Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους …εχω διαβασει απο καποιους για τα φωτιζωμενα πληκτρα του κινητου πως δουλευουν μονο αν περασεις διαφορετικη rom!!!

ισχυει κατι τετοιο…αν καποιος γνωριζει κατι ας μου πει γιατι σκεπτομαι για την αγορα του συγκεκριμενου κινητου…αλλα αν ειναι να μην λειτουργει σωστα παρα μονο αν περασεις αλλα ρομ…τι να πω

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

MTK6582 Quad core 1.3Ghz

http://www.1949deal.com/media/wysiwyg/2014-8/LEAGOO-LEAD2/1.jpg

http://www.1949deal.com/media/wysiwyg/2014-8/LEAGOO-LEAD2/3.jpg

http://www.1949deal.com/media/wysiwyg/2014-8/LEAGOO-LEAD2/6.jpg

- 5.0 Inch 960 * 540 Pixel QHD IPS Screen

- 1GB Ram 8GB Rom

- 13.0MP Rear Camera, 5.0MP Front Camera

- Support 3G, WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, etc

- 6.9mm Ultra Thin

- 2200mAh Battery

τιμη 75 ευρω.

NO.1 S7+ SmartPhone Android 4.4 MT6592 Octa-Core 1.7GHZ 13MP camera 1GB RAM 8GB ROM

Highlights

♦ 5 inch IPS Screen, 1280*720 pixel display

♦ MT6592 1.7GHz Octa core

♦ Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/2100 MHz

♦ 1 GB RAM + 8 GB ROM

♦ 13MP back camera + 2MP front camera

♦ The latest Android 4.4 System

Specifications

Basic

Brand NO.1

Color White/Black

System Android 4.4

Storage

CPU MT6592 1.7GHz Octa core

RAM 1 GB

ROM 8 GB

Camera

Front Camera 2 Megapixel

Back Camera 13 Megapixel

Communication

Band GSM 850/900/1800/1900 MHz WCDMA 850/2100 MHz

3G Support

GPS Yes, built in

Bluetooth Yes

SIM Card Slot Dual Sim Card

Screen

Display Size (inch) 5.1"

Screen Resolution 1280*720

General

Languages English, French, Spanish, Portuguese, Italian, German, Malaysia,Indonesia, Viet, Turkish, Russian, Arabic, Thailand, Korean,Indonesian, Malay, Czech, Filipino, Magyar, Nederland, Romanian, Greek, Hebrew, Simple/Traditional Chinese

Dimensions (W×D×H) 142 x 72.5 x 8.1mm

Net Weight 0.6KG

What's in the box?

Cell Phone × 1

Phone to USB Cable × 1

Rechargeable Li-ion battery (2800mAh) × 1

Charger × 1

User Manual × 1

Screen Protector × 1

http://www.minideal.net/no-1-s7-smartphone-android-4-4-mt6592-octa-core-1-7ghz-13mp-camera-1gb-ram-8gb-rom.html

Τι γνώμη έχετε για αυτο το κινητό;

ενδιαφέρουσα περίπτωση......μαζεμένο στο ύψος για 5,5 ίντσες

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σ αυτα τα λεφτα αγοραζεις το εξαιρετικο Coolpad F1 με 2GB ram και πολλα ακομα επωνυμα δοκισμενα κινητα.Η Samsung ειχε λογο που το μεγαλωσε τοσο και το εκανε πιο ασχημο απο το S4 (που ειχε εξαιρετικες διαστασεις για 5αρα οθονη).Για να το κανει αδιαβροχο.

Εσυ τι λογο εχεις να αγορασεις εναν τοσο ακριβο κλωνο απο την ανωνυμη Νο1?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

τελικα παρειγγειλα το κινητο απο την ελληνικη αντιπροσωπια…την δευτερα 25/8 θα το εχω στην κατοχη μου και θα σας πω εντυπωσεις :lol:

Γνωριζω οτι ειναι γνωστη για τους κλωνους της απλα την λεω ανωνυμη με την εννοια οτι δεν μπορει να συγκριθει ουτε με εταιρειες επιπεδου Elephone,Cubot,Doogee...

Στα 165$ πλεον αγοραζεις Coolpad F1 απο κορυφαια εταιρεια με 2GB ram και τεραστια υποστηριξη.Κριμα ειναι...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Παιδια.. σκεφτομαι να παραγγειλω το star hd5000... φαινεται αρκετα καλο.. αλλα φοβαμαι μηπως δεν δεχθει την καρτα σιμ cosmote που εχω... για το σημα το 3g εννοω...

Παιδια.. σκεφτομαι να παραγγειλω το star hd5000... φαινεται αρκετα καλο.. αλλα φοβαμαι μηπως δεν δεχθει την καρτα σιμ cosmote που εχω... για το σημα το 3g εννοω...

στο geek λέει 3G:WCDMA850/2100MHz πρόσεξε απο όπου το πάρεις να γράφει αυτό και δεν θα εχεις πρόβλημα

Mi Note 3

Το έχω στα χέρια μου όποιος θέλει πληροφορίες εδώ είμαι

Πολύ καλό για αυτούς που ψάχνουν κινητό με πολλές κάρτες δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο 2 GB ram βοηθάει αρκετά, δεν έχει Ελληνικό μενού ( το δικό μου που το πήρα από το exp????s.com.gr ) γράφει και δέχεται Ελληνικά ( android βλέπεις ) δυνατός ήχος , καλή ακουστική στις κλήσεις , εύκολη επιλογή κάρτας sim με δυνατότητα απομνημόνευσης πχ sim1 κλήσεις sim2 3G internet και sim3 sms , η μπαταριά καλή για 3 κάρτες stand by το GPS κάλο έως αξιόλογο το WIFI έμενα μου φάνηκε κάλο αν και διάβασα πολλά αρνητικά σε ξένα site . Με χάλασαν : η κάμερα αν και δεν είμαι της φωτογραφίας , η κατασκευή που δεν έχει Gorilla Glass το πίσω μέρος που είναι περίπου σαν του Nexus 5

Edited by fasd

Ακομα δεν εχει κυκλοφορησει.Σε προπωληση ειναι...

Leagoo Lead 2 Hands On Review

καλό φαίνεται , λίγο φωτεινές βγαίνουν οι φωτογραφίες στο video , πάλι δεν βάλανε καμιά νυχτερινή :confused:

Mi Note 3

το κινητο ειναι καλο το Antutu μου εβγαλε σκορ 22000…πολυ καλα χρωματα εικονα το wifi πολυ καλο,το gps στην αρχη δεν κλειδωνε περιμενα 2-3 λεπτα για να κλειδωσει τελικα εβαλα την εφαρμογη gpsfix(δεν χρειαζετε να ειναι root)και κλειδωνει σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα:)

το κινητο μου δεν ειναι ρουταρισμενο το αγορασα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια δεν ξερω αν πρεπει να το κανω root…θα ηθελα παντως την γνωμη σας!!!

οι φωτογραφιες την ημερα ειναι καταπληκτικες το βραδακι ειναι καλες

Το έχω στα χέρια μου όποιος θέλει πληροφορίες εδώ είμαι

Πολύ καλό για αυτούς που ψάχνουν κινητό με πολλές κάρτες δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο 2 GB ram βοηθάει αρκετά, δεν έχει Ελληνικό μενού ( το δικό μου που το πήρα από το exp????s.com.gr ) γράφει και δέχεται Ελληνικά ( android βλέπεις ) δυνατός ήχος , καλή ακουστική στις κλήσεις , εύκολη επιλογή κάρτας sim με δυνατότητα απομνημόνευσης πχ sim1 κλήσεις sim2 3G internet και sim3 sms , η μπαταριά καλή για 3 κάρτες stand by το GPS κάλο έως αξιόλογο το WIFI έμενα μου φάνηκε κάλο αν και διάβασα πολλά αρνητικά σε ξένα site . Με χάλασαν : η κάμερα αν και δεν είμαι της φωτογραφίας , η κατασκευή που δεν έχει Gorilla Glass το πίσω μέρος που είναι περίπου σαν του Nexus 5

Να σε ρωτήσω φίλε μου. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα και επειδή σκέφτομαι να το πάρω πες μου λίγο πόσο χάλια είναι οι φοτος? Θα μπορούσες να βγάλεις κάποιες και να τις ανεβάσεις? Σε σύγκριση με κάποιο άλλο κινητό που είχες (αντίστοιχον δυνατοτήτων) τι άποψη σχηματίζεις? Οι τρείς κάρτες είναι stand-by όλες? Γενικά βλέπεις μία φθηνή κατασκευή η κάτι που θα κρατήσει? Εντάξει καταλαβαίνω ότι αυτό είναι αντικειμενικό αλλά εγώ όταν πιάνω κάτι στα χέρια μου καταλαβένω πάνω κάτω τι παίζει και τη αισθηση που μου δίνει!! Ευχαριστώ

Συμβόλαιο = Κοροϊδία

Φοιτητικά πακέτα for ever!!!

Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!!

Καλησπέρα ,

Πως πάει το κινητό από πλευράς αυτονομίας ?

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αρκετοί χρήστες που να έχουν γράφει review ... πάντως δείχνει αξιόλογη συσκευή και έχει σχετική υποστήριξη στα τηλέφωνα της η εταιρεία .

Τώρα που έπεσε στα 200 euro τι λέτε θα το ξανααγοράζατε ?

Σαν βασικά μειονεκτήματα τι θα λέγατε ότι έχει ?

λεω να το παρω για χαζεμα κ μετα να το δωσω στην αδελφή μου, έχει κανεις να δωσει εμπειρίες απο τη συσκευη; βγαζει πρόβληματα γενικα; σημα, μπαταρια, οθονη, τι λεει από αυτα; σε στοκ συνθηκες πως παει;

τελικα το πηραμε και ρουταριστηκε πανευκολα με το αγγλικο vroot.

ανοιγεις το usb debugging, το καρφωνεις, και δεν πειραζεις τιποτα. σου βγαζει διαφορα μυνηματα κινεζικα πανω στο κινητο, τα οποια τα αγνοεις. μετα απο λιγα λεπτα, και μερικα ρεμπουτ, τελειωνει. σου βαζει εναν χαζοκινεζικο supersu, με μπλε εικονιδειο, το οποιο στον πεταει αυτοματα ο γνησιος supersu οταν πας να τον βαλεις. μεχρι στιγμης ολα καλα, και επιασε 26040 στο antutu benchmark. me 4.2.2 μανισια.

http://i61.tinypic.com/2wm06cx.jpg

φοβερα γρηγορο και τζαμπα για τα λεφτα του. οθονη αψογη και με αντηλια..

θα ψαξω να βρω την 4.4.2 τωρα, η καμια custom, και θα σας γραψω εντυπωσεις..

υ.γ. αγοραστηκε απ το 1949, και ηρθε σε 13 εργασιμες..

υ.γ.2 μετα το ρουτ και πετωντας κατι κινεζιες: 26581

επειδή με ενδιαφέρει το τηλέφωνο ζει ακόμα ?

Mi Note 3

η μπαταρια ειναι καλη 1 με 1,5 μερα και μετα φορτηση στα 2650 ειναι τι να κανουμε:)

παντως σαν κινητο το προτεινω

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά