Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δε γίνεται αυτό που λες. Τους έχεις κάνει παράπονα; Τι σου απαντάνε; Άλλοι στην περιοχή έχουν το ίδιο πρόβλημα; Έχεις ρωτήσει κανέναν;

ναι είναι πιταρισμένο το dslam...φτου δεν θέλω να είμαι πια σε αυτό το dslam :cry: :cry:

τουλάχιστον μπορουν να το αναβαθμίσουν μπας και βελτιωθεί τπτ?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mπορεί κάποιος να μου δώσει link αν ξέρει για το τελευταίο Firmware update για το Linksys wag354g isdn (annex b) που δίνει η Forthnet στο πακέτο της?

kata arxhn hremise!!!mi patheis kai tipota

to link pou psaxneis:ftp://intersys.ourlinksys.com/intersys/

kai katebazeis afto : File: WAG354G-E1_AnnexB_ETSI_v1.01.05_006_code.bin

kai mia simvouli epeidi an thymamai eipes oti prospatheis na katevaseis ena megalo arxeio giati den xrhsimopieis enan download manager gia na mhn xaneis oti exeis katevasei otan kovetai i sindesi?

kali epityxia

Occupational Therapist

Ηράκλειο Κρήτης dslam Κνωσσού...

μπορώ άραγε να ζητήσω αλλαγή dslam?

Και εγω Ηρακλειο Κρητης ειμαι, Περιοχη Εσταυρωμενου, ΤΕΙ. Αλλα δε ξερω σε ποιο DSLAM ειμαι! Βασικα δε ξερω που παν τα τεσσερα απο αυτα, μπορει κανεις να μου εξηγησει με λιγα λογια? Παντως απο ταχυτητα δεν ειμαι σε τοσο τραγικο σημειο! Ναι μεν τα speed tests που κανω μου βγαζουν το πολυ 250kbps αλλα κατεβαζω με 30αρες και 40αρες! Ευχαριστω!

Γεια σε όλους, πιστευω να γραφω στο σωστο μερος

επειδή ειμαι αρχαριος στο dsl αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει:

(για dsl in box forthnet384/emule)

1.χρεωνεται εξτρα στο λογαριασμο ΟΤΕ το παγιο της γραμμης dsl, ή περιλαμβάνεται στην τιμη του dsl in box?

2.πρεπει να παταω κατευθείαν "Σύνδεση" ή kademlia/συδεση και μετα συνδεση με επιλογή ενος εξυπηρετητη?

3. μπορω γραφοντας καποιον εξυπηρετητη στο Προτιμησεις/εξυπηρετητης/λίστα/adress να ανοίγει η συνδεση με αυτον χωρις τιποτα απο τα παραπανω?

4.με ποια κριτηρια πρεπει να επιλεγω emule εξυπηρετητη?(ping, χρηστες, μεγιστοι ή αρχεια?) κυριως για dload mp3, avi.

υ.γ. απο ταχυτητες παντως απογοήτευση!!

δοκιμασα αρκετες φορες το τεστ για 500Κ αρχειο του systemmechanic v6.0q και μου βγαζει μεσο ορο γυρω στα 20kbps και max 32kbps, το δε τεστ της forthnet server to client=210. που ειναι τα 384 που μας λενε?

ευχαριστω εκ των προτερων

>Undead<

Έστειλα χτές ενα μειλ στη Forthnet και μου απάντησαν οτι η ενεργοποιήση θα ολοκληρωθεί σε 12 μέρες!!Τι εννοεί,εργάσιμες???
http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Έστειλα χτές ενα μειλ στη Forthnet και μου απάντησαν οτι η ενεργοποιήση θα ολοκληρωθεί σε 12 μέρες!!Τι εννοεί,εργάσιμες???

Για τις υπηρεσίες γενικά δεν υπάρχουν ημερολογιακές μέρες. Εννοείται εργάσιμες.

Ωχ...δύσκολη η αναμονή....

Που να πάρεις ADSL και να σέρνεσαι με ταχύτητες 5-10kilobytes/sec, όπως οι πελάτες της forthnet στην μισή Ελλάδα (και εγώ ανάμεσά τους). Εκεί να δεις δυσκολία.. :lol:

kata arxhn hremise!!!mi patheis kai tipota

to link pou psaxneis:ftp://intersys.ourlinksys.com/intersys/

kai katebazeis afto : File: WAG354G-E1_AnnexB_ETSI_v1.01.05_006_code.bin

kai mia simvouli epeidi an thymamai eipes oti prospatheis na katevaseis ena megalo arxeio giati den xrhsimopieis enan download manager gia na mhn xaneis oti exeis katevasei otan kovetai i sindesi?

kali epityxia

ok φίλε thnx a lot για τo Ftp

έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό download manager :)

ok φίλε thnx a lot για τo Ftp

έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό download manager :)

εγω δουλέυω το flashget,είναι μια χαρα κατα τη γνώμη μου.

αν εχείς και mozilla βαζεις και το plugin flashgot και συνεργαζονται τέλεια!

Αυτά...

Occupational Therapist

thnx για τις απαντήσεις ;)

EDIT: oups to getright πρέπει να το αγοράσεις κανονικά ή παίζει και η άλλη εκδοχή....?

εγώ πάντος που δοκίμασα το ser**al δεν έκανα δουλειά γιατί το κατάλαβε και με έβγαλε σε μια ιστοσελίδα και μου έλεγε διάφορες βλακίες...damn πάνω που το συμπαθούσα κιόλας...πάντος αν παίζει κάποιο κόλπο είναι ευπρόσδεκτο με τα 1000!!!

Kατέβασε τον Free Download Manager.

Πολύ καλός και δωρεάν.

ωραίο είναι αλλά σε ένα .exe που το τεσταρα με 4-5 εσκεμένα disconects όταν το τελείωσε δεν μπορούσα να εκτελέσω το αρχείο (κατεστραμένο κτλ.)...μήπως έχει κάποιο setting για να ελέγχει αυτά που κατεβάζει ή είναι δεδομένο ότι με disconects μετά δεν θα εκτελείτε...btw βγαίνω λιγάκι off topic :O

στο Βόλο εδώ και λίγες ώρες δε λειτουργεί σχεδόν καθόλου το dsl.Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και ότι οι αργές ταχύτητες οφείλονται στην επιδιόρθωσή του.όταν του είπα για Βόλο μου είπε ότι παίζει και εδώ πρόβλημα.έχω την εντύπωση ότι αναβαθμίζουν τον κόμβο του βόλου και προσωρινά μας έχουν ρίξει σε PSDN ταχύτητες.Δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι πιάνω 6 Kb/sec σταθερά...Ελπίζω μέχρι αύριο το πρωϊ να έχει διορθωθεί το τεχνικό πρόβλημα γιατί δε πάει άλλο...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραίο είναι αλλά σε ένα .exe που το τεσταρα με 4-5 εσκεμένα disconects όταν το τελείωσε δεν μπορούσα να εκτελέσω το αρχείο (κατεστραμένο κτλ.)...μήπως έχει κάποιο setting για να ελέγχει αυτά που κατεβάζει ή είναι δεδομένο ότι με disconects μετά δεν θα εκτελείτε...btw βγαίνω λιγάκι off topic :O

Tough Luck.:worry:

Δεν ειχα ποτε πρόβλημα.:O

Από χτές το μεσημέρι μέχρι τώρα, καλούτσικα πάει. 2-3 disconnects μόνο και ταχύτητες γύρω στα 38-40. Φτού φτού:)

Από χτές το μεσημέρι μέχρι τώρα, καλούτσικα πάει. 2-3 disconnects μόνο και ταχύτητες γύρω στα 38-40. Φτού φτού:)

σε εμάς το αντίθετο στο Βόλο!!! Σήμερα σέρνεται.........Τι να πω,ότι δε το περίμενα;όταν είχατε εσείς 12kb/sec εγώ είχα 42kb/sec τώρα που έχετε εσείς καλές ταχύτητες εγώ δεν έχω τίποτα!!!! PSDN και χειρότερα! Καλά τι γίνεται; Από χθες στι 9 δεν έχω Internet...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εγώ το ίδιο εδώ στον Βόλο, απο χθές κατεβάζω με 3kB/s και οι περισσότερες σελίδες μου εμφανίζουν timed out.

Ελπιζω να μην αργήσουν να φτιάξουν το πρόβλημά

[ f i l i p p o s ]

Και εγω Ηρακλειο Κρητης ειμαι, Περιοχη Εσταυρωμενου, ΤΕΙ. Αλλα δε ξερω σε ποιο DSLAM ειμαι! Βασικα δε ξερω που παν τα τεσσερα απο αυτα, μπορει κανεις να μου εξηγησει με λιγα λογια? Παντως απο ταχυτητα δεν ειμαι σε τοσο τραγικο σημειο! Ναι μεν τα speed tests που κανω μου βγαζουν το πολυ 250kbps αλλα κατεβαζω με 30αρες και 40αρες! Ευχαριστω!

Θερίσσου είσαι.

25 στα τεστς εγώ και 25 στα downloads εδώ και 20 μέρες :mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...