kte Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Φιλε kte,η μπαταρια του ειναι 3000;επειδη στο ιδιο σαϊτ που το πηρες,λεει 2400.θα το παραγγειλω σημερα για τον αδερφο μου.για τις δραστηριοτητες του νομιζω θα τον καλυψει ανετα. Για την μπαταρία έχεις δίκιο είναι 2400, μπερδεύτηκα με την δεύτερ που έχω απο το g3sπου όντως είναι 3000mha. Το δικό μου ήδη έκανε μπάνιο στη θάλασσα και έφαγε λάσπη, Δεν σκέφτεσαι πώς θα το πιάσεις ή εαν θα πάθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δεν εννοουσα αυτο.Δεν εννοουσα να την περασεις στον εσωτερικο χωρο.Την ρομ την περναγα κανονικα στην καρτα sd.Εμπαινα στο recovery,απλα πηγαινα στον εσωτερικο χωρο (Internal) και εκει μου την εμφανιζε,ενω ηταν στην καρτα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μου ηρθε το tengda Z2 σημερα, Η φωτογραφικη για πεταμα, Ειναι χαλασμενη, οποιαδηποτε φωτο εχει πανω αριστερα ενα πολυ εντονο μωβ leak σαν συννεφο. Οι φωτογραφιες στο φως της μερας ειναι πολυ κακες σαν 2mp και η περιοχη θερμαινεται παρα πολυ. Επισης κανει ενα περιεργο ηχο, κλικ κλικ λες και δεν μπορει να κεντραρει και ολα ειναι θολα. Το συγκρινω με το Inew του αδερφου μου και ειναι η μερα με τη νυχτα. Το πηρα απο aliexpress, παιζει να παρω κανενα refund? Οχι τιποτα αλλο, απλα δεν παιζει να το στειλω πισω να μου το αλλαξουν και να περιμενω 1 μηνα + παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μου ηρθε το tengda Z2 σημερα, Η φωτογραφικη για πεταμα, Ειναι χαλασμενη, οποιαδηποτε φωτο εχει πανω αριστερα ενα πολυ εντονο μωβ leak σαν συννεφο. Οι φωτογραφιες στο φως της μερας ειναι πολυ κακες σαν 2mp και η περιοχη θερμαινεται παρα πολυ. Επισης κανει ενα περιεργο ηχο, κλικ κλικ λες και δεν μπορει να κεντραρει και ολα ειναι θολα. Το συγκρινω με το Inew του αδερφου μου και ειναι η μερα με τη νυχτα. Το πηρα απο aliexpress, παιζει να παρω κανενα refund? Οχι τιποτα αλλο, απλα δεν παιζει να το στειλω πισω να μου το αλλαξουν και να περιμενω 1 μηνα + παλι. κανε dispute και ζητησε τα χρηματα σου πισω,ετσι η αλλοιως θα πληρωσεις για να το επιστρεψεις,τα χρηματα στα βαζουν μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) http://snag.gy/Y2FTx.jpg Εγω εχω αυτη την εικονα... Την ρομ την περασα στην καρτα μνημης, αλλα με αυτο που με ειπες δεν την βρηκα πουθενα.. Δεν μπορω με τιποτα να φλασαρω την recovery... Εδω αναφερει οτι γινεται με cwn recovery. http://www.needrom.com/mobile/coolpad-7298a-miui-v5/ Edited June 23, 2014 by liverpool89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Σήμερα παρέλαβα κι εγώ. Τα σχόλιά μου είναι για ένα κινητό αξίας 101 ευρώ οπότε σαν τέτοιο,το τηλέφωνο δεν παίζεται. Τζάμι μπροστά από την οθόνη και όχι το απαράδεκτης ποιότητας ΠΛΑΣΤΙΚΟ που εχει το Xiaomi Hongmi 1s που το πατάς και βουλιάζει. Η ανάλυση της οθόνης άριστη με πολύ καλή την μπροστινή φωτογραφική μηχανη και καλή την πίσω. Η Ελληνική γλώσσα τρέχει απροβλημάτιστα. Wifi καλό,GPS δεν πρόλαβα να δοκιμάσω. Σερφάρισμα γρήγορο τόσο με 3G όσο και με WiFi. Εκεί που τρελλάθηκα ήταν όταν για πρώτη φορά πήγα να γράψω διεύθυνση στον browser.Άρχισε να γράφει μόνο του οτι ήθελε και δεν σταματούσε με κανένα κουμπί.Εβγαλα την μπαταρία για να κλείσει. Επανεκκίνηση,sms,ξανα τα ίδια. Ξανα βγάλσιμο μπαταριας,Ρυθμισεις και βουαλά. Έχει μια @@!$#@$5 ρύθμιση για γράψιμο με φωνή.Απενεργοποίηση και το πρόβλημα λύθηκε. Από το μεσημερι μεχρι τώρα δεν ξανασχολήθηκα μαζί του μόλιςτέλειωσε η μπαταρία. Περισσότερα για την μπαταρία και την ποιότητα των κλήσεων,αύριο που θα ασχοληθώ μαζί του όλη την ημέρα. Edited June 23, 2014 by autokinitakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakoulas89 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 εγώ ακόμα το περιμένω.. δεν έχει έρθει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 με το 3g εισαι καλυμμενος?βλεπω οτι υποστηριζει 850hz κ 2100mhz.ακομα εχουμε 2100mhz στην ελλαδα,αλλα απ'οσο διαβαζω οι εταιριες αλλαζουν σε 900mhz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 H custom rom θέλει υποχρεωτικά cwm recovery για να την περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το θέμα είναι όμως να αναφέρεις εκτός από το πρόβλημα... και τη λύση σε περίπτωση που τη χρειαστεί κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το θέμα είναι όμως να αναφέρεις εκτός από το πρόβλημα... και τη λύση σε περίπτωση που τη χρειαστεί κάποιος. Σωστά. Χρησιμοποίησα το pin generator που αναφέρω πιο πάνω (στο post του xda )σε άλλο υπολογιστή και δια μαγείας αυτό μου δούλεψε !!! :shifty: Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ναι σε αυτο θα συμφωνησω, αλλα ελα που δεν εχει βγει καμια custom recovery, η οδηγος για το πως θα περασεις.... Πως βγαλανε custom rom .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathikas1 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 παιδια καλησπερα. το εχω παρει το turbox g 580. δεν εχει το google play store και οταν το εγκατεστησα δεν το ανοιγε. με root λετε να γινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μπορείς να φτιάξεις εσύ cwm recovery... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 http://www.anzow.com/news/List/JPRRDPKQI.shtml Εδώ έχει ένα κινέζικο CWM based recovery, με φωτογραφίες. κάνε translate τη σελίδα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδια περασα cwn recovery με επιτυχια αν και με παιδευσαι λιγο.... Τωρα ποια ρομ να βαλω; και τι πρεπει να προσεξω πρωτα; πρεπει να παρω back up τα imie ; back up την official rom την ειχα κανει με την official recovery.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Για roms δες εδώ αν και δεν έχεις πολλές επιλογές. Imei backup εδώ δεν χρειάζεται. Μην ξεχάσεις πριν ξεκινήσεις τα πειράματα να πάρεις ένα nandroid backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τα gapps τα χει μεσα ή πρεπει να τα βρω εγω... ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το γράφει στη περιγραφή... Gapps not included. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 http://img.dxcdn.com/productimages/sku_325556_1.jpg http://cdn.chv.me/images/owwp74sx.jpg http://www.youtube.com/watch?v=_Me71somFYE CPU: MTK6582 Quad Core Processor Speed (max): 1.3GHz RAM: 1GB ROM:(internal + external) 8GB, up to 32GB Display Size: 5.5 Inch IPS Display Resolution: 960x540 Touch Screen: Support Capacitive Multi-touch: Support 5 Point Band: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz, 3G: WCDMA 850/2100MHz Wi-Fi: 802.11 b/g/n GPS Bluetooth Adobe Flash FM Radio Portable Wi-Fi Hotspot (3G Tethering) Google Play Support Fingerprint Identification Sensors: Proximity, Magnetic Field, Accelerometer, Gravity, Light Mic and Speaker Battery Size: 3200mAh Usage Time: 150 Minutes Battery Standby: 100 Hours 5 Megapixel Front-Facing Camera + 8 Megapixel Rear Camera Video Resolution: 640x480 Front / 1280x720 Back Ports 3.5mm Audio Out Port 2 (WCDM/GSM) SIM card slot – 1x Normal SIM, 1x Micro SIM Micro SD Card Slot: up to 32GB Micro USB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παρατηρω ότι αυτη η βλακεία με το δαχτυλικό αποτύπωμα τείνει να γίνει μόδα. Κατα τα άλλα καλό τηλεφωνακι φαινεται, αλλα πρωτη φορα βλέπω την μάρκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptriv1 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Για συγχρονισμό των επαφών πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το GoogleContactsSyncAdapter.apk απο μια παραπλήσια version άλλου κινητού ή tablet. Εγώ το έχω κάνει σε πολλά κινέζικα κινητά και tablets (σε αρκετά tablets λόγω του ότι δεν είναι κινητά το apk αυτό δεν υπάρχει) και μου δούλεψε. Τελευταίο μου παράδειγμα το tablet CHUWI V88S όπου δεν έκανε συγχρονισμό επαφών και έβαλα το αρχείο απο ένα κινητό με android JB v4.2.2. και μετά απο restart λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Καλησπερα και παλι. Εβαλα την miui v5 μαζι με τα gapps ..Δουλευει μια χαρα το google play Αλλα οταν μπαινω στο youtube ή απο το browser στο google.com μου πεταει ερορ... τι μπορει να φταιει? Αυτο βγαζει το μυνημα ' Παρουσιαστηκε προβλημα κατα την εναρξη, ελεγξε την συνδεση και την ωρα του συστηματος' Ουτε απο τον browser μου μπορω να δω βιντεο. Κατεβασα το tube made αν το παω στο youtube μου δειχνει τα ιδια, αν μπω πχ στο vimeo παιζει κανονικα..... Κανεις δεν το χει συναντησει? Εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο για κινητα... Edited July 4, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakoulas89 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 μετά από 1 βδομάδα χρήσης, τι έχετε να πείτε για την συσκευή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μετά από αρκετό καιρό πρόσθεσα και μία νέα "Τοπίο" (Ακρόπολη) με ελαφριά συννεφιά. Τραβήχτηκε όχι με την στοκ εφαρμογή αλλά με την με την SNAPit CAMERA. Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά διαχειρίστηκε καλύτερα από την στοκ τον ουρανό και τα σύννεφα.... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts