Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανείς για την προσφορά του MediaMarkt;

Από τηλ. δέχεται παραγγελίες για επαρχία;;;;;;

Θα σου προτεινα να παρεις την προσφορα του πλαισιου με το ds και το wireless router-modem. Θα στο φερουν λογικα μιας και δεχοντε παραγγελιες απο το internet.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sto media market dini prosfora 6mhnes kai oxi 5 poy dini omos to plaiso ;)

p/s kai me router-modem k.l.p :)

Ξερει κανείς για την προσφορά του MediaMarkt;

Από τηλ. δέχεται παραγγελίες για επαρχία;;;;;;

Θα σου προτεινα να παρεις την προσφορα του πλαισιου με το ds και το wireless router-modem. Θα στο φερουν λογικα μιας και δεχοντε παραγγελιες απο το internet.
GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Σημερα συμπληρωθηκαν 6 μερες απο τοτε που εκανα την αιτηση(1δεκ) ποτε θα μου το ενεργοποιησουν το ρημαδι επιτελους?

Βιαστικός είσαι αλλα σε καταλαβαίνω, ε 5,6 μέρες ακόμα...

Εμένα χθές μου το εγκατέστησαν απο τι 16/11 που έστειλα την αίτηση!

...

Πόσα τους έδωσες για την εγκατάσταση;Μετά που είδες πως γινόταν δεν νομίζεις ότι ήταν εύκολο να το κάνεις μόνος σου;

RaZoR333 είναι θέμα ΟΤΕ πλέον η ενεργοποίηση,μην βρίζεις την Forthnet :p

Και γιατι δεν το συνδέεις μόνος σου? Με λίγη βοήθεια απο εδω μια χαρά θα τα καταφέρεις! :cool:

Σε ότι αφορά την περίπτωση μου, δεν μπορώ να το βάλω επειδή είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Γενικότερα όμως είδα οτι πολύ το έχουν σαν κάτι πολύ απλό.

Άν ο άλλος όμως δεν έχει ιδέα απο καλώδια;!

Τροποποίηση

Πόσα τους έδωσες για την εγκατάσταση;Μετά που είδες πως γινόταν δεν νομίζεις ότι ήταν εύκολο να το κάνεις μόνος σου;

Όχι ο πατέρας μου το βρήκε εξαιρετικά πολύπλοκο! :lol: (πάνω σε πςτν)
...

Βιαστικός είσαι αλλα σε καταλαβαίνω, ε 5,6 μέρες ακόμα...

Εμένα χθές μου το εγκατέστησαν απο τι 16/11 που έστειλα την αίτηση!

Τι σου εγκατεστησαν? Το router-modem ειναι πανετοιμο, τα filters τα εβαλα, το δευτερο pc συνδεθικε με wifi και απλα περιμενω να ενεργοποιηθει η γραμμη και να μου στειλουν καπακι το password... ελπιζω αυριο.

Edit: Τωρα ειδα το post, πραγματικα πολλοι δεν εχουν ιδεα με ηλεκτρονικα, απο ταχυτητες πως πας?

->βασιλης, αυτος ο ΟΤΕ θα μας κυνηγα παντα!!!

Ενας μηνας dsl εχει 30ε, το ds με το mario kart εχει 150ε!

Φιλε μου την ξέρω την προσφορά αν και δεν νονίζω να ισχύει πια!!

Δεν με ενδιαφέρει το το ds με το mario kart προτιμώ τον ένα μήνα δώρο εκτος αν μου βρεις αγοραστεί >50€!!! Εκει πάω πάσο!

Δεν με ενδιαφέρει το το ds με το mario kart προτιμώ τον ένα μήνα δώρο εκτος αν μου βρεις αγοραστεί >50?!!! Εκει πάω πάσο!

Το ds με το mario kart μπορεις να το πουλησεις ευκολα με 100ε εχει πολυ ζητηση αυτη η κονσολα, επισεις γιορτες ειναι...

Μπες στο site του πλαισιο και δες αμα τελειωσε.

Υ.Γ. Εμενα μου αρεσε και θα το κρατησω.

Δεν με ενδιαφέρει το το ds με το mario kart προτιμώ τον ένα μήνα δώρο εκτος αν μου βρεις αγοραστεί >50€!!! Εκει πάω πάσο!

Παίξει μια φορά Mario Kart on-line πριν πεις ότι δε σε ενδιαφέρει...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nees prosfores apo forthnet:

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885

Ph 3 mines dores me kathe trimini ADSL.

Episis kai pali i netkey dinei 2 mines ADSL sta 256 me 20€.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω φάει τον κόσμο για το adsl in a box plus και δεν το βρίσκω. Σήμερα έμαθα ότι το πλαίσιο δίνει και το ds δώρο. Αλλά δεν το έχει κανένα κατάστημα. Πότε θα το φέρουν πάλι?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Nees prosfores apo forthnet:

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885

Ph 3 mines dores me kathe trimini ADSL.

Episis kai pali i netkey dinei 2 mines ADSL sta 256 me 20€.

Mε αυτή τη προσφορά δεν συμφέρει με τπτ η netkey.

Βγαίνει 10 ευρά το μήνα στα 256Kbps.

Και η 384 βγαίνει 10,2 περίπου ευρά το μήνα για 384.

Πολύ καλή προσφορά.

Μπράβο. Είχαμε πήξει στα πακέτα και στις προσφορές για φρέσκους χρήστες και όχι για παλιούς.

Ενας μηνας dsl εχει 30ε, το ds με το mario kart εχει 150ε!

xexeex pao paso alla nomizo teliose to dsl apo plaisio ego gia na to bro piga se 3 magazia ... ;)

kai mia poy leme gia aithsh ekana 6/12/05 kai perimeno moy eipane 12 meres!

1 kolitos ebale otenet to ebale se 6 meroyles gamoto -ti pini o ote :X -

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

xexeex pao paso alla nomizo teliose to dsl apo plaisio ego gia na to bro piga se 3 magazia ... ;)

kai mia poy leme gia aithsh ekana 6/12/05 kai perimeno moy eipane 12 meres!

1 kolitos ebale otenet to ebale se 6 meroyles gamoto -ti pini o ote :X -

Εμένα μου είπαν στο τηλ ότι περιμένουν να τους ξανά έρθουν. Όχι ότι τελείωσε και η προσφορά. :O

Εμένα μου είπαν στο τηλ ότι περιμένουν να τους ξανά έρθουν. Όχι ότι τελείωσε και η προσφορά. :O

basika emena moy eipane telos! kai piga prin gia na paro kati kalodia :cry:

basika emena moy eipane telos! kai piga prin gia na paro kati kalodia :cry:

Θα τους πάρω τώρα τηλ να δω. Κάποιο άλλο κατάστημα που να έχει καλή προσφορά με δώρο?

Άμα είναι να πεταχτώ να το πάρω τώρα έτσι γιατί από την Τρίτη πολεμάω να το πάρω. Στο eshop δίνουν ένα mini hifi δώρο αλλά χαλάστηκα με την ιστορία που έχει γίνει. Δεν γουστάρω να με δουλεύουν. 2 φορές πήγα και δεν το είχαν ενώ μου είπαν ότι το έχουν. :mad:

Edit: Πάλι άλλαξε. Τουλάχιστον δίνουν κάτι καλύτερο. Αυτήν την στιγμή είμαι σε αναμονή να δω τι θα γίνει με την παραγγελία μου. Θα απετήσω να μου έρθει με το νέο δώρο.http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001503

Χτες στο πλαισιο (κεντρο θεσ\νικης) ειχε ακομα το plus με το ds, αλλα μπορει να τα ειχαν κρατημενα για παραγγελιες. Εγω ακομα περιμενω την ενεργοποιηση και τον κωδικο, παει μια βδομαδα που εκανα αιτηση, μαλλον θα το περασουμε το 10ημερο.

Ξανά έγινε η παραγγελία από την αρχή και ακυρώθηκε η προηγούμενη μου είπαν. Το θέμα ακύρωσης το είδα και μέσα από το site του eshop στην κατάσταση παραγγελίας. Αύριο μου είπαν λογικά θα το έχω μαζί με το mp3 512mb δώρο. Αν είναι έτσι τελικά, είναι και αυτό καλή προσφορά.

Ένας φίλος που πήρε το adsl in a box πριν λίγο καιρό με το +1 μήνα δώρο του ενεργοποιήθηκε σε 1 εβδομάδα.

Μολις συνδεθηκα! Εγινε σε 1 εβδομαδα ακριβώς απο την στιγμη που εστειλα με Fax την αιτηση. Εχω το linksys και μεχρι στιγμης δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος. Θα δειξει στην πορεια.
SV9PFY

Εχω το linksys και μεχρι στιγμης δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος. Θα δειξει στην πορεια.

τι εννοεις δεν εισαι ευχαριστημένος? καίει λάδια? Πως συμπεριφέρεται δηλ και δεν σε ικανοποιεί? :worry:

Και εγω ειχα προβληματα αποσυνδεσης αρχικα με το linksys (αλλαζε συνεχεια η ip) αλλα με μια αλλαγη στις ρυθμισεις εφτιαξε (pppoE με LLC αντι pppoA με VC). Τώρα μου εχει κανει μονο 1-2 με το nintendo DS, δε ξερω ομως γιατι (θα το λυσω και αυτο :p ). Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος :)

τι εννοεις δεν εισαι ευχαριστημένος? καίει λάδια? Πως συμπεριφέρεται δηλ και δεν σε ικανοποιεί? :worry:

Ναι τωρα το παω για ρεκτιφιε. Μπορει να φταινε το windows. Θα κανω ενα format γιατι εχω καιρο να κανω και θα δουμε τι γινετε.

SV9PFY

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...