simcards Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Σκέφτομαι να δώσω το JIAYU G4S και να μεταφερθω η στο JIAYU G5S ή στο HYUNDAI Q5S. Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=wo6AUBBT0fc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskatou Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παιδια.. σκεφτομαι να παραγγειλω το star hd5000... φαινεται αρκετα καλο.. αλλα φοβαμαι μηπως δεν δεχθει την καρτα σιμ cosmote που εχω... για το σημα το 3g εννοω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παιδια.. σκεφτομαι να παραγγειλω το star hd5000... φαινεται αρκετα καλο.. αλλα φοβαμαι μηπως δεν δεχθει την καρτα σιμ cosmote που εχω... για το σημα το 3g εννοω... στο geek λέει 3G:WCDMA850/2100MHz πρόσεξε απο όπου το πάρεις να γράφει αυτό και δεν θα εχεις πρόβλημα Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasd Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Το έχω στα χέρια μου όποιος θέλει πληροφορίες εδώ είμαι Πολύ καλό για αυτούς που ψάχνουν κινητό με πολλές κάρτες δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο 2 GB ram βοηθάει αρκετά, δεν έχει Ελληνικό μενού ( το δικό μου που το πήρα από το exp????s.com.gr ) γράφει και δέχεται Ελληνικά ( android βλέπεις ) δυνατός ήχος , καλή ακουστική στις κλήσεις , εύκολη επιλογή κάρτας sim με δυνατότητα απομνημόνευσης πχ sim1 κλήσεις sim2 3G internet και sim3 sms , η μπαταριά καλή για 3 κάρτες stand by το GPS κάλο έως αξιόλογο το WIFI έμενα μου φάνηκε κάλο αν και διάβασα πολλά αρνητικά σε ξένα site . Με χάλασαν : η κάμερα αν και δεν είμαι της φωτογραφίας , η κατασκευή που δεν έχει Gorilla Glass το πίσω μέρος που είναι περίπου σαν του Nexus 5 Edited August 28, 2014 by fasd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Κλασσική acer... χωρίς ελληνικό μενού και αίσθηση πλαστικού στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vspathis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Φαίνεται καλό! για την τιμή του... Το έχει πάρει κανένας να μας πει τις εντυπώσεις του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ακομα δεν εχει κυκλοφορησει.Σε προπωληση ειναι... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Leagoo Lead 2 Hands On Review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Leagoo Lead 2 Hands On Review καλό φαίνεται , λίγο φωτεινές βγαίνουν οι φωτογραφίες στο video , πάλι δεν βάλανε καμιά νυχτερινή :confused: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 το κινητο ειναι καλο το Antutu μου εβγαλε σκορ 22000…πολυ καλα χρωματα εικονα το wifi πολυ καλο,το gps στην αρχη δεν κλειδωνε περιμενα 2-3 λεπτα για να κλειδωσει τελικα εβαλα την εφαρμογη gpsfix(δεν χρειαζετε να ειναι root)και κλειδωνει σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα:) το κινητο μου δεν ειναι ρουταρισμενο το αγορασα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια δεν ξερω αν πρεπει να το κανω root…θα ηθελα παντως την γνωμη σας!!! οι φωτογραφιες την ημερα ειναι καταπληκτικες το βραδακι ειναι καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το έχω στα χέρια μου όποιος θέλει πληροφορίες εδώ είμαι Πολύ καλό για αυτούς που ψάχνουν κινητό με πολλές κάρτες δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο 2 GB ram βοηθάει αρκετά, δεν έχει Ελληνικό μενού ( το δικό μου που το πήρα από το exp????s.com.gr ) γράφει και δέχεται Ελληνικά ( android βλέπεις ) δυνατός ήχος , καλή ακουστική στις κλήσεις , εύκολη επιλογή κάρτας sim με δυνατότητα απομνημόνευσης πχ sim1 κλήσεις sim2 3G internet και sim3 sms , η μπαταριά καλή για 3 κάρτες stand by το GPS κάλο έως αξιόλογο το WIFI έμενα μου φάνηκε κάλο αν και διάβασα πολλά αρνητικά σε ξένα site . Με χάλασαν : η κάμερα αν και δεν είμαι της φωτογραφίας , η κατασκευή που δεν έχει Gorilla Glass το πίσω μέρος που είναι περίπου σαν του Nexus 5 Να σε ρωτήσω φίλε μου. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα και επειδή σκέφτομαι να το πάρω πες μου λίγο πόσο χάλια είναι οι φοτος? Θα μπορούσες να βγάλεις κάποιες και να τις ανεβάσεις? Σε σύγκριση με κάποιο άλλο κινητό που είχες (αντίστοιχον δυνατοτήτων) τι άποψη σχηματίζεις? Οι τρείς κάρτες είναι stand-by όλες? Γενικά βλέπεις μία φθηνή κατασκευή η κάτι που θα κρατήσει? Εντάξει καταλαβαίνω ότι αυτό είναι αντικειμενικό αλλά εγώ όταν πιάνω κάτι στα χέρια μου καταλαβένω πάνω κάτω τι παίζει και τη αισθηση που μου δίνει!! Ευχαριστώ Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπέρα , Πως πάει το κινητό από πλευράς αυτονομίας ? Δυστυχώς δεν υπάρχουν αρκετοί χρήστες που να έχουν γράφει review ... πάντως δείχνει αξιόλογη συσκευή και έχει σχετική υποστήριξη στα τηλέφωνα της η εταιρεία . Τώρα που έπεσε στα 200 euro τι λέτε θα το ξανααγοράζατε ? Σαν βασικά μειονεκτήματα τι θα λέγατε ότι έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 λεω να το παρω για χαζεμα κ μετα να το δωσω στην αδελφή μου, έχει κανεις να δωσει εμπειρίες απο τη συσκευη; βγαζει πρόβληματα γενικα; σημα, μπαταρια, οθονη, τι λεει από αυτα; σε στοκ συνθηκες πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 τελικα το πηραμε και ρουταριστηκε πανευκολα με το αγγλικο vroot. ανοιγεις το usb debugging, το καρφωνεις, και δεν πειραζεις τιποτα. σου βγαζει διαφορα μυνηματα κινεζικα πανω στο κινητο, τα οποια τα αγνοεις. μετα απο λιγα λεπτα, και μερικα ρεμπουτ, τελειωνει. σου βαζει εναν χαζοκινεζικο supersu, με μπλε εικονιδειο, το οποιο στον πεταει αυτοματα ο γνησιος supersu οταν πας να τον βαλεις. μεχρι στιγμης ολα καλα, και επιασε 26040 στο antutu benchmark. me 4.2.2 μανισια. http://i61.tinypic.com/2wm06cx.jpg φοβερα γρηγορο και τζαμπα για τα λεφτα του. οθονη αψογη και με αντηλια.. θα ψαξω να βρω την 4.4.2 τωρα, η καμια custom, και θα σας γραψω εντυπωσεις.. υ.γ. αγοραστηκε απ το 1949, και ηρθε σε 13 εργασιμες.. υ.γ.2 μετα το ρουτ και πετωντας κατι κινεζιες: 26581 επειδή με ενδιαφέρει το τηλέφωνο ζει ακόμα ? Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 η μπαταρια ειναι καλη 1 με 1,5 μερα και μετα φορτηση στα 2650 ειναι τι να κανουμε:) παντως σαν κινητο το προτεινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wisefaker Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για το κινητο αν εχει καπιος καμια πληροφορια για προβληματα να μας ενημερωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophie_acer Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 είχα σήμερα μερικές ειδοποιήσεις τύπου Error Unfortunetely the * has been stopped ώσπου κάποια στιγμή κόλλησε. Προσπάθησα να το ξεμπλοκάρω με πατημένα power και volυme οπως λενε και οι οδηγιες- εκανε restart μου παρουσιαζε μετα το λογοτυπο της εναρξης Acer και μετα ανιγε σε ενα wallpapper μαζί με την ωρα και την ημερομηνία και τίποτε αλλο. Προσπαθησα να κανω reset factory τιποτα, και τωρα θελω να ρωτησω μπορω να κατεβασω τα android Android 4.2x Jelly Bean και να τα κανω ξανα εγκατασταση απο την sdcard? Οπως κανουμε στους υπολογιστες ξανα εγκατασταση του λογισμικου? help λειτουργει απλα έχει μπλοκαρει το λογισμικό του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasd Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Να σε ρωτήσω φίλε μου. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα και επειδή σκέφτομαι να το πάρω πες μου λίγο πόσο χάλια είναι οι φοτος? Θα μπορούσες να βγάλεις κάποιες και να τις ανεβάσεις? Σε σύγκριση με κάποιο άλλο κινητό που είχες (αντίστοιχον δυνατοτήτων) τι άποψη σχηματίζεις? Οι τρείς κάρτες είναι stand-by όλες? Γενικά βλέπεις μία φθηνή κατασκευή η κάτι που θα κρατήσει? Εντάξει καταλαβαίνω ότι αυτό είναι αντικειμενικό αλλά εγώ όταν πιάνω κάτι στα χέρια μου καταλαβένω πάνω κάτω τι παίζει και τη αισθηση που μου δίνει!! Ευχαριστώ Άργησα λίγο άλλα κάλιο αργά πάρα πότε . Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα άπλα μην το πάρεις είναι μέτρια .Οι κάρτες είναι όλες stand by και η κατασκευή δεν είναι φθηνή άλλα δεν σε εντυπωσιάζει κιόλας παραθέτω φώτο από Nexus 5 και E700 Δεν ξέρω αν μπορεί να βελτιωθεί η ποιότητα με software που κυκλοφορούν στο Play βέβαια εγώ δεν είμαι της φωτογραφίας όποτε όλα καλά. η μπαταριά πάει καλύτερα μετά από 2 φορτίσεις χρησιμοποιώ πολύ ομιλία .Όποιος δεν έχει 3 κάρτες δεν του το συνιστώ μπορεί να πάρει πολύ καλύτερα 2κάρτα Edited September 4, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Mία συσκευή μου mtk μετά απο firmware---->>>upgrade μέσω flash tool έχασε τα imei ! Kαι εκέι που είπα θα το αντιμετωπίσω παληκαρίσια μέσω του παρακάτω οδηγού http://www.doctorandroid.gr/2014/04/invalid-imei-mediatek.html ΤΖΙΦΟΣ ! Παρουσίασε το error not allowed in UserBuild και μιζέριασα ... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος αποτελεσματικής αποκατάστασης των imei ρε παιδιά ;Έχει αντιμετωπίσει κάποιος απο έσάς κάτι παροόμιοιο ; Σας παρακαλώ βοήθεια ...Έχω μπα'ι'λτίσει ....:O Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Στείλε μήνυμα στον skydiver.. Το έφτιαξε σε xiaomi note.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Η λύση υπάρχει εδώ. Την επόμενη φορά απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου, φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν ανοίγαμε όλοι και από ένα καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Είναι τόσο μάπα η κάμερα ? Μου κάνει εντύπωση γιατί αρκετά κινέζικα που έχω δει δεν έχουν θέμα με την κάμερα. Μήπως είναι θέμα λογισμικού ; Έκανες την τελευταία αναβάθμιση που γράφουν αρκετοί κάτοχοι του τηλεφώνου ; Θα μου έλυνε πραγματικά τα χέρια αλλά εάν είναι τόσο άθλια η κάμερα είναι πρόβλημα για την χρήση που θέλω να κάνω (να μην κουβαλάω μηχανή στα ταξίδια). Edited September 5, 2014 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Title: iOCEAN X8 KK Listed: 08/28/2014 2:19 pm ROM Version: ROM Android 4.4.2 http://www.needrom.com/download/iocean-x8-kk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Καλησπέρα Παρελαβα στις 2/09/2014 το παραπάνω τηλεφωνο απο το Pandawill στα 49$ Θα μπορουσα να πώ οτι θα ηταν μια πολυ καλη αγορά σε σχεση με τα χρηματα αλλά στο δικο μου τηλεφωνο εχει υψηλό κοντράστ με αποτελεσμα η οθονη να μην εμφανιζει ποτε καταμαυρη αλλα να εχει μια αχνα Επίσης εχει λανθασμενο κορεμο χρωματων με αποτελεσμα το λευκο δεν ειναι απόλυτο λευκο αλλα εμφανιζεται ελαφρώς γκρί -μπλε Επίσης Το PlayStore δεν συnδεετε αλλα αυτο διορθωθηκε κανοντας τροποποιηση στο hosts file Αν υπάρχει άλλος κατοχος αυτής της συσκευής ας γράψει τις εντυπωσεις του ΥΓ Ξεχασα να πώ οτι η κάμερα ειναι αθλια Edited September 5, 2014 by akapsali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts