Jump to content

Xagilera

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Xagilera

  1. Ξερει κανεις το SAR για το Ν95? Ελπιζω να μην το εχετε ξαναναφερει. Ευχαριστω
  2. Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι την τεκμηριωμενη ερευνα θα την βγαλουμε εμεις... Αφου εμεις ειμαστε τα πειραματοΖΩΑ! Ειμαι 20 χρονων και χρησιμοποιω κινητο συστηματικα(sms ολη την ωρα και ατελειωτες ωρες ομιλιας με τη "γυναικα") τα τελευταια 4 με 5 χρονια!!! Αν δεν αποτελω αξιοπιστο δειγμα για ερευνα τοτε ποιος αποτελει...? Ή μηπως περιμενουν να βγαλω καρκινο στα 30 για να βγαλουν 100% τεκμηριωμενη ερευνα??? Και οσον αφορα το οριο των λιγων λεπτων ομιλιας την ημερα που εθεσε μια ερευνα(6λεπτα και 1-2 λεπτα μια αλλη ερευνα) αυτα τα 5 χρονια το εχω ξεπερασει κατα πολυ...! Μηπως λοιπον θα επρεπε να εχουν κανει σωστες μελετες και να εχουν ενημερωσει το κοινο πριν ακομα αρχισει ο "πυτετος" των κινητων?(και μιλαω για πολλα πολλα χρονια πισω!) Πριν καν βγουν σε κυκλοφορια τα κινητα για το καταναλωτικο κοινο? Να ξερω και εγω ποιον θα κυνηγαω μετα το κακο(κουνιεμαι απο τη θεση μου και τρωω κ τη γλωσσα μου!) αυτους που καναν αργα τις ερευνες, της εταιριες κινητης, τις εταιριες κατασκευης κινητων,τον πωλητη που μου το πουλησε χωρις να με ενημερωσει....
  3. Bomer αν σου ειναι ευκολο ενημερωσε μας τι θα σου πει ο τεχνικος, με ενδιαφερει! Καλη επιτυχια!
  4. Εγω σημερα το πρωι εβγαλα το fan της cpu και το καθαρησα! Μιλαμε για πολυ μπηχλα!!! Δε μου εχει ξανα κλεισει απο το πρωι παντως! εκανα διαφορα tests, πριν τα bios μου εδειχναν 60-70C και ενα προγραμματακι 82C τωρα τα bios 45C ΣΤΑΘΕΡΑ!!! Πιστευω πως το προβλημα λυθηκε! Thx για το ενδιαφερον guzz :cry:
  5. Αυτα με της θερμοκρασιες τα καταλαβαινω με τα ρευματα ομως δε σκαμπαζω μια! Ειχα βαλει (πριν το φορματ ;) ) το motherboard monitor και μου εβγαζε cpu 82C Ελεος! υπο κανονικες συνθηκες τωρα! Αυτα με τις θερμοκρασιες δε τα θεωρω αξιοπιστα ουτε στα bios.
  6. Το γεγονος οτι κλεινει το PC μονο οταν παιζω το παιχνιδι (με αλλο παιχνιδι δε το εχω δοκιμασει) μου κανει πιο πολυ στη καρτα γραφικων, ειτε στη τροφοδοσια της ειτε στο ανεμιστηρακι της! Εχω μια Nvidia 6600 256mb υλοποιηση MSI. Εσυ Bomber τι καρτα εχεις?
  7. Παιδες και εγω εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με τον bomber! Παιζω dota (warcraft, battle.net) και μου κλεινει το PC μονο του! Ουτε ενα error! Για να ξανα ανοιξει πρεπει να τον βγαλω απο το ρευμα! Ελεγξα τα ανεμιστιρακια ολα δουλευουν! Εχω ενα Athlon XP 2,7GHz 1GRAM και 550watt τροφοδοτικο Αυτο συμβαινει μονο οταν παιζω στο ιντερνετ το παιχνιδι, τον εχω αφησει ολο το βραδυ ανοιχτο να κατεβαζει και δεν επα8ε τπτ! Το προβλημα το εχω καιρο, τωρα τελευταια εγινε πιο συχνο!
  8. Τι εγινε με τη FORTHNET ρε παιδια? Μεσημερι Πεμπτης περιπου 13:00 και μου αποσυνδεθηκε τελειως! Ειχαν βγαλει ανακοινωση? Συνεβει και σε κανενα αλλο?
  9. Με καθε επιφυλαξη θα σας ρωτησω αν ισχυει μια πληροφορια απο εναν υπαλληλο πολυκαταστηματος στη περιοχη Χαλκιδα. Η προσφορα, λεει, της Forthnet δεν ειναι ακριβως 3+3 μηνες αλλα ειναι 3+1 και οι υπολοιποι ισχυουν μονο αν συνεχισεις με τον συγκεκριμενο isp παραπανω απο του 6 μηνες. Η ερωτηση που εγινε στον υπαλληλο αφορουσε για το adsl in a box. Σιγουρα εχουμε και τους 6 μηνες δικους μας και οποτε θελουμε διακοπτουμε?? :!: Τονιζω οτι η πληροφορια αυτη δεν ειναι διασταυρωμενη και σε καμοια περιπτωση δεν υποστηριζω οτι ειναι σωστη:!:
  10. Και εγω Ηρακλειο Κρητης ειμαι, Περιοχη Εσταυρωμενου, ΤΕΙ. Αλλα δε ξερω σε ποιο DSLAM ειμαι! Βασικα δε ξερω που παν τα τεσσερα απο αυτα, μπορει κανεις να μου εξηγησει με λιγα λογια? Παντως απο ταχυτητα δεν ειμαι σε τοσο τραγικο σημειο! Ναι μεν τα speed tests που κανω μου βγαζουν το πολυ 250kbps αλλα κατεβαζω με 30αρες και 40αρες! Ευχαριστω!
  11. Παιδια ενα φιλαρακι θελει να βαλει dsl (περιοχη: χαλκιδα) και του προτεινα το dsl in a box της forthnet, αφου εχει μονο τη pstn γραμμη ως τωρα. Καλα εκανα? Λετε να τον πηρα στο λαιμο μου? Ακουω πολλους που αργουν να τους ενεργοποιησουν εως και μηνα, παιζει να κρατησει τοσο και σε αυτον? Αν εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε... :p Οποιος ξερει κατι να μιλησει τωρα αλλιως να σιωπησει για παντα!!! :X :p
  12. Παιδια το τολμησα και εβαλα Forthnet την 3μηνη προσφορα! :secret: Προς το παρων δεν τρελαινομαι, τα speedtests μου βγαζουν απο 210-290kbps αλλα οποτε εχω προσπαθησει να κανω dl απο sites κατεβαζω με 40αρες και απο DC++ με 25 :up: (αν και το dc δε το θεωρω μετρο συκρισης)! Αν και εφοσον τα dls μεινουν σε αυτο το επιπεδο εγω ψηφιζω Forthnet!!! Εχω ενα usb modem της Alcatel που το πηρα κοψοχρονια απο τον ΟΤΕ και προβλημα με disconnects δεν εχω προς το παρων :rolleyes: Ευτηχως τα πραγματα στη Νοτια Ελλαδα ειναι καλυτερα, αυτο εχω καταλαβει!
  13. κανενα αξιοπιστο speed test να μου προτεινετε? εχω παρει demo απο forthnet και δε μπορω να πω οτι πεταει αλλα τρωγεται! Ευχαριστω!
  14. Παιδες για να παρω Demo της Forthnet απο τηλεφωνο γινεται? αν ναι ποιος ειναι ο αριθμος?
  15. Παιδες σκεφτομαι για τη προσφορα της Forthnet και ρωτω οσους εχουν ειδη την εταιρια! Αν τα σκασω τη Δευτερα σε ποσες μερες θα μου εχουν το username kai to pass? Υ.Σ. εχω εξοπλισμο και γραμμη, μονο username και pass θελω
  16. Εγω παιδες στο Ηρακλειο Κρητης ειμαι με RAM, την εβαλα οταν ολοι παραπονιοντουσαν στη Β.Ελλαδα για τη HOL οτι σερνεται και μπορω να πω οτι ξεπερασε τις προσδοκιες μου! Θα δοκιμασω τωρα τη προσφορα της Forthnet, ε ποσο να επιβαρυνεται το δικτυο στο Ηρακλειο... Παντως ας μου εξηγησει καποιος αυτα με τους κομβους και τα DSLAM εχω πληρη μεσανυχτα! thx...
  17. Ρε παιδια μια ερωτηση κρισεως για να ακουσω γνωμες, Η HOL θεωρειται καλυτερη απο αποψη σταθεροτητας γραμμης και ταχυτητας ή η Forthnet? HOL ειχα απο το RAM και ειμουν απολυτα ευχαριστημενος, φοβαμαι μηπως η αλλαγη σε φορθ βγει "μουφα"!
  18. Ειχε βαλει τη χριστουγεννιατικη των 6+6μηνων, αλλα ποιος δινει 250(περιπου) Ντουκου? Ασε που σε δεσμευει και για 1 χρονο! Μια ερωτηση, για να βαλεις dsl cube της Vivodi πρεπει να εχεις και τηλεφωνο απο Vivodi? Και εγω μετα το RAM τη προσφορα της Forthnet τη βρισκω ιδανικη! Στην αρχη μαλιστα δε το πιστευα, 62€ 6 μηνες? Τετοιες τιμες στην Ελλαδα?
  19. Και γιατι δε βαζεις 512 απο τη HOL που την εχεις και τη γραμμη! Μη παει χαμενη! :shifty: Κριμα ειναι! Δε μπορει και η 512 της HOL να ειναι χειροτερη απο την 384 της ιδιας! :wacko: :confused: :blink:
  20. Αν καταλαβα καλα βρε παιδια (επειδη δεν ειμαι και πολυ στα πραγματα) Η Intracom θα παρει την HOL και εχει σκοπο και τη Forthnet??? Αν ισχυει αυτο τοτε ειμαι μαζι του... Οχι πως θελω να γινει πιο πλουσιος ο "Θειος" αλλα καποιος πρεπει να τα βαλει επιτελους με τον Οτε!!! Ολο και κατι καλυτερο θα μας προσφερει! (Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη) :X
  21. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση minovg! :cool: Απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ψαχτω λιιιιγο σε ποιο ISP 8α παω μετα...(δε μπορει να ειναι τοσο τελεια η προσφορα της HOL, καποιο μειονεκτιμα θα υπαρχει... καποια μικρα γραμματα... :p ) ΠΑΝΙΚΟΣ γινεται!!!!
  22. Παιδια συγνωμη αν ειμαι σε λαθος θεμα και δε ξερω αν η ερωτηση που θα κανω εχει ξαναδιατυπωθει αλλα ο χρονος με πιεζει και θελω γρηγορες αποφασεις! Λοιπον, εγω ειμαι αλλος ενας απο τους "ευνοημενους" της προσφορας του RAM και 3 μηνες τωρα εχω dsl 384 απο τη HOL και μαλιστα δε παραπονιεμαι, κα8ε αλλο, ειμαι και πολυ ευχαριστημενος (ειμαι στο Ηρακλειο Κρητης βλεπετε! Νοτια-Νοτια) Οι ερωτησεις μου ειναι: 1. Τωρα που τελειωνει το 3μηνο :cry: πρεπει να συνεχισω αναγκαστικα με τη HOL? Μπορω να κανω ενεργοποιηση με οποιον ISP θελω? 2. Αμα δε κανω καμοια ενεργεια, απλα δε θα εχω dsl και θα μου μεινει μονο το παγιο της dsl γραμμης του ΟΤΕ? 3. Αμα κανω διακοπη με τη HOL χρειαζεται να πληρωσω κατι? Ή αν κανω ανανεωση με τη HOL σε καποιο απο τα πακετα της πρεπει παλι να πληρωσω? Ζητω συγνωμη για την ιστορια της ζωης μου αλλα δε ξερω τι να κανω και ελπιζω να βρω απαντησεις απο εσας... Ευχαριστω προκαταβολικα....
  23. Παιδια ξερει κανεις πως να παιξω warcraft3 στο battle.net χωρις αυθεντικο cd-key? Κατι εχω ακουσει για unofficial servers αλλα δε ξερω πως να τους βρω ή πως να μπω σε αυτους! Αν ξερει κανεις οτιδηποτε ή καπου να ψαξω θα με υποχρεωνε... :O
  24. Παιδια εχω μια κρισιμη ερωτηση να κανω! Σαν παιδι και εγω αγορασα το Ram με σκοπο να βαλω(σαν μεγαλος προνομιουχος!) τη ΔΩΡΕΑΝ 3μηνη συνδεση! Αλλα τα σχολια που ακουω και διαβαζω στα forums για την HOL και συγκεκριμενα για τη προσφορα του Ram ειναι αποθαρηντικα! :cry: Θελω μια αντικειμενικη γνωμη και ξερω οτι απο εσας θα τη βρω! :) Αξιζει να βαλω τη προσφορα ή να στραφω σε καμια πιο αξιοπιστη? Για τη Vivodi πιο ειναι το σχολιο σας?
  25. Να πω πω κατι? Τα .class αρχεια οταν τα περναω στο κινητο μου, μου πεταει το ιδιο μηνυμα, (αγνωστη μορφη αρχειου). Eχω παρατηρησει οτι σε μερικα παιχνιδια τα .class ειναι διαφορετικα απο τα .jar και αν απλα περασω τα πρωτα στο κινητο μου και να τα εχω στα εισερχομενα και υστερα κανω εγκατασταση στα .jar το παιχνιδι παιζει. Μερικα παιχνιδια ομως εχουν .class και καθολου .jar, αυτα τα παιχνιδια δε μου κανουν εγκατασταση και κατα συνεπεια δε μου παιζουν... :| Μηπως δε κανω κατι καλα?
×
×
  • Create New...