Jump to content

nomagios77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nomagios77

  1. Τελικά μάλλον δεν γίνεται να διαβάσεις το περιεχόμενο sms που λαμβάνει κανονικά στις ειδοποιήσεις!! Δεν έχω βρει κάτι όσο κι αν έψαξα!!!
  2. Το έχω κάνει αυτό φίλε μου. Όλα έρχονται όπως πρέπει και μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο, μόνο στα sms δεν γίνεται!!! Δεν έχει τίποτα για sms/mms εκτός κι αν εννοείς στο App Gallery!!
  3. Καλημέρα σε όλους, Έγνε κάτοχος του GT2 Pro. όλα καλά μέχρι στιγμής το μόνο που με χαλάει είναι που δεν μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο του sms όταν έρχεται η ειδοποίηση. Έχω κάνει όλα αυτά που πρέπει για την εφαρμογή να την κλειδώσω για να μην κλείνει, να μένει πάντα ανοιχτή κτλ. Έρχεται κανονικά ειδοποίηση για το sms αλλά μου δείχνει μόνο την επαφή και όχι το περιεχόμενο του sms. Το τηλέφωνο μου είνα το Xiaomi Redmi note 7. Καμία ιδέα??
  4. Καλημέρα σε όλους, έβαλα κι εγώ την 12 και μέχρι στιγμής όλα καλά ( δεν είμαι απαιτητικό ς χρήστης). Μου έχει κατεβάσει ένα αρχείο στον φάκελο downloaded rom miui-blockota-lavender_eea_global-V11.0.1.0.QFGEUXM-V12.0.2.0.QFGEUXM-7211765893-10.0.zip και δεν ξέρω αν πρέπει και πως να το περάσω!! Καμιά βοήθεια??
  5. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Μήπως έχει το τηλέφωνο εξ ορισμού ipv6 enable?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος να ανοίξει σελίδες αποκλεισμένες?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Μήπως έχει το τηλέφωνο εξ ορισμού ipv6 enable?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Έχω αλλάξει ναι και μπαίνω μια χαρά!! Δοκίμασα με τους DNS της Google και στο redmi αλλά τίποτα.Απο ένα άλλο κινητό μπαίνω κανονικά!! Πολύ περίεργο!!! [/color] στο PC ή στο router είχες αλλάξει DNS? γιατί δεν δοκιμάζεις με τους DNS της google στο redmi?
  8. Καλησπέρα παιδιά, μιά ερώτηση. Έχω το redmi note 7 και δεν έχω βάλει ακόμα sim μέσα, το΄εχω ανοίξει έχω ρυθμίσει wifi όλα καλά. Όταν πάω να μπω σε κάποια από τις μπλοκαρισμένες σελίδες πχ για υπότιτλους, και ενώ είμαι στο wifi του σπιτιού μου, μου βγάζει το μήνυμα οτι η συγκεκριμένη σελίδα είναι αποκλεισμένη. Στο σταθερό pc μπαίνω κανονικά αλλά και από άλλο κινητό στο ίδιο δίκτυο. Δοκίμασα στις ρυθμίσεις δικτύου να βάλω τους ίδιους DNS με το router και να του δώσω στατική ip. Επίσης δοκίμασα να κάνω διαγραφή ιστορικού στον Browser αλλά τίποτα! Έχει κανείς καμία ιδέα?
  9. Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανείς ιδέα για το MEIIGOO NOTE 8. Φαίνεται να έχει πολύ καλά χαρακτησριστικά και το βρίσκω στα 90 ευρώ από en.efox-shop.com. Έχει κανείς καμία ιδέα για αυτό? Το παρόν κινητό μου είναι το Dooggee x5 pro το οποίο το θεωρώ τοπ vfm κινητό.
×
×
  • Create New...