Arinapac Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 (edited) 1 hour ago, greg2310 said: Ο μάστορας μπορεί να είναι καλός .απλά στηνν info θα σου βάλουν γνήσιο ανταλλακτικό Άρα με αυτό το σκεπτικό. ..κανείς δεν έχει ψωνίσει από skroutz και best price ? Εδώ παίρνουμε από εξωτερικό που δεν ξέρουμε καν τι θα γίνει σε περίπτωση βλάβης ! Να πάρω από εξωτερικό με αναμονή παραλαβής και στην ίδια τιμή με best price....τι διαφορά έχω όσο αφορά την εγγύηση αφού αν έχω θέμα ....θα τρέχω και δεν θα φτάνω ! Edited December 20, 2021 by Arinapac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Φυσικά και έχουμε ψωνίσει τις περισσότερες φορές. Τα περισσότερα μαγαζιά σου να παρέχουν εγγύηση αλλά σε δικό τους service η με service που συνεργάζονται. Ενέχουν μερικοί κινδύνοι με τον σημαντικότερο να είναι αν τυχόν κλείσει το μαγαζί τι θα γίνει. Και από εκεί και έπειτα όπως ειπώθηκε τι ανταλλακτικά θα βάλουν. Πιστεύω όμως από προσωπική εμπειρία πολλών συσκευών xiaomi, δύσκολα θα χρειαστείς service. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα μπορεσεις να εξυπηρετηθείς στο μέγιστο βαθμό και από τα μαγαζια αυτά. Είναι ένα ρίσκο που το παίρνουμε όλοι, για αυτό και αγοράζουμε 100 φθηνότερα από Σκρουτζ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Μόλις ήρθε... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 1 hour ago, vegos said: Μόλις ήρθε... Σε πιο μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Μόλις την έκανα σε xiaomi 11 lite 5g ne και δεν βλέπω καμία διαφορά.αν βρει κάποιος κάτι ας ενημερωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Μια διαφορά βλέπω εγώ στην gallery των φωτογραφιών, τίποτα άλλο δεν παρατήρησα... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Just now, vegos said: Μια διαφορά βλέπω εγώ στην gallery των φωτογραφιών, τίποτα άλλο δεν παρατήρησα... Και εγω είδα τώρα τα γραφικά στην φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 (edited) εγώ γιατί έχω ακόμα αυτή? Edited December 21, 2021 by rupper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 εγώ γιατί έχω ακόμα αυτή? Γιατί έχεις το προηγούμενο μοντέλο ενώ εμείς έχουμε το Mi 11 Lite 5g NE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Παρόλα αυτά στο 5g εγώ έχω 12.5.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 46 minutes ago, greg2310 said: Παρόλα αυτά στο 5g εγώ έχω 12.5.6 Εχεις και εσυ την RKIEUVF ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Μήπως έχεις Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Σωστά, έχει vodafone rom γι'αυτό είναι αργός στις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Δεν ήξερα ότι η Vodafone έχει δική της...έχει κάποια διαφορά από τις υπόλοιπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Όχι, απλά είναι ποιο αργή στις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Μάλιστα, σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Ένα προσωπικό tip..βάλτε nova launcher..και μετά από επιλογές προγραματιστη βάλτε όλα τα animation στο 0.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Ένα προσωπικό tip..βάλτε nova launcher..και μετά από επιλογές προγραματιστη βάλτε όλα τα animation στο 0.5. Θα γίνει σφαιρα σίγουρα, όμως τα gestures δουλεύουν με third party launcher? Το έφτιαξε η Xiaomi αυτό το ζήτημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Δε χρησιμοποιώ gestures και έχω αγοράσει τον nova..δοκιμάστε αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Και εγώ αγοράσμενο τον έχω, απλά έχω συνηθίσει με τα ρημάδια τα gestures.. θα σου ήταν προβλημα να τα ενεργοποιήσεις μιας και τον έχεις να δεις αν δουλεύουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Μόλις τα έβαλα μου το γύρισε στον στοκ launcher..οπότε δεν .... Είναι θέμα του android 11 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Εγώ σε όλα τα κινητά τα απενεργοποίω εδώ κ χρόνια ακόμα και στην γυναίκα μου τα έχω απενεργοποιημένα κ στο s21u . Βγάζει άλλη αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις σήμερα παρέλαβα το μοντέλο NE κι ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει custom rom. Διάβασα όλο το θέμα κι είδα να έχει αναφερθεί κάποια σε πρώιμο στάδιο με ελλείψεις. Καλό και χρυσό το hardware, αλλά προτιμώ stock android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 21 minutes ago, deadlock7 said: Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις σήμερα παρέλαβα το μοντέλο NE κι ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει custom rom. Διάβασα όλο το θέμα κι είδα να έχει αναφερθεί κάποια σε πρώιμο στάδιο με ελλείψεις. Καλό και χρυσό το hardware, αλλά προτιμώ stock android. Το ΝΕ είναι διαφορετική συσκευή και υπάρχει ξεχωριστό θέμα για αυτό… https://myphone.gr/forum/topic/190307/?tab=comments#comment-7013296 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Ωπ, σ' ευχαριστώ για την υπόδειξη. Μου διέφυγε το νήμα. 🥴 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts