Jump to content

Πρωινές εκπομπές

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 179
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mallon menegaki... genika den ta polysympatho ta proina... alla an einai na do tha tin protimiso! einai sigoyra pio glykia kai moy aresoyn kai poly t themata p syzitane s ayth tin ekpompi (ektos ap'ta koytsompolistika) poy etsi kai allios ta exoyn oles oi ekpompes, asxoloyntai kai me endiaferonta themata, oxi mono me zodia, xorismoys ktl

Βασικα περιμενω να δω τι ειδους πρωινο θα παρουσιαζουν Ζαριφη-Μουτσινας.

Αυτο θα κοιταξω αρχικα γιατι ειμαι περιεργος για το συγκεκριμενο...

Αν δε μ'αρεσει βλεπουμε.Το πολυ πολυ θα κοιμαμαι ολο το πρωι:p

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταθερή πρωινή αξία στο πρωινό χρηματιστήριο του πρωινού:

http://www.youtube.com/watch?v=h0ZXWeiYxIE

+1000

btw τραγικά τα σχόλια στο video :lol:

Για αυτό, ανοίγεις την τηλεόραση, χαμηλώνεις τελείως την ένταση και απλά παρακολουθείς την εικόνα :p

μολις επαιξε το νεο τρειλερ του καφε με την ελενη

καταπληκτικο!!

εμφανιζονται οι περσινοι συνεργατες και γινεται ενα παιχνιδι με ερωτησεις προς εκεινη,

στο τελος μεταξυ αλλων την ρωταει ο γρηγορης γκουνταρας αν θελει καφε....εκεινη λεει οχι θελω πορτοκαλαδα

καφε.....απο δευτερα 22 σεπτεβριου!

μολις επαιξε το νεο τρειλερ του καφε με την ελενη

καταπληκτικο!!

εμφανιζονται οι περσινοι συνεργατες και γινεται ενα παιχνιδι με ερωτησεις προς εκεινη,

στο τελος μεταξυ αλλων την ρωταει ο γρηγορης γκουνταρας αν θελει καφε....εκεινη λεει οχι θελω πορτοκαλαδα

καφε.....απο δευτερα 22 σεπτεβριου!

Πωπω, τρομερό ακούγεται :)

Υπάρχει κάπου να το δούμε online?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

πολυ ....μελανι χυθηκε ειδικα φετος για τα πρωινα ψυχαγωγικα προγραμματα!

εσεις τι προτιματε?:)

Όπου έχει μόδα εσωρούχων.

+1000

btw τραγικά τα σχόλια στο video

Ποια εννοείς;

Το "thelo na ts ton "parkaro" kapou ekei mesa stin xaramada.. auto mono :( " του Gavlea88?

ή το "Eleni menemounaki " που γράφει ο άλλος παρακάτω; :lol:

Θα πίνω καφέ ακούγοντας online Sport-fm 94.6, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα, αθλητικά νέα στο Sport24 και γενικά νέα στο News24. Τα ζώδια και το που και πώς κατούρησε ο "Χ" διάσημος δεν με ενδιαφέρει καθόλου. :rolleyes:

Με τις σουρικάτες του ΣΚΑΪ.

Αν και δεν πίνω καφέ.

Με τις σουρικάτες του ΣΚΑΪ.

Αν και δεν πίνω καφέ.

τοτε θα σε απογοητευσω Xourxoulitso

και ο σκαι φετος θα εχεο πρωινη εκπομπη με τιτλο "πρωινο χαμογελο"αν δεν κανω λαθος!

την εκπομπη θα παρουσιαζει η ευα αντωνοπουλου και αλλη μια που δεν θυμαμαι!

βλεπω τις σουρικατες και τους μακακες να κανουν διαδηλωση εξω απο τον ΣΚΑΙ....:lol::p

Αυτό δεν έπρεπε να μου το πεις.http://www.laymark.com/i/m/m000.gif

Πόσα χτυπήματα να αντέξω πια σε μια μέρα.

Φέρτε τις σουρικάτες, τους μακάκους και τον ΤΗEO_LEGEND πίσω.http://www.laymark.com/i/m/m206.gif

και ο σκαι φετος θα εχεο πρωινη εκπομπη με τιτλο "πρωινο χαμογελο"αν δεν κανω λαθος!

βλεπω τις σουρικατες και τους μακακες να κανουν διαδηλωση εξω απο τον ΣΚΑΙ....:lol::p

Ευα αντωνοπούλου;;;;; Αυτή αν θυμάμαι καλά είναι τρελό μωρό!!

Είχε και ένα σπασμένο δόντι αριστερά πάνω παλιά, ίσως να χει βάλει θήκη τώρα...

Απίστευτα μάτια.

Ευα αντωνοπούλου;;;;; Αυτή αν θυμάμαι καλά είναι τρελό μωρό!!

Είχε και ένα σπασμένο δόντι αριστερά πάνω παλιά, ίσως να χει βάλει θήκη τώρα...

Απίστευτα μάτια.

Το καλό που της θέλω.

Μου θέλει και πρωινάδικο με σπασμένο δόντι;

Αυτός ο τίτλος είναι κλέμενος από τους Δύο Ξένους. Έτσι λέγανε το πρωινό της Κουντουράτου:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Αυτός ο τίτλος είναι κλέμενος από τους Δύο Ξένους. Έτσι λέγανε το πρωινό της Κουντουράτου:lol:

σοβαρα?δεν το θυμομουνα καθολου!

παντως φανταζομαι οτι το περιεχομενο της εκπομπης δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο της κουντουρατου....:)

σοβαρα?δεν το θυμομουνα καθολου!

παντως φανταζομαι οτι το περιεχομενο της εκπομπης δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο της κουντουρατου....:)

Ναι γιατί γενικότερα τα πρωινάδικα ξεφεύγουν πολύ από τα πρότυπα της Κουντουράτου:

Ηλίθιοι/ες παρουσιαστές/τριες κάνουν χαζές ερωτήσεις (στις οποίες ξέρουν ήδη τις απαντήσεις),

Καλούν κάθε σκυλί που κάνει σουξέ και χορεύουν like there's no tomorrow από τις 11 το πρωί,

Ρωτάνε ΚΑΘΕ μέρα την αστρολόγο τους πως θα τους πάει η μέρα γιατί (τάχα) το χαν άγχος,

Παίζουνε χαζά παιχνίδια που υποτιμούν την νοημοσύνη ακόμα και του πιο χαζού

Κουτσομπολεύουν και όταν τα νούμερα δεν πάνε καλά το γυρνάνε στο ριάλιτι...

ναι, ναι, έχεις δίκιο

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση τα κανονικά πρωινάδικα με αυτό της Κουντουράτου :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι πως τα βλέπουν και άλλοι εκτός των νοικοκυρών και των γιαγιάδων.

Ναι γιατί γενικότερα τα πρωινάδικα ξεφεύγουν πολύ από τα πρότυπα της Κουντουράτου:

Ηλίθιοι/ες παρουσιαστές/τριες κάνουν χαζές ερωτήσεις (στις οποίες ξέρουν ήδη τις απαντήσεις),

Καλούν κάθε σκυλί που κάνει σουξέ και χορεύουν like there's no tomorrow από τις 11 το πρωί,

Ρωτάνε ΚΑΘΕ μέρα την αστρολόγο τους πως θα τους πάει η μέρα γιατί (τάχα) το χαν άγχος,

ναι, ναι, έχεις δίκιο

Φαντάζομαι το εννοούσε λόγω του ότι θα είναι στον ΣΚΑΪ.

Προσωπικά θα προτιμούσα τις σουρικάτες βέβαια, που είναι και γούτσου-γούτσου.

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι πως τα βλέπουν και άλλοι εκτός των νοικοκυρών και των γιαγιάδων.

Πιστεύω ότι αν απευθύνονται περισσότερο σε νοικοκυρές και γιαγιάδες, τότε τουλάχιστον το σκληροπυρηνικό τάργκετ γκρουπ πρέπει να είναι λεσβίες.

ναι, ναι, έχεις δίκιο

εντελως φιλικα

θα ηταν καλο πριν "αρπαξεις" τον αλλο να διαβαζεις καλυτερα τα ποστ!

η τ.β πρεπει να εχει τα παντα!!

και εκεινη την ωρα τα εχει,οπως και ολα τα καναλια του κοσμου συμπεριλαμβανουν τετοιου ειδους προγραμματα τα οποια ειναι σιγουρα λιγοτερο επικυνδυνα απο κατι αλλα ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΑ!

γουστο του καθενος βεβαιως να βλεπει οτι του αρεσει!

απλα δεν συμεριζομαι την αποψη σου!:)

εκτος απο τους γερους υπαρχει και ενα κοινο 15-44 το οποιο καλως η κακως βλεπει και μενεγακη και αρναουτογλου!

μην το παρουσιαζεται λες και βλεπωντας καποιος τετοιες εκπομπες κανει και "εγκλημα"!

εχουμε πηξει στο δηθεν νισαφι πια!:)

• 1 month later...
εντελως φιλικα

θα ηταν καλο πριν "αρπαξεις" τον αλλο να διαβαζεις καλυτερα τα ποστ!

η τ.β πρεπει να εχει τα παντα!!

και εκεινη την ωρα τα εχει,οπως και ολα τα καναλια του κοσμου συμπεριλαμβανουν τετοιου ειδους προγραμματα τα οποια ειναι σιγουρα λιγοτερο επικυνδυνα απο κατι αλλα ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΑ!

γουστο του καθενος βεβαιως να βλεπει οτι του αρεσει!

απλα δεν συμεριζομαι την αποψη σου!:)

εκτος απο τους γερους υπαρχει και ενα κοινο 15-44 το οποιο καλως η κακως βλεπει και μενεγακη και αρναουτογλου!

μην το παρουσιαζεται λες και βλεπωντας καποιος τετοιες εκπομπες κανει και "εγκλημα"!

εχουμε πηξει στο δηθεν νισαφι πια!:)

Απαντάω εναμιση σχεδόν μήνα μετά (τώρα το είδα :p χα χαχα)

Αρχικά εγώ πουθενά δεν είπα πως πρέπει να εκλείψουν οι εν λόγω εκπομπές - προφανώς για να υπάρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ τις βλέπουν και εννοείται πως δε θα είμαι αυτός που θα κρίνει επίπεδα και μόρφωση των ανθρώπων που το κάνουν. Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι "έγκλημα".

Παρότι, με αποκαλείς δήθεν (και -no offence- λίγο με νοιάζει :) ) εγώ θα σου απαντήσω πως δε βλέπω τις "σοβαρές" εκπομπές της ελληνικής TV, γιατί γενικά δε νομίζω πως υπάρχουν σοβαρές εκπομπές που να με ενδιαφέρουν κιόλας (εκτός από τα εξαιρετικά κατ'εμε, Πρωταγωνιστές και Το Κουτί της Πανδώρας).

Επίσης, ίσως καλύτερα να διάβαζες εσύ λίγο πιο προσεκτικά τις απαντήσεις μου πριν ανταπαντήσεις και προσπαθείς να υπερασπιστείς κάτι στο οποίο...δεν έκανα επίθεση. Απλά παρέθεσα το τι περιλαμβάνει. Εκτός και αν θες να μου πεις ότι (π.χ.) η Μενεγάκη δεν έχει κουτσομπολιά, δεν καλεί "σκυλια", δεν έχει ηλίθιες απορίες - που κάνουν μπαμ ότι είναι ψεύτικες - και δεν ασχολείται με τα αστρολογικά κάθε μέρα.

Και πάλι ξεκαθαρίζω, ΔΕΝ κάνω επίθεση στο συγκεκριμένο είδος εκπομπής. Το ξαναλέω πως για να υπάρχει ακόμα σίγουρα κάποιοι το βλέπουν.

Αλλά επιμένω στην άποψή μου πως ΟΛΑ τα πρωινά μαγκαζίνο, είναι ΙΔΙΑ με το πρωινάδικο της Κουντουράτου στους Δυο Ξένους ίσως με πιο ωραία σκηνικά, πιο εντυπωσιακά budget και πιο σοβαροφανή.

Πάντα φιλικά, αλλά πριν κάνεις άμυνα διάβασε λίγο καλύτερα να δεις αν ο άλλος έκανε επίθεση ή απλά παρέθεσε κάποια κοινώς αποδεκτά δεδομένα.

ΥΓ: Επίσης, ποιό κοινό 15-44 - ηλικίες που είναι κατεξοχήν άτομα που δουλεύουν, έχουν σχολείο, σχολές και υποχρεώσεις - κάθεται και βλέπει πρωινάδικα;; Πότε προλαβαίνει; Εκτός από τις νοικοκυρές δε νομίζω πως ένα κοινό 20-45 που είναι πάνω σε έναν καναπέ όλη μέρα και βλέπει Μενεγάκη, ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους διαφημιστές. Απλά δεν έχει το εισόδημα που θα επιθυμούσσαν.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Απαντάω εναμιση σχεδόν μήνα μετά (τώρα το είδα :p χα χαχα)

Αρχικά εγώ πουθενά δεν είπα πως πρέπει να εκλείψουν οι εν λόγω εκπομπές - προφανώς για να υπάρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ τις βλέπουν και εννοείται πως δε θα είμαι αυτός που θα κρίνει επίπεδα και μόρφωση των ανθρώπων που το κάνουν. Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι "έγκλημα".

Παρότι, με αποκαλείς δήθεν (και -no offence- λίγο με νοιάζει :) ) εγώ θα σου απαντήσω πως δε βλέπω τις "σοβαρές" εκπομπές της ελληνικής TV, γιατί γενικά δε νομίζω πως υπάρχουν σοβαρές εκπομπές που να με ενδιαφέρουν κιόλας (εκτός από τα εξαιρετικά κατ'εμε, Πρωταγωνιστές και Το Κουτί της Πανδώρας).

Επίσης, ίσως καλύτερα να διάβαζες εσύ λίγο πιο προσεκτικά τις απαντήσεις μου πριν ανταπαντήσεις και προσπαθείς να υπερασπιστείς κάτι στο οποίο...δεν έκανα επίθεση. Απλά παρέθεσα το τι περιλαμβάνει. Εκτός και αν θες να μου πεις ότι (π.χ.) η Μενεγάκη δεν έχει κουτσομπολιά, δεν καλεί "σκυλια", δεν έχει ηλίθιες απορίες - που κάνουν μπαμ ότι είναι ψεύτικες - και δεν ασχολείται με τα αστρολογικά κάθε μέρα.

Και πάλι ξεκαθαρίζω, ΔΕΝ κάνω επίθεση στο συγκεκριμένο είδος εκπομπής. Το ξαναλέω πως για να υπάρχει ακόμα σίγουρα κάποιοι το βλέπουν.

Αλλά επιμένω στην άποψή μου πως ΟΛΑ τα πρωινά μαγκαζίνο, είναι ΙΔΙΑ με το πρωινάδικο της Κουντουράτου στους Δυο Ξένους ίσως με πιο ωραία σκηνικά, πιο εντυπωσιακά budget και πιο σοβαροφανή.

Πάντα φιλικά, αλλά πριν κάνεις άμυνα διάβασε λίγο καλύτερα να δεις αν ο άλλος έκανε επίθεση ή απλά παρέθεσε κάποια κοινώς αποδεκτά δεδομένα.

ΥΓ: Επίσης, ποιό κοινό 15-44 - ηλικίες που είναι κατεξοχήν άτομα που δουλεύουν, έχουν σχολείο, σχολές και υποχρεώσεις - κάθεται και βλέπει πρωινάδικα;; Πότε προλαβαίνει; Εκτός από τις νοικοκυρές δε νομίζω πως ένα κοινό 20-45 που είναι πάνω σε έναν καναπέ όλη μέρα και βλέπει Μενεγάκη, ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους διαφημιστές. Απλά δεν έχει το εισόδημα που θα επιθυμούσσαν.

μαλιστα!

οκ:p

παντως δεν μπορω να εξηγησω το γεγονος οτι οσα e-mail διαβαζει στην εκπομπη της (και μιλαω για την Μενεγω)ειναι απο φοιτητες που προφανως συμπεριλαμβανονται σε αυτο το ταργκετ γκρουπ!

επισης απο την στιγμγη που δεν υπαρχει αλλη εταιρια δεχομαι σαν δεδομενο αυτο

Καφές με την Ελένη 24,8% (34,4%) (Alpha)

Ομορφος κόσμος το πρωί 23,1% (20,2%) (Mega)

Πρωινός Καφές 13,1% (13,0%) (Ant1)

Η Ελλάδα παίζει 9,1% (7,0%) (Alter)

Υπάρχει λόγος 7,5% (6,5%) (Star)

τα νουμερα αφορουν την χθεσινη ημερα και η παρενθεση αφορα το 15-44!

οποτε μαλλον υπαρχει αρκετος(νεος) κοσμος που τα παρακολουθει !

οποτε μαλλον υπαρχει αρκετος(νεος) κοσμος που τα παρακολουθει !

Kι όμως satsoks τα νούμερα που λες στη παρένθεση ειναι στις συγκεκριμένες ηλικίες αλλά δε δηλώνει πόσοι παρακολουθούν εκείνη την ώρα. Τι εννοώ ότι αν πχ είναι ανοιχτοί δέκτες 1000 και από αυτούς οι 300 βλέπουν μενεγάκη θα πάει 30% που είναι και το αντικειμενικό. Στα νεανικά κοινά τώρα αν πχ στους 1000 είναι μόλις 10 και οι 5 βλέπουν μενεγάκη θα πάρει 50% στα νεανικά κοινά αλλά αυτό δε δείχνει κάποια αντικειμενικότητα γιατί δε μπορείς να ξέρεις από το ποσοστό πόσοι νέοι έβλεπαν εκείνη την ώρα. Γι΄αυτό σπάνια το νεανικό κοινό καθορίζει τη τελική τηλεθέαση άλλωστε.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw