Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να έχει ερωτηθεί πολλαπλές φορές, αλλά στην περίπτωση που η περιοχή καλύπτεται από το ιδιωτικό δίκτυο της FORTHnet, ποιό είναι το μέγιστο δυνατό για upload? Με ενδιαφέρει να εγκαταστήσω τηλεφωνικό κέντρο Asterisk, και όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλω να έχω μόνο καλό download αλλά και καλό upload.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να έχει ερωτηθεί πολλαπλές φορές, αλλά στην περίπτωση που η περιοχή καλύπτεται από το ιδιωτικό δίκτυο της FORTHnet, ποιό είναι το μέγιστο δυνατό για upload? Με ενδιαφέρει να εγκαταστήσω τηλεφωνικό κέντρο Asterisk, και όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλω να έχω μόνο καλό download αλλά και καλό upload.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

512 Kbps. (μακάρι σύντομα να γίνει 1024)

Μόνο 512..?? Πω πω... Μα είναι δυνατόν να έχουμε 24MBps / 0.5MBps στο upload..??

Το κανουν για να αναγκασουν εσενα που εχεις αναγκη για συμμετρια ταχυτητων να καταφυγεις σε μισθωμενο κυκλωμα η κατι αντιστοιχο για να σε χρεωσουν σαν επαγγελματια και οχι απλα.

Γεια σας παιδια ειχα παρει το Γεναρη πακετο dsl in a box με ταχυτητα 2048 τελειωσε εδω και ενα μηνα το εξαμηνο που ειχα και περασε αυτοματα σε αοριστου χρονου!!

Με συμφερει να εχω τετοιο προγραμμα,ποσο θα πληρωνω πλεον ή να παρω νεο πακετο παλι ωστε αργοτερα με το ιδιοκτητο δικτυο να εχω και μεγαλυτερη ταχυτητα????

Πως μπορω να κανω διακοπη της συνδεσης??Στην forthnet πρεπει να απευθυνω και αυτοι θα κοψουν και internet και την γραμμη του ΟΤΕ??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

παιδια εγω ειμαι στο ιδιοκτητο με modem Siemens cl-110.Οι ταχυτητες που πιανω ειναι κοντα στα 10mbit.Μπορει να ειναι και λογω αποστασης, αλλα αν αλλαξω modem υπαρχει περιπτωση να δω διαφορα?Γενικα ειναι αξιοπιστο το siemens?
Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin

Αξιόπιστο είναι (siemens γαρ), αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι όμως και τίποτα το ιδιέτερο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πολυ το αργει η forthnet....

Εκανα αιτηση κοντα μεσα Ιουλιου, την καταχωρησαν στις 25 του μηνα και απο τοτε δεν εχουν κανει τιποτα ακομα..

Ουτε που την εχουν στειλει στον ΟΤΕ!!!!

Κατα τ'αλλα, ξερουν να κατηγορουν τους παντες οτι την καθυστερουν και την μποϊκοταρουν...

Παντα ειναι δια 8..

Αλλα δεν σημαινει οτι θα την πιανεις κιολας..

Το δια 8 ειναι το max που μπορεις να παρεις..

Nova only Edge SA For Ever.. 

pou vlepeis pote kataxorithike?

Πηρα τηλεφωνο και με ενημερωσαν.

Εδω που τα λεμε, εχει φτιαξει πολυ η αναμονη στη Forthnet! Τωρα πια βαζουν και ωραια τραγουδια οταν περιμενεις με τις ωρες για να πιασεις γραμμη...

Αμα αλλαξανε τραγουδια να τους παρω και εγω ενα τηλεφωνο να ακουσω..

Πλακα κανω..:p

Nova only Edge SA For Ever.. 

Kalispera..Ypegrapsa prin mia evdomada simvolaio gia to 2play tis forthnet.Re paides pianei ontws ta 10Mbit?Me poso katevazete kata meso oro?

Είναι ανάλογα με την περιοχή και την απόσταση απο το dslam.

Ένα φίλος μου που το έβαλε στο παγκράτι είναι πολύ ευχαριστημένος.

Στο rapidshare με πολλαπλά download βλέπει 900+ kb/sec

Είναι ανάλογα με την περιοχή και την απόσταση απο το dslam.

Ένα φίλος μου που το έβαλε στο παγκράτι είναι πολύ ευχαριστημένος.

Στο rapidshare με πολλαπλά download βλέπει 900+ kb/sec

efxaristw file mou..Kai egw pistevw pws tha meinw efxaristimenos mias kai exoume dslam stin perioxi mou..:D:D:D

Εκανα αιτηση κοντα μεσα Ιουλιου, την καταχωρησαν στις 25 του μηνα και απο τοτε δεν εχουν κανει τιποτα ακομα..

Κατα τ'αλλα, ξερουν να κατηγορουν τους παντες οτι την καθυστερουν και την μποϊκοταρουν...

Έκανα την αίτηση μέσα Ιουλίου και με είχαν διαβεβαιώσει πως θα την έχω μέχρι 20 Αυγούστου το αργότερο. Χθες που επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν πως η αίτηση καταχωρήθηκε πριν 5 μέρες και πως αποκλείεται να ενεργοποιηθεί η σύνδεση πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου!!! :wacko:

Υποτίθεται πως η περιοχή μου βρίσκεται στο ιδιόκτητο δίκτυο της εδώ και σχεδόν 2 μήνες.

If we forget about them, don't worry

If they forget about us, then hurry

How about the people who don't matter anymore?

Έκανα την αίτηση μέσα Ιουλίου και με είχαν διαβεβαιώσει πως θα την έχω μέχρι 20 Αυγούστου το αργότερο. Χθες που επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν πως η αίτηση καταχωρήθηκε πριν 5 μέρες και πως αποκλείεται να ενεργοποιηθεί η σύνδεση πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου!!! :wacko:

Υποτίθεται πως η περιοχή μου βρίσκεται στο ιδιόκτητο δίκτυο της εδώ και σχεδόν 2 μήνες.

χαλαρωστε παιδια εχω κανει αιτηση για τα 10 μβ τελη ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ κ ακομα ειναι στην παραλαβη κ καταχωρηση,

δεν εχει παει ακομα στον π-οτε κ σινεχιζω περιμενοντας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

χαλαρωστε παιδια εχω κανει αιτηση για τα 10 μβ τελη ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ κ ακομα ειναι στην παραλαβη κ καταχωρηση,

δεν εχει παει ακομα στον π-οτε κ σινεχιζω περιμενοντας

Αυτό όμως εξαρτάται από πότε σου είχαν πει πως θα μπει το δικό τους δίκτυο στην περιοχή σου. Δηλαδή εννοώ, ποιός ο λόγος να κάνεις αίτηση όταν καλά καλά δεν ξέρεις πότε θα μπει το δίκτυο τους; Μιλάω τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη που οι πρώτες περιοχές που απέκτησαν το δίκτυο της Forthnet ήταν πριν ένα μήνα.

If we forget about them, don't worry

If they forget about us, then hurry

How about the people who don't matter anymore?

Αυτό όμως εξαρτάται από πότε σου είχαν πει πως θα μπει το δικό τους δίκτυο στην περιοχή σου. Δηλαδή εννοώ, ποιός ο λόγος να κάνεις αίτηση όταν καλά καλά δεν ξέρεις πότε θα μπει το δίκτυο τους; Μιλάω τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη που οι πρώτες περιοχές που απέκτησαν το δίκτυο της Forthnet ήταν πριν ένα μήνα.

κανεις λαθος φιλε μου η τουμπα κ η καλαμαρια ηταν οι πρωτες που μπικαν στο ιδιωκτητο στα μεσα φεβρουαριου κ οταν εγω εκανα

την αιτηση (ειμαι απο τουμπα) ημουν ειδη στο ιδιοκτιτο κ μου το διαβεβαιωσαν κ οι ιδιοι τηλεφωνικος κ απο κοντα οταν πηγα στα κεντρικα στην ναυαρινου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...