phonekiller Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Όχι δε γίνεται αυτό που λες. Τους έχεις κάνει παράπονα; Τι σου απαντάνε; Άλλοι στην περιοχή έχουν το ίδιο πρόβλημα; Έχεις ρωτήσει κανέναν; ναι είναι πιταρισμένο το dslam...φτου δεν θέλω να είμαι πια σε αυτό το dslam :cry: :cry: τουλάχιστον μπορουν να το αναβαθμίσουν μπας και βελτιωθεί τπτ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Ligo hlomo eos adinato, alla den haneis tipota na rotiseis! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Mπορεί κάποιος να μου δώσει link αν ξέρει για το τελευταίο Firmware update για το Linksys wag354g isdn (annex b) που δίνει η Forthnet στο πακέτο της? kata arxhn hremise!!!mi patheis kai tipota to link pou psaxneis:ftp://intersys.ourlinksys.com/intersys/ kai katebazeis afto : File: WAG354G-E1_AnnexB_ETSI_v1.01.05_006_code.bin kai mia simvouli epeidi an thymamai eipes oti prospatheis na katevaseis ena megalo arxeio giati den xrhsimopieis enan download manager gia na mhn xaneis oti exeis katevasei otan kovetai i sindesi? kali epityxia Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xagilera Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ηράκλειο Κρήτης dslam Κνωσσού... μπορώ άραγε να ζητήσω αλλαγή dslam? Και εγω Ηρακλειο Κρητης ειμαι, Περιοχη Εσταυρωμενου, ΤΕΙ. Αλλα δε ξερω σε ποιο DSLAM ειμαι! Βασικα δε ξερω που παν τα τεσσερα απο αυτα, μπορει κανεις να μου εξηγησει με λιγα λογια? Παντως απο ταχυτητα δεν ειμαι σε τοσο τραγικο σημειο! Ναι μεν τα speed tests που κανω μου βγαζουν το πολυ 250kbps αλλα κατεβαζω με 30αρες και 40αρες! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Γεια σε όλους, πιστευω να γραφω στο σωστο μερος επειδή ειμαι αρχαριος στο dsl αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει: (για dsl in box forthnet384/emule) 1.χρεωνεται εξτρα στο λογαριασμο ΟΤΕ το παγιο της γραμμης dsl, ή περιλαμβάνεται στην τιμη του dsl in box? 2.πρεπει να παταω κατευθείαν "Σύνδεση" ή kademlia/συδεση και μετα συνδεση με επιλογή ενος εξυπηρετητη? 3. μπορω γραφοντας καποιον εξυπηρετητη στο Προτιμησεις/εξυπηρετητης/λίστα/adress να ανοίγει η συνδεση με αυτον χωρις τιποτα απο τα παραπανω? 4.με ποια κριτηρια πρεπει να επιλεγω emule εξυπηρετητη?(ping, χρηστες, μεγιστοι ή αρχεια?) κυριως για dload mp3, avi. υ.γ. απο ταχυτητες παντως απογοήτευση!! δοκιμασα αρκετες φορες το τεστ για 500Κ αρχειο του systemmechanic v6.0q και μου βγαζει μεσο ορο γυρω στα 20kbps και max 32kbps, το δε τεστ της forthnet server to client=210. που ειναι τα 384 που μας λενε? ευχαριστω εκ των προτερων >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Έστειλα χτές ενα μειλ στη Forthnet και μου απάντησαν οτι η ενεργοποιήση θα ολοκληρωθεί σε 12 μέρες!!Τι εννοεί,εργάσιμες??? http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Έστειλα χτές ενα μειλ στη Forthnet και μου απάντησαν οτι η ενεργοποιήση θα ολοκληρωθεί σε 12 μέρες!!Τι εννοεί,εργάσιμες??? Για τις υπηρεσίες γενικά δεν υπάρχουν ημερολογιακές μέρες. Εννοείται εργάσιμες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ωχ...δύσκολη η αναμονή.... http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Leitourgei to FTP gia linksys update? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Leitourgei to FTP gia linksys update? mia xara :) Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ωχ...δύσκολη η αναμονή.... Που να πάρεις ADSL και να σέρνεσαι με ταχύτητες 5-10kilobytes/sec, όπως οι πελάτες της forthnet στην μισή Ελλάδα (και εγώ ανάμεσά τους). Εκεί να δεις δυσκολία.. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Emena giati den mou douleuei? (Mipos epeidi eho Forthnet??? :lol: ) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 kata arxhn hremise!!!mi patheis kai tipota to link pou psaxneis:ftp://intersys.ourlinksys.com/intersys/ kai katebazeis afto : File: WAG354G-E1_AnnexB_ETSI_v1.01.05_006_code.bin kai mia simvouli epeidi an thymamai eipes oti prospatheis na katevaseis ena megalo arxeio giati den xrhsimopieis enan download manager gia na mhn xaneis oti exeis katevasei otan kovetai i sindesi? kali epityxia ok φίλε thnx a lot για τo Ftp έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό download manager :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 ok φίλε thnx a lot για τo Ftp έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό download manager :) εγω δουλέυω το flashget,είναι μια χαρα κατα τη γνώμη μου. αν εχείς και mozilla βαζεις και το plugin flashgot και συνεργαζονται τέλεια! Αυτά... Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 και το getright ειναι πολύ καλό +συνεργάζετε από μόνο του με firefox http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 thnx για τις απαντήσεις ;) EDIT: oups to getright πρέπει να το αγοράσεις κανονικά ή παίζει και η άλλη εκδοχή....? εγώ πάντος που δοκίμασα το ser**al δεν έκανα δουλειά γιατί το κατάλαβε και με έβγαλε σε μια ιστοσελίδα και μου έλεγε διάφορες βλακίες...damn πάνω που το συμπαθούσα κιόλας...πάντος αν παίζει κάποιο κόλπο είναι ευπρόσδεκτο με τα 1000!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Kατέβασε τον Free Download Manager. Πολύ καλός και δωρεάν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Kατέβασε τον Free Download Manager. Πολύ καλός και δωρεάν. ωραίο είναι αλλά σε ένα .exe που το τεσταρα με 4-5 εσκεμένα disconects όταν το τελείωσε δεν μπορούσα να εκτελέσω το αρχείο (κατεστραμένο κτλ.)...μήπως έχει κάποιο setting για να ελέγχει αυτά που κατεβάζει ή είναι δεδομένο ότι με disconects μετά δεν θα εκτελείτε...btw βγαίνω λιγάκι off topic :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Σερνετε για τα καλα h forthnet,ρε με το ζορι μου ανοιγει τις σελιδες,εγινε ξαφνικα πιο αργη απο μια PSTN,να χαιρεστε το δικτυο σας :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 στο Βόλο εδώ και λίγες ώρες δε λειτουργεί σχεδόν καθόλου το dsl.Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και ότι οι αργές ταχύτητες οφείλονται στην επιδιόρθωσή του.όταν του είπα για Βόλο μου είπε ότι παίζει και εδώ πρόβλημα.έχω την εντύπωση ότι αναβαθμίζουν τον κόμβο του βόλου και προσωρινά μας έχουν ρίξει σε PSDN ταχύτητες.Δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι πιάνω 6 Kb/sec σταθερά...Ελπίζω μέχρι αύριο το πρωϊ να έχει διορθωθεί το τεχνικό πρόβλημα γιατί δε πάει άλλο... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 ωραίο είναι αλλά σε ένα .exe που το τεσταρα με 4-5 εσκεμένα disconects όταν το τελείωσε δεν μπορούσα να εκτελέσω το αρχείο (κατεστραμένο κτλ.)...μήπως έχει κάποιο setting για να ελέγχει αυτά που κατεβάζει ή είναι δεδομένο ότι με disconects μετά δεν θα εκτελείτε...btw βγαίνω λιγάκι off topic :O Tough Luck.:worry: Δεν ειχα ποτε πρόβλημα.:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Από χτές το μεσημέρι μέχρι τώρα, καλούτσικα πάει. 2-3 disconnects μόνο και ταχύτητες γύρω στα 38-40. Φτού φτού:) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Από χτές το μεσημέρι μέχρι τώρα, καλούτσικα πάει. 2-3 disconnects μόνο και ταχύτητες γύρω στα 38-40. Φτού φτού:) σε εμάς το αντίθετο στο Βόλο!!! Σήμερα σέρνεται.........Τι να πω,ότι δε το περίμενα;όταν είχατε εσείς 12kb/sec εγώ είχα 42kb/sec τώρα που έχετε εσείς καλές ταχύτητες εγώ δεν έχω τίποτα!!!! PSDN και χειρότερα! Καλά τι γίνεται; Από χθες στι 9 δεν έχω Internet... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 κι εγώ το ίδιο εδώ στον Βόλο, απο χθές κατεβάζω με 3kB/s και οι περισσότερες σελίδες μου εμφανίζουν timed out. Ελπιζω να μην αργήσουν να φτιάξουν το πρόβλημά [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Και εγω Ηρακλειο Κρητης ειμαι, Περιοχη Εσταυρωμενου, ΤΕΙ. Αλλα δε ξερω σε ποιο DSLAM ειμαι! Βασικα δε ξερω που παν τα τεσσερα απο αυτα, μπορει κανεις να μου εξηγησει με λιγα λογια? Παντως απο ταχυτητα δεν ειμαι σε τοσο τραγικο σημειο! Ναι μεν τα speed tests που κανω μου βγαζουν το πολυ 250kbps αλλα κατεβαζω με 30αρες και 40αρες! Ευχαριστω! Θερίσσου είσαι. 25 στα τεστς εγώ και 25 στα downloads εδώ και 20 μέρες :mad: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts