giokosta Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 (edited) Μόνο εμένα μου έριξε πολύ την απόδοση της μπαταρίας η τελευταία αναβάθμιση? Από εκεί που τελειωνα την μέρα με 40%μπαταρια, τωρα ίδια χρήση μετα την αναβάθμιση τελειώνει Σαν μου λείπει σχεδόν η μισή μπαταρία..... Υπάρχει τρόπος να πάω στη προηγούμενη κατάσταση???? Edited March 13, 2022 by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Μόνο εμένα μου έριξε πολύ την απόδοση της μπαταρίας η τελευταία αναβάθμιση? Από εκεί που τελειωνα την μέρα με 40%μπαταρια, τωρα ίδια χρήση μετα την αναβάθμιση τελειώνει Σαν μου λείπει σχεδόν η μισή μπαταρία..... Υπάρχει τρόπος να πάω στη προηγούμενη κατάσταση???? Το 40% με το 30% πως είναι η μισή μπαταρία;Δεν σου έχει έρθει ακόμα η 13.... ΑναμονήSent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 2 ώρες πριν, karagalexk said: Το 40% με το 30% πως είναι η μισή μπαταρία; Δεν σου έχει έρθει ακόμα η 13.... Αναμονή Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Η αίσθηση είναι τέτοια Τεσπα Έχεις δίκιο, αναμονή για 13.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Το κινητό ενός φίλου ,είναι στην έκδοση 12.5.8.0. και προσπαθεί να ανοίξει την κάμερα αλλα αυτή κλείνει άμεσος ...έχουμε κάνει επαναφορά ,επανεκκίνηση αλλά τίποτα ....δοκίμασα και με άδειες εφαρμογής πάλι τίποτα .....καμία ιδέα ;;Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Το κινητό ενός φίλου ,είναι στην έκδοση 12.5.8.0. και προσπαθεί να ανοίξει την κάμερα αλλα αυτή κλείνει άμεσος ...έχουμε κάνει επαναφορά ,επανεκκίνηση αλλά τίποτα ....δοκίμασα και με άδειες εφαρμογής πάλι τίποτα .....καμία ιδέα ;;Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοια είναι η έκδοση της κάμερας;Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Ποια είναι η έκδοση της κάμερας;Sent from my M2012K11AG using TapatalkΕίναι στην έκδοση 4.3Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Είναι στην έκδοση 4.3Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας TapatalkGcam δουλεύει;Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Έκανα εργοστασιακή επαναφορά και δουλεύει τώρα ...θα δούμε πόσο θα πάει .Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Εμενα στην 13 στις ρυθμίσεις,προβολη, σκοτεινή λειτουργία, περισσότερες επιλογες σκοτεινής λειτουργίας δεν βγαζει πλέον τις εφαρμογές για να επιλεξεις αν θες να εμφανίζονται σε σκοτεινη λειτουργία η σε κανονική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Εμενα στην 13 στις ρυθμίσεις,προβολη, σκοτεινή λειτουργία, περισσότερες επιλογες σκοτεινής λειτουργίας δεν βγαζει πλέον τις εφαρμογές για να επιλεξεις αν θες να εμφανίζονται σε σκοτεινη λειτουργία η σε κανονικήΤο φτιάχνουν από την αρχή. Έχει θέμα και είναι γνωστό Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις έκανα επαναφορά εργοστασιακών για νέο setup με την miui 13 αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί και ενώ έχω ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο, αρνείται να συνεργαστεί. Δεν έχω ιδέα τι φταίει. Κάποια άδεια ή κάτι; Καμία βοήθεια; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 53 minutes ago, Angelos1983 said: Παιδιά καλησπέρα. Μόλις έκανα επαναφορά εργοστασιακών για νέο setup με την miui 13 αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί και ενώ έχω ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο, αρνείται να συνεργαστεί. Δεν έχω ιδέα τι φταίει. Κάποια άδεια ή κάτι; Καμία βοήθεια; Βγάλε τη μάσκα 😋 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, Angelos1983 said: Παιδιά καλησπέρα. Μόλις έκανα επαναφορά εργοστασιακών για νέο setup με την miui 13 αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί και ενώ έχω ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο, αρνείται να συνεργαστεί. Δεν έχω ιδέα τι φταίει. Κάποια άδεια ή κάτι; Καμία βοήθεια; Έχεις nova launcher; Αν ναι πιθανό να τον έχεις κάνει διαχειριστή. Κατάργησε τον από διαχειριστή και ξαναδοκίμασε την αναγνώριση προσώπου, πιστεύω θα δουλεύει!! Edited March 16, 2022 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 Δεν έχω nova, με τον μαμά είμαι. Κάποια επιλογή είναι γιατί όταν είναι ανοιχτή η οθόνη και κλειδωμένη, δεν ανοίγει ούτε με δαχτυλικό αποτύπωμα, πρέπει να το σύρω προς τα επάνω. Καμιά ιδέα; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση σε miui 13, όταν κάνω screenshot με τα τρία δάχτυλα, δεν αποθηκεύει την φωτο, απλά μου βγάζει στο στιγμιότυπο, που το βγάζει πάνω δεξιά, αποθήκευση η αποστολή που δεν δουλεύουν και τα δύο. Κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 1 ώρα πριν, Bamiolos said: Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση σε miui 13, όταν κάνω screenshot με τα τρία δάχτυλα, δεν αποθηκεύει την φωτο, απλά μου βγάζει στο στιγμιότυπο, που το βγάζει πάνω δεξιά, αποθήκευση η αποστολή που δεν δουλεύουν και τα δύο. Κάποια πρόταση? Εμένα με miui 13 η αποστολή στο screen shot δουλεύει μια χαρά.. Και για αποθήκευση η να το κόψεις οπου θες πατα πανω όπως στο βγάζει δεξια και το διαμορφώνεις οπως θες.. Απλα εχω περάσει την τελευταία έκδοση screenshot και την συλλογή 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Καλημέρα παιδιά ,αν γνωρίζει κάποιος βοήθεια . Πήρα μια νέα συσκευή poco f3 ,προερχόμενος από redmi note 9 pro . 1) Δεν μπορώ να βρω από που μπορώ να βαλω πλάνο χρήσης δεδομένων και δεν μου εμφανίζει την χρήση δεδομένων όταν κατεβάσω την αρχική οθόνη ..... υπάρχει λύση ? Και 2) τα Χρωματα της αρχικής οθονης δεν με εντυπωσιάζουν τόσο (η οθόνη του redmi note 9 pro μου φενετε καλύτερη .....είναι δυνατόν κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις???? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 (edited) 50 minutes ago, smetcfu said: Καλημέρα παιδιά ,αν γνωρίζει κάποιος βοήθεια . Πήρα μια νέα συσκευή poco f3 ,προερχόμενος από redmi note 9 pro . 1) Δεν μπορώ να βρω από που μπορώ να βαλω πλάνο χρήσης δεδομένων και δεν μου εμφανίζει την χρήση δεδομένων όταν κατεβάσω την αρχική οθόνη ..... υπάρχει λύση ? Και 2) τα Χρωματα της αρχικής οθονης δεν με εντυπωσιάζουν τόσο (η οθόνη του redmi note 9 pro μου φενετε καλύτερη .....είναι δυνατόν κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις???? Ευχαριστώ! Όταν κατεβαίνει η κουρτίνα (κάτω εικόνα) αν πατήσεις εκεί που λέει "Αυτό το μήνα:16,52GB" σου εμφανίζονται οι ρυθμίσεις (πάνω εικόνα). Δεν ξέρω μήπως το θέμα που έχεις εμφανίζει διαφορετικές επιλογές. Edited March 20, 2022 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 50 minutes ago, toylhs9 said: Όταν κατεβαίνει η κουρτίνα (κάτω εικόνα) αν πατήσεις εκεί που λέει "Αυτό το μήνα:16,52GB" σου εμφανίζονται οι ρυθμίσεις (πάνω εικόνα). Δεν ξέρω μήπως το θέμα που έχεις εμφανίζει διαφορετικές επιλογές. Ευχαριστώ το βρήκα ,απλά αυτό που δείχνεις και εσύ και που ήθελα είναι στην παλιά προβολή ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Καλημέρα. έχω προβληματιστεί αν αξίζει να βάλω την gcam στο Poco F3. Aν όντως αξίζει, μήπως μπορείτε να μου πει κάποιος ποιά έκδοση να βάλω της gcam, και τι είναι το xml , αν χρειάζετε αυτό, και που μπορώ να τα βρώ και τον τρόπο εγκατάστασης. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Καλημέρα. έχω προβληματιστεί αν αξίζει να βάλω την gcam στο Poco F3. Aν όντως αξίζει, μήπως μπορείτε να μου πει κάποιος ποιά έκδοση να βάλω της gcam, και τι είναι το xml , αν χρειάζετε αυτό, και που μπορώ να τα βρώ και τον τρόπο εγκατάστασης. ΕυχαριστώΤι ακριβώς σε προβληματίζει;; Το ότι θα απογειώσει τις φωτογραφίες και δε θα πιστεύεις αυτό που βλέπεις; Ψάξε στο telegram εκεί θα βρεις πολύ υλικό και τα σωστά xml για την συσκευή σου. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 7 minutes ago, chios said: 24 minutes ago, Bamiolos said: Καλημέρα. έχω προβληματιστεί αν αξίζει να βάλω την gcam στο Poco F3. Aν όντως αξίζει, μήπως μπορείτε να μου πει κάποιος ποιά έκδοση να βάλω της gcam, και τι είναι το xml , αν χρειάζετε αυτό, και που μπορώ να τα βρώ και τον τρόπο εγκατάστασης. Ευχαριστώ Τι ακριβώς σε προβληματίζει;; Το ότι θα απογειώσει τις φωτογραφίες και δε θα πιστεύεις αυτό που βλέπεις; Ψάξε στο telegram εκεί θα βρεις πολύ υλικό και τα σωστά xml για την συσκευή σου. Σε ευχαριστώ! κάποιο link για απευθειας κατέβασμα υπάρχει? γιατί δεν έχω telegram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 8 minutes ago, Bamiolos said: Σε ευχαριστώ! κάποιο link για απευθειας κατέβασμα υπάρχει? γιατί δεν έχω telegram Πέρα από link, θα βόλευε κάποιος που ξέρει να γράψει έναν οδηγό με το ποια ακριβώς έκδοση Gcam να βάλουμε στο Poco F3 αυτήν την περίοδο. Επίσης θα βόλευε οδηγός με τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις ή/και πώς φορτώνουμε xml κλπ. Θυμάμαι στο Poco F1, στο site της έκδοσης BSG της Gcam είχε αναλυτικές οδηγίες και σου εξηγούσε ποιες ρυθμίσεις να κάνεις ανάλογα με τα γούστα σου (πχ χρόνους διαφράγματος, πόσο saturation να έχει στο night mode κλπ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 https://8-dontsharethislink.celsoazevedo.com/file/filesc/MGC_8.1.101_A9_GV1zfix_MGC.apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-bsg-01/ δοκίμασε αυτήν έχει και κάποια xml για το f3 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 52 minutes ago, chios said: https://8-dontsharethislink.celsoazevedo.com/file/filesc/MGC_8.1.101_A9_GV1zfix_MGC.apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-bsg-01/ δοκίμασε αυτήν έχει και κάποια xml για το f3 Σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts