Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον γενικά. Αν και τα είχα δει, δεν τα είχα δώσει πολύ σημασία. Απ'ο,τι είδα, σε αυτά που είπα διαφέρουν. Πάντως φαίνεται καλή επιλογή. Θα μου άρεσε αν όλες οι εταιρείες επικεντρώνονταν και σε αυτήν την κατεύθυνση ώστε να βγάζουν κινητά τα οποία να είναι και στιβαρά πολύ αλλά και να μη χάνουν σε εμφάνιση και άνεση στο χέρι.
ναι, σίγουρα,αλλα παντα υπαρχει και το marketing...σε καθε περίπτωση και εμένα αυτο μου κινείσαι το ενδιαφέρον σε αυτο το κινητο,οτι υποστηρίζει-δειχνει οτι εχει χαρακτηριστικά rugged, αλλα και μια πιο κομψη εμφάνιση...θα δειξει οταν ερθει με το καλο!

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητο ακομα δεν εκλεισε μηνα και αρχισαν τα οργανα...

Οπου και οποτε γουσταρει εχει σημα. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ευτυχως εχει εγγυηση.

Αραγε που θα το στειλουν, και θα φτιαχτει?

Αν δεν λογικα καινουργιο ε?

Ειδωμεν την εξελιξη...

Guest Bernadi7
Τσέκαρες τις ρυθμίσεις για το σήμα π.χ 3g, 4g, κλπ? Το αγόρασες από Ελλάδα? Αν όχι, επικοινώνησε με το online κατάστημα που έκανες την αγορά, για να τα βρείτε ή ρώτα σε άλλο θέμα με τις αγορές από Κίνα, σίγουρα τα παιδιά θα γνωρίζουν περισσότερα για να σε βοηθήσουν. Υπάρχουν service Ελλάδα για Ulefone, αν θες να ψάξεις, αλλά αφού έχεις εγγύηση θα είσαι καλυμμένος από εδώ. Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα.

Guest Bernadi7

Άρρωστες καταστάσεις, πόνεσε η καρδιά μου!

Αν είχε λίίίγο μεγαλύτερη μπαταρία (σε σχέση με τα τέρατα που μας έχει συνηθίσει) θα ήταν σούπερ!

Τσέκαρες τις ρυθμίσεις για το σήμα π.χ 3g, 4g, κλπ? Το αγόρασες από Ελλάδα? Αν όχι, επικοινώνησε με το online κατάστημα που έκανες την αγορά, για να τα βρείτε ή ρώτα σε άλλο θέμα με τις αγορές από Κίνα, σίγουρα τα παιδιά θα γνωρίζουν περισσότερα για να σε βοηθήσουν. Υπάρχουν service Ελλάδα για Ulefone, αν θες να ψάξεις, αλλά αφού έχεις εγγύηση θα είσαι καλυμμένος από εδώ. Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα.

Το πηρα απο ελλαδα, και το εστειλα στο μαγαζι.

Θα περιμενω.

Άρρωστες καταστάσεις, πόνεσε η καρδιά μου!

Αν είχε λίίίγο μεγαλύτερη μπαταρία (σε σχέση με τα τέρατα που μας έχει συνηθίσει) θα ήταν σούπερ!

θα δειξει...ειναι στο δρομο έρχεται...αν και νομιζω 2 μερες αν κραταει μια χαρά ειναι... εξαρτάται την διαχείριση της μπαταρίας απο το 8.1 ....

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αγορασα κι εγω το κινητο απο εδω για τη γυναικα μου και το προβλημα ειναι οτι ζεσταινεται πολυ . Συμβαινει και σε σας το ιδιο; Ειδικα οταν χρησιμοποιει το φεισμπουκ απο τη θερμαση κλεινει η εφαρμογη !!

Τελικά μου το έφτιαξε η αντιπροσωπεία...

Σήμερα αναμένεται το ΜΡ02 περισσότερα εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7664031# Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Σήμερα αναμένεται η παρουσίαση.

https://www.punkt.ch/en/mp02-4g-mobile-phone/

Τα πρώτα στοιχεία:

https://www.punkt.ch/en/products/mp02-4g-mobile-phone/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=MP02_preorder&utm_content=pre-order_offer

Το θέμα για το ΜΡ01 για να μπείτε στο νόημα αν και το 1 δεν είχε καν ίντερνετ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436818

To κινητό το οποίο δεν έχει καν περιηγητή, τρέχει android 8.1 αλλά δεν μπορουμε να εγκαταστήσουμε τίποτα. Ενώ έχει τον SD 210 με 2GB RAM και 16 εσωτερικό χώρο!. Δεν υπάρχει κάμερα!!!...

Σίγουρα είναι μοναδικό.

Ξεκίνησε στα 329€ https://www.punkt.ch/en/products/mp02-4g-mobile-phone/#null

Ο αντίκτυπος στο ΜΡ01 που έπεσε στα 195€ https://www.punkt.ch/en/products/mp01-mobile-phone/

βγαίνει και σε άσπρο το 1

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Την καλησπέρα μου στην παρέα!

Θα ήθελα τα φώτα σας για το ποιο phablet,από 6'' έως 6,5" οθόνη θα μου προτείνατε.Εκτος από την οθόνη τα υπόλοιπα κρυτηρια μου είναι γερή κατασκευή, μπαταρία από 3500 και πανω και φυσικά να μην φτάνει τα 400€.Ειμαι κάτοχος mi max ένα χρόνο τώρα και θα ήθελα αντικατάσταση.Καμερα και ήχος δεν με ενδιαφέρουν.

Καλοδεχούμενη η όποια πρόταση και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για αρχή ο ορισμός του phablet έχει αλλάξει πλέον κινιτα παίζουν στης 6- με 6.5 ίντσες και από 7 μέχρι 8 είναι phablet

Την καλησπέρα μου στην παρέα!

Θα ήθελα τα φώτα σας για το ποιο phablet,από 6'' έως 6,5" οθόνη θα μου προτείνατε.Εκτος από την οθόνη τα υπόλοιπα κρυτηρια μου είναι γερή κατασκευή, μπαταρία από 3500 και πανω και φυσικά να μην φτάνει τα 400€.Ειμαι κάτοχος mi max ένα χρόνο τώρα και θα ήθελα αντικατάσταση.Καμερα και ήχος δεν με ενδιαφέρουν.

Καλοδεχούμενη η όποια πρόταση και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ρίξε μια ματιά στο Honor Play ή αλλιώς το Mi max 2 για ποιο οικονομική πρόταση

Πουθενά η mls δεν διαθέτει ανταλλακτικά στους τρίτους η το φτιάχνεις σε αυτούς η πέτα το κινιτο

• 2 weeks later...
Guest Bernadi7
Καλησπέρα παιδιά, μια παρατήρηση για τους κατόχους Power 3/3s: όταν φορτίζετε το κινητό, βγάζετε το φορτιστή απ' την πρίζα, διότι αν μένει και προσπαθήσεις να φορτίσεις το κινητό, αργεί αρκετά η πλήρης φόρτισή του.

Το αναμένω την Παρασκευή, Σάββατο θα ακολουθήσει πλήρης δοκιμή.

Ξεκινάω σημερα παρελαβα τελικα:

1. Φορτιση απο πληρως αδεια - αναβοσβηνει κοκκινο η μπαταρια κι υπαρχει ειδοποιηση - με μπαταρια 1400αρα 3και ωρες με τον δικο του φορτιστη.

2. το βλεπει ο mac σαν εξωτερικο σκληρο, την καρτα μνημης μονο βεβαια, διοτι το κινητο δεν εχει μνημη διαθεσιμη για φωτο ή εγγραφη ή οτιδηποτε αλλο. το νεο οτι εχει φωνητικη εγγραφη κι απο το ραδιο.

3.Απιστευτο δεν βρηκα πουθενα λειτουργια πτησης!!!

4.Το ραδιο παιζει Χωρίς ακουστικα!!!

5. Υπάρχει ενοποίηση κλήσεων ανά αριθμό πχ. Κωστας(43), Γιαννης(11)..

Edited by nikosxeng3

6. Η μπαταρία κρατάει 5 μερες με 2 ωρες ομιλία την ημέρα αν είναι σωστή η ένδειξη που είχε 30% όταν το φόρτισα.

7. Πιο σημαντικό ότι η φόρτιση με τον εργοστασιακό 1.0 (αυτό γράφει) είναι πολύ αργή, με φορτιστή 1.5 που έβαλα ήταν πολύ πιο γρήγορη.

8.Μπορεις να στειλεις αρχει με ΒΤ αλλα αυτα πανε υποχρεωτικα στο root της καρτας microSD, απο οπου ο file manager δεν μπορει να κανει μετακινηση.

Edited by nikosxeng3

Αυτά από εμένα το τηλέφωνο έχει φύγει.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανείς ιδέα για το MEIIGOO NOTE 8. Φαίνεται να έχει πολύ καλά χαρακτησριστικά και το βρίσκω στα 90 ευρώ από en.efox-shop.com. Έχει κανείς καμία ιδέα για αυτό? Το παρόν κινητό μου είναι το Dooggee x5 pro το οποίο το θεωρώ τοπ vfm κινητό.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά