GOG Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εγω παιδια εχω demo forthnet 512k και πιανω το πολυ 33-36 και αυτο συνολικα απο πολλα αρχεια.Ειμαι Πολιχνη Θεσσαλονικης.Τι να φταιει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Έχει καταφέρει κανείς να κατεβάσει από DC++ με forhtnet adsl in a box με το linksys? http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Ναι μόνο για κωδικούς είναι τα 63€. Πηγαίνεις εδώ. Επιλέγεις αγορά, κάνεις λογκ ιν ή Νέος χρήστης αν δεν έχεις log in και το αγοράζεις επί τόπου. Οι κωδικοί σου έρχονται μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό που λέει Falat Rate Dynamic επιλέγω έτσι; Και πως γίνεται η πληρωμή; Με αντικαταβολή γίνεται; Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Αντε επιτελους μπηκα με forthnet,ειναι demo αλλα δεν πειραζει καλη ειναι,ελπιζω συντομα να μου δωσουν και την κανονικη συνδεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εγω παιδια εχω demo forthnet 512k και πιανω το πολυ 33-36 και αυτο συνολικα απο πολλα αρχεια.Ειμαι Πολιχνη Θεσσαλονικης.Τι να φταιει? H DEMO ειναι 512 αλλα μηπως η dsl γραμμη σου ειναι 384 ? αν ειναι 384 δεν μπορει να δουλεψει μεγαλυτερη!!!!1 :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 H DEMO ειναι 512 αλλα μηπως η dsl γραμμη σου ειναι 384 ? αν ειναι 384 δεν μπορει να δουλεψει μεγαλυτερη!!!!1 Εγώ θα κάνω το αντίθετο μάλλον. Εχω γραμμή 512 αλλά θα πάρω συνδρομή 384. Η διαφορά στο bandwidth είναι 5-6 Κ. Αξίζουν 5-6Κ για 30€ περισσότερο για 6μήνες; Καλύτερα να κόβομαι με κόφτη παρά λόγω κακού δικτύου... Είναι σα να έχουμε ένα μεγάλο λάστιχο με νερό (512 γραμμή) και αφήνουμε να τρέχει λίγο και ελεγχόμενα. Το πολύ νερό (512 συνδρομή) εξαρτάται από την κεντρική πηγή. Το λίγο (384 συνδρομή) από το πόση ταχύτητα θα καθορίσουμε εμείς (κόφτης). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 ετσι ναι ειναι καλυτερα! αλλα γιατι δεν βαζεις 512 συνδρομή & γραμμή 512 που την εχεις! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xagilera Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 κανενα αξιοπιστο speed test να μου προτεινετε? εχω παρει demo απο forthnet και δε μπορω να πω οτι πεταει αλλα τρωγεται! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 ετσι ναι ειναι καλυτερα! αλλα γιατι δεν βαζεις 512 συνδρομή & γραμμή 512 που την εχεις! Για τον λόγο που εξήγησα Μάκη. Δεν υπάρχει τρομερή διαφορά από την 384 στην 512 συνδρομή όταν έχεις ήδη γραμμή 512. Είναι κοινό μυστικό αυτό. ;) κανενα αξιοπιστο speed test να μου προτεινετε? εχω παρει demo απο forthnet και δε μπορω να πω οτι πεταει αλλα τρωγεται! Ευχαριστω! http://testmy.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 konstantinos_bei ego katebazo kanonika apo 29 pou katebaza tin proigoumeni ebdomada, bgazontas to modem apo to filtro katebazo pleon me 35 apo dc, kai pira to paketo plus cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 εχω το in a box και ειναι ολα πληρωμενα για 6 μηνες,μετα τους 6 μηνες αν δεν κανω ανανεωσει με forthnet θα παραμεινει η γραμμη μου adsl??? και αν παραμεινει τα παγια στον ΟΤΕ θα μου ρχονται κανονικα στο λογαριασμο μου καθε διμηνο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 φιλε μου εμενα σημερα με πηραν τηλ. απο το πλαισιο(θεσ/νικη) και μου ειπαν να περασω να παρω το world of warcraft και φυσικα το πηρα :w00t: :yahoo: τελικα δεν φαγαμε φεσι [ATTACH]7802[/ATTACH] ΟΚ! Αν και δεν είχα δει το μήνυμά σου, πέρασα και εγώ σήμερα από το Πλαίσιο και μου το έδωσαν!! Βέβαια έχω ολίγον μεσάνυχτα από online RPG games αλλά θα τα καταφέρω...!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Ωραια η FORTHNET. Γινεται διακοπη ADSL για περιπου μιση ωρα (η δευτερη σε 2 μερες ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ) και φυσικα κατα τη διαρκεια της διακοπης το ΗΕLP DESK νεκρο.! Μπραβο. Αριστα. Καλα κατσε να τελειωση η συνδρομη και αμα με ξαναδειτε.... γραψτε μου SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Ωραια η FORTHNET. Γινεται διακοπη ADSL για περιπου μιση ωρα (η δευτερη σε 2 μερες ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ) και φυσικα κατα τη διαρκεια της διακοπης το ΗΕLP DESK νεκρο.! Μπραβο. Αριστα. Καλα κατσε να τελειωση η συνδρομη και αμα με ξαναδειτε.... γραψτε μου 1) Για την διακοπη της dsl πριν λιγο (οπως και τη 1η φορα που αναφερεσαι) φταιει ο ΟΤΕ και οχι η forthnet. Αν αντι να χωνεις μπιχτες μπορεις να διαβασεις ενα σωρο posts στα site που ποσταρεις και να δεις πώς μπορεις ευκολα να το καταλαβεις. Τα "μπραβο αριστα" πες τα λοιπον στον ΟΤΕ. 2) Το help desk εχει γεμισει κοσμο τον τελευταιο καιρο λογω των προσφορων. Προτιμας να δινεις 10ε παραπανω/μηνα για να εχεις καλυτερο help desk; Καντο. Επισης πηρες τηλ σε μια στιγμη που θα ειχαν γεμισει οι γραμμες, λογω του προβληματος του ΟΤΕ (οπως και εσυ, θα πηρε κι αλλος κοσμος). Να σου θυμισω οτι οταν εγινε ο σεισμος, τα δικτυα κινητης πηγαν περιπατο. Ειπαμε, εχει διαφορα προβληματα η forthnet αλλα να μη της φορτωνουμε και αλλων τα προβληματα. Btw εχω hol και μενω Ηρακλειο Κρητης. Μηπως να φυγω κι εγω απο Hol επειδη -τι συμπτωση- εφαγα και εγω τα disconnect που λες; Ας το ψαξουμε λιγο πριν ποσταρουμε;) Φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 αυτο που ειπε ο tone εχει δικιο , ναι μες καλα ειναι να εχουμε καλη εξυπηρετηση (εγω οσες φορες την χρειαστηκα μεσα σε 1-2λεπτα εβγαλα γραμμη) οποιος θελει καλη εξυπηρετηση να παει στην εταιρια firstTelecom που με το πρωτο χτυπημα θα σας εξυπηρετησουν ΑΜΕΣΩΣ!!! (Φυσικα θα πληρωσετε παραπανω λευτα):rolleyes: Υ.Γ Δεν το λεω για διαφημησει εννοω μια μικρη εταιρια :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 αυτο που ειπε ο tone εχει δικιο , ναι μες καλα ειναι να εχουμε καλη εξυπηρετηση (εγω οσες φορες την χρειαστηκα μεσα σε 1-2λεπτα εβγαλα γραμμη) οποιος θελει καλη εξυπηρετηση να παει στην εταιρια firstTelecom που με το πρωτο χτυπημα θα σας εξυπηρετησουν ΑΜΕΣΩΣ!!! (Φυσικα θα πληρωσετε παραπανω λευτα):rolleyes: Υ.Γ Δεν το λεω για διαφημησει εννοω μια μικρη εταιρια Forthnet Rulez... 1μιση χρόνος παράδεισος, τέλειο Internet, άμα εξαιρέσουμε φυσικά τις πάμπολες !@#%$@%^ του ΟΤΕ. Παιδιά μην γελιέστε. Το 99% των προβλημάτων οφείλονται στον αγαπητό μας πΟΤΕ. Χαμηλές ταχύτητες; πΟΤΕ! Πρόβλημα με τη γραμμή σας παρασκευή απόγευμα, με αποτέλεσμα 3 μέρες χωρίς Internet? πΟΤΕ! Μας πληρώνετε και ονειρεύεστε εξυπηρέτηση; Εεεεε πΟΤΕ! Όπως είναι φυσικό βέβαια, την πληρώνει το helpdesk της forthnet. Για σκεφτείτε το λίγο! Η Forthnet δεν έχει την υποδομή να στηρίξει όλους τους πελάτες του ΟΤΕ. Ένα helpdesk υπολογίζει κάποιο ποσοστό βλαβών την ημέρα. Άντε να φανταστούν τώρα οι καημένοι ότι θα σκάνε οι γραμμές στον κοσμάκη κάθε μέρα εξαιτίας του πΟΤΕ! Στο κάτω κάτω σιγά μην φτιάξουν αυτοί helpdesk για τον πΟΤΕ :) Όσον αφορά την FirstTelecom, επειδή είχα demo... Πολύ καλές ταχύτητες με εξωτερικό... ΑΛΛΑ αν και εφόσον παίζετε παιχνίδια σε Ελληνικούς servers αφήστε την... Δεν έχει σύνδεση με το ΑΙΧ και μιλάμε για 200+ ping. Για δοκιμάστε να παίξετε :X :rolleyes: Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Παιδιά μην γελιέστε. Το 99% των προβλημάτων οφείλονται στον αγαπητό μας πΟΤΕ. Αφού οφείλονται όπως λες όλα τα προβλήματα (99%) στον ΟΤΕ, γιατί όλα επικεντρώνονται στην FORTHnet, και οι άλλες εταιρείες (που χρησιμοποιούν τα ίδια κέντρα με την FORTHnet) δεν έχουν τα προβλήματα που έχει Πανελλαδικά η FORTHnet; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Δεν θέλω να την θάψω παιδιά την Forthnet, αλλά μην τρελαθούμε τώρα οτι φταίει ο ΟΤΕ μόνο !!! Με HOL 2 χρόνια, ζήτημα να έχει κοπεί η σύνδεση 10 φορές στο ΣΥΝΟΛΟ. Και με Forthnet σχεδόν κάθε μέρα ; ΕΛΕΟΣ ! Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 εγω πάντως με 3 μήνες οτενετ και ταπεινό μοντεμάκι sagem δεν ειχα ούτε ένα disconnect!και τώρα με forthnet κοντεύω να το σπάσω απο τα νευρα μου το γαμωρουτερ που δινει! και γενικά απο εξυπηρέτηση βράστα!!!! Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Ειναι πολυ ευκολο να τα ριχνουμε ολα στον ΟΤΕ. Εξαλου μπορει η αξιαγαπητη FORTHNET με το χαλια κεντρο εξυπ και τη χαλια ποιοτητα γραμμης (για να ακουσεις τι λεει ο αλλος θελεις μεγαφωνο) να μην φταιει παντα αλλα οφειλει να ενημερωνει τους πελατες τις και να ειναι πιο φιλικη στα κεντρα της και οχι να μου λενε ας πληρωνες μισθωμενη γραμμη για να μην ειχες προβηματα και οτι πληρωσεις θα παρεις. Αν δεν το εχετε καταλαβει μερικοι φωναζουμε για να καλυτερευση μια υπηρεσια αλλιως με τη σιωπη τα πραγματα μενουν ως εχουν. Φιλε tone πρεπει να βγεις λιγο εξω απο ελλαδα να δεις τι γινετε αντι να επιτιθεσε ετσι. Στο κατω κατω το να τα ριχνουμε στον OTE δεν μου λεει τιποτα. Ναι φταει αλλα κυριοι καντε κατι γιατι ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. Αν δεν μπορειτε να συνεργαστειτε με τον ΟΤΕ αποχωρηστε ή καντε δικες σας γραμμες και οχι να μου λετε στο κεντρο εξυπ οτι με τα μικρα γραμματακια στο συμβολαιο τα λετε ολα αυτα. SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Αφού οφείλονται όπως λες όλα τα προβλήματα (99%) στον ΟΤΕ, γιατί όλα επικεντρώνονται στην FORTHnet, και οι άλλες εταιρείες (που χρησιμοποιούν τα ίδια κέντρα με την FORTHnet) δεν έχουν τα προβλήματα που έχει Πανελλαδικά η FORTHnet; Πολυ σωστα! Ο διπλανος μου με Teledome δεν εχει το παραμικρο προβλημα. SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokrates Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Εδώ ξέρουν να κάνουν καταγγελία, αν όντως έχουν κάνει. Να μαξευτούν ομαδικά όλοι οι ISP, να κάνουν καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί με τα οακέτα, και δεν δουλεύει το VoIP και πολλά άλλα, "δεν ξέρουν". Γιατί απλά δεν τους συμφέρει. Exi gini auto oli i ISP kanane katagkelia ston OTE gia tis kathisterisis kai to antagonistiko pneuma pou dixni pros autous Oso afora tis kathisterisis ton energopiiseon ADSL ine kathara thema OTE oso afora tis asimbatotites router & modem ADSL ine thema OTE ( ta dslam ine oti nane prepi na mas poune giati balane se oli tin elada oti nane dslam kai oxi 1 i 2 tipous to poli) http://www.facebook.com/dimokratis.gkazkalidis http://nextgeneration.clictopics.com http://hellas.lifeme.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία πολλοί χρησιμοποιούν τις βαρύτερες εκφράσεις για πράγματα και καταστάσεις που δεν έχουν ιδέα. Επτά χρόνια συνδρομητής της Forthnet (PSTN, ISDN και τώρα DSL) δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Ειδικά από το κέντρο εξυπηρέτησης. Όσο για το τμήμα πωλήσεων, σε λογικές απαιτήσεις δίνουν πάντα αυτό που ζητάς (έχω γράψει παλαιότερα λεπτομέρειες). Ρε παιδιά, μήπως έχουν το όνομά μου σε λίστα και όποτε καλώ απαντά αμέσως κάποιος? Εμένα πώς με εξυπηρετούν?? Πέρσι μάλιστα που είχα κάποιο πρόβλημα με το router του πΟΤΕ και ο πΟΤΕ δεν εξυπηρετούσε (10 το βράδι βλέπετε) η 4νετ κράτησε το τηλ μου και με κάλεσε ο τεχνικός για πρόβλημα που δεν ηταν δικό τους. Ξέρω ότι δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετούνται όλοι όπως και γνωρίζω ότι δεν υπάρχει εταιρία με ευχαριστημένο το 100% των πελατών της. Γνωρίζω όμως οτι από όσες εταιρίες έχω συνεργαστεί (όλων των ειδών) η 4νετ είναι από τις σοβαρότερες. Όσο για την "χάλια ποιότητα γραμμής" που λέει κάποιος φίλος (αν και εδώ δεν συζητάμε τηλεφωνία, τέσπα) την έχουν όλοι οι "εναλλακτικοί" και εν πάση περιπτώσει σε όποιον δεν αρέσει ας πάει σε άλλη εταιρία σε αναζήτηση καλύτερης ποιότητας. Τέλος, προς ενημέρωσή σας, ο ΟΤΕ είναι πολλάκις κατηγορούμενος τόσο στην ΕΕΤ όσο και στην ΕΕ για παρεμπόδιση του έργου των εταιρικών πελατών του (δλδ γραμμές DSL όπως αυτή που παίρνει κανείς με το 4net "in a box" αλλά και τηλεφωνίας στους εναλλακτικούς). Συνεπώς όταν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μάλλον προς τον ΟΤΕ κλίνει το βάρος της ευθύνης, δεν νομίζετε??? http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokrates Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Ειναι πολυ ευκολο να τα ριχνουμε ολα στον ΟΤΕ. Εξαλου μπορει η αξιαγαπητη FORTHNET με το χαλια κεντρο εξυπ και τη χαλια ποιοτητα γραμμης (για να ακουσεις τι λεει ο αλλος θελεις μεγαφωνο) να μην φταιει παντα αλλα οφειλει να ενημερωνει τους πελατες τις και να ειναι πιο φιλικη στα κεντρα της και οχι να μου λενε ας πληρωνες μισθωμενη γραμμη για να μην ειχες προβηματα και οτι πληρωσεις θα παρεις. Αν δεν το εχετε καταλαβει μερικοι φωναζουμε για να καλυτερευση μια υπηρεσια αλλιως με τη σιωπη τα πραγματα μενουν ως εχουν. Φιλε tone πρεπει να βγεις λιγο εξω απο ελλαδα να δεις τι γινετε αντι να επιτιθεσε ετσι. Στο κατω κατω το να τα ριχνουμε στον OTE δεν μου λεει τιποτα. Ναι φταει αλλα κυριοι καντε κατι γιατι ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. Αν δεν μπορειτε να συνεργαστειτε με τον ΟΤΕ αποχωρηστε ή καντε δικες σας γραμμες και οχι να μου λετε στο κεντρο εξυπ οτι με τα μικρα γραμματακια στο συμβολαιο τα λετε ολα αυτα. Filemou sto e3oteriko DEN EXOUN OTE POSES FORES THA TO POYME (kati apo diafimisi :p ) oso afora oti plironis pernis auto isxi pantou tora oso afora to DSL tha prepi na 3eroume oti katheti kenourio stin elada (OTE) exi kai tis pedikes arostiestou tha orimasi siga siga (OTE) oso afora tous ISP theloun na sou dosoun ala apo pou na to perasoun apo kentra (Dslam IBAS48-4 to 3eri i manatou kai giati alou exoun Siemens1-2 Alcatel-XD-2 Intracom BBs pou ean sinexiso den tha mas ftasi to post tha mou to kopsi to myphone) kai as mas poun me pia logiki exoun bali diaforetika kentra analoga me to ipsos me tin igrasia me kapion alo logo..... den leo tpt alo http://www.facebook.com/dimokratis.gkazkalidis http://nextgeneration.clictopics.com http://hellas.lifeme.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία πολλοί χρησιμοποιούν τις βαρύτερες εκφράσεις για πράγματα και καταστάσεις που δεν έχουν ιδέα. Όπως εξήγησα στο μήνυμα μου είμαι καινούργιος συνδρομητής aDSL της Forthnet με 384k και γραμμή απο τον πΟΤΕ. Και το παράπονο μου είναι οτι ούτε τις ίδιες ταχύτητες βλέπω, αλλά και πολύ συχνά disconects.:blink: Και όπως έχω ξαναπει, με σχεδόν 2 χρόνια HOL 384 ζήτημα να έχω δει 10-20 disconects και πολλά λέω. ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ! Μπας και τους πληρώνουν πιο καλά εκεί στην Hol; Επτά χρόνια συνδρομητής της Forthnet (PSTN, ISDN και τώρα DSL) δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Ειδικά από το κέντρο εξυπηρέτησης. Όσο για το τμήμα πωλήσεων, σε λογικές απαιτήσεις δίνουν πάντα αυτό που ζητάς (έχω γράψει παλαιότερα λεπτομέρειες). Σαν συνδρομητής της, παλιότερα με dial-up, δεν είχα ούτε εγώ κάποιο πρόβλημα. Απλά δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να κάνουν κάτι και αυτοί γι'αυτό το "χάλι". Όσο για την "χάλια ποιότητα γραμμής" που λέει κάποιος φίλος (αν και εδώ δεν συζητάμε τηλεφωνία, τέσπα) την έχουν όλοι οι "εναλλακτικοί" και εν πάση περιπτώσει σε όποιον δεν αρέσει ας πάει σε άλλη εταιρία σε αναζήτηση καλύτερης ποιότητας. ;) Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts