jog Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Σκέφτομαι ως φοιτητής να βάλω forthnet2play. Στο σπίτι που θα μένω δεν υπάρχει τηλέφωνικός αριθμός Για να βάλω forthnet2play,πως θα πρέπει να κινηθώ? Αρχικά στον ΟΤΕ για αρθιθμό τηλεφώνου (και μετά forthnet) Πόσα θα είναι περίπου τα έξοδα? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Σκέφτομαι ως φοιτητής να βάλω forthnet2play. Στο σπίτι που θα μένω δεν υπάρχει τηλέφωνικός αριθμός Για να βάλω forthnet2play,πως θα πρέπει να κινηθώ? Αρχικά στον ΟΤΕ για αρθιθμό τηλεφώνου (και μετά forthnet) Πόσα θα είναι περίπου τα έξοδα? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας :) Ακριβώς, η Forthnet δεν κάνει νέες συνδέσεις όπως οι άλλοι providers (:mad:), θα πρέπει να κάνεις νέα σύνδεση PSTN στον ΟΤΕ. Το κόστος για τη νέα σύνδεση σύμφωνα με το οteshop.gr είναι 34.91 euro. Μετά θα κάνεις αίτηση για φορητότητα στη Forthnet για 2Play (όπου δεν υπάρχει χρέωση). Όταν θα διακοπεί ο ΟΤΕ θα έρθει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός που λογικά θα περιλαμβάνει και πάγιο για όσο κράτησες τη σύνδεση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Έχω την εντύπωση πως πρώτα πρέπει να πάρεις αριθμό απο ΟΤΕ. Όσο για τα έξοδα, αναφέρονται αναλυτικά στο site τους, και βαριέμαι να το κοιτάξω τώρα, δες το μόνος σου :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzadelis Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Είμαι για πάρα πολλά χρόνια σταθερός πελάτης της Forthnet... και δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι μια τόσο αξιόπιστη και πρωτοπόρα ετερεία - όταν ξεκίνησε - θα καταντούσε σήμερα σε αυτό το μαύρο χάλι... ανοργανωσιάς και απόλυτου χάους. Η πλήρης έλλειψη συντονισμού αλλά και η εντελώς απαράδεκτη - αν όχι ανύπαρκτη - εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της συνθέτουν την εικόνα ενός ανεκδιήγητου μπάχαλου άνευ προηγουμένου!!! :down: Εγώ προσωπικά προς τα τέλη Σεπτεμβρίου - αρχές Οκτωβρίου - όταν αρχίσει να ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο του ανταγωνισμού στην αγορά παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας... θα βολιδοσκοπήσω τη κατάσταση και θα βάλω πλώρη για έναν πιό "σοβαρό" πάροχο. :w00t: Η Forthnet μας "τελείωσε" και μας "χρεοκόπησε" σε αυτή τη φάση. Οι στιβαροί της αντίπαλοι - όπως οι Vodafone/HOL & Wind/Tellas - είναι σχεδόν έτοιμοι για να σηκώσουν το γάντι και να πάρουν τη σκυτάλη. Και πολύ καλά θα το κάνουν. :up: Η ασυδοσία έχει και τα όριά της, γι΄αυτό η Forthnet σίγουρα κάποια στιγμή πρέπει να πάρει το μάθημά της από τους τόσους απογοητευμένους και ταλαιπωρημένους πελάτες της. Οφείλουμε - ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές - να τιμωρούμε όσους μας τάζουν και κατόπιν μας εξαπατούν, κερδοσκοπώντας ασύστολα εις βάρος μας. Φτάνει πια!!! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Είμαι για πάρα πολλά χρόνια σταθερός πελάτης της Forthnet... και δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι μια τόσο αξιόπιστη και πρωτοπόρα ετερεία - όταν ξεκίνησε - θα καταντούσε σήμερα σε αυτό το μαύρο χάλι... ανοργανωσιάς και απόλυτου χάους. Η πλήρης έλλειψη συντονισμού αλλά και η εντελώς απαράδεκτη - αν όχι ανύπαρκτη - εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της συνθέτουν την εικόνα ενός ανεκδιήγητου μπάχαλου άνευ προηγουμένου!!! :down: Εγώ προσωπικά προς τα τέλη Σεπτεμβρίου - αρχές Οκτωβρίου - όταν αρχίσει να ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο του ανταγωνισμού στην αγορά παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας... θα βολιδοσκοπήσω τη κατάσταση και θα βάλω πλώρη για έναν πιό "σοβαρό" πάροχο. :w00t: Η Forthnet μας "τελείωσε" και μας "χρεοκόπησε" σε αυτή τη φάση. Οι στιβαροί της αντίπαλοι - όπως οι Vodafone/HOL & Wind/Tellas - είναι σχεδόν έτοιμοι για να σηκώσουν το γάντι και να πάρουν τη σκυτάλη. Και πολύ καλά θα το κάνουν. :up: Η ασυδοσία έχει και τα όριά της, γι΄αυτό η Forthnet σίγουρα κάποια στιγμή πρέπει να πάρει το μάθημά της από τους τόσους απογοητευμένους και ταλαιπωρημένους πελάτες της. Οφείλουμε - ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές - να τιμωρούμε όσους μας τάζουν και κατόπιν μας εξαπατούν, κερδοσκοπώντας ασύστολα εις βάρος μας. Φτάνει πια!!! :devil: Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Η εταιρεία αυτή ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών της και την οργάνωση της (αν μπορούμε να μιλάμε για κάποια οργάνωση στη Forthnet) δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τον Νο1 ιδιωτικό provider στην Ελλάδα (και το λέω αυτό γιατι υπάρχουν άλλες όπως Vivodi, ON κ.λ.π που είναι πολύ χειρότερες αλλά δεν ασχολείται πλέον κανένας μαζί τους και δεν έχουν καμία σχέση με τη μεγάλη για τα δεδομένα του χώρου Forthnet). Για να μικλήσεις με κάοιον στην εξυπηρέτηση περιμένεις και εγώ δεν ξέρω πόση ώρα (χειρότερα και από cosmote), ο κάθένας σου λέει τα δικά του, ανύπαρκτη ανταπόκριση στα προβλήματα των πελατών, καθυστερημένες ενεργοποιήσεις κ.λ.π. Μέχρι και να χάνονται οι αιτήσεις συμβαίνει! Και το πιο κορυφαίο θα το δείτε αν επισκεφθείτε τα γραφεία της στη Καλλιθέα τα οποία από τις ουρές διμαρτυρόμενων πελατών μοιάζουν περισσότερο με ΙΚΑ παρά με εταιρεία τηλεπικοινωνιών (μια φορά έχω πάει πριν 2 μήνες). Και είναι κρίμα γιατι είναι μια εταιρεία που επενδύει πολύσ τις ευρυζωνικές υπηρεσίες. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο, παρέχει τις μεγαλύτερες ταχύτητες πρόσβασης και παρουσίασε το πιο οικονομικό και αξιόλογο πακέτο double play. Και φαίνεται γενικά πως δεν διατάζει να επενδύσει σε υποδομές. Τι να το κάνεις όμως αν στην εξυπηρέτηση είναι χειρότεροι από τον ΟΤΕ? Προτιμώ μεγάλες εταιρείες όπως η Vodafone και αργότερα η Wind που όπως και να το κάνουμε έχουν ένα επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, πανελλαδικό εμπορικό δίκτυο καταστημάτων, τεράστιο budget και γενικότερα κύρος που έχουν χτίσει χρόνια τώρα, και ας μην είναι τόσο οικονομικές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Αν είναι να φύγετε απο 4net, μην πάτε hol. Προτιμήστε Tellas ή κάποιον άλλον πάροχο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Tellas; Ούτε γι΄αστείο! Η χειρότερη απ' όλες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Αν είναι να φύγετε απο 4net, μην πάτε hol. Προτιμήστε Tellas ή κάποιον άλλον πάροχο. Η Τellas είναι άθλια (ακούς εκεί έως 4 Mbps...). Προς το παρόν τουλάχιστον γιατι τώρα με τη Wind ελπίζω να δούμε "πολύ περισσότερα". Η ON κάπως καλύτερη αλλά και πάλι δεν θα την επέλεγα με τίποτα... Φυσικά χειρότερη από όλες είναι η Vivodi... Για την HOL έχω ακούσει πολύ καλά και πολύ κακά λόγια. Νομίζω πως γενικά βελτιώνεται σαν εταιρεία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ας μου εξηγησει και εμενα καποιος..... Εχω 2play. Το μοντεμ συγχρονιζει στα 20Mbps. Πως γινεται το μεγιστο download που εχω δει ποτε να ειναι απο ταυτοχρονα κατεβασματα 1200 Kbps? Ουτε καν το μισο και να πω οτι ηταν χαλια η γραμμη ή οτι ειμαι μακρια πο το DSLAM της περιοχης μου? Στο παραδιπλα τετραγωνο ειναι! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ας μου εξηγησει και εμενα καποιος..... Εχω 2play. Το μοντεμ συγχρονιζει στα 20Mbps. Πως γινεται το μεγιστο download που εχω δει ποτε να ειναι απο ταυτοχρονα κατεβασματα 1200 Kbps? Ουτε καν το μισο και να πω οτι ηταν χαλια η γραμμη ή οτι ειμαι μακρια πο το DSLAM της περιοχης μου? Στο παραδιπλα τετραγωνο ειναι! Αφου δεν σου κανεις και αποσυνδεσεις ολη την ωρα,παλι καλα να λες!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 H On Telecoms έχει στρώσει πάρα πολύ, τα αρχικά της θέματα έχουν λυθεί (έλεγχος του router και ασφάλεια), και σε πολύ λίγες ημέρες, σύμφωνα με ένα πουλάκι, ανακοινώνει μείωση (έως κατάργηση) των χρεώσεων, αύξηση της ταχύτητας και φθηνότερο πακέτο. ;) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Πως δεν μου εκανε αποσυνδεσεις! Απλα πηγα τους ξεχεσα και τωρα καλυτερα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 k nai einai gegonos meta apo 6 mhnes anamonhs epitelous me syndesane :) to kako einai 1on:enw to router sygxronizei sta 19.5mb egw vlepw mono 13 k 2on:exw 500kb upload :blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos5312 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 k nai einai gegonos meta apo 6 mhnes anamonhs epitelous me syndesane :) to kako einai 1on:enw to router sygxronizei sta 19.5mb egw vlepw mono 13 k 2on:exw 500kb upload :blink: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, επειδή και εγώ έκανα αίτηση για ενεργοποίηση πριν κάτι μέρες και η όλη φάση με 24 μου φαίνεται λίγο μούφα, στο speedtest.net τί ταχύτητα πιάνει η forthnet πάνω-κάτω? (download και upload) Άλλοι έχω ακούσει οτι κάτω από τα 10 δε πέφτει και άλλοι έχω ακούσει ότι πιάνει maximum 3,5! Τι γίνεται? Και το παράξενο είναι ότι είναι και στην ίδια περιοχή τα παιδιά αυτά. Και ο εξοπλισμός τους δε διαφέρει σε τπτ. Τα φώτα σας παρακαλώ. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, επειδή και εγώ έκανα αίτηση για ενεργοποίηση πριν κάτι μέρες και η όλη φάση με 24 μου φαίνεται λίγο μούφα, στο speedtest.net τί ταχύτητα πιάνει η forthnet πάνω-κάτω? (download και upload) Άλλοι έχω ακούσει οτι κάτω από τα 10 δε πέφτει και άλλοι έχω ακούσει ότι πιάνει maximum 3,5! Τι γίνεται? Και το παράξενο είναι ότι είναι και στην ίδια περιοχή τα παιδιά αυτά. Και ο εξοπλισμός τους δε διαφέρει σε τπτ. Τα φώτα σας παρακαλώ. :blink: Δεν είναι ("εντελώς" μουφα) η ταχύτητα εξαρτάτε απο: τον εξοπλισμό (π.χ το CRYPTO ADSL MODEM F200 USB πιανει μέχρι 8Mbps down) απο την απόσταση απο το dslam του οτε και απο την ποιότητα καλωδίου της γραμμής οπού το δίκτυο οτε είναι πολύ παλιό και πολυ μπαλωμένο.. :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos5312 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 και αυτό σε τι ταχύτητες μεταφράζεται makiss_thess? από μόντεμ θα πρότεινες να πάρω κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 και αυτό σε τι ταχύτητες μεταφράζεται makiss_thess? από μόντεμ θα πρότεινες να πάρω κάτι άλλο? ποιο μοντεμ εχεις? δεν σου εστειλε η φορ4 καινουριο? :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos5312 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 ποιο μοντεμ εχεις? δεν σου εστειλε η φορ4 καινουριο? οχι μου είπανε σε τρεις βδομάδες θα το στείλουνε!! :lol: έχουν πλάκα οι άνθρωποι. να τους ζητήσω κάποιο συγκεκριμένο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 οχι μου είπανε σε τρεις βδομάδες θα το στείλουνε!! :lol: :( έχουν πλάκα οι άνθρωποι. να τους ζητήσω κάποιο συγκεκριμένο? δεν έχει ποικιλία :lol: μονο αν θες μπορείς να ζητήσεις ασύρματο (αν σου χρειάζεται) αλλά αυτό που θα στείλουν θα τρέχει adsl2+ τι montem έχεις? :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos5312 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 δεν έχει ποικιλία :lol: μονο αν θες μπορείς να ζητήσεις ασύρματο (αν σου χρειάζεται) αλλά αυτό που θα στείλουν θα τρέχει adsl2+ τι montem έχεις? tou conn-x to sagem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 emena energopoiithike simera kali fasi einai alla den nomizw na piasei pote ta 10Mbit. Mexri 999 kB/sec exw katevasei mexri twra 9129/509 Kbps dinei to siemens..Gia ta lefta tou kala einai pistevw..Apo tin 1024 tou ote pou eixa poli kalitera etsi. To mono pou me xalase einai oti mou dialeksane monoi tous to mail kai den mporw na to alla3w.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Tι εννοείς σου διαλεξαν email ? -To βασικό email συνήθως είναι το nick name που έκανες εγγραφη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Tι εννοείς σου διαλεξαν email ? -To βασικό email συνήθως είναι το nick name που έκανες εγγραφη οχι συνηθως, παντα το user ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Tι εννοείς σου διαλεξαν email ? -To βασικό email συνήθως είναι το nick name που έκανες εγγραφη Nai alla to thema einai oti den diale3a egw to username..Valane gia username to onoma pou egrafe o logariasmos tou ote xwris na me rwtisoun..Tous Kwdikous mou tous steilane me sms.Den peirazei, nanai kala to gmail..:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Nai alla to thema einai oti den diale3a egw to username..Valane gia username to onoma pou egrafe o logariasmos tou ote xwris na me rwtisoun..Tous Kwdikous mou tous steilane me sms.Den peirazei, nanai kala to gmail..:D:D:D ή τα usernames που ειχες διαλεξει υπηρχαν ηδη, ή δεν ειχες γραψει καθολου username. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts