minast Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 Οι μεγάλες αλυσίδες που συνεργάζονται με Infoquest δίνουν 270€ το Mi 11 Lite 5G και 300€ το 11 Lite 5G NE. Και για τα δύο θεωρώ ότι είναι λογική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 299 το εχει ο κωτσόβολος νομίζω. Το ΝΕ. Ποια η διαφορά του ΝΕ?Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 Ποια η διαφορά του ΝΕ?Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο NE φοράει τον sd778g που είναι πολύ καλύτερος με εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας. Το άλλο έχει πάνω τον 780 και η μπαταρία του είναι χάλια. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 3 ώρες πριν, chios said: 4 ώρες πριν, manan69t said: Ποια η διαφορά του ΝΕ? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το NE φοράει τον sd778g που είναι πολύ καλύτερος με εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας. Το άλλο έχει πάνω τον 780 και η μπαταρία του είναι χάλια. Και αυτό από που προκύπτει? Πολύ καλύτερος σε τι? Δύναμη ? Αρχιτεκτονική (5nm vs 6nm)? Μπαταρία δεν είναι το δυνατό σημείο του κινητού.. Εγώ με τον 780 και τα πάντα ανοιχτά βγάζω κατά μέσο όρο 5-5:30 ώρες sot.. Όποιος θέλει με τον 778 ας αναφέρει αντίστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτό κ στο realme master edition με τον 778g που πάνω κάτω είναι στα ίδια λεφτά. Τι θα επιλέγατε; κ γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 42 minutes ago, challenge143 said: Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτό κ στο realme master edition με τον 778g που πάνω κάτω είναι στα ίδια λεφτά. Τι θα επιλέγατε; κ γιατί; εγώ το σκεφτόμουνα για το Master edition αλλά έκανα πίσω γιατί είναι μονοφωνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 1 hour ago, challenge143 said: Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτό κ στο realme master edition με τον 778g που πάνω κάτω είναι στα ίδια λεφτά. Τι θα επιλέγατε; κ γιατί; Υπάρχει ένα βίντεο συγκριτικό στο youtube από techtablets που τον θεωρώ και αξιόπιστο που βγάζει το συμπέρασμα πως σε φωτογραφίες και βίντεο υπερτερεί το mi 11 lite και πως στο ui και στο λειτουργικό το realme ..νομίζω πως με την έλευση του 12.5 enhanced και σ αυτό το τομέα η διαφορά μειώνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μου εμφάνισε την enhanced.πιο πριν δεν υπήρχε αυτο όταν έκανα έλεγχο για αναβαθμίσεις. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 1 hour ago, mpacardi said: Μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μου εμφάνισε την enhanced.πιο πριν δεν υπήρχε αυτο όταν έκανα έλεγχο για αναβαθμίσεις. και μένα δεν βγάζει κάτι για enhanced. εκανε αναβάθμιση χθές που το πήρα απλά λεει 12.5.5.0 σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 11 minutes ago, androu said: και μένα δεν βγάζει κάτι για enhanced. εκανε αναβάθμιση χθές που το πήρα απλά λεει 12.5.5.0 σταθερή. Και σε εμένα όταν έκανα την αναβάθμιση δεν το έγραφε εκεί και μου το εμφάνισε μετά από επαναφορά του τηλεφώνου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Και ένα screen shot από μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 (edited) 4 ώρες πριν, androu said: Μια ερώτηση αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.στην εφαρμογή θέματα όταν πάω στην προσαρμογή θέματος και πάω να αλλάξω την γραμμή κατάστασης ενώ λέει επιτυχής εφαρμογή δεν μου αλλάζει την γραμμή κατάστασης στο θέμα που διάλεξα.σε όλα τα άλλα που κάνω προσαρμογή σε εικονίδια σε θέμα σε στυλ κλειδώματος σε όλα αλλάζει αλλά στην γραμμή κατάστασης όχι έχω φάει κόλλημα και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Edited November 26, 2021 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Το κινητό είναι απίστευτο για τα λεφτα του. Όσο το δουλευω(τεταρτη μέρα) τόσο πιο πολύ το γουστάρω. Τελικά μεγάλη διαφορά με το redmi note 10 pro που είχα.αυτο που δεν έχω συνηθίσει ακόμα είναι όταν το έχω στη τσέπη στη φόρμα βάζω να το χέρι μου από έξω να δω ότι το έχω και δεν μου έπεσε και αυτο γιατι ειναι απιστευτα ελαφρυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 4 minutes ago, Kostas pas said: Το κινητό είναι απίστευτο για τα λεφτα του. Όσο το δουλευω(τεταρτη μέρα) τόσο πιο πολύ το γουστάρω. Τελικά μεγάλη διαφορά με το redmi note 10 pro που είχα.αυτο που δεν έχω συνηθίσει ακόμα είναι όταν το έχω στη τσέπη στη φόρμα βάζω να το χέρι μου από έξω να δω ότι το έχω και δεν μου έπεσε και αυτο γιατι ειναι απιστευτα ελαφρυ Η κάμερα πως είναι σε σχέση με το RN10 Pro; Εκτός το βάρος και το πάχος, τι άλλες διαφορές σου έκαναν εντύπωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Κάμερα στα ίδια αλλά πολύ καλύτερο βίντεο. Πολυ πιο ελαφρύ πολύ πιο γρήγορο πιο καλή οθόνη. Και μπαταρία τελικά στα ίδια είναι παρόλο που είναι μικρότερη.στα 439 αρχική στα επωνυμα μαγαζια θα είχα κάποιους ενδοιασμούς μήπως να επερνα κανα αλλο αλλά στα 299 και επιστροφή 15% σε κάποια μαγαζια είναι ότι πιο vfm κυκλοφοραει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diomat Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 10 ώρες πριν, androu said: και μένα δεν βγάζει κάτι για enhanced. εκανε αναβάθμιση χθές που το πήρα απλά λεει 12.5.5.0 σταθερή. Καλησπέρα σας.Θα έπρεπε να γράφει enhanced ;;;;;Έγινε κάποιο λάθος κατά την αναβάθμιση;;;; Πρέπει να γίνει επαναφορά;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 23 minutes ago, diomat said: Καλησπέρα σας.Θα έπρεπε να γράφει enhanced ;;;;;Έγινε κάποιο λάθος κατά την αναβάθμιση;;;; Πρέπει να γίνει επαναφορά;;;;; εμενα μου την εμφανισε μετα απο επαναφορα του τηλεφωνου οπως εγραψα πιο πανω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diomat Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 3 ώρες πριν, mpacardi said: εμενα μου την εμφανισε μετα απο επαναφορα του τηλεφωνου οπως εγραψα πιο πανω Έκανα τελικά επαναφορά αλλά δεν άλλαξε κάτι.Σημαινει κάτι αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Σχετικά με την αναβάθμιση, σίγουρα σας έβαλε την 12.5.5? Γιατί εμένα μου έβαλε σήμερα την 12.5.6 σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 12.5.6 έχω και εγώ εδώ κ μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Καλημερα στην παρέα.καλο θα είναι όταν λέμε για αναβαθμίσεις να αναφέρουμε και πια έκδοση εχουμε. Εχει 3 μοντέλα mi 11 lite και μετα global και eu.εμενα για παράδειγμα είναι το mi 11 lite 5g ne και ειναι eu και φοράει την 12.5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 9 minutes ago, Kostas pas said: Καλημερα στην παρέα.καλο θα είναι όταν λέμε για αναβαθμίσεις να αναφέρουμε και πια έκδοση εχουμε. Εχει 3 μοντέλα mi 11 lite και μετα global και eu.εμενα για παράδειγμα είναι το mi 11 lite 5g ne και ειναι eu και φοράει την 12.5.5 Καλημέρα.ακριβως όπως τα λες είναι.και σε εμένα είναι η 12.5.5 eu. τα global έχουν την 12.5.6 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 Mi 11 lite 5g eu. 12.5.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 11 minutes ago, greg2310 said: Mi 11 lite 5g eu. 12.5.6 Φιλε εσένα που δεν είναι το New edition μπορείς να μου πεις αν δουλεύει το aod κανονικά και όχι μόνο για 10 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 10sec ..αν και δε το χρησιμοποιω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts