navi55 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ακριβώς. Το πιο πιθανό να το ελέγξουν στο τελωνείο και να σε χρεώσουν. Με ems είναι πιο σίγουρο να περάσει χωρίς να πληρώσεις τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GERAKAS6 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 το εχω παρει πολυ καλλο αλλα χωρις Ελληνικα μονο το ihtc g20 εχει Ελληνικα και skype ειναι και φτηνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 skype εχουν ολα τα κινεζικα dual sim android αλλα χωρις βιντεο. τα ελληνικα εξαρτωνται απο τη ρομ που φοραει καθε κινητο. εμενα πχ εχει. καλυτερα ems γιατι και τελωνειο να περασει θα ειναι μικροτερα τα εξοδα. Προσοχη, δεν αλλαζουν οι δασμοι, απλα δεν εχει τα διαδικαστικα εξοδα που σου χρεωνουν οι dhl και ups Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Η ram σίγουρα είναι 512? Σε αρκετές σελίδες γράφει ότι έχει 256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Είναι 512MB Ram, αλλά τα 446 είναι ενεργά. Τα υπόλοιπα νομίζω είναι shared για τον επεξεργαστή γραφικών ή κάτι τέτοιο. Ελληνικά ποιος χρειάζεται ρε παιδιά; Σιγά τις δύσκολες λέξεις στο android. Βάζεις ένα Go Keyboard και τελειώνει η ιστορία. Πολύ καλή συσκευή και δεν το περίμενα. Ειδικά με την custom rom που του έχω περάσει, φυσάει! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Με το SP_Flash_Tool περασες την ρομ? του bruno martins ? αν θες στειλε ενα λινκ του πυο ωρηκες πληροφοριες και υλικο. Overcklocking οχι ακομα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 skype εχουν ολα τα κινεζικα dual sim android αλλα χωρις βιντεο. τα ελληνικα εξαρτωνται απο τη ρομ που φοραει καθε κινητο. εμενα πχ εχει. καλυτερα ems γιατι και τελωνειο να περασει θα ειναι μικροτερα τα εξοδα. Προσοχη, δεν αλλαζουν οι δασμοι, απλα δεν εχει τα διαδικαστικα εξοδα που σου χρεωνουν οι dhl και ups καλημερα φιλε,εχω το star 2000 κινεζικο κινητο ,ολα καλα καλο κινητο αλλα skype μονο μυνηματα στελνω και δεχομαι,το δικο σου κανει και κλησεις,φωνη ,βιντεο,και αν ξερεις κανα κινεζικο να κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Είναι 512MB Ram, αλλά τα 446 είναι ενεργά. Τα υπόλοιπα νομίζω είναι shared για τον επεξεργαστή γραφικών ή κάτι τέτοιο. Ελληνικά ποιος χρειάζεται ρε παιδιά; Σιγά τις δύσκολες λέξεις στο android. Βάζεις ένα Go Keyboard και τελειώνει η ιστορία. Πολύ καλή συσκευή και δεν το περίμενα. Ειδικά με την custom rom που του έχω περάσει, φυσάει! :D Αν και ξέρω ότι τα κινέζικα δεν έχουν καλές κάμερες, θα μπορούσες να ανεβάσεις 1-2 φωτογραφίες σε φουλ ανάλυση (8mp?)? Απλά από περιέργεια να δω πως τραβάει. Η μπαταρία πόσο κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 καλημερα φιλε,εχω το star 2000 κινεζικο κινητο ,ολα καλα καλο κινητο αλλα skype μονο μυνηματα στελνω και δεχομαι,το δικο σου κανει και κλησεις,φωνη ,βιντεο,και αν ξερεις κανα κινεζικο να κανει απλα απενεργοποιεις τη δυνατοτητα βιντεο απο το skype και κανει κλησεις κανονικα. Ισχυει σιγουρα για ολα τα ΜΤ6573 και εικαζω πως και για τα ΜΤ6516 ισχυει το ιδιο. Η καμερα για τον αλλο φιλο που ρωτησε ειναι συνηθως 1.3 στα φτηνα , 2mp στα λιγο πιο ακριβα, κι αν εισαι τυχερος η τα σκασεις θα εχει 5αρα. Μην γελιεσαι για το 8mp που γραφουν πολλα. Μπορει να ειναι απλα 2αρες και να κανει interpolation μετα. Μια καλη πρακτικη ειναι να δεις το μεγεθος του φακου. Οσα εχουν 5αρα εχουν αισθητα μεγαλυτερο φακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Γνωρίζω ότι οι κινέζοι γράφουν ότι θέλουν πάνω στα κινητά. Απλά για την συγκεκριμένη συσκευή έχω δει σε βίντεο που έδειχνε στις ρυθμίσεις της κάμερα ότι υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 8mp. Ο αισθητήρας λίγο δύσκολο να έχει τόσα mp για κινητό τέτοιας κατηγορίας. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για την μπαταρία.. γιατί κι αυτή αποκλείεται να είναι 2000 mah όπως αναφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 1200-1500 πραγματικα αν εισαι τυχερος. Πολλες ειναι μουφες δυστυχως, με κακης ποιοτητας συσσωρευτες εντος οποτε μπορει να πεσεις και σε μπαταρια που να εχει χωρητικοτητα ακομα και κατω απο 1000mah για μενα φροντισε το κινητο που θα παρεις να παιρνει συμβατες μπαταριες (πχ νοκια η samsung) που βρισκεις ευκολα στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Η συγκεκριμένη συσκευή παίρνει ίδια μπαταρία με το arc. http://blog.cellphonemic.com/blog/?p=118 Ελπίζω από τα 2000 mah που αναφέρει ότι έχει η μπαταρία, να είναι τουλάχιστον 1500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gopro Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Υπάρχει επίσεις και το HD7 MTK6573 με 1 Gb μνήμη αντι για 256 MB με TV ή και χωρίς TV Απλά άψογο! http://www.goprotech.info/111.jpg Παράθεση www.goprotech.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Υπάρχει επίσεις και το HD7 MTK6573 με 1 Gb μνήμη αντι για 256 MB με TV ή και χωρίς TV Απλά άψογο! http://www.goprotech.info/111.jpg Σωστα καλο ειναι αλλα πλεον υπαρχει ο ΜΤΚ6575 1 G που δουλευει πλεον το skype video και ειναι αξιοπρεπεις επεξεργαστης:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μπορείς να δώσεις ένα link? edit: Το H5500 εννοείς? http://www.mobile-phones.cn/h5500-mtk6575-1ghz-android-dual-wifi-phone-p-8098.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μπορείς να δώσεις ένα link? edit: Το H5500 εννοείς? http://www.mobile-phones.cn/h5500-mtk6575-1ghz-android-dual-wifi-phone-p-8098.html υπαρχη αυτο http://www.iosen.com/zopo-zp100-mtk6575-4-3-inch-android-2-3-dual-sim-3g-smartphone-960-540-qhd-display-cell-phone.html που εχουν βγει και recovery imag kai δυο διαφορετικα λογισμικα και ice.Eαν θες σου δεινω λινκ να κατεβασεις οτι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ξέρει κάποιος να μου πει τι sar έχει η συγκεκριμένη συσκευή? Όπως επίσης αν αξίζει η αγορά της σαν 2η συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τελικα την πηρα τη συσκευη και τη δουλευω ενα μηνα.για τα λεφτα της ειναι vfm!!!;):thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τελικα την πηρα τη συσκευη και τη δουλευω ενα μηνα.για τα λεφτα της ειναι vfm!!!;):thumbup: φιλε απο που καιποσο το πηρες,με το skype τη κανει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Παίδες δυστυχώς μετά από 2 μήνες χρήσης, τα έφτυσε στο άσχετο το ακουστικό. Έκανα κλήση, δούλευε κανονικά, μετά από καμιά ώρα κάνω άλλη κλήση και δεν ακουγόταν τίποτα. Πέρασα ξανά ROM κτλ. μήπως τυχόν ήταν κανένα software confliction κτλ. αλλά τίποτα. Άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι τα κινέζικα δυστυχώς είναι μαπέ. Κρίμα και ήταν καλή συσκευή κατά τα άλλα για τα χρήματα που ζητούσε. Με το speakerphone και bluetooth headset ακούγεται κανονικά, αλλά για μένα δεν είναι λύσεις. Κρίμα. Ενημερωτικά, το SAR δεν το αναγράφει κάπου, αλλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tawkon διαπίστωσα ότι με τις 2 κάρτες ενεργές σε standby έβγαζε ένδειξη low, ενώ εν ώρα κλήσης ανάλογα το σήμα κυμαινόταν μεταξύ moderate και κάποιες φορές high. Αυτά. Edited April 26, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/panasonic-eluga.jpg GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 2100 BODY Dimensions 123 x 62 x 7.8 mm Weight 103 g - IP57 certified - dust and water resistant - Water proof up to 1 meter and 30 minutes DISPLAY Type OLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) Multitouch Yes SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes MEMORY Card slot No Internal 8 GB storage, 1 GB RAM DATA GPRS Yes EDGE Yes Speed HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP, EDR NFC Yes USB Yes, microUSB v2.0 CAMERA Primary 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash Features Touch focus, geo-tagging Video Yes Secondary FEATURES OS Android OS, v2.3.5 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0 Chipset TI OMAP 4430 CPU Dual-core 1 GHz Sensors Accelerometer, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS Browser HTML, Adobe Flash Radio No GPS Yes, with A-GPS support Java Yes, via Java MIDP emulator Colors Black, Silver - MicroSIM card support only - Active noise cancellation with dedicated mic - DivX/MP4/H.264/H.263 player - MP3/WAV/eAAC+/AC3 player - Organizer - Image/video editor - Document viewer - Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa integration - Voice memo/dial - Predictive text input BATTERY Standard battery, Li-Ion 1150 mAh Stand-by Up to 300 h Talk time Up to 4 h http://www.gsmarena.com/panasonic_eluga-4560.php Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmargon Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Γειά σας.Μήπως μπορεί καποιος να μου πεί πώς επιλέγω το δίκτυο που θα κάνω κλήση γιατί έχω μία κάρτα καρτοκινητού και μία σύνδεσης και σε όποια sim και να πάω στις επαφές ,αυτό κάνει κλήση μέσω καρτοκινητού.Οι οδηγίες χρήσης δεν μου φαίνονται και πολύ κατατοπιστικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Αν και δεν έχω την συσκευή, από την φωτογραφία που βλέπω στην σελίδα του "πλαίσιο" γράφει στο πράσινο πλήκτρο τον αριθμό 2 που σημαίνει ότι θα κάνει κλήση με την κάρτα sim που βρίσκεται στην υποδοχή 2. Τώρα ποιο είναι το πλήκτρο με την sim 1 δεν το γράφει, αλλά λογικά είναι το πλήκτρο που βρίσκεται κάτω από το πράσινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmargon Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Αν και δεν έχω την συσκευή, από την φωτογραφία που βλέπω στην σελίδα του "πλαίσιο" γράφει στο πράσινο πλήκτρο τον αριθμό 2 που σημαίνει ότι θα κάνει κλήση με την κάρτα sim που βρίσκεται στην υποδοχή 2. Τώρα ποιο είναι το πλήκτρο με την sim 1 δεν το γράφει, αλλά λογικά είναι το πλήκτρο που βρίσκεται κάτω από το πράσινο. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο.Καί η 1 και η 2 δουλεύουν ακριβώς όπως το είπες..Χίλα ευχαριστώ γιατί ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω και να το δουλέψω με μία κάρτα..Και πάλι Ευχαριστώ Πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει και ελληνικό review εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts