mol Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Τελευταία έκδοση από play store. Δε μπορώ να δω τα ποστ που έχω κάνει μέσα στο προφίλ μου. Δηλαδή 3βουλιτσες πάνω δεξιά- πηγαίνω my profile - μηνύματα - απαντήσεις και βλέπω το παρακάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2021 Καλησπέρα, μόλις το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά στο POCO X3 Pro το Tapatalk, μπράβο παιδιά!! Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Το πρόβλημα, που τα θέματα που ακολουθείς εμφανίζονται όπως να ναι και όχι με βάσει τον χρόνο που έγινε το τελευταίο ποστ, θα το διορθώσετε; Το ψάχνετε ή το έχετε παρατήσει; Υπάρχουν και άλλα θέματα που έχουν αναφερθεί. Όπως με τα μηνύματα που δεν εμφανίζονται. Παρακαλώ δείτε το... Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Το πρόβλημα, που τα θέματα που ακολουθείς εμφανίζονται όπως να ναι και όχι με βάσει τον χρόνο που έγινε το τελευταίο ποστ, θα το διορθώσετε; Το ψάχνετε ή το έχετε παρατήσει; Υπάρχουν και άλλα θέματα που έχουν αναφερθεί. Όπως με τα μηνύματα που δεν εμφανίζονται. Παρακαλώ δείτε το... Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkναι και εγώ τώρα το είδα! γιατί δεν το φτιάχνετε ρε παίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2021 χρόνια πολλά... το θέμα στα subscribed που είναι σε άλλα αντί άλλων σειρά θα το φτιάξετε;; μισή δουλειά έχει γίνει. γιατί πρέπει να περνάνε κάθε φορά μήνες για να διορθώσετε κάτι; ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 σήμερα έλαβα και έστειλα pm. γιατί δεν φαίνονται στο Tapatalk;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 τελικά πάλι δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις στο Tapatalk μόνο στο myphone;;; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 τελικά πάλι δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις στο Tapatalk μόνο στο myphone;;; ;Μου δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις .Τα pm δεν δουλεύουν πολύ καιρό τώρα Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Μου δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις .Τα pm δεν δουλεύουν πολύ καιρό τώρα Tapaέτσι το έχω και δεν έρχεται τίποτα! Tapatalk pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 τελικά πάλι δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις στο Tapatalk μόνο στο myphone;;; ;Δεν έρχονται και σ' εμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό.Και το έχω εγκατεστημένο και στο tablet και στο κινητό.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Σας δουλευει το tapatalk στο myphone? μπαινω μεσω browser μονο. κανει timeout απο tapatalk δε με βαζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Σας δουλευει το tapatalk στο myphone? μπαινω μεσω browser μονο. κανει timeout απο tapatalk δε με βαζειδουλεύει αλλά ειδοποιήσεις γιοκ. επίσης τα subscribed είναι με τυχαία σειρά, σπαστικό, και τα participated έχουν όριο και δεν δείχνει όλα τα θέματα που έχω συμμετάσχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 18 minutes ago, DjTony said: Σας δουλευει το tapatalk στο myphone? μπαινω μεσω browser μονο. κανει timeout απο tapatalk δε με βαζει δε δουλεύει σε iOS από την τελευταία αναβάθμιση που έδωσαν οι κόπροι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 δεν δουλεύει ούτε σε εμένα στο pixel, δεν με αφήνει να μπω με τους κωδικούς μου! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Σας δουλευει το tapatalk στο myphone? μπαινω μεσω browser μονο. κανει timeout απο tapatalk δε με βαζειΈκανα logout κ login απο την εφαρμογή του tapa κ ξαναέφτιαξε. Μονο που πρεπει να ξανακάνεις login σε όλα τα φορουμ που παρακολουθείς κ να ξαναφτιάξεις την "υπογραφή" (αν εχεις βαλει) δουλεύει αλλά ειδοποιήσεις γιοκ. επίσης τα subscribed είναι με τυχαία σειράΜε logout k login δουλεύει μια χαρά, ακόμα και οι ειδοποιήσεις. Τα subscribed ειναι έτσι εδω κ μήνες κ τους το εχω αναφέρει Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 το έχω κάνει unistall και install και τίποτα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 iOS έφτιαξε τώραSent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Και σε εμένα Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators MyPhone Admin Δημ. February 6, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα σε όλους, σε συνέχεια του σημερινού password reset, αποκαλύφθηκε ένα άλλο θέμα που πρέπει να λύσουμε και εδώ θα χρειαστούμε και πάλι την κατανόησή σας, όσων δηλαδή χρησιμοποιείτε το Tapatalk. Δεν νοείται το 2023 να έχουμε ακόμα forum που να επιτρέπεται το login με username. Ο λόγος είναι απλός, οποιοσδήποτε ξέρει ένα username (π.χ. το εχει δει σε ενα σχολιο ενος τοπικ), μπορεί αυτόματα να αρχίσει να το χρησιμοποιεί για να μαντέψει τον κωδικό του ή ακόμα και για να τον κλειδώσει επίτηδες. Το mail σας, αντιθέτως, δεν είναι ορατό παρά μόνο στους admins. Εργαλείο προστασίας για το πρώτο ενδεχόμενο υπάρχει, αλλά και πάλι σημαίνει αυτόματο κλείδωμα του λογαριασμού σας. Σε γενικές γραμμές είναι ζήτημα ασφάλειας, πρέπει το login να γίνεται με το mail σας και οχι το username. Το προβλημα ειναι οτι στην περιπτωση αυτη, παυει να λειτουργει το Tapatalk (γιατί προφανώς χρησιμοποιεί το username σας για login). Τουλάχιστον από αυτά που έχουμε αντιληφθεί, είναι εύκολο να γίνει η αλλαγή, αρκεί να κάνετε την αναγκαία ρύθμιση στο Tapatalk ωστε να συνδέεστε με το mail σας. Έτσι προτείνουμε να ορίσουμε μια ημερομηνία (π.χ. 15/2) μέχρι την οποία να έχετε περιθώριο να ετοιμαστείτε για την αλλαγή και να μην "ψάχνεστε" όλοι εκείνη τη μέρα που θα κάνουμε την αλλαγή από μεριάς μας. Γνώμες? Ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 μου λειτουργεί κανονικά η σύνδεση τώρα στο tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα σε όλους, σε συνέχεια του σημερινού password reset, αποκαλύφθηκε ένα άλλο θέμα που πρέπει να λύσουμε και εδώ θα χρειαστούμε και πάλι την κατανόησή σας, όσων δηλαδή χρησιμοποιείτε το Tapatalk. Δεν νοείται το 2023 να έχουμε ακόμα forum που να επιτρέπεται το login με username. Ο λόγος είναι απλός, οποιοσδήποτε ξέρει ένα username (π.χ. το εχει δει σε ενα σχολιο ενος τοπικ), μπορεί αυτόματα να αρχίσει να το χρησιμοποιεί για να μαντέψει τον κωδικό του ή ακόμα και για να τον κλειδώσει επίτηδες. Το mail σας, αντιθέτως, δεν είναι ορατό παρά μόνο στους admins. Εργαλείο προστασίας για το πρώτο ενδεχόμενο υπάρχει, αλλά και πάλι σημαίνει αυτόματο κλείδωμα του λογαριασμού σας. Σε γενικές γραμμές είναι ζήτημα ασφάλειας, πρέπει το login να γίνεται με το mail σας και οχι το username. Το προβλημα ειναι οτι στην περιπτωση αυτη, παυει να λειτουργει το Tapatalk (γιατί προφανώς χρησιμοποιεί το username σας για login). Τουλάχιστον από αυτά που έχουμε αντιληφθεί, είναι εύκολο να γίνει η αλλαγή, αρκεί να κάνετε την αναγκαία ρύθμιση στο Tapatalk ωστε να συνδέεστε με το mail σας. Έτσι προτείνουμε να ορίσουμε μια ημερομηνία (π.χ. 15/2) μέχρι την οποία να έχετε περιθώριο να ετοιμαστείτε για την αλλαγή και να μην "ψάχνεστε" όλοι εκείνη τη μέρα που θα κάνουμε την αλλαγή από μεριάς μας. Γνώμες? Ευχαριστώσυμφωνώ. αλλά εξηγήστε μας γιατί δεν φτιάχνετε το subscribed tab να τα δείχνει με ημερομηνία σωστή. τώρα είναι αλλά αντί άλλων σειρά! και το participated έχει λίγα θέματα ενώ παρακολουθούμε πιο πολλά. αυτά εάν φτιάξετε εγώ είμαι κομπλέ με Tapatalk/myphone! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα σε όλους, σε συνέχεια του σημερινού password reset, αποκαλύφθηκε ένα άλλο θέμα που πρέπει να λύσουμε και εδώ θα χρειαστούμε και πάλι την κατανόησή σας, όσων δηλαδή χρησιμοποιείτε το Tapatalk. Δεν νοείται το 2023 να έχουμε ακόμα forum που να επιτρέπεται το login με username. Ο λόγος είναι απλός, οποιοσδήποτε ξέρει ένα username (π.χ. το εχει δει σε ενα σχολιο ενος τοπικ), μπορεί αυτόματα να αρχίσει να το χρησιμοποιεί για να μαντέψει τον κωδικό του ή ακόμα και για να τον κλειδώσει επίτηδες. Το mail σας, αντιθέτως, δεν είναι ορατό παρά μόνο στους admins. Εργαλείο προστασίας για το πρώτο ενδεχόμενο υπάρχει, αλλά και πάλι σημαίνει αυτόματο κλείδωμα του λογαριασμού σας. Σε γενικές γραμμές είναι ζήτημα ασφάλειας, πρέπει το login να γίνεται με το mail σας και οχι το username. Το προβλημα ειναι οτι στην περιπτωση αυτη, παυει να λειτουργει το Tapatalk (γιατί προφανώς χρησιμοποιεί το username σας για login). Τουλάχιστον από αυτά που έχουμε αντιληφθεί, είναι εύκολο να γίνει η αλλαγή, αρκεί να κάνετε την αναγκαία ρύθμιση στο Tapatalk ωστε να συνδέεστε με το mail σας. Έτσι προτείνουμε να ορίσουμε μια ημερομηνία (π.χ. 15/2) μέχρι την οποία να έχετε περιθώριο να ετοιμαστείτε για την αλλαγή και να μην "ψάχνεστε" όλοι εκείνη τη μέρα που θα κάνουμε την αλλαγή από μεριάς μας. Γνώμες? ΕυχαριστώDone Sent from my CLT-L29 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα σε όλους, σε συνέχεια του σημερινού password reset, αποκαλύφθηκε ένα άλλο θέμα που πρέπει να λύσουμε και εδώ θα χρειαστούμε και πάλι την κατανόησή σας, όσων δηλαδή χρησιμοποιείτε το Tapatalk. Δεν νοείται το 2023 να έχουμε ακόμα forum που να επιτρέπεται το login με username. Ο λόγος είναι απλός, οποιοσδήποτε ξέρει ένα username (π.χ. το εχει δει σε ενα σχολιο ενος τοπικ), μπορεί αυτόματα να αρχίσει να το χρησιμοποιεί για να μαντέψει τον κωδικό του ή ακόμα και για να τον κλειδώσει επίτηδες. Το mail σας, αντιθέτως, δεν είναι ορατό παρά μόνο στους admins. Εργαλείο προστασίας για το πρώτο ενδεχόμενο υπάρχει, αλλά και πάλι σημαίνει αυτόματο κλείδωμα του λογαριασμού σας. Σε γενικές γραμμές είναι ζήτημα ασφάλειας, πρέπει το login να γίνεται με το mail σας και οχι το username. Το προβλημα ειναι οτι στην περιπτωση αυτη, παυει να λειτουργει το Tapatalk (γιατί προφανώς χρησιμοποιεί το username σας για login). Τουλάχιστον από αυτά που έχουμε αντιληφθεί, είναι εύκολο να γίνει η αλλαγή, αρκεί να κάνετε την αναγκαία ρύθμιση στο Tapatalk ωστε να συνδέεστε με το mail σας. Έτσι προτείνουμε να ορίσουμε μια ημερομηνία (π.χ. 15/2) μέχρι την οποία να έχετε περιθώριο να ετοιμαστείτε για την αλλαγή και να μην "ψάχνεστε" όλοι εκείνη τη μέρα που θα κάνουμε την αλλαγή από μεριάς μας. Γνώμες? ΕυχαριστώΒεβαίως, πρέπει να γίνει και αυτό. Στο διπλανό forum (Insomnia) έχει συμβεί αυτό και η μετάβαση ήταν ανώδυνη. Βέβαια εκείνοι δεν είναι στο Tapatalk. Προτείνω να βγει ένα banner στο πάνω μέρος της σελίδας του forum που να ενημερώνει σχετικά και παράλληλα να σταλεί και σχετικό mail αν και εφόσον γίνει η αλλαγή αυτή.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Παιδιά το tapatalk 8.8.37 pro σας δουλεύει σε A13;Εμένα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Από αυτό γράφω. Από Galaxy A52s με Android 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts