kseftilas1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 dimzan said: εγω παντως με μτκ6589 και 1850 μπαταρια μια χαρα βγαζω 2 μερες. Δηλαδη τα πρωτα smartphones πως κραταγανε 1-2 μερες? αμα λιωνιες πανω απ το κινητο ολη μερα λογικο ειναι να μην βγαζει ουτε τη μερα Δεν αμφιβάλλω αλλά και πάλι μικρη μου φαίνεται:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 kseftilas1 said: Δεν αμφιβάλλω αλλά και πάλι μικρη μου φαίνεται:lol::lol::lol: Ναι είναι μικρή. Αρκεί να βγάζει με απλή χρήση τη μία μέρα ολόκληρη και να είναι πρώτα απ' όλα ΚΙΝΗΤΟ, δηλαδή να είναι απροβλημάτιστο στις κλήσεις. Λογικά με τόσο καλό επεξεργαστή θα ανοίγει γρήγορα τις επαφές κλπ, διότι με το ΣΟΝΥ που έχω τώρα, αυτό είναι ένα θεματάκι. Τα υπόλοιπα είναι παρελκόμενα και θα χρησιμοποιηθούν σε μικρότερο βαθμό. Κύριο κριτήριο είναι η τιμή και η περιέργεια αν μπορεί να είναι αλήθεια ένα κινητό σε αυτή την τιμή ότι λειτουργεί αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 CPU MT6589m Quad Core 1.2GHz GPU PowerVR SGX544MP OS Android V4.2.2 Memory RAM : 1GB ROM : 4GB eMMC MAX supports 32GB Class 10 Micro SD Memory Card (TF-Card) Dimension 148X78X9.15mm Weight 189g with battery Screen 5.5" QHD, 540 x 960, 16M Colors, IPS-LCD Network Dual Sim, supports W+G / G+G 2G: GSM/GPRS/EDGE: 900/1800/1900 MHz 3G: UMTS/HSPA: 900/2100MHz Color Black Built-in GPS Bluetooth with EDR & A2DP Wi-Fi : IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspot micro USB 2.0 Camera Dual Camera Back 5.0 mega pixel / Auto Focus / Flash Light Front 0.3 mega pixel, supports Skype Video Calls Support to shoot 720P (1280x720) with sound Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor Radio FM 2500mAh τιμη 107 ευρω http://www.merimobiles.com/coolpad-7296_p/meri8035.htm?setCurrencyId=33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παρέλαβα το κινητό... και τώρα; ΙΜΕΙ backup/restore Οδηγός επιβίωσης για Flashing Πώς να πάρετε πλήρες Flashable Backup με Droid Tools Φτιάξτε το δικό σας CWM [Port] Πώς να κάνετε port την COT touch recovery MT6589 SoC : Οδηγός για ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου GPS Setup (θα δουλέψει για όλα τα ΜΤΚ) [HowTo] Increase Speaker and Mic Volume [Fix] Camera Flash Intensity Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 http://www.geekbuying.com/item/HTM-H9001-6-0Inch-MTK6582-Quad-Core-Anroid-4-2-OS-SmartPhone-1GB-4GB-Back-Camera-5-0-MP-wIith-3G-GPS---Blue-322784.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Σήμερα έλαβα το c1. Από το λίγο που το επεξεργάστηκα είναι πολύ καλό.Οθόνη καλή, ηχείο καλό, ακουστικό καλό και απόκριση οθόνης καλή επίσης.Προορίζεται για την αδερφή μου οπότε δεν θα το περιεργαστώ παραπάνω αλλά η εντύπωση που μου άφησε είναι πολύ καλή και για τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του άριστη.Μετά από λίγο καιρό θα μεταφέρω τις εντυπώσεις της αδερφής μου από τη χρήση του. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Το εχει παραγγειλει κανεις σας ρε παιδια? Το ζαχαρωνω ασχημα για την κυρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 το περιμενω Δευτερα-Τριτη με την πρωτη ευκαιρια σας ενημερωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 niroda said: το περιμενω Δευτερα-Τριτη με την πρωτη ευκαιρια σας ενημερωνω Με το καλό να το παραλάβεις! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! Απο που το πήρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 roberto_30 said: Με το καλό να το παραλάβεις! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! Απο που το πήρες ; από geekbuing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Στο http://www.portable-accessoire.com (Γαλλία) βρήκα αρκετά αξεσουάρ για το κινητό και σχετικά φτηνά συγκρίνοντας είτε με τις τιμές του (γερμανικού) Amazon (με τα μεταφορικά) είτε του ελληνικού ebw. Παράγγειλα τη θήκη σιλικόνης με 8,5€ + 5€ για μεταφορικά και ήρθε σε 5 μέρες. Μέχρι τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και, κυρίως, από τη χρήση του με τις 2 κάρτες. Έχω προσθέσει μερικές εφαρμογές που το κάνουν περισσότερο χρηστικό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) καλημερα φιλοι συμφορουμιτες πριν λιγο παρηγγειλα το παρακατω κινητο http://www.aliexpress.com/store/product/NEW-Arrival-W5000-MTK6582-Quad-Core-5-inch-IPS-screen-13MP-5MP-Dual-camera-1GB-RAM/710854_1618884156.html ο πωλητης ειναι παλιος γνωριμος απο δουλειτσες που εκανα με αυτον, του ειπα οτι ηθελα ενα πληρες πακετο κινητου, με θηκη,2 μπαταριες, κ οθονη προστασιας, μεχρι 100-110 ευρω και μου εδειξε αυτο, το αγορασα λοιπον και εγω... το πολυ πολυ να χασω 105 ευρω... περιμενοντας... μου κανει εντυπωση που γραφει android 4.2.9... δεν υπαρχει κατι τετοιο σωστα???? Edited February 9, 2014 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 droulis said: καλημερα φιλοι συμφορουμιτες πριν λιγο παρηγγειλα το παρακατω κινητο http://www.aliexpress.com/store/product/NEW-Arrival-W5000-MTK6582-Quad-Core-5-inch-IPS-screen-13MP-5MP-Dual-camera-1GB-RAM/710854_1618884156.html ο πωλητης ειναι παλιος γνωριμος απο δουλειτσες που εκανα με αυτον, του ειπα οτι ηθελα ενα πληρες πακετο κινητου, με θηκη,2 μπαταριες, κ οθονη προστασιας, μεχρι 100-110 ευρω και μου εδειξε αυτο, το αγορασα λοιπον και εγω... το πολυ πολυ να χασω 105 ευρω... περιμενοντας... μου κανει εντυπωση που γραφει android 4.2.9... δεν υπαρχει κατι τετοιο σωστα???? Συγνώμη αλλα με 105 ευρώ, αγοραζες το thl t5s, zopo zp700 και άλλα επώνυμα και δοκιμασμένα κινητά. Γιατι ρισκάρετε χωρίς λόγο ρε παιδιά? Έχετε τόσα λεφτά για πέταμα? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 droulis said: καλημερα φιλοι συμφορουμιτες πριν λιγο παρηγγειλα το παρακατω κινητο http://www.aliexpress.com/store/product/NEW-Arrival-W5000-MTK6582-Quad-Core-5-inch-IPS-screen-13MP-5MP-Dual-camera-1GB-RAM/710854_1618884156.html ο πωλητης ειναι παλιος γνωριμος απο δουλειτσες που εκανα με αυτον, του ειπα οτι ηθελα ενα πληρες πακετο κινητου, με θηκη,2 μπαταριες, κ οθονη προστασιας, μεχρι 100-110 ευρω και μου εδειξε αυτο, το αγορασα λοιπον και εγω... το πολυ πολυ να χασω 105 ευρω... περιμενοντας... μου κανει εντυπωση που γραφει android 4.2.9... δεν υπαρχει κατι τετοιο σωστα???? Απο την στιγμη που βλεπεται τετοιες ανακριβιες γιατι προχωρείτε στην αγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Γεια σας παιδια προσφατα αποκτησα το MTK :6572A topspeed Dual-core 7" LCD 2 SIM και μπορειτε να το δειτε εδω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=301018093644 και θα ηθελα την βοηθεια σας1)ποιο προγραμμα GPS να βαλω? οταν τηλεφωνω σβηνει αμεσως η οθονη και αν ξαναχρειαστω το πληκτρολογιο εχω προβλημα τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 καταρχην εαν πεταξα τα χρηματα θα το μαθουμε αρχες μαρτη. το ζοπο 700 και το thl t5s ειναι 4.7 ιντσες με αναλυση QHD 960*540 pixels και μπαταρια μία 1750αρα(zopo) 1950(thl), με 720p Video, και φορανε τον mtk6582m(αν δεν κανω λαθος). χωρις s view flip cover, εστω αυτον τον αυτοκολητο που δινουν και με μια μπαταρια οχι δυο. παραθετω το επισημο λινκ της εταιρειας http://www.wdfone.com/product/showproduct.php?lang=en&id=34 δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση προς θεου... κουβεντα κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 droulis said: καταρχην εαν πεταξα τα χρηματα θα το μαθουμε αρχες μαρτη. το ζοπο 700 και το thl t5s ειναι 4.7 ιντσες με αναλυση QHD 960*540 pixels και μπαταρια μία 1750αρα(zopo) 1950(thl), με 720p Video, και φορανε τον mtk6582m(αν δεν κανω λαθος). χωρις s view flip cover, εστω αυτον τον αυτοκολητο που δινουν και με μια μπαταρια οχι δυο. παραθετω το επισημο λινκ της εταιρειας http://www.wdfone.com/product/showproduct.php?lang=en&id=34 δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση προς θεου... κουβεντα κανουμε. Φίλε μου δεν υπάρχει αντιπαράθεση, δημοκρατία έχουμε για αυτό γίνεται και κουβέντα. Ωραια αυτά που λες, ναι μεν εχει καλύτερα χαρακτηριστικά το τηλέφωνο που πήρες και μακαρι να διαψευστώ ειλικρινά και να βγει πολυ καλό, αλλά επετρεψέ μου να κρατάω μια πισινή για τις άγνωστες κινέζικες εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 kseftilas1 said: Φίλε μου δεν υπάρχει αντιπαράθεση, δημοκρατία έχουμε για αυτό γίνεται και κουβέντα. Ωραια αυτά που λες, ναι μεν εχει καλύτερα χαρακτηριστικά το τηλέφωνο που πήρες και μακαρι να διαψευστώ ειλικρινά και να βγει πολυ καλό, αλλά επετρεψέ μου να κρατάω μια πισινή για τις άγνωστες κινέζικες εταιρείες. και εγω μαζι σου σε αυτο, εξαλλου ειμαι ισως και ο πρωτος που ανοιξε thread για κινεζικο στο φορουμ v98 , και ποιος ηξερε αυτες τις μπραντ κινεζιες πριν 2-3 χρονια οεο? αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν δεν δοκιμασεις δεν πειραματιστεις δεν γινεται δουλειτσα. ο νταλκας μας η τρελλα μας το χομπυ μας, μας οδηγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Και το δικο μου λεει Order Date: 2/8/2014 Order Status: Shipped Αναμονη λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Λοιπον μια γρηγορη πρωτη ματια .Μεγαλο σε διαστασεις αν δεν σας φοβιζουν μια χαρα οθονη πολύ καθαρη αρκετα φωτεινη με μεγαλες γωνιες θεασης ποιοτητα κλησεων πολύ καλη ιντερνετ πολύ γρηγορο μπαταρια δεν εχει δοκιμαστεί ακομα ειχε δυο μεσα στο κουτι ηχος καλος αλλα όχι πολύ δυνατος gps επαθα την πλακα μου κλειδωσε χωρις καμια παρεμβαση και κολπα μεσα σε εικοσι δευτ.δειχνει καλη κατασκευη Air gesture κλπ μια χαρα δουλευουν φωτο η κλασικη κινεζικη δεν μπορεις να την πεις κι ασχημη ιδιως στο φως της μερας η αληθεια είναι ότι οποιος το ειδε χαζεψε.Οτι άλλο ρωτηστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Από ρουτ βρήκες άκρη? Τι τιμή έχει τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Στο Γερμανικό Amazon έχει 190€ + μεταφορικά και στη Γαλλία 189€. Δεν ασχολήθηκα με root ακόμη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 niroda said: Λοιπον μια γρηγορη πρωτη ματια .Μεγαλο σε διαστασεις αν δεν σας φοβιζουν μια χαρα οθονη πολύ καθαρη αρκετα φωτεινη με μεγαλες γωνιες θεασης ποιοτητα κλησεων πολύ καλη ιντερνετ πολύ γρηγορο μπαταρια δεν εχει δοκιμαστεί ακομα ειχε δυο μεσα στο κουτι ηχος καλος αλλα όχι πολύ δυνατος gps επαθα την πλακα μου κλειδωσε χωρις καμια παρεμβαση και κολπα μεσα σε εικοσι δευτ.δειχνει καλη κατασκευη Air gesture κλπ μια χαρα δουλευουν φωτο η κλασικη κινεζικη δεν μπορεις να την πεις κι ασχημη ιδιως στο φως της μερας η αληθεια είναι ότι οποιος το ειδε χαζεψε.Οτι άλλο ρωτηστε Με γεια!! Σου εύχομαι να το χαρείς το τηλεφωνάκι (τηλεφωνάρα σε διαστάσεις) Σου ήρθε ρουταρισμένο? Δοκίμασες αν μπορείς να σώσεις εφαρμογές στην SD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ρουταρισμενο όχι αλλα οι εφαρμογες πανε στην εξωτερικη sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Google Play έχει εγκατεστημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts