aoratos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Απαντησα σωστα τις 39 ερωτησεις απο τις 90.Η πνευματικη μου ηλικια ειναι 170!!!.Το IQ ειναι 91.4.Ανηκω στο 42.4 του πληθυσμου και ειμαι ατομο μεσης ευφυιας. Μια απο τα ιδια και εγω μονο που καμια 10 ερωτησεις δεν τις απαντησα για τη βαριομουν.;) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μια απο τα ιδια και εγω μονο που καμια 10 ερωτησεις δεν τις απαντησα για τη βαριομουν.;) εγω δεν απαντησα αυτες με τα σχηματα.παντως πολυ καλο το τεστ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μα καλά, είναι δυνατόν να θεωρεί ώς αντίστοιχο του "ΣΑΛΠΙΓΓΑ -> ΠΑΙΖΩ" το "ΒΙΒΛΙΟ -> ΛΕΞΕΙΣ" και όχι το "ΒΙΒΛΙΟ -> ΔΙΑΒΑΖΩ"??? :confused: Άμα είναι τέτοιου IQ το ίδιο το τεστ, τότε να μην εκνευρίζομαι που έφαγα μισή ώρα ν'απαντήσω, και είχα ξεχάσει να πατήσω το κουμπί της έναρξης... :lol: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 δοκιμαστε να μην απαντησετε σε καμμια ερωτηση και πατηστε το κουμπι τερματισμου. διαβαστε ποσο αντιφατικο ειναι το μηνυμα που δινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μα καλά, είναι δυνατόν να θεωρεί ώς αντίστοιχο του "ΣΑΛΠΙΓΓΑ -> ΠΑΙΖΩ" το "ΒΙΒΛΙΟ -> ΛΕΞΕΙΣ" και όχι το "ΒΙΒΛΙΟ -> ΔΙΑΒΑΖΩ"??? :confused: Άμα είναι τέτοιου IQ το ίδιο το τεστ, τότε να μην εκνευρίζομαι που έφαγα μισή ώρα ν'απαντήσω, και είχα ξεχάσει να πατήσω το κουμπί της έναρξης... :lol: Μα αυτη που λες ειναι η σωστη απαντηση....Το διαβαζω.... Σου εβγαλε οτι ειναι λαθος??????:confused: :confused: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 mvagustagm2000 κάπου μπερδεύτηκα! όταν μπορέσεις έλα να το κάνουμε μαζί. έχω κρατήσει τα αποτελε΄σματα μου! μάκια Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Το thread του Mbokota[/member] με τίτλο "Μέτρηση IQ" ενώθηκε με το παρόν θέμα.Όπως είχα πει και στο αρχικό post εδώ θα μπαίνουν όλα τα ανάλογα θέματα που έχουν να κάνουν με οτιδήποτε είδους tests που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Για να μην υπάρχει ασυνέχεια στις απαντήσεις όταν θέλετε να γράψετε στην αρχή να βάζετε το url του τεστ για το οποίο θέλετε να απαντήσετε.Πχ: Μετρήστε το IQ σας http://paroutsas.jmc.gr/iqtest/classic.htm {απάντηση} ή Πόσο psycho είσαι πραγματικά? http://www.4degreez.com/misc/persona...sorder_test.mv {απάντηση} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μα αυτη που λες ειναι η σωστη απαντηση....Το διαβαζω.... Σου εβγαλε οτι ειναι λαθος??????:confused: :confused: Επειδή δεν είχα πατήσει το κουμπί της έναρξης, δεν μπόρεσα να τα επαληθεύεσω αυτόματα. Μετά, όμως, που κοίταξα τις απαντήσεις, θυμάμαι για την πρώτη ερώτηση έχει "1 (3)", δλδ ερώτηση 1, σωστή απάντηση η 3. Τώρα, τι να σου πω...:confused: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Λοιπόν... Απάντησα σωστά στις 76 από τις 90 ερωτήσεις. Το iq μου είναι 133,3, η πνευματική μου ηλικία 248 και ανήκω στο 3% του πληθυσμού. Τι άλλο θα ακούσω σήμερα..; :p Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μερικά γουστόζικα τεστ είναι ατο tickle.com.ένα παράδειγμα είναι το πως επηρεάζει την προσωπικότητα σας η σειρά γέννησης (πρωτότοκος, δευτερότοκος,μοναχοπαίδι,κοκ) http://web.tickle.com/forward?sid=3045&supp=birth_p8&test=birthorderogt&nlcid=SpecialsP807FEB12A0M1|c ΠΡΟΣΟΧΗ - Τα πλήρη αποτελέσματα χρειάζονται να κάνεις εγγραφή με ένα οποιοδήποτε e-mail και είναι ΤΖΑΜΠΑ και ας λέει πληρώστε τα. Βγάζει μια σελίδα "πληρώστε μέσω κάρτας" - Κάνεις κλικ στο "back to free results" σου πετάει μια σελίδα διαφήμιση να διαβάσεις - κλικ στο No thanks, continue και οι "σπόνσορες" σου πληρώνουν ντε και καλά τα πλήρη (10σέλιδα γκλουπ!) αποτελέσματα. Όλα τα τεστ που έχει τα διαβάζεις έτσι και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά εκτενή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 22.Η λέξη ΧΙΜΑΙΡΑ αναφέρεται σε (α) ΠΛΙΝΘΙΝΗ ΚΑΛΥΒΑ (β) ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΑΣ (γ) ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΡΥΑΚΙ (δ) ΡΩΜΑΪΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ Πόσο IQ πρέπει να έχει κάποιος για να βάλει ερώτηση γνώσεων σε ένα IQ τεστ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 22.Η λέξη ΧΙΜΑΙΡΑ αναφέρεται σε (α) ΠΛΙΝΘΙΝΗ ΚΑΛΥΒΑ (β) ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΑΣ (γ) ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΡΥΑΚΙ (δ) ΡΩΜΑΪΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ Πόσο IQ πρέπει να έχει κάποιος για να βάλει ερώτηση γνώσεων σε ένα IQ τεστ; Τι???Δεν ειναι καλυβα?φτοοουυυυ.:p :chair: Παντως εχεις ενα δικιο... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πόσο IQ πρέπει να έχει κάποιος για να βάλει ερώτηση γνώσεων σε ένα IQ τεστ; το σκεφτηκα και εγω, αλλα για να το εβαλε -εικαζω- καποιο λογο θα ειχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 22.Η λέξη ΧΙΜΑΙΡΑ αναφέρεται σε (α) ΠΛΙΝΘΙΝΗ ΚΑΛΥΒΑ (β) ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΑΣ (γ) ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΡΥΑΚΙ (δ) ΡΩΜΑΪΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ Πόσο IQ πρέπει να έχει κάποιος για να βάλει ερώτηση γνώσεων σε ένα IQ τεστ; Το IQ χωριζεται σε καποιες κατηγοριες οπως μαθηματικη σκεψη, γλωσσικες ικανοτητες, γνωσεις, ικανοτητα να διακρινεις σχηματα και καμποσα αλλα που αν ψαξεις λιγο θα τα βρεις καπου (δεν τα θυμαμαι καλα.....) Γι'αυτο ειχε και ερωτησεις σχετικες με τη γλωσσα και το λεξιλογιο...:D Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το έκανα κι εγώ... 125,** δεν θυμάμαι ακριβώς... Αυτά τα έρμα τα μαθηματικά με φάγανε, τα τραίνα και οι ταχύτητες τους... :chair: :ooch: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το IQ χωριζεται σε καποιες κατηγοριες οπως μαθηματικη σκεψη, γλωσσικες ικανοτητες, γνωσεις, ικανοτητα να διακρινεις σχηματα και καμποσα αλλα που αν ψαξεις λιγο θα τα βρεις καπου (δεν τα θυμαμαι καλα.....) Γι'αυτο ειχε και ερωτησεις σχετικες με τη γλωσσα και το λεξιλογιο...:D Ποιός στο είπε αυτό πάλι; :wacko: Μιλάμε για το πόσο σου κόβει και όχι για το πόσες γνώσεις έχεις. Τα καλά και επίσημα τεστ είναι μόνο με σχήματα, έτσι ώστε να είναι universal. Δηλαδή για να πιάνει και εμάς και έναν από τη ζούγκλα που δεν έχει κάνει ποτέ μαθηματικά. Να κι ένα της Mensa, για να καταλάβετε πως είναι τα πραγματικά IQ tests. Που βγάλατε ένα υψηλό σκορ στη βλακεία και χαρήκατε κιόλας :p http://img257.imageshack.us/img257/6683/d1234kb4.th.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Θα μπορούσες αφού μας θεωρείς βλάκες μες τη βλακεία μας να μην συμμετέχεις στο θέμα καθόλου και να μην ειρωνεύεσαι όλους αυτούς τους βλάκες που έκαναν αυτό το τεστ. Αν δεν το πιστεύεις, μην το χρησιμοποιείς. Νομίζω είναι και κανόνας στο forum που είσαι moderator ότι απαγορεύεται η ειρωνεία προς άλλα μέλη, αλλά πάλι ίσως κάνω και λάθος όντας ένας βλάκας μες τη βλακεία μου. :confused: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ξαναδιάβασε το ποστ μου μήπως καταλάβεις οτι εννοούσα "υψηλό σκορ στο βλακεία-αναξιόπιστο τεστ", δώσε βάση και στο smilie και τα ξαναλέμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ποιός στο είπε αυτό πάλι; :wacko: Μιλάμε για το πόσο σου κόβει και όχι για το πόσες γνώσεις έχεις. Τα καλά και επίσημα τεστ είναι μόνο με σχήματα, έτσι ώστε να είναι universal. Δηλαδή για να πιάνει και εμάς και έναν από τη ζούγκλα που δεν έχει κάνει ποτέ μαθηματικά. Να κι ένα της Mensa, για να καταλάβετε πως είναι τα πραγματικά IQ tests. Που βγάλατε ένα υψηλό σκορ στη βλακεία και χαρήκατε κιόλας :p http://img257.imageshack.us/img257/6683/d1234kb4.th.gif Ενταξει εχω κανει και καλυτερα τεστ απο αυτο....... Και στα αγγλικα κιολας και εχανα συχνα τα θεματα σχετικα με τη γλωσσα..... Οι τομεις που σου λεω αναφερονται στα περισσοτερα site για IQ τεστ και ειναι (στα αγγλικα) οι εξης: Visual Vocabulary Spatial Arithmetic Logical General Knowledge Spelling Rote Utilization Intuition Short Term Memory Geometric Algebraic Computational Speed Αναλυτικα τι ειναι το καθενα αν ενδιαφερεσαι μπορεις να δεις (ενδεικτικα γιατι μπορει να τα βρεις και αλλου) απο εδω!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Εμενα δεν μου παταει το κουμπι για να δω τα αποτελεσματα.:( :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ΜΕ το βαπτιστικό όνομα!! http://i114.photobucket.com/albums/n269/brandlogos/images/im234.gif με πήρε χαμπάρι οτι πάω συχνά!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 http://i114.photobucket.com/albums/n269/brandlogos/images/im202.gif Και η πλακα ειναι οτι ειναι απο τις αγαπημενες μου μαρκες!Εχει ωραιες κοντομανικες! Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Εμενα δεν μου παταει το κουμπι για να δω τα αποτελεσματα.:( :worry: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΠΕΡΑ/FIREFOX. ΜΟΝΟ ΣΕ ΙΕ το ειπε και ο JustMe! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΠΕΡΑ/FIREFOX. ΜΟΝΟ ΣΕ ΙΕ το ειπε και ο JustMe! Αντε γεια δηλαδη.:( Σιγα μην κατσω να το ξανακανω τωρα...Αφου ξερω οτι ειμαι πανεξυπνη.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Αντε γεια δηλαδη.:( Σιγα μην κατσω να το ξανακανω τωρα...Αφου ξερω οτι ειμαι πανεξυπνη.:lol: Kαλό είναι να αρχίσεις και να το δείχνεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts