valanths Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 http://img-cloud.com/JPWA/MH/MH1151/1.jpg http://img-cloud.com/JPWA/MH/MH1151/2.jpg http://img-cloud.com/JPWA/MH/MH1151/3.jpg http://img-cloud.com/JPWA/MH/MH1151/4.jpg http://img-cloud.com/JPWA/MH/MH1151/6.jpg 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Dual SIM Card Dual Standby Android 4.2.2 MTK6592 8GB rom 1GB ram Display Size 5.2 Inch Type Original LG screen, IPS, OGS full lamination Resolution 1920 x 1080 pixels FHD screen, 423PPI Dual Cameras, 2.0MP front camera, 8.0MP back camera with flashlight and auto focus; Support HDR, panorama, smile shot, voice shot, face beauty, etc Dimensions 143 x 72.1 x 8.3mm 1 x 2450mAh Battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 147.99$ σε presale προσφορα με ημερομηνια κυκλοφοριας αυριο 23/10 στα geekbuying,pandawill,coolicool. Να ειχε μονο HD οθονη,κατασκευης LG (οπως λεει)... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) http://www.minideal.net/kingzone-n3-4g-lte-smartphone-5-inch-android-4-4-mt6582-6290-quad-core-1-3ghz.html Καλώς το. Τι κανουν τα παλικαρια. Δίνουν και ποιότητα σιγα σιγα. Στο coolicool εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα με 8Mp χαλια καμερα συμφωνα με το videaki. ειναι λιγο ακριβο 190$. Αν εχει αλλες καμερες και χαρακτηριστικα το βλεπουμε. Το doogee πολυ ανωτερο με 10$ παραπανω Edited October 22, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 To2c.com Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 kaλησπερα παιδες :) το βρηκα 207 ευρω στο prcfrog.com το ξαιρει κανεις το σαιτ αυτο ? η θα γινω συνδρομητης του πουθενα ?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 To2c.com Δεν ειναι το ιδιο.Το παρελαβα πριν κανα 10ημερο για δοκιμη και το χω στο κουτι του για πουλημα.Αδερφακι του 7320.Σχεδον ιδιο σε ολα.Ποιοτητα κατασκευης,βαρος,παχος,ταχυτητα ολα.Μονο το 4G δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω καρτα να υποστηριζει.Μονο μειον οτι δεν υπαρχει ρομ με Ελληνικα ακομη. Αν δεν χρειαζεστε 2καρτο και θελετε 5.5'' HD ειναι εξαιρετικη επιλογη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 @arisg90 τι εννοείς δεν είναι ίδιο; Νομίζω ότι στο needrom έχει Multilanguage rom, για ψαχτο λίγο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 To Coolpad Κ1 που εχει το to2c δεν ειναι το ιδιο με το 8730L. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio_spa Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 απλά από το μενού που σέρνεις (από επάνω προς τα κάτω) έχει το αντίστοιχο εικονίδιο και γραφεί data. Το πατάς και σου βγάζει επιλογή σε πια κάρτα θέλεις να ενεργοποιήσεις το 3g. Τα σπάει το τηλεφωνακι εάν είναι μια λίγο καλύτερη κάμερα θα ήταν σουπερ. Αλλα θα μου πεις πάω να την συγκρίνω με τηλέφωνα που έχουν 700 ευρώ... για την κατηγορία τιμής 200€ είναι άψογη. Όταν ανοίγω το κινητό, κάνει περίπου 30 λεπτά για να μου ζητήσει τα PIN. Και τα δικά σας έτσι κάνουν? Ξέρει κάποιος γτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μάλλον κάτι κολλάει. Άνοιξε και κλείσε την λειτουργία πτήσης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalco Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Επειδή μόλις σήμερα το αγόρασα, μπορείς να μου πεις πως έκανες update sto 1.020? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αν αναφέρεσαι σε μένα εγώ δεν το έχω το κινητό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalco Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 οχι φίλε, λάθος αναφερόμουν στον cmvr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio_spa Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μάλλον κάτι κολλάει. Άνοιξε και κλείσε την λειτουργία πτήσης. Το έκανα αλλά και πάλι αργεί αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 λίγα λόγια για την αναβάθμιση του τηλεφώνου από sd κάρτα Όταν η online αναβάθμιση δεν λειτουργεί. 1. πηγαίνουμε στο site της acer και κατεβάζουμε την τελευταία αναβάθμιση. 2. την πετάμε συμπιεσμένη όπως είναι μια sd κάρτα. 3. Ξεκινάμε το τηλέφωνο πατώντας ταυτόχρονα power button και κάτω κουμπί έντασης. 4. Μπαίνουμε στο μενού και επιλέγουμε update from sd. 5. μετά κατεβάζετε μέσω του τηλεφώνου την πρόσθετη τελευταία αναβάθμιση (settings, about phone, update). συνιστώ πάντα σε όλες τις αναβαθμίσεις να έχετε πάντα πλήρως φορτισμένη την μπαταρία ότι τηλέφωνο και Εάν χρησιμοποιείται. Κάντε backup διαγράφετε τα πάντα με αυτήν τον τρόπο εγκατάστασης. Καλή συνέχεια ..... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το καλυτερο review που βρηκα https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&ie=UTF8&nv=1&prev=_m&rurl=translate.google.gr&sl=de&tl=en&u=http://www.mobilegeeks.de/prestigio-multiphone-8500-duo-test/&usg=ALkJrhjzb5_WZ6YUdBogAEvqh0OKWuodsw Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Nέο "φτηνό"τηλέφωνο από τη Star και μια και έμεινα ευχαριστημένος από το STAR S6 που έχω είπα να πάρω και ένα τέτοιο για δοκιμή Ακούω γνώμες Basic Information Model H930 Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Sim Card Dual Micro SIM Card Dual Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color Black Shell Material Plastic System OS Android 4.4 CPU MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz; GPU: Mali-450 MP4 ROM 8GB RAM 1GB Screen Display Size 5.0 Inch Type TFT, capacitive touch screen Resolution 540 x 960 pixels Support Format LED Notification No FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 16GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WiFi General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 5.0MP front camera, 8.0MP back camera with flashlight and auto focus, support HDR, face beauty, smile shot ,panorama Language English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Slovencina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Thai, Khmer, Korean, Simplified/Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 2.0 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes, 5 point touch Dimensions 145 x 70 x 7.7mm/5.7 x 2.82 x 0.3 inch Net Weight(Including battery) 133g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WiFi, GPS, FM, Bluetooth, Email, Messaging,Wallpapers, Calendar, Calculator, Clock, Camera,Play Store, Tethering & portable hotspot, Smart Wake, OTG, etc Package Size 160 x 90 x 66mm/6.3 x 3.5 x 2.6 inch Weight 382g Accessories 1 x 2800mAh Battery 1 x Earphone 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual(English-Russian-Spanish-German) http://www.pandawill.com/h930-smartphone-android-44-mtk6592-1gb-8gb-50-inch-qhd-screen-otg-smart-wake-black-p93925.html Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Nέο "φτηνό"τηλέφωνο από τη Star και μια και έμεινα ευχαριστημένος από το STAR S6 που έχω είπα να πάρω και ένα τέτοιο για δοκιμή Ακούω γνώμες Basic Information Model H930 Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Sim Card Dual Micro SIM Card Dual Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color Black Shell Material Plastic System OS Android 4.4 CPU MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz; GPU: Mali-450 MP4 ROM 8GB RAM 1GB Screen Display Size 5.0 Inch Type TFT, capacitive touch screen Resolution 540 x 960 pixels Support Format LED Notification No FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 16GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WiFi General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 5.0MP front camera, 8.0MP back camera with flashlight and auto focus, support HDR, face beauty, smile shot ,panorama Language English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Slovencina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Thai, Khmer, Korean, Simplified/Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 2.0 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes, 5 point touch Dimensions 145 x 70 x 7.7mm/5.7 x 2.82 x 0.3 inch Net Weight(Including battery) 133g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WiFi, GPS, FM, Bluetooth, Email, Messaging,Wallpapers, Calendar, Calculator, Clock, Camera,Play Store, Tethering & portable hotspot, Smart Wake, OTG, etc Package Size 160 x 90 x 66mm/6.3 x 3.5 x 2.6 inch Weight 382g Accessories 1 x 2800mAh Battery 1 x Earphone 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual(English-Russian-Spanish-German) http://www.pandawill.com/h930-smartphone-android-44-mtk6592-1gb-8gb-50-inch-qhd-screen-otg-smart-wake-black-p93925.html Kαλο δειχνει,καλυτερη αναλυση να ειχε,ειχα κι εγωτο s5 k s6 πολυ καλα βγηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το καλυτερο review που βρηκα https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&ie=UTF8&nv=1&prev=_m&rurl=translate.google.gr&sl=de&tl=en&u=http://www.mobilegeeks.de/prestigio-multiphone-8500-duo-test/&usg=ALkJrhjzb5_WZ6YUdBogAEvqh0OKWuodsw ωραίος... Στο review λέει ότι μπαίνουν δωρεάν Here + πλοηγός και χάρτες... Πολύ ευχάριστο αυτό. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex123456789 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) mls iqtalk rock mini θελω να παρω ενα κινητο απο τα public γιατι εχω 20 ευρω σε δωροεπιταγες αυτο ειναι το καλυτερο κινητο που βρηκα κατω απο 150 ευρω αλλα εχω 2 θεματακια: 1.ειναι mls για την οποια εταιρια εχω ακουσει κακα λογια γενικα 2.δεν ειμαι σιγουρος αν παιρνει micro sd η συσκευη Εχω συνηθισει σε φτηνιαρικα κινητα απο κακες εταιριες (π.χ. vodafone smart I-II-III) -Αξιζει ομως να εμπιστευτω mls? Εχουν βελτιωθει καθολου? -Ποια αλλα κινητα σε αυτην την τιμη αξιζουν απο public και γιατι θα ηταν καλυτερα απο αυτο? (δεν εχω θεμα με windows) Αυτα,θενκ γιου:) Edited October 28, 2014 by alex123456789 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Απευθύνσου καλύτερα στο σωστό μέρος για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 mls iqtalk rock mini θελω να παρω ενα κινητο απο τα public γιατι εχω 20 ευρω σε δωροεπιταγες αυτο ειναι το καλυτερο κινητο που βρηκα κατω απο 150 ευρω αλλα εχω 2 θεματακια: 1.ειναι mls για την οποια εταιρια εχω ακουσει κακα λογια γενικα 2.δεν ειμαι σιγουρος αν παιρνει micro sd η συσκευη Εχω συνηθισει σε φτηνιαρικα κινητα απο κακες εταιριες (π.χ. vodafone smart I-II-III) -Αξιζει ομως να εμπιστευτω mls? Εχουν βελτιωθει καθολου? -Ποια αλλα κινητα σε αυτην την τιμη αξιζουν απο public και γιατι θα ηταν καλυτερα απο αυτο? (δεν εχω θεμα με windows) Αυτα,θενκ γιου:) παρε κατι αλλο με τα 20ευρω,δεν παιρνει επεκταση η μνημη,υπαρχουνπολλα καλυτερα με λιγοτερα κινεζικα,κι αυτοκινεζικο ειναι δηλαδη αλλα κοστιζει 30-50 ευρω μαξιμουμ δες αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_88929.html Αν γραφτεις με το μεηλ σου στο σαιτ και βαλεις τον κωδικο S168HF μετα την προσθηκη στο καλαθι κοστιζει 65 ευρω περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YuriFury Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 μήπως γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το αντίστοιχο κινέζικο κινητό ? θέλω να δω αν υπάρχουν ζελατίνες και θήκες... Είναι το Tengda w450 αν δεν κάνω λάθος http://www.aliexpress.com/item/New-High-Quality-4-5-Touch-Android-3G-Dual-SIM-Quad-Core-Unlocked-WIFI-GPS-Cell/2046328976.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasd Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Άλλη μια αναβάθμιση σήμερα 10mb δεν νομίζω να είναι κάτι σημαντικό ... με χαροποιεί το γεγονός ότι ακόμα ασχολούνται και δεν το παράτησαν στην τύχη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts