Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Δεν ειναι σωστο να συγκρινουμε του κουτιου με "σχεδον καινουρια". Όσο σωστό είναι να συγκρίνουμε κινεζικά με ελληνικά εντός εγγύησης. Θα παρακαλέσω να μην trollάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAMAVE Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδιά καταρχήν γεια σας είμαι νέο μέλος στην παρέα σας. θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας όσον αφορά μια συσκευή που σκέφτομαι να αγοράσω ,η συσκευή είναι η εξής http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200978560342&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 νομίζω μια πολύ καλή και φθηνή συσκευή, τι λέτε? το θέμα είναι ότι δεν έχει ελληνικό μενού μόνο αγγλικά και ιαπωνικά ,βέβαια δεν έχω σοβαρό πρόβλημα προσωπικά ,αλλά έχει η γυναίκα μου τα θέλει στα ελληνικά. τέλος πάντων πείτε μου τη γνώμη σας αν αξίζει η συσκευή . Παράθεση XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 εχει τρομερα χαρακτηριστηκα για την τιμή του.. Απλά δεν ξερω αν υπάρχουν ελληνικες ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 3G Network : UMTS Σίγουρα θα δουλεύει το 3g στην Ελλάδα ? Άλλα αξιοπρόσεχτα: The AC adopter is NOT included in this BOX. There is country limiting the import of a lithium-ion battery In the country limiting, I send your item except a lithium battery from a product. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAMAVE Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 γεια σου φιλε λερος2004 δουλευει τελεια στην ελλαδα το 3g ,οσο για φορτιστη ενας κοινος μικρο usb ειναι οτι πρεπει,και για την μπαταρια η ελλαδα ειναι εκτος ερχεται κανονικα με την μπαταρια του . Παράθεση XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) τέλος πάντων πείτε μου τη γνώμη σας αν αξίζει η συσκευή . Εκτος απο το οτι φαινεται πως η συσκευη ειναι γιαπωνεζικη, δεν βρισκω αλλο πλεονεκτημα σε συγκριση με κινεζικες συσκευες απο καταξιωμενα και εμπιστα μαγαζια. Δεν βλεπω τον λογο γιατι να διαλεξεις αυτην την συσκευη, και εκτος αυτου, νομιζω πως θα δωσεις αρκετα χρηματα για κατι που δεν γνωριζει κανεις εδω στο φορουμ, στην περιπωση που χρειαστεις βοηθεια. Εγω δεν θα το τολμουσα ουτε και αν εκανε 100Ε. Edited November 14, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAMAVE Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εκτος απο το οτι φαινεται πως η συσκευη ειναι γιαπωνεζικη, δεν βρισκω αλλο πλεονεκτημα σε συγκριση με κινεζικες συσκευες απο καταξιωμενα και εμπιστα μαγαζια. Δεν βλεπω τον λογο γιατι να διαλεξεις αυτην την συσκευη, και εκτος αυτου, νομιζω πως θα δωσεις αρκετα χρηματα για κατι που δεν γνωριζει κανεις εδω στο φορουμ, στην περιπωση που χρειαστεις βοηθεια. Εγω δεν θα το τολμουσα ουτε και αν εκανε 100Ε. φίλε guideman ευχαριστώ για την απάντηση και εν μέρη θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά νομίζω ότι και μόνο το ότι είναι επώνυμο κάνει τη διαφορά,και επίσης στα ίδια χρήματα κάποιου εν μέρη ισάξιου κινέζικου. θα ήθελα αν θες να μου αναφέρεις κάποια από τα ισάξια κινέζικα . φιλικά πάντα . Παράθεση XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Βλεποντας ξεκαθαρα εδω http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=4174&c=ntt_docomo_fujitsu_arrows_x_f-02e_fujitsu_bobsleigh_d τα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου, (που πλεονεκτημα του αναμφισβητητα ειναι η Γιαπωνεζικη προελευση), διαπιστωνει κανεις πως ειναι αξιολογο, αν ομως οταν το παρεις ανακαλυψεις πχ πως η ROM που φοραει παρουσιαζει δυσλειτουργιες η αν χρειαστεις root η οτιδηποτε αλλο, που θα βρεις υποστηριξη? Εγω στη θεση σου θα επαιρνα πχ το Χιαομι mi2s, λιγο ακριβοτερο, με μικροτερη οθονη και αναλυση, αλλα καταξιωμενο και με πολλη υποστηριξη. Ακομα και αν πας σε ΜΤΚ6589 θα βρεις συκευες με αναλογες specs, σε χαμηλωτερη τιμη που εχουν δουλευτει και αγοραστει απο παιδια του φορουμ, οποτε δεν θα συναντησεις προβληματα. Ας μας πουν και καποιοι αλλοι την γνωμη τους. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraoulitsa17 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Από ποιο site το παρήγγειλες? Ενδιαφέρομαι να πάρω κ γω ένα τέτοιο , αλλά να μου βγει εξίσου καλό ! Παιδια ειναι παντα αναλογα τι θα δωσεις και ποσο εχεις ψαξει το θεμα. Υπαρχουν κλωνοι που ειναι για πεταμα, υπαρχουν και κλωνοι ομως που ειναι εφαμιλλοι των γνησιων. Προσωπικα εχω φερει κλωνο του S4 mini διπυρηνο και τον χρησιμοποιω ως προσωπικη μου συσκευη (κι εγω και αρκετοι φιλοι μου) και το κινητο -για τα χρηματα του παντα- απλα δεν υπαρχει. Αν εξαιρεσουμε την καμερα που ειναι μετρια κατα τα αλλα κοιταζει στα ματια ανετα κινητα επωνυμα υπερδιπλασιας ή ακομα και τριπλασιας αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Παιδια ειναι παντα αναλογα τι θα δωσεις και ποσο εχεις ψαξει το θεμα. Υπαρχουν κλωνοι που ειναι για πεταμα, υπαρχουν και κλωνοι ομως που ειναι εφαμιλλοι των γνησιων. Προσωπικα εχω φερει κλωνο του S4 mini διπυρηνο και τον χρησιμοποιω ως προσωπικη μου συσκευη (κι εγω και αρκετοι φιλοι μου) και το κινητο -για τα χρηματα του παντα- απλα δεν υπαρχει. Αν εξαιρεσουμε την καμερα που ειναι μετρια κατα τα αλλα κοιταζει στα ματια ανετα κινητα επωνυμα υπερδιπλασιας ή ακομα και τριπλασιας αξίας. Θα συμφωνήσω με τον vamvakoula και εγώ εχω ασχοληθεί με τους κλώνους και τώρα για προσωπική μου χρήση εχω ένα s4 mini το οποίο τα σπάει δουλεύει τέλεια και για τα χρήματα που έδωσα δεν το συζητάω καθώς και για τον κλώνο του S4 που είχα το N1 S6 δούλευε τέλεια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Θα συμφωνήσω με τον vamvakoula και εγώ εχω ασχοληθεί με τους κλώνους και τώρα για προσωπική μου χρήση εχω ένα s4 mini το οποίο τα σπάει δουλεύει τέλεια και για τα χρήματα που έδωσα δεν το συζητάω καθώς και για τον κλώνο του S4 που είχα το N1 S6 δούλευε τέλεια ... ποιον κλώνo του s4 Mini έχεις πάρει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 ποιον κλώνo του s4 Mini έχεις πάρει ? Εγώ έχω πάρει το cosmo4 και το έχω αναφέρει εδώ για λεπτομέρειες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361636&page=43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Πιο πολυ η Dual-Sim δυνατοτηα των S4 Και One με νιαζει και οχι τοσο η τιμη. Δηλαδη αν σε επιδοτησεις δεν απεχουν πολυ θα χτυπαγα. Μιλαμε για μεγαλες διαφορες ομως? Αν θες κατι να μοιαζει σε σε S4 παρε καποιο απο τη σειρα W8 της THL. Αξιοπιστο, σιγουρο, και πανω απο ολα δυνατα χαρακτηριστικα. http://www.thlmobilestore.com/ Σε κλωνο ποτε δεν προκειται να εισαι σιγουρος. Παει η ******* συννεφο. Πετυχα κλωνο του S3 οπου ειχε πειραγμενο antutu (προεγκατεστημενο μαλιστα), το οποιο εδειχνε 4 πυρηνες, μετρησεις στο θεο, μνημες 1/16 και παει λεγοντας. Επισης με το system panel lite, εδειχνε 2 πυρηνες και μνημη 1/4. Παω να κανω update το antutu και δε με αφηνε, μεχρι που βρηκα μια εκδοση με αλλο ονομα και καταφερε να την εγκαταστησει. Αποτελεσμα; το κινητο ηταν μονοπυρηνο, μνημη 512/512 Edited November 19, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλησπερα σε ολους ειπα να ανοιξω ενα topic για αυτες τις συσκευες, τις οποιες προσωπικα τις θεωρω ισως την πιο value for money επιλογη. (αν δεν ειναι στο σωστο θεμα μετακινηστε το :) ) Προσωπικα εχω 3 τετοιες, το DOOGEE DG100, το S4 MINI F9192 και τον 1:1 κλωνο του S4 mini I9190. Τα 2 πρωτα σκοραρουν 10500-11500 στο antutu και ειναι απιστευτα γρηγορα, ξεφτυλιζουν για πλακα συσκευες διπλασιας και τριπλασιας τιμης. Το DG100 εχει αναλυθει αρκετα σε αλλο topic, και το F9192 το εχω παρουσιασει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4932560#post4932560 Ο 1:1 κλωνος του S4 (full logos κλπ - πραγματικα ακριβως ιδιος:lol: ) ειναι και αυτος ΜΤ6572 ομως ειναι λιγακι πιο αργος, και αυτο διοτι εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης δλδ 960x540 και εχει και "touchwiz" (πειραγμενο) με air gestures κλπ οποτε ολα αυτα το κανουν λιγο πιο βαρυ. Ισως και αυτος ειναι και ο λογος που σκοραρει και λιγο πιο κατω σε benchmarks. Παρολαυτα ειναι μια χαρουλα και εχει και καλυτερη καμερα απο τα υπολοιπα 6572. Αυτα απο μενα, οποιος αλλος εχει εμπειριες με τετοιες συσκευες ας πει την γνωμη του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelosK Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αυτό http://www.gsmarena.com/philips_x130-4855.php από το ebay. Απλά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί στα ελληνικά δίκτυα ή θα το πάρω τζάμπα..Αν κάποιος ξέρει να μου πει ας κάνει μια καλή..Μην το πάρω και κάθομαι να το κοιτάω.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 τοσα ωραια κινητα υπαρχουν εδω και μαλιστα με υποστηριξη, γιατι να μπλεξεις με κατι τετοιο? εγω θα κοιτουσα στη θεση σου καποιο Nokia εχει ο πατερας μου το asa 206 dual sim και ειναι πανευτυχης, απο 50€ το βρισκεις στην ελλαδα με εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Θα δουλεύει εδώ όντως αλλά ποιος ο λόγος να φέρεις μια τέτοια συσκευή με πλήρη απώλεια υποστήριξης στη χώρα μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 http://www.1949deal.com/media/catalog/product/cache/1/image/b02c2defc25973caf6028e3ba03be411/1/_/1_2_2.jpg http://www.1949deal.com/media/catalog/product/cache/1/image/b02c2defc25973caf6028e3ba03be411/c/-/c-502-id_2.jpg http://www.1949deal.com/media/catalog/product/cache/1/image/b02c2defc25973caf6028e3ba03be411/5/0/502moban-_-_02.jpg http://www.1949deal.com/media/catalog/product/cache/1/image/b02c2defc25973caf6028e3ba03be411/5/0/502moban-_-_01.jpg http://www.1949deal.com/media/catalog/product/cache/1/image/b02c2defc25973caf6028e3ba03be411/5/0/502moban-_-_04.jpg http://www.1949deal.com/media/catalog/product/cache/1/image/b02c2defc25973caf6028e3ba03be411/5/0/502moban-_-_12.jpg Model ONN V8 Band 2G: GSM:850/900/1800/1900 3G: WCDMA 850/2100 Sim Card Dual SIM Card Dual Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color White Shell Material Plastic System OS Android 4.2 CPU MT6582, Quad core, Cortex -A7, 1.3GHz ROM 4GB RAM 1GB Screen Display Size 5 Inch Type IPS, capacitive touch screen Resolution 960*540 pixels Screen Color 16000K Colors Support Format ingtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 32GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WIFI General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, front camera: 3.0MP, back camera: 8.0MP with flashlight and auto focus Language English, Afrikaans, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Catala,Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvatski,IsiZulu, Italiano, Kiswahili, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Rumantsch, Slovencina,Slovenscina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek,Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, India Urdu, Arabic, Persian, Hindi, Bengali, Thai,Korean,Japanese,Simplified/Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in, also support A-GPS JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g Bluetooth Yes Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes Dimensions 141 x 70.4 x 7.9mm Net Weight(Including battery) 163g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, Play Store, torch, tethering & portable hotspot, etc Package Size 186*93*9.95mm Weight 500g Accessories 1 x 1800mAh Battery 1 x 3.5mm Earphone 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual(English, Russian, Spanish, German) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Θα συμφωνήσω και εγώ για τα mtk6572 είναι πολύ καλά κινητά και αξίζουν τα χρήματα που κάνουν έως και το τελευταίο σεντσ έχω πάρει για την κόρη μου το DOOGEE DG100 και από το λίγο που το δούλεψα ήταν καταπληκτικό έχω και τον κλώνο του S4 το N1 S6 πολύ καλό και αυτό αλλά λόγο μεγέθους δεν με βολεύουν τα μεγάλα κινητά την έχω καταβρεί με τον κλώνο του s4 mini που πρέπει να είναι το cosmo4 από ότι κατάλαβα λέει ότι είναι τετραπύρινο με 1gb ram και 8mp camera , τετραπύρινο δεν νομίζω να είναι mtk6572 είναι με πειραγμένη rom αλλά πρέπει να έχει 1gb ram. Είναι πάρα πολύ γρήγορο σε όλα δεν μου έχει κολίση πουθενά δεν βλέπω καμία διαφορά από τα τετραπύρινα που έχω δουλέψει σε σωστό μέγεθος . Μια μικρή παρουσίαση έχω στο φόρουμ καθώς και κάποιες φωτογραφίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361636&page=43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Συμφωνω απολυτα εγω το DOOGEE το πηρα για τη γυναικα μου και ειναι απιστευτο για τα λεφτα του. Για τα S4 mini clones εχω να πω κι εγω τα καλυτερα, απλα για μη μπερδευουμε τον κοσμο τα συγκεκριμενα (F9192, cosmo, Y9190) δεν ειναι 1:1, εχουν οντως 4.3" οθονη αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερα με αποτελεσμα το μεγεθος τους να ειναι κοντινο αρκετα σε S4. Τα βαζω διπλα και οι διαφορες ειναι ελαχιστες της ταξης των 5-6 χλστων σε υψος. Σε φαρδος ειναι περιπου ιδια, ενω σε παχος ειναι 1-2mm παχυτερα και βαρυτερα. Γιαυτο κι εγω πηγα σε S4 (015) dual sim, αφου η διαφορα σε μεγεθος ειναι πολυ μικρη αλλα εχει 5". Οσο για το cosmo S4 που εχεις εσυ φιλε συνονοματε Μανωλη, προσωπικα θεωρω αδυνατο να εχει 1G ram. Μαλλον 256 εχει, το πολυ να ειναι με 512. Ο 6572 δεν εχει βγει με 1g ram. Μπορεις να κατεβασεις καποια εφαρμογη να δεις τα πραγματικα χαρ/κα της συσκευης παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχω παραλάβει ένα Cubot C11. Το πήρα για τον αδερφό μου ο οποίος δεν χρειάζεται 3G για την ηλικία του.. Από αυτά που του είχα δείξει διάλεξε το συγκεκριμένο γιατί ήθελε μεγάλη οθόνη κυρίως για παιχνίδια, αλλά και γιατί ήταν το μόνο που του άρεσε σε εμφάνιση. Γύρω στα 73 ευρώ είχε βγει με ένα κουπόνι από geekbuying. Το μόνο κύριο θέμα που έχει είναι με το ηχείο του που είναι λίγο χαμηλό. Μέσα από το engineering mode διορθώνεται κάπως η κατάσταση. Στα κύρια θετικά θα βάλω την οθόνη, αν και 5 ίντσες η ανάλυση της είναι πολύ καλή και η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί μια χαρά. Επίσης ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί αρκετά και ως mp3 player από ακουστικά και η ποιότητά του είναι πάρα πολύ καλή διορθώνοντας λίγο τις ρυθμίσεις στον equalizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Οσο για το cosmo S4 που εχεις εσυ φιλε συνονοματε Μανωλη, προσωπικα θεωρω αδυνατο να εχει 1G ram. Μαλλον 256 εχει, το πολυ να ειναι με 512. Ο 6572 δεν εχει βγει με 1g ram. Μπορεις να κατεβασεις καποια εφαρμογη να δεις τα πραγματικα χαρ/κα της συσκευης παντως![/QUOT Του έχω βάλει το cpu z και το cpu identifi τα αποτελέσματα από το cpu z τα είχα ανεβάσει στις φώτο στο ποστ s4 clone θα ανεβάσω και φώτο από το cpu identifi ram 512mb έχει σίγουρα για το 1gb δεν βάζω το χέρι στη φωτιά δες τα αποτελέσματα από τις φώτο και βγάλτε συμπεράσματα. Ο Κινέζος στα χαρακτηριστικά λέει ότι θέλει http://www.aliexpress.com/store/product/original-Mini-S4-i9500-9500-4-3inch-Capacitive-Screen-android-smartphone-cell-phone-1g-RAM-mtk6589/635600_1440071218.html Έχει και logo κανονικά και στην έναρξη .Προς το παρόν κανένα παράπονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malkavian Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Επειδή αγόρασα και εγώ αυτό το κινητό. Ο επεξεργαστής του είναι ο Mediatek MT6575 υπάρχει κάποιο site που να δίνει οδηγίες για να κάνω root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Αυτό το έχεις δοκιμάσει; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315346 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malkavian Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω! άλλη μία ερώτηση, επειδή μου κρασάρουν αρκετά apps αν το κάνω root θα διορθωθεί αυτό το πρόβλημα? Edited November 22, 2013 by malkavian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts