zurabi_97 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Τα έχουν κάνει μπάχαλο . Αν είσαι στην 11.0.11.0 σταθερή δεν μπαίνει η ενημέρωση γιατί έχουν μπλοκαρισμένα τα permissions από την beta παρα μόνο μεσα απο unlock bootloader και fastboot με ότι συνεπάγεται αυτό. Αντίθετα αναβαθμίζονται κανονικά όσοι είναι σε παλιοτερη έκδοση. Αυτή την ενημέρωση έχω την 11.0.11.0. Δηλαδή θα το φτιάξει η xiaomi και θα μου εμφανιστεί η ενημέρωση στο κινητό? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Ναι. Αλλά δεν έχει νόημα να πας πχ στη 11.0.10.0 για να πάρεις την ενημέρωση. Καλύτερα να πας απευθείας στη 12.0.1.0 μέσω fastboot. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Ναι. Αλλά δεν έχει νόημα να πας πχ στη 11.0.10.0 για να πάρεις την ενημέρωση. Καλύτερα να πας απευθείας στη 12.0.1.0 μέσω fastboot. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Καλησπέρα φίλε. Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξει η εταιρία, και να έρθει OTA ενημέρωση, και να μην χρειαστεί fastboot και υπολογιστής? Διότι δεν ξέρω να το κάνω από υπολογιστή. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και συγνώμη για την ενόχληση πάλι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjokeris Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 (edited) Καλημέρα σε ολους.Μια βοηθεια/ερωτηση.Δοκίμασα χθες να κανω το κινητο hotspot και να συνδεσω με αυτο τον υπολογιστη με usb wifi stick.Δοκίμασα 3 διαφορετικα στικ.Τα δυο δεν εβλεπαν καν το hotspotτου κινητου.Το τριτο το ειδε κάποια στιγμή αλλά μετά απο επανεκκίνηση pc και κινητου δεν το ξαναειδε.Αντιθετα το ΝΟΤΕ 9 pro το εβλεπαν κανονικα.Καμια ιδέα? Edited November 11, 2020 by jjokeris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλησπέρα φίλε. Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξει η εταιρία, και να έρθει OTA ενημέρωση, και να μην χρειαστεί fastboot και υπολογιστής? Διότι δεν ξέρω να το κάνω από υπολογιστή. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και συγνώμη για την ενόχληση πάλι.Έχει δρομολογηθεί το πρόβλημα από τους moderators του Mi Community για αυτή τη συσκευή και λένε πως θα επιλυθεί το ζήτημα το συντομότερο, και θα έρθει νέα ΟΤΑ ενημέρωση για την Global έκδοση του MIUI. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Γνωρίζει κανένας που έχει εγκαταστήσει τη 12 εάν μετά την αναβάθμιση λειτουργεί NFC στη συσκευή γιατί το χρειάζομαι για μια εφαρμογή συνεχούς παρακολούθησης του σακχάρου ή να κοιτάξω να το δώσω και να πάρω το 9? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Επίσης έχω κάποιο πρόβλημα. Όταν πάω να μπω στο YouTube, έχοντας ανοικτά τα δεδομένα στην κάρτα , δεν δουλεύει η εφαρμογή. Αυτό το είχα και στο προηγούμενο μου κινητό redmi 5 plus. Τι κάνω για να το διορθώσω? Αυτό τώρα τελευταία μου εμφανίστηκε στο redmi note 8. Πώς εξηγείται όμως αυτό; Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, μιλώ ως κάτοχος Redmi 5 Plus για δεύτερη συσκευή. Ποτέ δεν μου παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δεν έχω και κάποια ιδέα πώς θα μπορούσε να βοηθηθεί η κατάσταση Γιατί δηλαδή να μη δουλεύει το youtube με δεδομένα και να δουλεύει με δίκτυο WiFi; Περίεργο μου φαίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Θέμα αδειών μου μυρίζει εδώ, Μήπως του αρνήθηκες χρήση των δεδομένων (του επέτρεψες μόνο μέσω wi-fi) την πρώτη φορά που το άνοιξες? Στις ρυθμίσεις πήγαινε στο "Σύνδεση και κοινοποίηση" -->"Χρήση δεδομένων" --> "Εφαρμογές συστήματος" και δες αν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του youtube σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Θέμα αδειών μου μυρίζει εδώ, Μήπως του αρνήθηκες χρήση των δεδομένων (του επέτρεψες μόνο μέσω wi-fi) την πρώτη φορά που το άνοιξες? Στις ρυθμίσεις πήγαινε στο "Σύνδεση και κοινοποίηση" -->"Χρήση δεδομένων" --> "Εφαρμογές συστήματος" και δες αν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του youtube σου. Καλησπέρα. Είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής του youtube. Φαίνεται και από εκεί που μου είπες στις ρυθμίσεις, και από την ασφάλεια του κινητού στο χρήση δεδομένων. Και όμως δεν δουλεύει. Το ίδιο συνέβαινε και στο προηγούμενο μου κινητό, το redmi 5 plus. Μήπως φταίει το ότι έχω απενεργοποιήσει το παρασκήνιο (σε όλες τις εφαρμογές το έχω απενεργοποιήσει το παρασκήνιο)? Μήπως φταίει το ότι έχω κλείσει τα δεδομένα σε άλλες εφαρμογές συστήματος? Όλα αυτά τα έχω κάνει, για περισσότερη αυτονομία μπαταρίας.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Γνωρίζει κανένας που έχει εγκαταστήσει τη 12 εάν μετά την αναβάθμιση λειτουργεί NFC στη συσκευή γιατί το χρειάζομαι για μια εφαρμογή συνεχούς παρακολούθησης του σακχάρου ή να κοιτάξω να το δώσω και να πάρω το 9? Στο συγκεκριμένο κινητό είναι απίθανο να δουλέψει το nfc γιατι δεν έχει :). Μάλλον έχεις το Redmi note 8T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλησπέρα. Είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής του youtube. Φαίνεται και από εκεί που μου είπες στις ρυθμίσεις, και από την ασφάλεια του κινητού στο χρήση δεδομένων. Και όμως δεν δουλεύει. Το ίδιο συνέβαινε και στο προηγούμενο μου κινητό, το redmi 5 plus. Μήπως φταίει το ότι έχω απενεργοποιήσει το παρασκήνιο (σε όλες τις εφαρμογές το έχω απενεργοποιήσει το παρασκήνιο)? Μήπως φταίει το ότι έχω κλείσει τα δεδομένα σε άλλες εφαρμογές συστήματος? Όλα αυτά τα έχω κάνει, για περισσότερη αυτονομία μπαταρίας.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ενδέχεται να είναι και αυτό. Δοκίμασε να αφήσεις τα πάντα ανοιχτά στη συγκεκριμένη εφαρμογή να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Στο συγκεκριμένο κινητό είναι απίθανο να δουλέψει το nfc γιατι δεν έχει :). Μάλλον έχεις το Redmi note 8T Σωστά αυτό εχω, οπότε να το δώσω κ να πάρω το 9 μάλλον? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλο ακούγεται οτι ειναι ειναι το 9, δε ξέρω να σου πω περισσότερα ομως. Καλύτερα να διαβάσεις το σχετικό θέμα για το 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Σήμερα στο Redmi note 8 της γυναίκας μου ήρθε η αναβάθμιση σε 12.0.1.0 με μέγεθος 2,1 GB. Κατεβαίνει αυτή την στιγμή. Όταν τελειώσει θα δω τι λέει και θα αναφέρω εντυπώσεις... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Κανένας άλλος έχει λάβει την αναβάθμιση MIUI 12 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Εγώ έκανα αναβάθμιση αλλά μέσω xiaomi.eu. Ωραία αισθητικά, φρέσκια σαφώς, αλλά γενικά πιο βαριά σαν αίσθηση... Από μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα, γιατί συνεχώς το σκαλίζω... Θα μπορώ να πω σε λίγες ημέρες... Και μία ερώτηση... Δεν μπορώ να να πιάσω πουθενά 4g+. Πιάνω μόνο σκέτο 4g. Ξέρει κάποιος γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Κανένας άλλος έχει λάβει την αναβάθμιση MIUI 12 Εγώ είμαι με την 11.0.11.0. Δεν έχω λάβει ακόμα την αναβάθμιση σε miui 12. Εσύ είχες την 11.0.11.0 η κάποια άλλη ενημέρωση του miui 11? Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Εγώ είμαι με την 11.0.11.0. Δεν έχω λάβει ακόμα την αναβάθμιση σε miui 12. Εσύ είχες την 11.0.11.0 η κάποια άλλη ενημέρωση του miui 11? Την ιδια με τη δικη σου εχω κι εγω....και ειμαι στην αναμονη γιατι δεν θελω να την κατεβασω μονος μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Δεν μπορώ να να πιάσω πουθενά 4g+. Πιάνω μόνο σκέτο 4g. Ξέρει κάποιος γιατί? Η Xiaomi μάλλον θα κλείδωσε το 4G+, αν και είδα Redmi Note 8 κάποιων, σε κάποια σημέια να πιάνει 4G+, αλλά γρήγορα θα κάνει εναλλαγή σε 4G. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Η Xiaomi μάλλον θα κλείδωσε το 4G+, αν και είδα Redmi Note 8 κάποιων, σε κάποια σημέια να πιάνει 4G+, αλλά γρήγορα θα κάνει εναλλαγή σε 4G. Δεν εχει κλειδωσει τιποτα η Χiaomi το δικο μου (skroutzομαγαζο) κανονικα εμφανιζει 4G+ όπου υπαρχει διαθεσιμο στο δικτυο της εταιρειας που εχω συνδεση. Π.Χ στον Ευαγγελισμο εχω κανονικα 4G+ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Δεν εχει κλειδωσει τιποτα η Χiaomi το δικο μου (skroutzομαγαζο) κανονικα εμφανιζει 4G+ όπου υπαρχει διαθεσιμο στο δικτυο της εταιρειας που εχω συνδεση. Π.Χ στον Ευαγγελισμο εχω κανονικα 4G+Η μητέρα μου και ένας γνωστός μου που έχουν την 128/6 έκδοση, της μητέρας μου 4G+ άφαντο, του γνωστού σε μερικά σημεία. Το δικό μου 8Τ (που διαφορά είναι στο LED, NFC) το 4G+ είναι παρόν παντού, όπου και να είμαι (με εξαίρεση σημείο που το σήμα είναι ελεηνο). Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου εξηγήσει γιατί πριν δεν είχα καμία διαφήμιση σε διάφορες εφαρμογές του τηλεφώνου όπως π.χ. το Cleaner μετά απο μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα σχεδόν όλες οι εφαρμογές έχουν διαφημίσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου εξηγήσει γιατί πριν δεν είχα καμία διαφήμιση σε διάφορες εφαρμογές του τηλεφώνου όπως π.χ. το Cleaner μετά απο μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα σχεδόν όλες οι εφαρμογές έχουν διαφημίσεις?Ίσως γιατί μετά την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, επαναφέρει όλα όπως ήταν στην αρχή. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Ίσως γιατί μετά την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, επαναφέρει όλα όπως ήταν στην αρχή. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Αυτό είναι το περίεργο , οτι δηλαδή στην αρχή απο τη στιγμη που πήρα το τηλέφωνο, δεν είχε διαφημίσεις σε καμία εφαρμογή, χωρίς κάποια αλλαγή στη ROM......μετα την επαναφορά το κάνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Αυτό είναι το περίεργο , οτι δηλαδή στην αρχή απο τη στιγμη που πήρα το τηλέφωνο, δεν είχε διαφημίσεις σε καμία εφαρμογή, χωρίς κάποια αλλαγή στη ROM......μετα την επαναφορά το κάνειΟι διαφημίσεις υπήρχαν από την εποχή του MIUI 10 ή 11. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Γεια σας. Πάω να βάλω την δεύτερη κάρτα που είναι η κιου, από το 3g στο 2g ώστε να έχει καλύτερη ποιότητα σήματος και κλήσης, αλλά και περισσότερη διάρκεια της μπαταρίας, και μετά από κάποια δευτερόλεπτα μπαίνει στο 3g. Αυτό μου το έκανε και το προηγούμενο μου κινητό redmi 5 plus. Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην γίνεται η εναλλαγή? Σημειωτέον ότι έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη επιλογή δικτύου. Επίσης τι θα γίνει με την αναβάθμιση του κινητού στο miui 12 για μας που έχουμε την miui 11.0.11.0?Και έναν τρόπο να μην έχω καθόλου διαφημίσεις πουθενά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts