phadomas Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 ego exo Sony Ericsson Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ERICSSON. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΚΑ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ TO PANASONIC. ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΑΥΤΟ. ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΧΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ SAMSUNG KAI ΚΟΛΛΗΣΑ Μ ΑΥΤΟ! ΤΕΛΕΙΟ ! SAMSUNG KAI ΠΑΛΙ SAMSUNG !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 SE T610 for ever!!!!! :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 psakse kati oste na spasei dld na allaksei to firmware...den ksero to kinito, ama einai windows rota sto adistiho forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Προσωρινα ειμαι με ενα Sharp GX-20 αλλα θελω να το αλλαξω......P900 I need you!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Όλα τα προηγούμενα ήταν Νοκια αλλά τα 2 τελευταία (τ610 και π900) είναι SONY ERICSSON και δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω μάρκα :up: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Twra exw Siemens SX1! :) Padws den kollaw se markes! Mias&eimai sthn Italia mu aresei na agorazw&na dokimazw oles tis markes&orismenes pu den yparxun&den yphrxan(mexri prosfata) Ellada! P.X.-->TELIT,TRIUM(Mitsubishi),NEC,LG.... ;) Oi dyo teleftaies yparxun Ellada etsi den einai? Den 3erw giati alla ta NOKIA exw kanei pera... :whistle: To epomeno mu endexetai na einai BenQ alla pios 3erei....? :happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 ellai mia spifos sitn sieemens ke apo ti blepo isofarizoume tin nokia!ego ksalisikos simenes alla to epomeno mu tha ne i to benqp31 i to p50 i to mpx alla mallon gia ot p31 me blepo giati gia ppc tha pao gia to asus;) Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 NOKIA ήταν πάντα το κινητο μου... Μέχρι που ένα θαύμα μπήκε στη ζωή μου!!! Επιτέλους κάποιος με σκέφτεται!!! SIEMENS FOREVER!!! SX1 Rulezzz!!! :p Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Siemens δαγκωτό... Ειχα (s25), έχω (sx1) και απ' ότι βλέπω από τα νέα μοντέλα και στο μέλλον πάλι Siemens θα έχω! Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Όπως καταλάβατε έκανα μια μικρή αλλαγή, βάζοντας το "Άλλη, που δεν αναφέρεται". Θα παρακαλούσα αν κάποιος το ψηφίσει, να γράψει στο post του και τη μάρκα για να κάνω την απαραίτητη διόρθωση :) BTW, Ericsson (και όχι Sony-Ericsson) για μένα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hperi Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 KATA ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ???? ΜΑΚΑΡΙ!!! ΦΙΛΕ shodanjr_gr ΤΟ ΤΕL.ME. TO ΕΙΧΕΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 pros to paron p900 . Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Smartphone με τί λειτουργικό; Δώσε κάποιο link να το δούμε μήπως και βρούμε άκρη. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 to exw edw kai mia ebdomada :D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TheWizard (20 Απρ. 2004 , 19:35) to exw edw kai mia ebdomada :D apo pou to peires kai poso??? ellada yparxei periptwsh na erthei?? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 to peira apo ebay. 450 euro :D kai edwsa kai 150 telwneio :o synolo 600 fantastiko!!!! PS: EXEI KAI STO FLEAMARKET :whistle: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WildscreaM Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 3erei kaneis ths ru8mhseis MMS (TIM) gia to SPV? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chosen21 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Από το site της Motorola έχει μια υπηρεσία που σου στέλνει της ρυθμίσεις δικτύου για MMS, WAP, email και internet. Απλά διαλέγεις για κινητό το MPX200, το έχω δοκιμάσει για το δικό μου SPV και οι υπηρεσίες MMS και WAP λειτουργούν (έχω Vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Ξέρει κανείς τί γίνεται με τα ελληνικά σε αυτό το κινητό? Δεν με ενδιαφέρει το μενού,αλλά τα μηνύματα,ο τηλεφωνικός κατάλογος και σημειώσεις σε word στην ελληνική γλώσσα Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WildscreaM Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 soy einai efkolo na moy doseis en LINK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chosen21 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 http://www.motorola.gr κάτω δεξιά που λέει ρυθμίσεις δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 http://www.trolltech.com/products/qtopia/phone.html σχολια?? Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Σήμερα είχα την ευκαιρία να το περιεργαστώ λίγο. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως ως πρός το μέγεθος καθώς δεν είναι τραγικά μεγάλο και μεταφέρεται σχετικά εύκολα. Η ανάλυση και τα χρώματα της οθόνης με χάλασαν αρκετά. Αν και απο Palm δεν έχω καθόλου εμπείρία μπορώ να πώ ότι σε 2 λεπτά κατάφερα και ρύθμισα το GPRS της Cote και μπήκα ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Η ταχύτητα μου φάνηκε ικανοποιητική, πάντως με το browser που είχε δεν έδειχνε ελληνικά. Αν είχε δόντι και 65000 χρώματα θα το έπαιρνα άνετα. Αν και το δόντι διορθώνεται καθώς παίρνει SD I/O. Επίσης πολύ θετικό ότι η κάρτα σιμ και η καρτα μνήμης αφαιρούνται ενώ παίζει χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Στα zaurus ειναι η default rom που εχει εμπιστευτη η sharp και ειναι σταθεροτατα, λειτουργικα, πληρης σε εφαρμογες αλλα με ασχημα εικονιδια και μενου σε εμφανιση.Αυτο το διωρθονουν η the kompany rom και η zynergι οπου τα κανουν σαν windows με βαση την sharp rom (δλδ qtopia). Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts