satiros Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Μην αναβαθμιζετε σε 13 απλα αργοτερη! Αδιαφορη Προβληματικη Το accessibility button δεν φευγει Το πληκτρολόγιο κολλησε Ολα πιο αργα και χειρότερα Ποτε θα εχουμε rollback feature? Λυπαμαι 1 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmatrix Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 16 minutes ago, satiros said: Μην αναβαθμιζετε σε 13 απλα αργοτερη! Αδιαφορη Προβληματικη Το accessibility button δεν φευγει Το πληκτρολόγιο κολλησε Ολα πιο αργα και χειρότερα Ποτε θα εχουμε rollback feature? Λυπαμαι Μια χαρά είναι φιλε την εχω εδώ και τρεις ημέρες κανενα πρόβλημα! πετάει.....!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Μια χαρά είναι φιλε την εχω εδώ και τρεις ημέρες κανενα πρόβλημα! πετάει.....!!Την έχει τη συσκευή ο αδερφός μου. Δεν έχει θέμα μέχρι τώρα. Βέβαια έκανε μια επαναφορα την επόμενη μέρα. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 38 minutes ago, satiros said: Μην αναβαθμιζετε σε 13 απλα αργοτερη! Αδιαφορη Προβληματικη Το accessibility button δεν φευγει Το πληκτρολόγιο κολλησε Ολα πιο αργα και χειρότερα Ποτε θα εχουμε rollback feature? Λυπαμαι Καλημέρα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ρολλαρει καλύτερα και το καταλαβαίνω αυτό που δεν έχω τρελή εμπειρία. Επίσης η μπαταρία του έχει βελτιωθεί. Γενικά είναι μια ευχάριστη αναβάθμιση και δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Χωρίς επαναφορά είμαι κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Τρίτη ημέρα σήμερα με την 13 και όλα τέλεια, βελτίωση και στην διάρκεια της μπαταρίας υπάρχει, ευτυχώς!POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 2 ώρες πριν, satiros said: Μην αναβαθμιζετε σε 13 απλα αργοτερη! Αδιαφορη Προβληματικη Το accessibility button δεν φευγει Το πληκτρολόγιο κολλησε Ολα πιο αργα και χειρότερα Ποτε θα εχουμε rollback feature? Λυπαμαι Μια χαρά και γω και χωρίς επαναφορά. Και το σημαντικότερο η βελτίωση της μπαταρίας! Δοκίμασε μια επαναφορά και πιστεύω θα λυθούν τα θέματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Δεν παιζει επαναφορά! Για το accessibility button υπαρχει λυση? Ευχαριστω για τις απαντήσεις 1 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Ρίξε μια ματιά στο Settings-Accessibility. Δες κι αυτό μήπως σε βοηθήσειSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 (edited) μετα την αναβαθμιση,οταν κανω επανεκκινηση αργει πολυ να ξεκινησει (εννοω μεχρι να φτασει στο σημειο που ζηταει pin),ειναι και σε εσας ετσι? Edited March 25, 2022 by ATITHASOS2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 2 ώρες πριν, lkint said: Ρίξε μια ματιά στο Settings-Accessibility. Δες κι αυτό μήπως σε βοηθήσει Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Δεν εχει καμμια βάση απλα προσθετει το shorcut του color inversion Ειναι εκνευριστικό να βλεπω αυτη την#$$#$$$ στην οθονη Το wifi calling δεν μπορω να σβησω το notification Φυσικα και το διαβασα το thread που έστειλες Ειναι για κλαματα η κατασταση κανει 6 φορες περισσότερο να ξεκινήσει Παει πιο αργα αρα μπορει να δικαιολογηθει η καλυτερη μπαταρία Τελος δεν εχουμε δει τιποτα ουσιαστικο με κοστος.. Ευχαριστώ για την βοήθεια Χρόνια πολλά! Με την επαναφορα δεν σβηνουν ολα?? εργαλειο δουλειάς ειναι αν ειναι δυνατον να σβησω το τηλέφωνο? 1 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Τελικα ηταν το anydesk shortcut στο accesibity menu ουφ 1 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 εγω που εχω και το F3 και το Χ3pro θα περιμενω να βγει το επομενο update για να το κανω. Δεν το ρισκαρω Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Δεν ρισκάρεις τίποτα, κάνε το update άφοβα POCO X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Και το δικό μου με τη 13 μια χαρά παίζει. Η ειδοποίηση του wifi calling με ενοχλεί κι εμένα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Αψογη ειναι και με καλυτερη διαχειρηση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Μπαταρία καμμια διαφορά σε εμενα μενω σε δυσκολη περιοχη με χαμηλο σημα. Οριακα η μπαταρία να βγάλει την μερα 5.5 ωρες sot 3 ωρες ομιλια Gps wifi Bluetooth Πριν την αναβάθμιση Φαινεται να εχει την ιδια συμπεριφορά Πολυ αργη επανεκινηση τωρα.... 1 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 προτεινετε μου ενα καλο τζαμακι για την οθονη Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 δεν θυμαμαι να το ειχα παρατηρησει με την 12.5 αλλα με την 13 πλεον μου εμφανιζει στα χαρακτηριστικα RAM 8+3 GB,δηλαδη 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 δεν θυμαμαι να το ειχα παρατηρησει με την 12.5 αλλα με την 13 πλεον μου εμφανιζει στα χαρακτηριστικα RAM 8+3 GB,δηλαδη 11...Additional settings->memory extensionSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Η ρύθμιση για το volte σε ποίο μενού είναι και δεν την βρίσκω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 58 minutes ago, ATITHASOS2 said: δεν θυμαμαι να το ειχα παρατηρησει με την 12.5 αλλα με την 13 πλεον μου εμφανιζει στα χαρακτηριστικα RAM 8+3 GB,δηλαδη 11... Προσωπικά θα το απενεργοποιούσα, μια χαρά είναι τα 8GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 7 ώρες πριν, rebelos said: προτεινετε μου ενα καλο τζαμακι για την οθονη μήπως το κινητό έχει εξτρα τζαμάκι από το εργοστάσιο; έχω παρει αυτά https://www.aliexpress.com/item/1005002347046033.html αλλά δεν τα έχω βάλει γιατί φαίνεται σαν να έχει τζαμάκι ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 1 hour ago, albert0 said: μήπως το κινητό έχει εξτρα τζαμάκι από το εργοστάσιο; έχω παρει αυτά https://www.aliexpress.com/item/1005002347046033.html αλλά δεν τα έχω βάλει γιατί φαίνεται σαν να έχει τζαμάκι ήδη. Μεμβράνη απλή έχει. 2 ώρες πριν, memostrikas said: Η ρύθμιση για το volte σε ποίο μενού είναι και δεν την βρίσκω ; Ξέρει κανείς να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 2 ώρες πριν, memostrikas said: Η ρύθμιση για το volte σε ποίο μενού είναι και δεν την βρίσκω ; Λογικά στις ρυθμίσεις και στις κάρτες sim & δίκτυα Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 15 minutes ago, memostrikas said: Μεμβράνη απλή έχει. Ξέρει κανείς να μου πει; ρυθμισεις-καρτες sim-πατας πανω στο παραθυρακι που ειναι η καρτα sim που εχεις βαλει-πραγματοποιηστε κλησεις μεσω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts