karagalexk Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Global και eu rom βασικά είναι ίδιες. Από poco f3 με Tapatalk Βρες μου συσκευή global - mi που να δουλεύει το vowifi σε cosmote...Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Η δική μου. Ο,τι rom και αν έχω περάσει πάντα είχα VoWiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Η δική μου. Ο,τι rom και αν έχω περάσει πάντα είχα VoWiFi.Μάλλον έχεις μπερδέψει τις συσκευές. Ο πάροχος σου είναι cosmote?Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Ξέρω σε ποιο topic έγραψα και θεώρησα ότι έπρεπε να απαντήσω επειδή το Miui είναι ίδιο και στα 2 τηλέφωνα. Ναι έχω Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Ξέρω σε ποιο topic έγραψα και θεώρησα ότι έπρεπε να απαντήσω επειδή το Miui είναι ίδιο και στα 2 τηλέφωνα. Ναι έχω Cosmote.Στο f3 δεν είναι το ίδιο. Δεν ξέρω για το x3. Έχω δοκιμάσει και την mi και την eea και την stable china και την close beta (ανήκω στην beta team και έχω permission). Όταν το είπα στην ομάδα των devs για το vowifi και τον πάροχο μου η απάντηση ήταν να χρησιμοποιώ την eea.Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 σε εμένα πάντως δουλεύει άψογα Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Αυτό που λέει ο karagalexk ισχύει. Στο f3 με (RKHMIXM) δεν παίζει cosmote VoLte και VoWifi για κανένα λόγο. Μόνο σε (RKHEUXM). 2 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 σε εμένα πάντως δουλεύει άψογα Sent from my M2012K11AG using TapatalkΈχεις eeaSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 ναι. και η κάρτα cosmote στη 2η sim Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 40 minutes ago, Konstantine73 said: Δεν έχω ειδοποιήσεις μηνυμάτων στον messenger πάρα μόνο όταν μπαίνω εγώ μέσα... Έχω τις σχετικές ρυθμίσεις οκ δεν νομιζω και εδώ να θέλει αυτόματη έναρξη και χωρίς περιορισμους έτσι? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπόρεσα να το λύσω. Εάν κάποιος έχει καμία ιδέα ή γνωρίζει κάτι ας μας πει εάν μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Φταίει το σάπιο miui, βάλε τις εφαρμογές χωρίς περιορισμούς για να μην τις κλείνει το miui. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 μια χαρά είναι το miui... απλα έχει άλλη λογική.. και είναι πιο αυστηρό στις background εφαρμογές.. μπορείτε απλά να βάλετε μια aosp rom και μετά να ψάχνεστε με εφαρμογές να φέρετε το κινητό στα μέτρα που έχει το MuiSent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Φταίει το σάπιο miui, βάλε τις εφαρμογές χωρίς περιορισμούς για να μην τις κλείνει το miui.Κοίτα να δεις που είμαι από τους τυχερούς.Μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις, ακόμη και αυτές που δεν τις θέλω... Άλλη συσκευή βέβαια, αλλά με miui. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Βρες μου συσκευή global - mi που να δουλεύει το vowifi σε cosmote...Sent from my M2012K11AG using TapatalkΟκ, αν αυτή είναι η διαφορά δεν το γνωρίζω. Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 8 ώρες πριν, Amyntaios said: Αυτό που λέει ο karagalexk ισχύει. Στο f3 με (RKHMIXM) δεν παίζει cosmote VoLte και VoWifi για κανένα λόγο. Μόνο σε (RKHEUXM). Αυτό πως το εξακριβώνουμε πριν την αγορά; Ένα σκρουτζομάγαζο μπορεί να διαφημίζει EU και να πουλά την άλλη έκδοση "κατά λάθος"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Αυτό πως το εξακριβώνουμε πριν την αγορά; Ένα σκρουτζομάγαζο μπορεί να διαφημίζει EU και να πουλά την άλλη έκδοση "κατά λάθος"...Και να σου έρθει mi έκδοση μπορείς εύκολα να ξεκλειδώσεις να περάσεις την eea και να κλειδώσεις και θα είσαι κομπλέ. 3 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosG4 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 (edited) Καλησπέρα ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει esim η συσκευή? Edited January 9, 2022 by NasosG4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 5 ώρες πριν, pazu said: Έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπόρεσα να το λύσω. Εάν κάποιος έχει καμία ιδέα ή γνωρίζει κάτι ας μας πει εάν μπορεί. Κράτα πατημένο στο εικονίδιο της εφαρμογής μπαίνεις app info και ενεργοποιείς το autostart Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 5g Νεάπολη Νίκαιας... Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Καλησπέρα ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει esim η συσκευή?Όχι δεν υποστηρίζειSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 15 ώρες πριν, Konstantine73 said: Ούτε στο viber... Απαράδεκτο... Sent from Poco F3 8/256 το Poco F3 8/256 ανταποκρίνεται σε viber ειδοποιεί τα μηνύματα του κανονικά. αλλά δεν ειδοποιεί ηχητικά τα SMS που λαμβάνεί, δικτύου WIND Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Πέρασα μόλις την 13 stable από xiaomi.eu και όλα φαίνονται καλά. Είχα 12.5.19 stable επίσης από xiaomi.eu. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βάλω το f2g widget όπως είχα. Παίρνω "Λυπούμαστε, προσπαθήστε ξανά" από το ίδιο το app του free2go. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 1 ώρα πριν, mclound said: Πέρασα μόλις την 13 stable από xiaomi.eu και όλα φαίνονται καλά. Είχα 12.5.19 stable επίσης από xiaomi.eu. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βάλω το f2g widget όπως είχα. Παίρνω "Λυπούμαστε, προσπαθήστε ξανά" από το ίδιο το app του free2go. Τη πέρασες κάνοντας format data ή από πάνω; Εγώ είμαι στη 12.5.19 αλλά την είχα περάσει μέσω Twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 (edited) 1 hour ago, Vangie said: Τη πέρασες κάνοντας format data ή από πάνω; Εγώ είμαι στη 12.5.19 αλλά την είχα περάσει μέσω Twrp. Έχει 2 .ΒΑΤ αρχεία, το ένα κάνει ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση fastboot με format data και το άλλο κάνει "upgrade" με fastboot χωρίς να χάσεις εφαρμογές/δεδομένα. Δεν χρειάζεται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση αν προέρχεσαι από xiaomi.eu 12.5.xx κάνεις απλά upgrade και σε περίπτωση που έχεις boot loop ή τετοιου ειδους προβλήματα κάνεις μια εγκατάσταση με format data. Δεν υπάρχει TWRP στην MIUI13 (android 12) ακόμα, για αυτό καλύτερα να κάνεις ενα full TWRP backup πριν κάνεις την δοκιμή στην MIUI13 ώστε να μπορείς να γυρίσεις εύκολα στην 12.5.19 που έχεις αν δεν σ'αρεσει η 13. Edited January 11, 2022 by tifozif1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 8 minutes ago, tifozif1 said: Έχει 2 .ΒΑΤ αρχεία, το ένα κάνει ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση fastboot με format data και το άλλο κάνει "upgrade" με fastboot χωρίς να χάσεις εφαρμογές/δεδομένα. Δεν χρειάζεται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση αν προέρχεσαι από xiaomi.eu 12.5.xx κάνεις απλά upgrade και σε περίπτωση που έχεις boot loop ή τετοιου ειδους προβλήματα κάνεις μια εγκατάσταση με format data. Δεν υπάρχει TWRP στην MIUI13 (android 12) ακόμα, για αυτό καλύτερα να κάνεις ενα full TWRP backup πριν κάνεις την δοκιμή στην MIUI13 ώστε να μπορείς να γυρίσεις εύκολα στην 12.5.19 που έχεις αν δεν σ'αρεσει η 13. Θα το ψάξω για το backup TWRP δε το γνώριζα. Με αυτό γυρνάς δηλαδή στη 12.5.Χ όπως ήσουν με όλα τα δεδομένα; Λογικά θα περιμένω να βγει TWRP. Όταν βγει θα είναι πιο απλή η διαδικασία και ίσως έχουν μαζέψει κάποια bugs. Ευχαριστώ για της πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts