katsiletra Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 τι να πω ρε παιδία, εμένα με παραπέμπει να βάλω κάρτα μέσω googple pay και να έχω 1 μήνα δωρεάν και αν θέλω μετά να συνεχίσω με 0,50/μήνα ή να το ακυρώσω. Δεν υπάρχει επιλογή να το περάσω αυτό και να απαντήσω, παρά μόνο να διαβάζω.Και σε μένα το ίδιο κάνει. Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Όλοι το ίδιο πάθαμε, αναγκαστικά το κατέβασα από τον θείο. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Δεν μου ζητάει κάτι. Υπόψιν ότι το είχα αγοράσει πολλά χρόνια πριν, και κάθε φορά που το εγκαθιστώ βάζω το ίδιο(Pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Και'γω με pro αγορασμένο από παλιά σε προσφορά δεν κατάλαβα κάτι. Όλα οκ!Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Και εγώ με pro ειμαιSent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Εντάξει ενέδωσα και απλά θα φάει ακύρωση μετά sent from my S23Ultra12/512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 Το Tapatalk Στην έκδοση για Android πάλι ζητάει λεφτά για να ποστάρεις….Sent from my iPad Pro M1 5G using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Ξαφνικά το myPhone εξαφανίστηκε από το Tapatalk! Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 1 minute ago, georgeavl3 said: Ξαφνικά το myPhone εξαφανίστηκε από το Tapatalk! Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Και σε μένα το ίδιο, ο μοναδικός λόγος που έμπαινα στο φόρουμ ήταν η ευκολία του tapa. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου iOS μια χαρά είναιSent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) Το εχω γραψει κ στο αλλο τοπικ που υπαρχει στο φόρουμ. Απο το μεσημέρι, εξαφανίστηκε απο το πρόγραμμα. Ενημερώστε οταν επανέλθει γιατί απο το τάπα έμπαινα στο φόρουμ Edited 16 Ιανουαρίου by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου παει οντως το myphone απο tapatalk!!!!!!!!!!!!!! φτιαξτε το πλιζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, rebel1 said: iOS μια χαρά είναι Sent from my iPad using Tapatalk Περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Τέλος εποχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου ρε mods τι πράγματα είναι αυτά ; εάν αποσυρατε το myphone από το Tapatalk γιατί δεν βγάζετε μια ανακοίνωση;; εκτός εάν δεν το κάνατε εσείς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Τι έγινε ρε παιδιά; Είναι μόνιμο ή κάποιο προσωρινό πρόβλημα; Ξέρεις κάνεις; 4 ώρες πριν, rebel1 said: iOS μια χαρά είναι Sent from my iPad using Tapatalk Τώρα το βλέπω σε iPad και δεν υπάρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Θα υπάρξει κάποια ενημέρωση από τους Administrators? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου καλά τι τραγικό να μπαίνεις από το mobile site... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Μια απι τα ιδια..εξαφανιστηκε χωρις επιλογη να το ξαναβαλω Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, ilka71 said: καλά τι τραγικό να μπαίνεις από το mobile site... Κ γω, έχοντας συνηθίσει με το ταπα, δεν μπορώ να κανω περιήγηση στο φόρουμ. Εβαλα αυτή τη σελιδα στα favorites για να βλέπω τα ποστς σας, αν επανήλθε ή οχι 🤔. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Εντελώς άθλια η περιήγηση στο φόρουμ από browser, άντε να γίνει κάτι με το τάπα γιατί βλέπω μετά από τόσα χρόνια να ξεχάσω το σάιτ. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Εγώ δεν μπορούσα με τίποτε το tapa. Απείρως καλύτερα μέσω browser. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Αφαιρέθηκε το my phone από το Tapatalk; Τις τελευταίες μέρες έχει εξαφανιστεί και σε search που κάνω δεν το βρίσκει. Έχω την Pro εκδοση του χρόνια τώρα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Κάντε μας μία ενημέρωση βρε παιδιά τι ισχύει γιατί για εμάς που έχουμε συνηθίσει τα τάπατολκ πολλά χρόνια πριν είναι λόγος να φύγουμε και από το my phone από τη ενεργές συζητήσεις μετά σχεδόν 20 χρόνια!! 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Μας έχουν σε πρώτη εκτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts