Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου θελεις να πεις οτι αφου συνδεθω στο ιδιοκτιτο δικτυο της forthnet δεν θα μπορω να συνδεθω στο internet..?

ναι αυτό ισχύει ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ (ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ)γιατί πρέπει να αποσυνδεθεί με τον παροχο που εισαι(4νετ) με το ''παλιο'' καλωδιο και να μπεις μετα στο ''καινουργιο'' καλωδιο !

αν και πραγματικά ολα αυτα δεν περνούν πανω απο 2 λεπτα αλλα γίνονται γραφειοκρατικά βημα βημα

ακομα και 2πλει πακέτο να εχεις!

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω θα στειλω αυτο το εμαιλ!

Μετα απο πάρα πολλές κλήσεις στο τμήμα πωλήσεων και μεγάλους χρόνους αναμονής χωρίς να βγάζω γραμμή και χωρίς να με απαντάει ΚΑΝΕΝΑΣ υπεύθυνα αποφάσισα να σας στείλω email σε εσάς καθώς και στην ε.ε.τ.τ για να παρω μια απάντηση και μια αναβάθμιση (βάση αυτό που λέγατε & υπέγραψα)

Είμαι κάτοχος του ''προνομιακού πακέτου'' της 1ης Ιουνίου 2006

με 117€ για 12 μήνες στα 512 οπού μετά το χρονοδιάγραμμα του ο.τ.ε θα ''διπλασιαζόταν'' αρα 1024.

μετά απο 3 μέρες αλλάξατε ΑΜΕΣΩΣ την ιστοσελίδα σας και το κάνατε για όλους εκτος απο τα πακετα της 1ης Ιουνιου 2006 (ενώ ήδη αγοράσαμε και ενεργοποιήσαμε το πακέτο )αρα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε γνώμη ούτε να το ακυρώσουμε γιατί έχουμε προαγοράσει το πακέτο.

εγώ στο χωριό μου αυτό το λέω απάτη.

η αλλιώς γάιδαρος στο σακί!

Μετα απο έντονη διαμαρτυρία πολλών συνδρομητών την κάνατε τελικά 1024 και ξαφνικά-αδικιολογιτα-απροειδοποίητα-και χωρίς λόγω ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΤΕ την ταχύτητα μου (καθώς και πολλών ακόμα συνδρομητών-αν θέλετε σας στέλνω λίστα) σε 768.

γιαυτό ζητάω άμεσα να επανέρθει ξανά στα 1024!

Ετσι θέλετε να κάνετε 2play μειώνοντας της ταχύτητες του απλού dsl για να κάνετε 2play στα 4Mbps η μήπως και αυτό θα το αλλάξετε σε 2Mbps

αν παρόλα αυτά σας βολεύει αυτό το τρικ (κόλπο) για να κερδίσετε χρήματα

ζητάω ΑΜΕΣΑ να επικοινωνήσετε για το κλείσιμο ΟΛΩΝ των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ που έχω μαζί σας

(μερικά απο αυτά είναι τα υπολυπα θα τα στείλω με φαχ αν χρειαστεί)

σταθερής τηλεφωνίας με τους αριθμούς:

231061****

231061****

231061****

καθώς και με την υπηρεσία 801 με τους αριθμούς:

80110020**

80110005**

Δεν χάρηκα για την επικοινωνία γιατί έχουμε ήδη αρκετά προβλήματα με αποσύνδεσης και της ταχύτητες θα περιμένω απάντηση σας

στο προηγούμενο μου εμαιλ στης 13-01-2007 2:38μμ προς internet-sales@forthnet.gr και info@eett.gr ήταν πάλι για πρόβλημα που καθυστερήσατε να στείλετε την αίτηση και έκανα 2μηνες για να ξανά αποκτήσω dsl

εγω θα στειλω αυτο το εμαιλ!

Μετα απο πάρα πολλές κλήσεις στο τμήμα πωλήσεων και μεγάλους χρόνους αναμονής χωρίς να βγάζω γραμμή και χωρίς να με απαντάει ΚΑΝΕΝΑΣ υπεύθυνα αποφάσισα να σας στείλω email σε εσάς καθώς και στην ε.ε.τ.τ για να παρω μια απάντηση και μια αναβάθμιση (βάση αυτό που λέγατε & υπέγραψα)

με 117€ για 12 μήνες στα 512 οπού μετά το χρονοδιάγραμμα του ο.τ.ε θα ''διπλασιαζόταν'' αρα 1024.

μετά απο 3 μέρες αλλάξατε ΑΜΕΣΩΣ την ιστοσελίδα σας και το κάνατε για όλους εκτος απο τα πακετα της 1ης Ιουνιου 2006 (ενώ ήδη αγοράσαμε και ενεργοποιήσαμε το πακέτο )αρα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε γνώμη ούτε να το ακυρώσουμε γιατί έχουμε προαγοράσει το πακέτο.

Μετα απο έντονη διαμαρτυρία πολλών συνδρομητών την κάνατε τελικά 1024 και ξαφνικά-αδικιολογιτα-απροειδοποίητα-και χωρίς λόγω ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΤΕ την ταχύτητα μου (καθώς και πολλών ακόμα συνδρομητών-αν θέλετε σας στέλνω λίστα) σε 768.

γιαυτό ζητάω άμεσα να επανέρθει ξανά στα 1024!

Ετσι θέλετε να κάνετε 2play μειώνοντας της ταχύτητες του απλού dsl για να κάνετε 2play στα 4Mbps η μήπως και αυτό θα το αλλάξετε σε 2Mbps

αν παρόλα αυτά σας βολεύει αυτό το τρικ (κόλπο) για να κερδίσετε χρήματα

ζητάω ΑΜΕΣΑ να επικοινωνήσετε για το κλείσιμο ΟΛΩΝ των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ που έχω μαζί σας

(μερικά απο αυτά είναι τα υπολυπα θα τα στείλω με φαχ αν χρειαστεί)

σταθερής τηλεφωνίας με τους αριθμούς:

231061****

231061****

231061****

καθώς και με την υπηρεσία 801 με τους αριθμούς:

80110020**

80110005**

Δεν χάρηκα για την επικοινωνία γιατί έχουμε ήδη αρκετά προβλήματα με αποσύνδεσης και της ταχύτητες θα περιμένω απάντηση σας

στο προηγούμενο μου εμαιλ στης 13-01-2007 2:38μμ προς internet-sales@forthnet.gr και info@eett.gr ήταν πάλι για πρόβλημα που καθυστερήσατε να στείλετε την αίτηση και έκανα 2μηνες για να ξανά αποκτήσω dsl

ριχτα, ρίχτα Καλά μιλάμε και γαμω τα cc έχουνε!!!

Προσπαθώ να μιλησω εδω και 2 βδομαδες αλλά δεν το σηκώνει κανενας!!!!!!!

2 play σου λέει ο αλλος. Μάζι με την αίτηση σου στέλνουν και δυο πακέτα πλαστελίνης όπως και στην διαφήμιση.... για να βολευτείς lol

paidia ekana test gia thn taxhtyta klasika giati sernete kai sto teos mou evgale other network traffic is congesting the link! kerei kaneis ti shmenei?exw 768 alla panw apo 200 den paw!eleos!perioxh kavala!

paidia ekana test gia thn taxhtyta klasika giati sernete kai sto teos mou evgale other network traffic is congesting the link! kerei kaneis ti shmenei?exw 768 alla panw apo 200 den paw!eleos!perioxh kavala!

Πολυ λιγο..!!!! :cry: Εγω με την ιδια ταχυτητα και σε τεστ που εκανα μου επεσε στα 568 kbps.παρε τηλεφωνο αρμοδιους η αλλαξε provider η περιοχη :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Forthnet αναβαθμίζει την ταχύτητα στο ιδιόκτητο δίκτυό της, που φτάνει έως τα 10Mbps για όλους τους broadband χρήστες, παλιούς και νέους

ΑΤΤΙΚΗ: Αγ. Παρασκευή - Αιγάλεω - Αμπελόκηποι - Βοτανικός - Βύρωνας - Γαλάτσι - Γκύζη - Ζωγράφου - Ηλιούπολη - Θησείο - Καλλιθέα - Καισαριανή - Κεραμεικός - Κερατσίνι - Κολωνάκι - Κορυδαλλός - Κουκάκι - Κυψέλη - Μαρούσι - Μεταξουργείο - Μοναστηράκι - Ν. Ηράκλειο - Ν. Ιωνία - Ν. Κόσμος - Νίκαια - Παγκράτι - Π. Φάληρο - Πατήσια - Περιστέρι - Πλάκα - Σύνταγμα - Ταύρος - Φρεατίδα - Χαλάνδρι - Χολαργός - Ψυρρή

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: Κέντρο - Καλαμαριά - Τούμπα- Χαριλάου

edit: οι παλιοι χρήστες που ήδη έχουν 2πλαι πρέπει να ζητήσουν απλή δωρεάν αίτηση για 10mb στο 801.100.1000

edit: H προσφορά του δωρεάν εξοπλισμού (ADSL modem) & τέλους ενεργοποίησης της υπηρεσίας (34,90€) ισχύει έως 15/04/2007.

εμένα με μείωσαν !

απο 1024 σε 768 με την προσφορά της 1 ιουνιου 2006

τους πήρα τώρα τηλέφωνο και η απάντηση ηταν:

τοτε δεν είχαμε ελεύθερα dslam 768 kai σας βάλαμε προσωρινά 1024 !

ΠΡΕΠΕΙ να συντάξουμε ενα εμαιλ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ και να το στείλουμε ΟΛΟΙ στην 4νετ και ΕΕΤΤ ΑΜΕΣΑ.

Εγω τους έκραξα γιατί ειχα και αλλο πρόβλημα αν και με ''χάρισαν'' 4 μήνες επιπλέον !! (με πολλά τηλεφωνά και καταγγελία στην εεττ ''αποζημιώθηκα'' πολύ καλά)

και τους τόνισα οτι οταν αγόρασα το πακέτο ''λέγαν'' στην σελίδα τους διπλασιασμόυς & μετα το διόρθωσαν για της σύνδεσης του ιουνιου.

3μηνες μείνανε!

ποιος γραφεί καλά να ετοιμάσει ενα καλό εμαιλ?

Λοιπόν και σε εμένα έγινε το ίδιο.Έστειλα ένα ευγενικό & σύντομο email:

"Από την αναβάθμιση και μετά όταν συνδεόμουν στο Internet η ονομαστική ταχύτητα ήταν 1Mbps. Έχω δύο εβδομάδες να ανοίξω τον υπολογιστή μου και τώρα που συνδέθηκα στο Internet η ταχύτητα είναι 768kbps. Γιατί αυτή η αλλαγή τώρα; Θα έχω μείωση ταχύτητας;"

Μετά από 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο!!!! και μου είπαν τις ίδιες μπαρούφες, ότι το σωστό ήταν να έχω σύνδεση στα 768 και κακώς τόσο καιρό ο ΟΤΕ μου άνοιγε γραμμή στα 1024 και ότι τώρα το διορθώσανε. Τους ζήτησα να μου τα στείλουν αυτά με email και ορίστε η απάντηση:

"Αγαπητέ συνδρομητή,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Forthnet για την πρόσβαση σας με ADSL.

H Forthnet τους καλοκαιρινούς μήνες σε συνέχεια της μεγάλης προσφοράς της 1ης Ιουνίου για ADSL in a box – 6 + 6 μήνες δώρο την οποία επωφεληθήκατε σας ανακοίνωσε και την αναβάθμιση της συνδρομής σας από 384 ή 512 σε 768 ανταποκρινόμενη πρώτη στις αναβαθμίσεις του ΟΤΕ.

Παρακαλούμε δείτε τις σχετικές καλοκαιρινές ανακοινώσεις μας εδώ

Με την αλλαγή της γραμμής σας σε 768 σας τονίζουμε ότι δεν αλλάζει η ταχύτητα της συνδρομή σας (768 ήταν και παραμένει).

Λυπούμαστε πολύ για την μικρή ταλαιπωρία που τυχόν υποστήκατε."

Πάντως παραδέχονται ότι κάνανε αλλαγή-μείωση τώρα, αλλά δεν αναφέρουν το γιατί. Ο λαός λέει "και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος" και εμείς μένουμε με τη χαρά(μόνο) ότι έχουμε εκσυγχονιστεί! Τρομάρα μας!

ΥΓ Να φτύσω μόνος μου ή να μαζευτούμε πολλοί για να μεγαλώσει η χλέπα;;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

γιαυτό τους έστειλα και τόνισα αυτο:

να δω εμένα τι θα με απαντήσουν!!

edit: υποβάθμισαν εμάς:( & θα αναβαθμίζουν το 2play:rolleyes:

μηπως μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα dynamic και static adsl με απλα λογια καθοτι δεν ειμαι και ειδικος? στο connection speed test τι ταχυτητα πρεπει να μου δινει εφοσον εχω 1024 sto download σε kb/s?

ευχαριστω!!!!!

Για να μπουμε στο ιδιοκτητο της 4νετ πρεπει να εχουμε ηδη γραμμη ΟΤΕ??? Η μπορουμε να κανουμε κατευθειαν αιτηση στη 4νετ για 2play χωρις να μεσολαβησει ο ΠΟΤΕ????
:tease:

Παντα μα παντα,υπαρχει και ο ΟΤΕ,δικο του καλωδιο ερχεται απο τον κομβο της 4νετ στο σπιτι σου.Οτι και να εχεις,full,shared ή AΡΥΣ.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

μηπως μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα dynamic και static adsl με απλα λογια καθοτι δεν ειμαι και ειδικος? στο connection speed test τι ταχυτητα πρεπει να μου δινει εφοσον εχω 1024 sto download σε kb/s?

ευχαριστω!!!!!

Η βασική διαφορά είναι οτι στην static έχεις την ίδια ip πάντα ενώ στην dynamic αλλάζει κάθε φορά που κάνεις σύνδεση.Για απλούς χρηστες η dynamic είναι μια χαρά.Τωρα για την ταχύτητα ειναι μεγάλη ιστορία:lol: :cry: (δηλαδη για γέλια και για κλάματα:p )Θεωρητικά πάντως πρέπει να έχεις 1024/8=128 αλλα ουτε στα ονειρά μας:X :(

Η βασική διαφορά είναι οτι στην static έχεις την ίδια ip πάντα ενώ στην dynamic αλλάζει κάθε φορά που κάνεις σύνδεση.Για απλούς χρηστες η dynamic είναι μια χαρά.Τωρα για την ταχύτητα ειναι μεγάλη ιστορία:lol: :cry: (δηλαδη για γέλια και για κλάματα:p )Θεωρητικά πάντως πρέπει να έχεις 1024/8=128 αλλα ουτε στα ονειρά μας:X :(

Ναι αν συνδεθεις απευθειας με οπτικες ινες στο dslam το οποιο θα ειναι κανα χιλιομετρο μακρια, μπορει να πιασεις και 1024/7,9.

Αλλα αν υπολογισεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε χαλια εγκατασταση απο το σπιτι μεχρι το κουτι του ΟΤΕ και απο εκει μεχρι το dslam περναμε απο χαλκινα καλωδια 30ετιας... και 110kb/s να πιανεις δεν ειναι και ασχημα.

εμενα θα με πάρουν ΜΕΡΧΙ αύριο να με απαντησουν μαλλον θετικα

(θετικά γιατι ειμαι και πελατης τους γραμμων 801-100-20** με αστικη χρεωση)

αλλιως θα με γραφαν εντελώς...

παρολα αυτα αν και ακομα με ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΟΥΝ εγω λεω να στείλουμε ομαδικό εμιαλ !!

οπως εγραψα και πιο πανω

ΗΔΗ υπαρχει ενα εδω

Νεο: ADSL in a box στα 1024 ή έως 10Mbps με μόλις 19,5€/μήνα δηλ. 6 μηνες με 117€

Η ταχύτητα έως 10Mbps προσφέρεται αποκλειστικά για τις περιοχές που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας. Δείτε τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet

Εχω μια 768 απο Φορθνετ.

Τις τελευταιες 15 μερες η συνδεση σ ε ρ ν ε τ α ι . Εκει που παλια επιανα ολο το 24ωρο 680 σταθερα, τωρα τις περισσοτερες ωρες ειμαι στα 200-300.

Τους εκανα παραπονα και πηρα τη κλασσικη απαντηση, οτι φταιει ο ΟΤΕ επειδη εχει γεμισει το dslam του.

Η απορια μου ειναι η εξης: Αν αλλαξω παροχο υπαρχουν πιθανοτητες να εχω καλυτερες ταχυτητες? Εχω ακουσει οτι οι χρηστες ΟΤΕΝΕΤ εχουν καλυτερη "αντιμετωπιση" σε θεμα ταχυτητας απο οτι οι χρηστες αλλων εταιριων εκτος ΟΤΕ. Ισχυει?

Προς το παρον καμια εταιρια δε με καλυπτει με το ιδιοκτητο της, οποτε δεν εχω τετοια επιλογη.

iphone 14 pro

Εχω μια 768 απο Φορθνετ.

Τις τελευταιες 15 μερες η συνδεση σ ε ρ ν ε τ α ι . Εκει που παλια επιανα ολο το 24ωρο 680 σταθερα, τωρα τις περισσοτερες ωρες ειμαι στα 200-300.

Τους εκανα παραπονα και πηρα τη κλασσικη απαντηση, οτι φταιει ο ΟΤΕ επειδη εχει γεμισει το dslam του.

Η απορια μου ειναι η εξης: Αν αλλαξω παροχο υπαρχουν πιθανοτητες να εχω καλυτερες ταχυτητες? Εχω ακουσει οτι οι χρηστες ΟΤΕΝΕΤ εχουν καλυτερη "αντιμετωπιση" σε θεμα ταχυτητας απο οτι οι χρηστες αλλων εταιριων εκτος ΟΤΕ. Ισχυει?

Προς το παρον καμια εταιρια δε με καλυπτει με το ιδιοκτητο της, οποτε δεν εχω τετοια επιλογη.

παρε ενα demo απο αλλον ISP και δοκιμασε..

Όχι. Από τη στιγμή που πήρες πόρτα ειναι θέμα ISP το αν θα πιάσεις μεγαλύτερες ή μικρότερες ταχύτητες με έναν που είναι στην ίδια περιοχή με σένα.

Έχει αναφερθεί μόνο ταχύτερη ενεργοποιηση στα πακέτα της ΟΤΕνετ (που και σε αυτό ειμαι δύσπιστος, πιστεύω είναι καθυστέρηση του ISP) αλλά αυτό εσένα δεν σε ενδιαφέρει.

Εγώ πάντως έκανα αίτηση στον ΟΤΕ να μου κόψει το ADSL για να πάω στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet στα 10 Mbps...

Γιώργος

Galaxy s9+

Όχι. Από τη στιγμή που πήρες πόρτα ειναι θέμα ISP το αν θα πιάσεις μεγαλύτερες ή μικρότερες ταχύτητες με έναν που είναι στην ίδια περιοχή με σένα.

Έχει αναφερθεί μόνο ταχύτερη ενεργοποιηση στα πακέτα της ΟΤΕνετ (που και σε αυτό ειμαι δύσπιστος, πιστεύω είναι καθυστέρηση του ISP) αλλά αυτό εσένα δεν σε ενδιαφέρει.

συγνωμη γιατι με μπερδεψες ή εγω δε καταλαβα καλα:

αν αλλαξω ΙSP υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι πιο γρηγορος απο αυτον με τον οποιο ειμαι συνδεδεμενος? Ή απο τη στιγμη που εχει "γεμισει" το dslam του ΟΤΕ με οποιον ΙSP και να ειμαι θα ειμαι στα ιδια χάλια?

iphone 14 pro

συγνωμη γιατι με μπερδεψες ή εγω δε καταλαβα καλα:

αν αλλαξω ΙSP υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι πιο γρηγορος απο αυτον με τον οποιο ειμαι συνδεδεμενος? Ή απο τη στιγμη που εχει "γεμισει" το dslam του ΟΤΕ με οποιον ΙSP και να ειμαι θα ειμαι στα ιδια χάλια?

To δεύτερο...:(

Καλησπέρα στο forum.Έχω να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα γεγονός που συνέβει σε ένα φίλο μου.Αυτός λοιπόν ο φίλος μου είχε Forthnet dsl και η γραμμή του ήταν 1 Mbit.Πρίν από καμιά εβδομάδα μπαίνει στο Internet και βλέπει ότι η γραμμή του ήταν 768 Kbit και από τότε μπαίνει με αυτή την ταχύτητα.Μήπως ξέρετε, τι συμβαίνει;:worry:

Καλησπέρα στο forum.Έχω να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα γεγονός που συνέβει σε ένα φίλο μου.Αυτός λοιπόν ο φίλος μου είχε Forthnet dsl και η γραμμή του ήταν 1 Mbit.Πρίν από καμιά εβδομάδα μπαίνει στο Internet και βλέπει ότι η γραμμή του ήταν 768 Kbit και από τότε μπαίνει με αυτή την ταχύτητα.Μήπως ξέρετε, τι συμβαίνει;:worry:

τον υποβάθμισαν. δες ΕΔΩ

ΟΠΩΣ και ΟΛΟΥΣ με την προσφορά της 1 ιουνιου 2006

Μαζεύουμε υπογραφές αν θελει ας μου στείλει με pm τα στοιχειά του για το ομαδικό εμαιλ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ (τηλ-εμαιλ-ονομ/νυμο) ΕΔΩ

Ακριβώς, είναι η προσφορά της 1η Ιουνίου 2006.Πάντως είναι απαράδεκτο εκ μέρους της Forthnet να δημιουργεί τέτοια προβλήματα.Αφού η προσφορά έκανε αναφορά για ταχύτητα 384 Kbit και 512 Kbit και διάλεγες την ταχύτητα που ήθελες.Από την στιγμή που σου ενεργοποιούν την 512 Kbit, και με τον διπλασιασμό των γραμμών από τον Ο.Τ.Ε. γίνεται 1 Mbit, έρχονται τώρα και σου μειώνουν την γραμμή στα 768 Kbit.Απαράδεκτο.

Κι εγω συμφωνω.τετοια κανουν και μετα χανουν την καλη εικονα τους.παντως εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την forthnet,αντιθετως ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...