν.2)θα μου έρθει λογαριασμος? 3)μπορω να ξαναπάρω ετήσιο πακέτο (σκεφτομαι αυτο στο 1->4) η πρεπει να διακόψω τη συνδεση και ξανα και απο την αρχη? η συνδεση μου τωρα λεει αοριστου χρόνου. μενω δημο αθηναιων,θα αναβαθμιστει αυτοματα η ταχύτητα χ4?η πρεπει να παρω το νεο πακετο? Έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ ότι αυτή είναι η πολιτική της HOL στο θέμα των ανανεώσεων,το λέει στα μικρά γράμματα του συμβολαίου.Αν δεν θες να συνεχίσεις πρέπει να τους ενημερώσεις γραπτώς 45 μέρες πριν την λήξη.Αλλιώς ανανεώνεται αυτόματα για 1 χρόνο.Τον 1ο μήνα θα σου έρθει λογαριασμός σπίτι και τον επόμενο θα σου πουν αν θες να συνεχίσεις να πληρώνεις με τον μήνα ή να το δώσεις εφάπαξ (έχει και έκπτωση έτσι).Το 1>4 θα γίνει αυτόματα αν μένεις σε περιοχή που καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο.Πάρε να σου πουν και πες μας και μας να ξέρουμε τι γίνεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 oκ ευχαριστω.πραγματικα μικρα γραμματα!ακου για ένα χρονο!πανε να σε δευσμευσουνε σαν τα γυμναστηρια!τελος πάντων! στο site της hol γραφεις τον αριθμό τηλεφωνου και σου λεει αν εισαι σε περιοχη (η μαλλον ο αριθμος σου) που θα γινει x4. εμενα μου ειπε οτι γινεται. θα μιλήσω τηλεφωνικα,και θα σας ενημερώσω για το τι παιζει. :);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Ελεγχος διαθεσιμότητας Hibox 4x http://web.hol.gr/online/common/files/adsl.aspx?site=default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Η αναβαθμιση της διεθνους διασυνδεσης ολοκληρωθηκε? Παρατηρησα οτι εδω και λιγο καιρο εχει φυγει η επιλογη απο το site της HOL για την παρακολουθησης κινησης δικτυου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Πράγματι έφυγε η επιλογή :mad: Η διασύνδεση παραμένει στα 1,395 Gbps ακόμη :down: http://web.hol.gr/online/HOL/index.aspx?mid=1989 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αν αγοραστει ενα πακετο HiBox, ποιο ειναι το μεγιστο διαστημα που μπορει να μεινει παγωμενο μεχρι να γινει η ενεργοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Αν αγοραστει ενα πακετο HiBox, ποιο ειναι το μεγιστο διαστημα που μπορει να μεινει παγωμενο μεχρι να γινει η ενεργοποιηση?Αν εννοεις ποσο καιρο θα κανουν να σου συνεδεσουν τη γραμμη τοτε ειναι 10-12 μερες, βεβαια ο χρονος αυξομειωνεται αναλογα με τι περιοχη που μενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Όχι.Μάλλον δεν εννοεί αυτό.Θέλει να αγοράσει ένα hibox και ρωτάει πόσο καιρό μπορεί να μείνει έτσι χωρίς να ζητήσει την ενεργοποίηση.Και γω ρωτάω γιατί δεν το παίρνεις όταν θα είναι η στιγμή που θα θέλεις να το ενεργοποιήσεις; :worry: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Παιδιά συνέβη κάτι απίστευτο! Ενώ η αίτησή μου θα έπρεπε να έιναι στα τελειώματα, μου βγάλανε μη διαθεσιμότητα!!!!!!!!!!! Είναι δυνατόν αυτό?? Τι κάνω τώρα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Aπλά θα σε συνδέσουν με απλή σύνδεση AdSL στην βασική ταχύτητα που πληρώνεις και όχι 4χ του ιδιοκτητου δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Το οποίο ιδιόκτητο σύμφωνα με μια μάλλον καινούργια και άπειρη υπάλληλο του cc θα αρχίσει από Σεπτέμβρη στον Πειραιά που ρώτησα.Θέλω να πιστεύω ότι το είπε στην τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Aπλά θα σε συνδέσουν με απλή σύνδεση AdSL στην βασική ταχύτητα που πληρώνεις και όχι 4χ του ιδιοκτητου δικτύου. καταρχας δεν μου έκαναν ούτε αυτό, απλά εδώ και 3 μέρες πλακώνομαι με το cc επειδή έχει αντιμετώπιση τουλάχιστον προσβλητική. Μία σχεδόν με έβρισε και από πάνω!! Όμως αυτό που ρωτάω είναι πιο συγκεκριμένο, είναι λογικό να αλλάζει η διαθεσιμότητα όταν η αίτηση μου έπρεπε να είναι στα τελειώματα? Απόσο ξέρω μια αίτηση ή γίνεται δεκτή ή όχι, και επίσης απόσο ξέρω, ο έλεγχος διαθεσιμοτητας πρέπει να ισχύει! Και επίσης ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ πρέπει να δίνεται έστω και κάποια ελάχιστη σημασία στα φαξ παραπόνων που τους στέλνουν! Λουκέτο θέλει για μένα αυτή η εταιρία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 κανουν εργα εδω κοντα..μηπως τοποθετουν οπτικες ινες? 4πλασιασμο στις ταχυτητες στη θεσσαλονικη ποτε θα εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinkTank21 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Ρε μαγκες εβαλα πριν κανα μηνα ΗΟL 1024 και εχω ψιλοξενερωσει. Κατα τις 9 το βραδυ που γυρναει σπιτι το δικτυο σερνεται. Το χ4 μου ειπαν απο καλοκαιρι και μετα (χλωμο το βλεπω) .Το μονο καλο ηταν το πολυ ευκολο setup. To δικτυο γενικα ειναι ιδιοκτητο ή μονο για τις Χ4 υπηρεσιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Ρε μαγκες εβαλα πριν κανα μηνα ΗΟL 1024 και εχω ψιλοξενερωσει. Κατα τις 9 το βραδυ που γυρναει σπιτι το δικτυο σερνεται. Το χ4 μου ειπαν απο καλοκαιρι και μετα (χλωμο το βλεπω) .Το μονο καλο ηταν το πολυ ευκολο setup. To δικτυο γενικα ειναι ιδιοκτητο ή μονο για τις Χ4 υπηρεσιες? Το προβλημα ειναι του ΟΤΕ οπως και το δικτυο. Με οποια εταιρια και αν εκανες συνδεση θα ειχες το ιδιο συρσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 μέχρι και την Τρίτη 03 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης σε εξοπλισμό ADSL του ΟΤΕ (DSLAM) σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις βραδινές ώρες, 00:00 μέχρι και 07:00 και ενδέχεται να προκαλέσουν διακοπή της παροχής ADSL. Σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή, αυτή πιθανότατα δεν θα υπερβεί σε διάρκεια τα 15 λεπτά. Στις 31 Μαρτίου μεταξύ 01:00 – 07:00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη αναβάθμιση σε ADSL δίκτυο του ΟΤΕ. Οι συγκεκριμένες εργασίες ενδέχεται να προκαλέσουν μικρής διάρκειας διακοπές στην ADSL κίνηση στις περιοχές Μαρούσι, Πειραιά, Αριάδνη και Πέλοπα. Για περαιτέρω πληροφορίες ή για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τεχνικής υποστήριξης της Hellas OnLine, καλώντας το 13844. Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. ΠΗΓΗ ΗΟL Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts