FREAK_OF_NATURE Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 8a anoikso enan oneirokrith pou exo,alla pou akrivos na psakso?sto sunanthsh? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 αχ παιδιά εγώ τη τελευταία εβδομάδα είδα ότι 1α: μου έπεσαν 2 δόντια -ατ λίστ-με αίμα, και πόναγα, και 2η μέρα: μου έπεφταν τα μαλλιά... είναι καλό ή κακό αυτό? [σημείωση΅αγχώνομαι πολυυυ ευκολα..] Παράθεση πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 ta dontia ksero pos einai kako..alla kati paizei kai me to aima.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Τα όνειρα μου είναι υπερπαραγωγές..Τύφλα να έχει ο James Bond. Σκέφτομαι να βάλω ένα τετράδιο στο κομοδίνο μου και να αρχίσω να τα πουλάω για σενάρια :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 ta dontia ksero pos einai kako..alla kati paizei kai me to aima.. Αν είναι "καθαρό" στο χρώμα το αίμα (έντονο κόκκινο και όχι σκούρο κόκκινο), είναι καλό από ότι έχω διαβάσει. (σχετικά είναι όλα αυτά, αλλά κουβέντα να γίνεται) :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Tο κόκκινο ειναι γρήγορο, το ψαρι ειναι λαχτάρα :p Σάκη, το είχα δει εγώ το όνειρο εδώ και δυο χρόνια. Θα σου έλεγα ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται αλλά δεν έχω μάθει να ψεύδομαι μπροστά σε κόσμο :rolleyes: Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 αχ παιδιά εγώ τη τελευταία εβδομάδα είδα ότι 1α: μου έπεσαν 2 δόντια -ατ λίστ-με αίμα, και πόναγα, και 2η μέρα: μου έπεφταν τα μαλλιά... είναι καλό ή κακό αυτό? [σημείωση΅αγχώνομαι πολυυυ ευκολα..] αν σου πεφτουν δοντια ειναι θανατος ή βαριά αρρώστια... δυστυχως και τα αλλα δε μου ακουγονται και πολύ καλα... :confused: :( Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Όταν βλέπω γάτες μου τυχαίνει κάτι κακό και όταν βλέπω σκύλους μαλώνω με κάποια φίλη μου ή μου κάνει κάποια σοβαρή λαδιά... Ερώτηση...Όταν βλέπεις να σου χαμογελάνε στον ύπνο σου ειναι καλό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Τις περισσότερες φορές δεν τα θυμάμαι όταν ξυπνήσω. Συνήθως βλέπω οτι με απασχολεί ή οτι επιθυμώ. Μου αρέσει να βλέπω οτι είμαι σε διάφορες περιπέτειες σε στυλ Τιτανικού και είμαι μέσα στον πανικό, έχω δεί όμως και όνειρα του τύπου "αόρατο άγγιγμα" και δεν μου άρεσαν καθόλου. Συνήθως βλέπω καθημερινού τύπου όνειρα σαν την πραγματικότητα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 αν σου πεφτουν δοντια ειναι θανατος ή βαριά αρρώστια... δυστυχως και τα αλλα δε μου ακουγονται και πολύ καλα... :confused: :( αχ αχ ποιος με καταράστηκε? :mad: Παράθεση πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 mh masas..ego blepo polu suxna dontia ston upno mou kai doksa to 8eo mia xara eimai Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 χαχα όχι πως ανησύχησα δλδ :blink: Παράθεση πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 εγω βλεπω διαφορα, αλλες φορες καλα και αλλες κακα συνηθως μου βγαινουν και στη ζωη. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Τον τελευταίο καιρό έχω σταματήσει να βλέπω όνειρα... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 ta xoume pei ayta..panta blepoume oneira..apla de ta 8umomaste analoga me th fash tou upnou... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 ονειρο για μενα πρωτα ηταν η κοπελα οπου ειμαι μαζι της τωρα...και τωρα με ενδιαφερει ο οικονομικος τομεας..(οπως αλλωστε πιστευω οι πιο πολλοι)..για μια πιο ανετη και ευχαριστη ζωη..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Εγω σημερα ειδα πως ημουν εγκυος!Ξερει κανενας τι σημαινει? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Xα..ανεμογκαστρι υποθετω!! Εγω βλεπω συχνα οτι ειμαι σε λεωφορο και οδηγω αυτοκινητο,με τον αδερφο μου μεσα..χωρις ομως να εχω παρει διπλωμα (ενω στην πραγματικοτητα εχω παρει). Παρ ολα αυτα τα καταφερνω και πηγαινουμε παντα εκει που θελουμε..μερικες φορες μας κυνηγουν και κακοι!! Χαχα υπερπαραγωγη! Επισης ενα ονειρο που δε θα ξεχασω ειναι το εξης: 2003,Απριλιος..μετα το ματς Μπαρτσελονα-Παο στο καμπ νοου..Αχχ ειχα δει οτι μπηκε η κεφαλια του Κυργιακου στο 93' και πηραμε την προκριση! ΟΝΕΙΡΑ ΕΕΕΕΕΕεε?!!! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Ειναι γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν παντοτε ονειρα οπως συμβαινει και σε μενα. Αρκετα ειναι εντονες εικονες του σημερα αλλα αρκετες φορες εχουν βγει αληθινα με καθε λεπτομερεια. Το ιδιο συμβαινει και στον ανηψιο μου που ασχολειται με τον αθλητισμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 σοβαρα???? ακουγεται πολυ ενδιαφερον..μακαρι να συνεβαινε και σε μας..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 αρκετά περιστασιακά βλέπω οτί βρίσκομαι στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη και κάθομαι σε μία καρέκλα. Είναι μια ηλιόλουστη μέρα και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να πετάξω αλλά δυστυχώς κάθε φορά που πάω να πηδήξω από τον ουρανοξύστη ξυπνάω :mad: Σας έχει τύχει να ξυπνάτε και να είστε μέσα στο χαμόγελο:grin: αλλά μέχρι να σκεφτείτε το λόγο που χαμογελάτε και είστε τόσο ευδιάθετος-η να έχετε ξεχάσει το όνειρό?? μεγάλη μ*****α :angry: :angry: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Εγω σημερα ειδα πως ημουν εγκυος!Ξερει κανενας τι σημαινει? Είσαι έγκυος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 εγω ειδα οτι φυλαγα μια γκομενα που γουσταρω ξερεται τι ειναιsoosssss???μηπως ο πινασμενος καρβελια ονειρευεται?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 βλεπω πολυ συχνα οτι με βρισκομαι στο παλιο μου σχολειο και απο το πουθενα πεταγεται ενα μαυρο σκυλι και αρχιζει να με κυνηγαει... δεν εχω καμια φοβια απεναντι στα σκυλια παντως... ευτυχως δεν με εχει πιασει ακομα........................... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 αρκετά περιστασιακά βλέπω οτί βρίσκομαι στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη και κάθομαι σε μία καρέκλα. Είναι μια ηλιόλουστη μέρα και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να πετάξω αλλά δυστυχώς κάθε φορά που πάω να πηδήξω από τον ουρανοξύστη ξυπνάω :mad: Σας έχει τύχει να ξυπνάτε και να είστε μέσα στο χαμόγελο:grin: αλλά μέχρι να σκεφτείτε το λόγο που χαμογελάτε και είστε τόσο ευδιάθετος-η να έχετε ξεχάσει το όνειρό?? μεγάλη μ*****α :angry: :angry: Μου έχει τύχει μερικές φορές. Εγώ βέβαια δεν χρειάστηκα ουρανοξύστες και τέτοια. :D Είναι όμως πολύ όμορφο συναίσθημα! :) Σου εύχομαι να καταφέρεις να πετάξεις κι εσύ. ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts