Jump to content

Poco X3 Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχει αντιμετωπίσει άλλος θέμα με την ενεργοποίηση των συζητήσεων RCS στην συσκευή;

Βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμες για αυτή τη συσκευή. 

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εμενα από σήμερα το πρωί έχουν "κολλήσει" τα πλήκτρα έντασης και όσο και αν το χαμηλώνω ξαναπηγαινει στο τέρμα. Εστειλε και 3 bug report γράφοντας αυτό το αρχείο ζιπ bugreport-2024-04-04-154634 Καμιά ιδέα; 

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

• 4 weeks later...
On 3/7/2023 at 5:30 ΜΜ, albert0 said:

Το έκανα, στην εκκίνηση της εφαρμογής φόρτωσε πάλι τις κάρτες από το λογαριασμό google. Όλες οι ρυθμίσεις είναι τσεκαρισμένες ότι δουλεύει καλά, καταλαβαίνει ότι πλησιάζει το pos αλλά δεν μπορεί να πληρώσει.

Αν βρω λύση θα ενημερώσω!

Καλημέρα φίλε μου, και μένα το ίδιο πρόβλημα έχει. Δεν δουλεύει το πορτοφόλι, βρήκες κάποια λύση;

On 25/2/2024 at 10:49 ΜΜ, topmar said:

Καλησπέρα, έχει αντιμετωπίσει άλλος θέμα με την ενεργοποίηση των συζητήσεων RCS στην συσκευή;

Βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμες για αυτή τη συσκευή. 

Είχα, έγινε βάζοντας του sim άλλης εταιρίας και ενεργοποιώντας τη δικιά μου sim σε άλλο κινητό.

Όταν τα γύρισα κανονικά δουλέψαν όλα.

Χριστος Ανεστη Χρονια Πολλα

Καμποσο καιρο τωρα εχω ενα προβλημα..

Εχοντας ενεργοποιημενα τα δεδομενα (  COSMOTE )  αν μιλαω σε κληση η βλεπω κατι σε  Facebook η

YouTube , τοτε διακοπτεται η συνδεση...

Καμμια ιδεα τι συμβαινει ?

1 minute ago, TopG said:

Χριστος Ανεστη Χρονια Πολλα

Καμποσο καιρο τωρα εχω ενα προβλημα..

Εχοντας ενεργοποιημενα τα δεδομενα (  COSMOTE )  αν μιλαω σε κληση η βλεπω κατι σε  Facebook η

YouTube , τοτε διακοπτεται η συνδεση...

Καμμια ιδεα τι συμβαινει ?

Δεν είναι ενεργοποιημένο το Volte.

Γι αυτό συμβαίνει.

Προηγουμένως τι γινόταν;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

19 ώρες πριν, p_k said:

Δεν είναι ενεργοποιημένο το Volte.

Γι αυτό συμβαίνει.

Προηγουμένως τι γινόταν;

Καλημέρα...πάνω κάτω το ίδιο, αλλά με καθυστερηση 1-2 λεπτων

• 2 months later...

Καλησπέρα σε όλους! Έκλεισε ξαφνικά το κινητό και δεν ανοίγει. Ήταν χαμηλή η μπαταρία και είχα ανοίξει το flash και ξαφνικά έκλεισε. Το πήγα σε ένα κατάστημα service αλλά μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται, έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής. Υπάρχει περίπτωση κάποιο άλλο service να το αναλαμβάνει, τουλάχιστον να πάρουμε backup των αρχείων στην εσωτερική μνήμη? Το χειρότερο είναι ότι δεν είχε ούτε ξαφνικά bootloops, ούτε επανεκκινήσεις, ίσως ζεσταινόταν και κυρίως το καλοκαίρι και όταν έπαιζε κάποιο ελαφρύ παιχνίδι (οχι fortnite, call of duty κ.ά.). Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, πιο σημαντικές για μένα είναι οι φωτογραφίες που έχει μέσα.

On 10/7/2024 at 12:28 ΜΜ, johnycccccc said:

Καλησπέρα σε όλους! Έκλεισε ξαφνικά το κινητό και δεν ανοίγει. Ήταν χαμηλή η μπαταρία και είχα ανοίξει το flash και ξαφνικά έκλεισε. Το πήγα σε ένα κατάστημα service αλλά μου είπαν ότι δεν φτιάχνεται, έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής. Υπάρχει περίπτωση κάποιο άλλο service να το αναλαμβάνει, τουλάχιστον να πάρουμε backup των αρχείων στην εσωτερική μνήμη? Το χειρότερο είναι ότι δεν είχε ούτε ξαφνικά bootloops, ούτε επανεκκινήσεις, ίσως ζεσταινόταν και κυρίως το καλοκαίρι και όταν έπαιζε κάποιο ελαφρύ παιχνίδι (οχι fortnite, call of duty κ.ά.). Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, πιο σημαντικές για μένα είναι οι φωτογραφίες που έχει μέσα.

Έσβησε από μπαταρία; το έβαλες στην φόρτιση και δεν φορτίζει; 

On 30/4/2024 at 10:02 ΠΜ, vasilismp said:

Καλημέρα φίλε μου, και μένα το ίδιο πρόβλημα έχει. Δεν δουλεύει το πορτοφόλι, βρήκες κάποια λύση;

Η σίγουρη λύση σε μένα ήταν να σβήσω τις διπλότυπες εφαρμογές και τη δυνατότητα για διπλότυπες. Μετά όλα κανονικά με το πορτοφόλι.

7 ώρες πριν, kostasw said:

Έσβησε από μπαταρία; το έβαλες στην φόρτιση και δεν φορτίζει; 

Έσβησε από μπαταρία, αλλά δεν ξαναπήρε μπρος δυστυχώς. Το πρόβλημα είναι στον επεξεργαστή, οπότε και για ανάκτηση δεδομένων που μου είπαν, επειδή o cpu είναι παντρεμένος με τη μνήμη και λόγω κρυπτογράφησης, τα δεδομένα είναι κατακερματισμένα. Αν δεν παίξει ο cpu, πάνε τα δεδομένα. Αν κάποιος φίλος έχει επαναφέρει το δικό του από αυτή τη κατάσταση σε συγκεκριμένο service, παρακαλώ ενημερώστε με. Προτείνω σε όλα τα παιδιά άμεσα backup, γιατί δεν ξέρεις πότε θα σκάσει στον καθένα. Στο service είπαν ότι γνωστό πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντελο, έχει να κάνει και από πότε το λειτουργεί ο καθένας και σίγουρα η χρήση. Πάντως ζεσταινόταν πολύ ακόμα και σε ένα απλό παιχνίδι χωρίς απαιτήσεις. Όλα λειτούργησαν σωρευτικά και χωρίς ενδείξεις (επανεκκινήσεις, κολλήματα) μέχρι που έσκασε. Κρίμα γιατί σαν κινητό πίστευα ότι θα κρατήσει για χρόνια, full smooth, κι ας είχε android 13, ήταν στο full των επιδόσεων. 

Edited by johnycccccc

Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό με τον ξαφνικό θάνατο του κινητού. 

Έπρεπε να είχες πάρει backup τουλάχιστον σε μηνιαία βάση, αν όχι εβδομαδιαία. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν αξίζει η επισκευή του, κοστοβόρα και για παλιό πλέον κινητό, είναι. 

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλημέρα σε όλους! Έπρεπε ναι να είχα πάρει backup, τουλάχιστον τις φωτογραφίες γιατί τα υπόλοιπα-ρυθμισεις μηνύματα ανέβαιναν στο cloud της xiaomi. Εντάξει να χαλάσει στα 3 χρόνια να πεις καλά, αφού άντεξε, αλλά αυτό με τα δεδομένα, να μην μπορεί να ανοίξει ίσα ίσα για τα δεδομένα, είναι μεγάλη βλακεία. Τελικά ίσως η κάρτα μνήμης να έχει μια ουσία δηλαδή να κάνεις τα τοπικά backup σου, όπου στην περίπτωση μου δυστυχώς χρησιμοποιούσα δύο κάρτες sim. 

On 11/7/2024 at 6:21 ΜΜ, albert0 said:

Η σίγουρη λύση σε μένα ήταν να σβήσω τις διπλότυπες εφαρμογές και τη δυνατότητα για διπλότυπες. Μετά όλα κανονικά με το πορτοφόλι.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση, αν και την μόνη διπλότυπη εφαρμογή που έχω είναι το app της cosmote. 

• 1 month later...

κ το δικο μου εφαγε κρασαρισμα... bootloop στo σημα poco... ειναι για πεταμα?

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

11 minutes ago, fanisgauros said:

κ το δικο μου εφαγε κρασαρισμα... bootloop στo σημα poco... ειναι για πεταμα?

Το ίδιο ακριβώς είχε πάθει και το κινητό της γυναίκας μου και έφταιγε το γνωστό πρόβλημα, δηλαδή το πλήκτρο on off.

Πριν το πετάξεις ψάξε μήπως διορθώνεται γιατί είναι ένα κόστος γύρω στα 30€ και σώζει τη συσκευή.

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Το ίδιο ακριβώς είχε πάθει και το κινητό της γυναίκας μου και έφταιγε το γνωστό πρόβλημα, δηλαδή το πλήκτρο on off.

Πριν το πετάξεις ψάξε μήπως διορθώνεται γιατί είναι ένα κόστος γύρω στα 30€ και σώζει τη συσκευή.

το πηγα σε τεχνικο, το ανοιξε,  ζεστανε μου ειπε τη μητρικη και κολλησε μετα σε bootloop... το πληκτρο on off δουλευει κανονικα

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

6 minutes ago, fanisgauros said:

το πηγα σε τεχνικο, το ανοιξε,  ζεστανε μου ειπε τη μητρικη και κολλησε μετα σε bootloop... το πληκτρο on off δουλευει κανονικα

Κατάλαβα...

Παύλος Παυλίδης 

Χθες ενώ έβλεπα βιντεο, κράσαρε το κινητό με γκρί/λευκή οθόνη και κολλησε ο ήχος. μετα το σβήσιμο μονο σήμα miui  και λευκή/γκρι οθόνη

Τελικά το έλυσα, ζέστανα με πιστόλι θερμού αέρα κανένα λεπτο κυκλικά την περιοχή που είναι το cpu ( με το χάλκινο κάλυμμα όπως φαίνεται στη φωτό, και το κινητό άνοιξε κανονικά. Οπότε φτάσαμε το τέλος ζωής του...  Πήρα το backup και βλέπουμε τι θα κάνουμε από θέμα κινητού. Πάντως δουλεύει ακόμη.

image.png.3c3f6b687639ecf0fd18c8e67cbf456a.png

H διαδικασία που έκανα ειναι στο βιντεο στο 1:21

https://youtu.be/0fhBTlAahAQ?si=h-ZmJruOgweCf5SG

Edited by Bax
vid

4 ώρες πριν, Bax said:

Χθες ενώ έβλεπα βιντεο, κράσαρε το κινητό με γκρί/λευκή οθόνη και κολλησε ο ήχος. μετα το σβήσιμο μονο σήμα miui  και λευκή/γκρι οθόνη

Τελικά το έλυσα, ζέστανα με πιστόλι θερμού αέρα κανένα λεπτο κυκλικά την περιοχή που είναι το cpu ( με το χάλκινο κάλυμμα όπως φαίνεται στη φωτό, και το κινητό άνοιξε κανονικά. Οπότε φτάσαμε το τέλος ζωής του...  Πήρα το backup και βλέπουμε τι θα κάνουμε από θέμα κινητού. Πάντως δουλεύει ακόμη.

image.png.3c3f6b687639ecf0fd18c8e67cbf456a.png

H διαδικασία που έκανα ειναι στο βιντεο στο 1:21

https://youtu.be/0fhBTlAahAQ?si=h-ZmJruOgweCf5SG

Ευχαριστουμε για την προτεινομενη λυση ,καλο ειναι να το ξερουμε γιατι ποτε δεν ξερεις .

Υστερογραφο : υπαρχουν ερωτησεις στην ενοτητα nova που αφορουν το συμβολαιο που εκανες με cosmote αν εχεις την διαθεση να απαντησης θα βοηθουσε πολυ 

• 2 weeks later...

Μπορώ να κάνω κάτι για το battery drain ή να ψάξω για καινούριο κινητό; Σήμερα ξαφνικά τη ρούφηξε όλη και δεν φορτίζει με τίποτα

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!