igna200 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Αυτό με τις κλήσεις που όταν απομακρύνω το κινητό από το αυτί δεν ενεργοποιείται η οθόνη έχει αρχίσει και με νευριάζει... Κάποια "oem" λύση μέχρι να το διορθώσουν με κάποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Αυτό με τις κλήσεις που όταν απομακρύνω το κινητό από το αυτί δεν ενεργοποιείται η οθόνη έχει αρχίσει και με νευριάζει... Κάποια "oem" λύση μέχρι να το διορθώσουν με κάποιο update? H καλύτερη λύση όταν συμβαίνει αυτό είναι να βάζεις το κινητό σου για λίγο και απότομα σε οριζόντια θέση, όπως θα καθόταν πάνω σε ένα γραφείο δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Κάποιοι έχουν μπερδέψει το θέμα με αυτό των αγγελιών. Με την κινηση δουλευει κανονικα....Κανεις την κινηση οπως πρεπει.... ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H καλύτερη λύση όταν συμβαίνει αυτό είναι να βάζεις το κινητό σου για λίγο και απότομα σε οριζόντια θέση, όπως θα καθόταν πάνω σε ένα γραφείο δλδ. Λαθος παραθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 καλησπερα παιδια να ρωτησω και εγω....εχω ενα θεματακι πολλες φορες ειδκα οταν δουλευω το gps εμφανιζεται η μαμα εφαρμογη της αριθμομηχανης στην οθονη !!!εχει συμβει σε κανεναν η γνωριζει καποιος πως μπορω να το φτιαξω αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Παιδιά γεια σας, μια ερώτηση θα κάνω, το κινητό έχει ραδιόφωνο;; Ευχαριστώ. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 οχι δυστυχως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 οχι δυστυχως!!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ούτε micro sd, ούτε ραδιόφωνο; Ας βγάζανε και τις κάμερες, περιττές είναι και αυτές. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ούτε micro sd, ούτε ραδιόφωνο; Ας βγάζανε και τις κάμερες, περιττές είναι και αυτές.Υπάρχουν τόσες συσκευές με SD και ράδιο για εμάς που τα χρειαζόμαστε, οπότε επιλογές υπάρχουν. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 (edited) καλησπερα παιδια να ρωτησω και εγω....εχω ενα θεματακι πολλες φορες ειδκα οταν δουλευω το gps εμφανιζεται η μαμα εφαρμογη της αριθμομηχανης στην οθονη !!!εχει συμβει σε κανεναν η γνωριζει καποιος πως μπορω να το φτιαξω αυτο??? δεν μου έχει συμβεί ποτέ, δεν ξέρω τι σκάλωμα είναι αυτό. Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία που χτυπάς την πλάτη του τηλεφώνου για να ανοίξει κάποιες εφαρμογές κλπ. Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Συντομεύσεις χειρονομίας -> Χτύπημα πίσω Edited August 12, 2021 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Υπάρχουν τόσες συσκευές με SD και ράδιο για εμάς που τα χρειαζόμαστε, οπότε επιλογές υπάρχουν. Αδερφέ όντως υπάρχουν, αλλά με 5G και Amoled και με τέτοιες τιμές όμως;;; Άντε την sd να την παραβλέψω αν πάρεις την έκδοση 8/256, αλλά το ραδιόφωνο, ποσό θα τους κόστιζε παραπάνω; Έλεος πια με δαύτους. Είμαι τώρα στην παραλία, έχω το OnePlus 8pro και ακούω ραδιόφωνο από το RedmiNote4 που είχα παλιά. Το ήθελα για δεύτερο για αυτό τον λόγο, νόμιζα ότι είχε ραδιόφωνο και το παρήγγειλα από Banggood, πήρα και το 8/256, δεν πειράζει θα το δωρίσω στον αδερφό μου και θα ψάξω κάτι άλλο ίσως, θα δω γιατί τώρα τελειώνει και το καλοκαίρι. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Αν είχε ραδιόφωνο θα έπρεπε να έχει και θύρα ακουστικών. Οπότε διπλό το κακό. Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Αν είχε ραδιόφωνο θα έπρεπε να έχει και θύρα ακουστικών. Οπότε διπλό το κακό. Από poco f3 με TapatalkΔηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν μπορεί κανείς να ακούσει ραδιόφωνο από την θύρα φόρτισης με ανταπτορα για ακουστικά;;; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν μπορεί κανείς να ακούσει ραδιόφωνο από την θύρα φόρτισης με ανταπτορα για ακουστικά;;; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε γνωρίζω. Αυτό που εχω δει είναι ότι αν δεν έχει ένα τηλέφωνο θύρα 3,5 για ακουστικά δεν έχει και ραδιόφωνο Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Υπάρχουν τόσες συσκευές με SD και ράδιο για εμάς που τα χρειαζόμαστε, οπότε επιλογές υπάρχουν.Για πες μερικές τέτοιες να έχουμε υπόψη Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Xiaomi Poco X3 Pro και με ράδιο και με κάρτα sd Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Poco m3 pro 5G επίσης. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Xiaomi Poco X3 Pro και με ράδιο και με κάρτα sd Χωρίς 5G και Amoled όμως, σωστά ή κάνω λάθος;; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Poco m3 pro 5G επίσης. Επίσης χωρίς Amoled και με τον Dimensity 700 αντί SD. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είχε ραδιόφωνο θα έπρεπε να έχει και θύρα ακουστικών. Οπότε διπλό το κακό. Δε γνωρίζω. Αυτό που εχω δει είναι ότι αν δεν έχει ένα τηλέφωνο θύρα 3,5 για ακουστικά δεν έχει και ραδιόφωνο Σωστά και αυτά. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Μην τα θέλουμε όλα δικά μας, εγώ θα προτιμούσα τον Dimensity του m3 παρά το f3 με τόσες ελλείψεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Και εγώ θα μπορούσα να κάνω ένα επιπλέον σκόντο στα στάνταρ μου για τον Dimensity, αλλά στο προτεύων που για μένα είναι η Amoled όχι δεν θα μπορούσα με τίποτα. Το Redmi Note 10pro που έχει πάλι Amoled και καλύτερες κάμερες και ίσως και καλύτερη μπαταρία, δεν έχει 5G που για μένα είναι και αυτό ένα από τα προτεύωντα, οπότε ούτε και αυτό με καλύπτει. Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω άλλο, θα δω τι θα κάνω. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Μην τα θέλουμε όλα δικά μας, εγώ θα προτιμούσα τον Dimensity του m3 παρά το f3 με τόσες ελλείψεις. ε καλά όχι, άλλη σπιρτάδα έχουν οι Snapdragon και άλλη οι MediaTek, οι τελευταίοι σαν να έχουν ένα input lag, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Τόσα χρόνια τα κινητά μου έχουν ραδιόφωνο,κι'ομως ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει άντε να βρεις καλώδιο για κεραία κτλ... Έχω το mi9 lite που πραγματικά έχει τα πάντα (με αργό επεξεργαστή βεβαία) και ράδιο παίζω με δεδομένα ,έχει τόσο μικρή κατανάλωση και ευκολία που δεν έχω μπει πότε στο μαμά ραδιόφωνο. Τώρα κοιτώ για το F3 ....μόνο το μέγεθος με βάζει σε σκέψη. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Το μέγεθος είναι ζόρικο. Τώρα καλοκαίρι ειδικά. Δοκίμασα για τον proximity sensor και το γνωστό θέμα στις κλήσεις και απενεργοποιησα τα διπλά και τριπλά κτυπήματα στη πλάτη. Νομίζω είδα μηδενισμό του προβλήματος αλλά θα το δω λίγο καιρό ακόμα για να έχω σίγουρο συμπέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Το μέγεθος είναι ζόρικο. Τώρα καλοκαίρι ειδικά. Δοκίμασα για τον proximity sensor και το γνωστό θέμα στις κλήσεις και απενεργοποιησα τα διπλά και τριπλά κτυπήματα στη πλάτη. Νομίζω είδα μηδενισμό του προβλήματος αλλά θα το δω λίγο καιρό ακόμα για να έχω σίγουρο συμπέρασμα.Τι εννοείς δίπλα και τριπλά χτυπήματα στη πλάτη;;; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Τι εννοείς δίπλα και τριπλά χτυπήματα στη πλάτη;;; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, συντομεύσεις χειρονομίας, χτύπημα πίσω, εδώ απενεργοποιησα και τις δύο επιλογές διπλό και τριπλό κτύπημα βάζοντας το "τίποτα". Αμέσως έχω την αίσθηση ότι άλλαξε η συμπεριφορά του σενσορα στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Μα το f2 pro τοσο καλύτερο ειναι ακομα και κραταει τιμη τοσο ψηλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts